Punahilkka lumisateessa

Mungolife

Mikäköhän muhun on menny, kun mun mielestä talvi ja lumisade on jotenkin aivan ihanaa just nyt? Yleensä oon vähän talvivihaaja ja varsinkin marraskuu voitais mun puolesta pyyhkiä kalentereista kokonaan. Oon ollu yhtä hymyä tässä pari päivää, mikä johtunee siitä, että tänä vuonna mentiin kauniista syksystä suoraan kauniiseen talveen. Tai no en tiedä oliko tuossa välissä joku ankea viikko, mutta tuon hyvin ajoitetun Bali-viikon vuoksi me mentiin kauniista värikkäästä syksystä ihanaan valkoiseen talveen. Olin kuin pikkutyttö tänään ihan innoissaan tuolla kunnon lumisateessa ja ihastelin jättikokoisia lumihiutaleita, jotka leijailivat taivaalta.

Iloa lisäsi mun jättikokoinen punainen H&M:n villasekoitus-takki, jonka sain vihdoin omakseni pitkän ebay-ninjailun jälkeen. Kylpytakilta näyttävä punainen pehmotakki on reippaasti oversize-mallinen, ja saa mut näyttää ehkä parikyt kiloo isommalta, eikä sen 3/4-hihat ole ehkä käytännöllisimmät Suomen talveen. Mutta kun se on silti niin ihana! Ja niin lämmin ja pehmoinen! Kaivoin tosin tänään käyttöön myös viime talven suosikkitakkini (se Velocite-kopio) ja Canada Goosen, ja oon ihan täysin valmis kohtaamaan tämän talven! Aion pitää nyt kiinni siitä, että talvi on tällaista tästä helmikuulle, eikä mitään synkeitä harmaita kausia tule. Optimismilla voittoon.

Myönnän itsekin, takki on vähän kuin joulumuorilla, mutta toisaalta, eipä se tällasta jouluintoilijaa haittaa. Voi kyllä, olen tänään jo suunnitellut, millaisia rocky roadeja ja kotitekoisia suklaita teen tänä vuonna lahjaksi :D Oon ollut tänään ulkona varmaan joku neljä tuntia, mitä ei normaalisti tapahdu ikinä ellei ulkona ole päälle 20 astetta. On ihan naurettavaa kuinka fiiliksissä oon tästä talvesta ja lumesta. Benji on vielä muakin enemmän innoissaan lumesta, ja se onkin saanut tänään telmiä pihalla ja syödä ehkä neljäsataa litraa lunta.

Viikonlopun kruunaa juuri höyryävä kuppi kuumaa glögiä kynttilänvalossa. Tekisi melkein mieli soittaa joululauluja, mutta se saattaisi jo ylittää miehen sietokyvyn :D Mua harmittaa, kun sovittiin, ettei tänä vuonna osteta joululahjoja kun mennään uudeksivuodeksi reissuun, ja se oli joululahja toisillemme. Jos salaa ostan pari pientä lahjaa, niin eihän niitä lasketa?

H&M takki
ZARA kaulahuivi
CAMELIA ROMA laukku
DUNE saappaat
ZARA kauluspaita
BUDDHA WEAR mokkahame
COS lapaset

Asuna tällä kertaa hyvin simppelisti mustavalkoista ja mokkapainotteista :) Mitäs tykkäätte? :) 

Kommentit

Ninski (Ei varmistettu)

Katseeni kiinnittyi heti noihin käsineisiin :) Onko noilla vetoketjuilla joku virka vai ovatko vain koristeet? :)

Mia (Ei varmistettu)

Eiköhän ne ole tarkoitettu myös koristeeksi, mutta myös käytännön arkeen, kun näprätään puhelinta, niin ei kaikki 10 sormea ole jääpuikkoina yhtä aikaa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, siis lähinnä käytäntö mulle, että saa vähän auki lapasta ja vastattua puhelimeen tms. :)

Ninski (Ei varmistettu)

Nämähän ois kyllä kätevät! :) Lastenkin kanssa kun on ulkona niin ei tarvis joka nenän niistolla riisua niitä hanskoja.

Anna (Ei varmistettu)

No sepä, että saa vähän sieltä sormia ujutettua pihalle halutessaan :D

Elina (Ei varmistettu)

Ai että lumisateisissa kuvissa on vaan jotain niin ihanaa! :D

Anna (Ei varmistettu)

No eikö? Ihan parasta kuvatakin, vaikka tarkennus menee välillä miten sattuu :D

Jo (Ei varmistettu)

Ihana tuo takki! Tuo luminen maisema vielä sopii siihen ihan täydellisesti.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Katri M (Ei varmistettu)

Aivan ihana hautautumistakki, oih!!! Ja ihania kuvia, kun lumi hiljalleen leijailee :) Sulla on aina niin ihanan laadukkaita asukuvia, saako kysyä, mitä runkoa ja mitä objektiivia käytät asukuvissa? ️

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mulla on Canon EOS 6D ja asukuvissa Sigma 50 mm 1.4 :)

Marine (Ei varmistettu)

Mä oon kanssa fiiliksissä lumesta ja talvesta. Me sovittiin kanssa ettei osteta synttärilahjoja kun lähdetään reissuun jjst meidän synttärinä. Ostin kuitenkin pienen lahjan, oli pakko.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä se on ihan sallittavaa :D

jeni (Ei varmistettu)

Moikka! Onko sulla vielä oma kappale mustaa Everlong -huiviasi? Ei satu olemaan kiinnostusta myydä minulle? ::) siitä on jo parisen vuotta ku oon omani unohtanut ravintolan ikkunalaudalle ja löytötavaroihin sitä ei koskaan palautettu. Nyt se tuli taas muistiin ja niin kovasti kovasti kovasti sitä rakastin :'(

Suvi (Ei varmistettu)

Jos Anna ei myy, niin minä voisin myydä. :) Yhteys: lumilii12@gmail.com

Anna (Ei varmistettu)

Mulla ei taida olla yhtään käyttökappaletta, ja oon säästäny yhden muistoksi itelleni, siskot on pölliny loput :D

Alia (Ei varmistettu)

Ostin juuri saman takin kirpparilta eurolla! :D Vähän häiritsee hihan mitta, mutta eipä oikein ollut aikaa pitää sitä minään välikautena, kun talvi vaan iski päälle.

Anna (Ei varmistettu)

EIIII, maksoin itteni kipeeks tosta :D Se on ihana! :D

Saara (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia ja kaunis uusi banneri :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Kommentoi