Podcast – Miehen työn perässä muuttaminen

Eiliseen pohdintaani sopivasti olisi tarjolla pitkästä aikaa uusin podcastin jakso! Jennin kanssa nauhoitimme Ras al Khaimahissa podcastin, jonka vasta nyt sain julkaistua. Podcast on kuunneltavissa Soundcloudissa ja päivittyy kohtapuoliin myös iTunesin podcasteihin ja Acastiin.

Aiheena tällä kertaa, millaista on muuttaa miehen perässä ja mitä ajatuksia siitä herää ihmisillä ja tietenkin mitä perusteluja ja ajatuksia meillä itsellämme on. Mukavia kuunteluhetkiä!

Klikkaa kuvaa tai TÄSTÄ kuunnellaksesi!

Kommentit (10)
  1. Mä olen seurannut sun blogia Aussiajoista asti, mutta kiireiden vuoksi luettavat julkaisut on jäänyt vähän vähemmälle. En ole myöskään vuosiin kommentoinut mitään, mutta nyt halusin kommentoida.

    Olen kuunnellut sun kaikki podcastit ja täytyy sanoa, että iso kiitos niistä! Aiheet ovat olleet todella mielenkiintoisia ja ihanan pitkiä podcasteja on voinut kuunnella tehdessä jotain muuta.

    Sitten aiheeseen: puhuitte podcastissa Jennin kanssa miehen työn perässä muuttamisesta ja siitä, onko jonkun mies muuttanut naisen perässä. Tämä sai mut pohtimaan omaa elämää, sillä tulevaisuudessa olemme oman poikaystäväni kanssa siinä tilanteessa, että hän muuttaa minun ”perässäni”. Mielenkiintoista on juurikin nähdä, miten muut tulevat asiaan suhtautumaan, sillä hän on asunut kotiseudullaan ja lähellä perhettään koko ikänsä, joten en tiedä, miten anoppi suhtautuu, kun ”vien” hänen kolmekymppisen esikoispoikansa 300km päähän. Toisaalta, ennen kuin hän muuttaa perässäni, olemme asemassa, jossa minä muutan ensi syksynä miehen (ja hänen työnsä perässä) paikkakunnalle, jossa minulla ei ole tuttuja. Olemme siis tavallaan vuorotellen asemassa, jossa joustetaan toisen puolesta. Mutta itse näen myös, että kotini on siellä, missä hänkin on. Tässä iässä on jotenkin lapsellista ajatella, että ei olisi valmis joustamaan ja sitoutumaan toiseen.

  2. Olen itse jäänyt miehen vuoksi kaupunkiin, jossa minun piti vain käydä opiskelemassa ja miehen sattuessa kohdalle olin jo vaihtamassa maisemaa. Toisin kuitenkin kävi, mutta siinä missä minä jäin, KAIKKI opiskelukaverit lähtivät. Siitäpä muodostui sitten jo pari vuotta piinannut pulma- mistä niitä kavereita oikein löytää enää aikuisena? Minulla ei ole lapsia ja työkaverit ovat järjestäin minua 20 vuotta vanhempia. Ryhmässä olen yrittänyt harrastaa, mutta sielläkin on ollut ns klikit jo valmiina ja itse on jäänyt pyörimään ulkopuolelle. Hyviä vinkkejä otetaan siis avoimesti vastaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *