Podcast – Hullu kuin äidiksi tullut?

Tällä kertaa podcastissani mukana Irene Naakka, Mutsie-blogista ja nainen Hullu kuin äidiksi tullut -kirjan takana! Oon ottanut teidän kommentteja hieman huomioon ja yritin pitää huolen, ettei musiikki pauhaa kovin kovalla alussa ja lopussa, mutta nyt taisi mennä sinne toiseen ääripäähän, eli hiljaisella on 😀 No, ei se oo niin justiinsa 🙂 Podcasti on jälleen kuunneltavissa iPhonien ja iPadien Poscasts-applikaation kautta ja Soundcloudissa täällä. Lisäksi podcast löytyy Acast-applikaatiosta Anna Pastak -”kanavalla” vai miksi sitä nyt kutsutaankaan.

Tosiaan. Tällä kertaa mukanani on Irene, joka on kirjoittanut huippuhyvän kirjan odotusajasta ja äitiydestä ja tämän kunniaksi arvotaan näitä kirjoja myös mun Instagramissa!

Käykää siis ihmeessä osallistumassa @mungoanna Instagram-tililläni, sillä siellä on jaossa kolme kirjaa.

Podcast sivuaa aihetta paljon, mutta tosiaan kyseessä on enemmänkin yleistä juttelua äitiydestä ja kuinka erilainen alku meillä on asiaan ollut. Niinpä jos äitiasiat ei kiinnosta, skippaa tämä. Jos taas kiinnostaa, niin kannattaa kuunnella, vaikka kirja ei vielä olisikaan tuttu.

Kirja muuten löytyy myös BookBeatista, ja jos BookBeat on vielä tuntematon, kannattaa tutustua mun postauksiin aiheesta, esim. täällä, täällä ja täällä. Ja jos lataatte BookBeatin nyt, saatte ensimmäisen kuukauden veloituksetta koodilla mungolife.

Kommentit (27)
 1. Todella hyvä keskustelu!
  Tahdon ehdottomasti lukea Irenen kirjan,
  sillä nuo samat asiat, mitä hän on käynyt läpi, kuulostavat niin tutulta tässä omassa vauvavuodessani.

  1. Kiitoksia 🙂 kiva kuulla, ja suosittelen lämpimästi, huippu kirja!! 🙂

 2. Musta näiden podcastien taso nousisi valtavasti jos rauhottuisit kuuntelemaan. Tässä erityisesti tuli paha mieli toisen keskustelijan puolesta, koska huomio oli koko ajan sinussa ja sinun kokemuksissa. Älä kiirehdi puhumaan vain itsestäsi.

  1. Kiitos palautteesta. Kyseessä on tosiaan Mungolife-podcast 🙂 Ja kun on erilaiset keskustelijat, voi tuo ero korostua, sillä minä olen Ireneä pulputtavampi puhuja, ja Irene on itseäni ujompi puhumaan nauhalle. Irene on rauhallisempi ja mietteliäämpi ja hänellä herää paljon mielenkiintoisia ajatuksia esim. nauhoituksen jälkeen kun mikki on pois päältä eikä sitä tarvitse miettiä.

   Tulen jatkossakin keskustelemaan podcasteissa ihmisten kanssa kuten meidän keskustelu menee livenä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *