Podcast – Suomeen paluu ulkomailta

Ei se nyt taaskaan jäänyt puoleen tuntiin, että ehkä mun on todettava, että mun podcastit nyt vaan on tosi pitkiä aina 😀 Tällä kertaa vieraana ihana Annika, joka oli mun Lontoon kämppis ja on ollut rakas ystävä siitä asti, kun Lontoossa tapasimme joitakin vuosia sitten! Nyt Annikakin on palannut Suomeen, ja oli mielenkiintoista jutella Annikan kanssa hieman siitä, millaisia tunteita Suomeen paluu herättää, mitä ennakkoluuloja muutosta oli ja mitä ajatuksia näin kotiuduttua on. Ollaan molemmat koettu takaisin Suomeen paluu muutaman ulkomaan vuoden jälkeen ja on mielenkiintoista huomata, miten eri tavalla tai samalla tapaa kotiinpaluun kokeekaan 🙂

Podcast löytyy täältä!

Kommentit (15)
  1. Heii en tiiä onko joku jo sanonut mut voisko näitä podcastejä laittaa niin että näkyis iPhonen podcast sovelluksessa?:) olis helppoa seurata kun kaikki muutkin seurattavat siellä ja sitä kautta helpointa myös kuunnella.

    1. Mä yritän kattoa saanko ne sinne jotenki padilla, kun mulla ei oo iphonea 🙂

  2. Tosi mielenkiintoinen podcast, olenkin itse asiassa jo odotellut Annikan videota aiheesta! 😉 Itsekin tuoreena paluumuuttajana ja samoja asioita kelanneena oli ihanaa saada vertaistukea lauantai-iltaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *