Premium Quality

Mungolife

*Kaupallinen yhteistyö Gina Tricotin kanssa*

ROPPAKAUPALLA LAATUA. Ai että! Nyt saan kertoa teille aika mahtavasta huomenna alkavasta jutusta :) Nimittäin Gina Tricotille tulee huomenna myyntiin uusia upeuksia, Premium Quality -malliston tuotteita. Tai siis osa on jo myynnissä Gina Tricotilla, mutta varsinaisesti vasta huomenna alkaa tämä uusi tuotesarja Ginalla. Tuotteina on tässä mallistossa vaatteita, jotka ovat laadukkaista materiaaleista. On aitoa nahkaa, mohairia, alpakanvillaa, villaa ja silkkiä jnejne.

Kauniit klassiset värit ja linjat takaavat myös hieman pitkäaikaisemmat vaateostokset, ja tämä Premium Quality -mallisto ei olekaan mikään one off -juttu, vaan tästä lähtien PQ -tuotteet Ginalla tulevat olemaan pysyvästi mukana.

Sain mahdollisuuden yhteistyössä Gina Tricotin kanssa valita itselleni muutamia tuotteita Gina Tricotin mallistosta ja yhdistellä niistä syksyisiä asuja :) Tässä suosikkejani!

Pörröinen mohair-villasekoitetta oleva Therece-neuletakki on ollut näiden kylmien päivien pelastus ja luottovaatteeni töissä :) Ihana väljä malli ja pörröinen olemus ovat omiaan tähän vuodenaikaan. Poikaystävä tsekkailee tätä aina siihen malliin, että voipi olla, että omani venähtää käytössä hieman enemmän, vähän nimittäin pelkään, että tuo tulee päätymään miehen päälle kerran jos toisenkin :D

Ylipitkä vaaleanruskea neuletakki on myös luottovaatteeni toimistolla istuessani. Mullahan on siis aina kylmä, muttei ole kyllä enää :) Kauniit ruskeat housut ovat nahkamaiset, mutta eivät ole itse asiassa Premium Quality -mallistoa, vaan ovat tekonahkaa. Kaunis väri syksyyn, eikö? Kuvissa myös vilahtelee yksi toinen Premium Quality -malliston suosikeistani, nimittäin kashmir-neule vaaleassa värissä. Siitä lisää alempana :)

Oh yezzzzz... Blogiani vähääkään seuranneet tietävät, että minä rakastan kashmiria, ja aion olla tarkkana kuin porkkana huomenna aamulla, kun myös tuo korkeakauluksinen harmaa neule tulee myyntiin :) Nimittäin tässä mallistossa on kaksi kashmirneuletta, vaalea V-kaula-aukkoinen ja harmaa korkeammalla kauluksella. Näiden lisäksi mallistosta löytyy paljon muita upeita neuleita, mm. muhkea Keri neule mohairsekoitteesta :)

Tässä vielä alla muutamia huomenna myyntiin kilahtavia tuotteita :) Erityisesti kiinnostelee numerot 1, 6 ja 11 :) 

Joitakin tuotteita löytyy jo nyt (täällä), mutta varsinaisesti nämä tosiaan tulevat myyntiin huomenna :) Kannattaa olla siis valppaana jos laadukkaat matskut on teidän kuppi teetä :)

Mikä on teidän lemppariyhdistelmänne yllä olevista asuista? 

Kaikki vaatteet: Gina Tricot (osa Premium Quality -mallistoa, osa ihan omia Gina-vaatteita sieltä täältä, melkein kaikkia pitäisi olla vielä myynnissä :) 

  1. asu: Kengät Nike
  2. asu: Kengät Kurt Geiger, laukku Mulberry
  3. asu: Kengät Office, laukku Philip Lim

Kommentit

Tuuli (Ei varmistettu)

Hei apua, mistä sä oot ostanu noi ykkös asun Niket? :) Mä oon metsästäny kyseisiä popoja vaikka ja mistä, mutta ei oo vielä osunut kohdalle.

Anna (Ei varmistettu)

Lontoosta :) Noi on ihan täydelliset, mun on pitänytkin esitellä ne täällä jo jonkun aikaa :)

AM (Ei varmistettu)

Vautsi näitä pitää mennä tutkimaan Ginaan!! Pitkät neuletakit on parhaita <3 Anteeks tökerö kommentti mutta pakko sanoa kun kuvat nyt on suuri osa sun blogia, että näissä kuvissa vähän häiritsee silmien siristely ym "yliyrittäminen" poseerauksissa :D luonnolliset asennot ja ilmeet on kauneimpia, hengettömät katalogimallit siristelkööt silmiään...

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa, outoa, että ne näyttää yliyrittämiseltä, kun ollaan ne napsittu vähän silleen rennommissa fiiliksissä, en tosiaan ole sen kummemmin yrittänyt :D Ehkä se on tuo matala valo, joka tekee ilmeen vähän siristeleväksi, mutta mallilookkia en ole hakenut kyllä :D Tuo painava rajauskin voi hämätä :) joo, kunnon muhkea neuletakki pelastaa elämän aina :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

No hei kiitti vaan, nyt oli aivan pakko laittaa toi harmaa neuletakki tilaukseen :D Katselin sitä jo aiemmin, mutta jotenkin niiden tuotekuvien perusteella hylkäsin sen ja päätin jatkaa täydellisen harmaan neuletakin etsintöjä... kunnes sitten näissä sun kuvissa se sitten näyttikin JUST sellaselta mitä oon koko ajan metsästänyt, jes! Mahtavaa että noita parempilaatuisia mallistoja alkaa olla enemmän vaatekauppojen valikoimassa, täytyykin pitää enemmän silmällä GT:tä jatkossa :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, suosittelen ehdottomasti, mä oon tehny viime aikoina mielettömän kivoja löytöjä just Ginasta :)

ellam (Ei varmistettu)

hei, mua kiinnostaisi tietää tämän "edullisemman" kashmirin eettisyydestä. Esim H&M, zara yms ovat myyneet casmere-tuotteita huomattavasti alempaan hintaan kuin esim. Skottilaiset yms "tradiotionaaliset" cashmere liikkeet. Onko laaduissa eroa, ostavatko nämä firmat niin suuria eriä, että hinta on alhaisempi vai tingitäänkö eettisyydestä? Kommentini ei ole tarkoitus olla v***uileva, kiinnostaisi vaan tietää. Oletko yleisesti kiinnostunut ostamiesi tuotteiden taustoista? Esim missä maissa tuotetaan, lapsityövoima yms..

Anna (Ei varmistettu)

Mä luulen, että kashmirin lähtömaa on eri näissä ja juurikin volyymi on niin valtava. Mä en tarkalleen tiedä näitä, mutta en ole kuullut pitkään aikaan, että ko. liikkeet olisivat joissakin ongelmissa näiden osalta. Zarahan omistaa koko tuotantoketjunsa, ja sen takia pystyy pitämään hinnat maltillisina ja varmasti laatukontrolli on aika korkealla sen takia, että vastaa jokaisesta prosessin välietapista. Ginalla oli aika kattava sustainability-sivu nettisivuillaan, kannattaa tutustua: http://www.ginatricot.com/fi/fi/csr/where Siellä on myös raportti.

Kyllä mua kiinnostaa, mutta esim. lapsityövoiman suhteen mulla on vähän kaksijakoiset mielipiteet. En tietenkään halua, että vaatteeni valmistaisi joku pikkulapsi, jolla ei olisi edes pissataukoja työpaikalla. Lapsityövoima ei sinänsä ole musta hirveän yksijakoinen asia. Joissakin maissa koen, että on parempi, jos lapset on tehtaalla, jossa on hyvät olot, kuin myymässä itseään tai "palvelujaan" kadun varsilla tai bordelleissa. Toki parasta olisi, jos lapset saisivat käydä koulussa ja kasvaa lapsina, mutta valitettavasti tällä hetkellä se on aika mahdotonta maailmassa saavuttaa. Monet vanhemmat pakottavat lapsensa töihin, ja koen, että mieluummin nämä lapset ovat töissä jossakin, missä on HYVÄT OLOT, kuin jossain kamalassa paikassa. Voi olla jonkun mielestä naiivia, mutta mielestäni työpaikka, jossa on hyvät työolosuhteet on ensimmäinen askel matkalla hyvään lapsuuteen ja sen saavuttamiseen maailmanlaajuisesti.

Tämä ei sinänsä tähän postaukseen liity, sillä käsittääkseni mikään näistä yrityksistä ei käytä lapsityövoimaa tai muita eettisesti kyseenalaisia keinoja tuotannossaan :)

Mate (Ei varmistettu)

Mä en kyllä sanoisi, että noissa tehtaissa, joissa käytetään lapsityövoimaa olisi mitenkään hyvät olot. Monet niistä tehtaista on romahtanut ja työturvallisuudesta ei voi puhua. Voihan tehdas olla parempi vaihtoehto kuin prostituutio, mutta ei silti voi sanoa että niillä lapsilla olisi hyvä siellä tehtaassakaan tehdessään niitä muotirättejä olemattomalla palkalla pitkää päivää.

Anna (Ei varmistettu)

Ei kaikissa olekaan. Tarkoitinkin, että niissä, missä on. Ja että tärkeää olisi saada sinne tehtaisiin hyvät olot, eikä yrittää sulkea niitä väkisin.

Minna (Ei varmistettu)

Kuinkahan hyvät olot on tehtaassa, joka käyttää lapsityövoimaa...?
Jos tehdas välittää työntekijöistään, se maksaa palkkaa sen verran, että vanhemmilla on vara pitää lapset koulussa eikä lasten tarvitse käydä töissä

Anna (Ei varmistettu)

Palataan asiaan, kun olet saanut tällaisen utopian jokaiseen maahan maailmassa :) Olisihan se hienoa, harmi, että on myös asioita kuin realistinen maailmantilanne ja korruptio.

Tia (Ei varmistettu)

Tiedätkö yhtään mistä kashmir näihin ginan tuotteisiin tulee? Himottaisi noi neuletakit, mutta haluaisin ostaa kashmir tuotteita vain vastuullisesti tuotettuina.

Anna (Ei varmistettu)

Tuossa yllä kommentoinkin asiaa jo hieman, mutta tosiaan, en osaa sanoa lähtömaata. Se saattaisi olla noissa CSR-raporteissa Ginan sivuilla kerrottuna, tsekkaa sieltä: http://www.ginatricot.com/fi/fi/csr/where :)

Mixed

Innostuin tästä hirmuisesti, mut pakko sanoo, että pettymys oli suuri, kun katsoin materiaaleja Ginan nettisivuilta... Siis joissain Premium Quality -"villa"neuleissa villaa on vain 14% ja loput sit akryyliä, polyesteriä ja polyamidia?! :D Ei paljoa eroa Gina Tricotin "normaalista" linjasta.

Anna (Ei varmistettu)

Juu, tuo yksi neule yllätti itsenikin, mutta mun mielestä vain tuossa yhdessä neuleessa on noin suhde. Muuten akryyliä ei minusta pahemmin ollut? Ja siis kyllähän esim. villakangastakin tekoon tarvitaan muutakin kuin villaa, eli se ei yllätä jos on polyesteriä ja polyamidia joukossa :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Even when I don't understand a word, you look so gorgeous! :*

Anna (Ei varmistettu)

Thank you dear :) It's just a new collection by Gina Tricot that I picked my favourites from :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Ah okay! :) we don't have GT that often in Germany :( I hope you're still going to reply to my mail.

Anna (Ei varmistettu)

I will!! I'm so sorry I have not gotten around to it yet, I'll try and reply you today :)

h savel (Ei varmistettu)

Todella hyvä postaus mielestäni kaiken kaikkiaan! Mun suosikki asuyhdistelmä oli viimeinen: viininpunaiset housut, vaalea neule ja harmaa pellava?paitis. Ihanaa, että olet löytänyt Featherin kaveriksi korkkarit, jotka ainakin noissa kuvissa näyttävät aivan saman värisiltä! Itse löysin spm:n offwhite nahkaballerinat. (https://www.zalando.fi/spm-jellyfish-ballerinat-offwhite-sp611a000-a11.html)
Olisin mielelläni käynyt tilaamassa tuon cashmere-neuleen GT:n sivuilta, mutta ostoskori ja kassalle meno ei ainakaan tällä hetkellä toimi. Harmittaa nyt ihan hitosti, koska jos yritän illalla kotona samaa osto-operaatiota, mun tuurilla neuleen M-koko on jo loppuun myyty... -_-
Kiitos kuitenkin vinkistä!

Anna (Ei varmistettu)

No voi perkeles, mikäköhän siellä on :( Toivottavasti saat sen :) Ja siis mä ylikäytin aikanaan nuorena valkoisia kenkiä ja nyt suhtaudun niihin aina vähän varauksella :D Yhdet korkkarit on, mutta nyt oon jotenki turvautunu enemmän noihin nudeisiin :)

h savel (Ei varmistettu)

Ai ne on nudet ;D ! Tuossa valossa näyttää ihan samalta kuin Feather<3. Oon myös itse aiemmin käyttänyt paljon KAIKKEA valkoisena, mutta nyt on alkanut ymmärtää, ettei se ole maailman käytännöllisin väri, ainakaan takeissa tai kengissä.
No koitan myöhemmin vielä tilata tuon GT:n neuleen, ja se on sitten bad karma, jos en sitä saa. Laitoin heille kyllä ilmoituksen, että sivulla on jotain häikkää...
BTW tykkään erittäin paljon noista blogin alussa olevista kuvista! Yhdistävä tekijä niissä olet Sinä, siksi niihin ei mun mielestä tarvi hakea muuta harmoniaa. Mun mielestä on kiva, kun sulla on ollut vaihdokkeina niissä vuosien varrella erilaisia ilmeitä, eikä vain jotain yhtä tietystä kulmasta otettua "parhaan puolen luottokuvaa". Mun lemppareita on ollu vapautuneet ja aidot hymy- ja naurukuvat.

Anna (Ei varmistettu)

Jooo, ne on nudet! :) Kiva kuulla :) Ja täytyisi muutenkin päivittää sinne joku vähän kivempi kuva, nyt on vähän tyly ilme :/

sz (Ei varmistettu)

Varsinkin tuo ensimmäisten kuvien neule näyttää ihanan lämpöiseltä. Pitää vakavasti harkita pistäytymistä Ginalla lähiaikoina. :D

Anna (Ei varmistettu)

Se on aivan ihana! :)

Eeva (Ei varmistettu)

Viimeinen look on mun lemppari! Toinen look oli kans erittäin ihana :)
Sää oot kyllä tosi hyvä malli kaikille noille yrityksille, koska mun mielestä ne nettisivujen kuvissa olevat vaatteet ei vaan yksinkertaisesti näytä niin hyvältä niiden omien malliensa päällä, kun taas sun päällä aivan upeilta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

lillamy (Ei varmistettu)

Juuri viileään syksyyn sopivia neuleita! Ja kauniitakin vielä :)

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! :)

naomi (Ei varmistettu)

Lähes koko malliston neuleet sisältää hassu 15% villaa!! jos edes sitäkään...
Premium Quality on aika törkeää mainostusta gina tricotilta kun vähä vilkaisee tuotteiden materiaalia :)

Anna (Ei varmistettu)

No toivotaan, että tulevaisuudessa tulee enemmän luonnontuotteita prosentuaalisesti :)

Kommentoi