Punainen leopardi

Mungolife

PUNAINEN LEOPARDI. Tiedättekö, kun välillä asukuvat eivät vaan luonnistu... Joskus napsitaan muutamia kuvia, ja ne näyttää tosi kivalta, eikä ole mitään ongelmaa julkaista niitä. Välillä taas on tosi kiva asu, tukka näyttää livenä kivalta ja meikkikin on hyvin, mutta sitten kuitenkin kuvat ei ole yhtään omaan mieleen :) Nämä jäi melkein kokonaan julkaisematta, mutta sitten päätin, että nämä kuvat edustavat hyvin elämää. Aina ei mee niin kuin elokuvissa, ei edes välillä. Useinkaan elämä ei ole kovin täydellistä, joten miksi asukuvienkaan pitäisi olla. Asu oli kuitenkin mieleeni, ja sitä kai tässä esitellään?

Ihastuin jo joskus lukiossa leopardin ja punaisen yhdistelmään, ja tällä kertaa toteutin tämän asun tällaisena mustanpunaisena yhdistelmänä, jonka kruunaa leopardiyksityiskohta.

Täällä eletään jännittäviä aikoja tällä hetkellä. Huomenna pitäisi mennä töihin 7-12, minkä jälkeen nokka kääntyy kohti Helsinkiä. Mulla ei ole siis mitään pakattuna :D Mies pakkasi jo viime sunnuntaina, kun oli niin innoissaan, ja mä oon paiskonut niin pitkiä päiviä nyt koko viikon, että en oo ehtinyt. Oon myös koko ajan ajatellut, että eihän tässä nyt mitään kiirettä ole, sitä paitsi en mä tarvii mukaan ku biksuja, kesävaatteita ja vähän jotain pientä. Ehhhh. Mä tarviin mukaan myös kahden päivän Suomen vaatteet, ties kuinka moneen eri tilaisuuteen. Tarvii pakata mukaan kaikki joululahjat, jouluvaatteet ja -tarvikkeet, ja kaikki matkatavarat. No ei se mitään. Tuntuu vaan vähän siltä, että ei voi enää yhtään yötä nukkua lyhyitä yöunia, kun oon koko viikon nukkunu n. 6 tuntia yössä ja alkaa tuntuu kyllä päässä. Kymmenen tuntia töissä meni vielä tsempillä, mutta kotiin tulemisen jälkeen on ollut vähän tuulitunneli korvien välissä :DTuulitunneliuden takia jätän siis postauksen tähän ja toivon parempaa menestystä huomiselle, mutta mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit

ktri (Ei varmistettu)

Oot kyllä ihan häikäisevän kaunis! :) Toi punanen pukee sua tajuttoman hyvin noiden ruskeiden hiusten kera!

Katar (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä. Tuo hiusten väri ja huulipuna sopii niin hyvin yhteen.

Heidi (Ei varmistettu)

Ahh punanen huulipuna ja ruskea tukka <3

Nea (Ei varmistettu)

Täydellinen nainen! Esikuva

Jahe (Ei varmistettu)

En kyllä nää mitään vikaa noissa kuvissa :D

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Kiva että toi clutch on kulkenut sun matkassa kaikki nämä vuodet. Ihastun siihen jo silloin kun se huokui uutuuttaan eikä ihastuminen ole ajan myötä hävinnyt. Käy hyvin myös punaisen kanssa näköjään! Tykkään kokonaisuudesta muutenkin :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Tää asu kolahti ja kovaa! Jotenkin kaikki ihan erityisen kohdallaan, eniten tykkään tosta neuleen väristä ja mallista. Samanlainen voisi eksyä omaankin kaappiin, hah :D

Mirka/GoneWithTheNails (Ei varmistettu) http://gonewiththenails.blogspot.fi/

Ihana toi neule! mulla ei oo vielä jouluvaatteita! Alkaa oleen jo kiire,mitä puen päälleni. Mitä sä laitat? :)

Merja (Ei varmistettu)

Ihana punainen pusero ja kipparitakki. Voi itku, kun Tampereella ei ole Zaran liikettä. Aina pitäis könytä Onnibussilla Hesaan. No, tammikuussa tullaan ALE kaupoille.

sinii (Ei varmistettu)

Sopii kyllä hyvin sulle tuo punainen!
Hapsusaappaat tosin mulle hieman liikaa tuon leopardikuvion ohella. Ja en voi olla hehkuttamatta noita sun hiuksia! Luonnollisen ja paksun näköiset:))

Johanna (Ei varmistettu)

Aivan ihana paita, niin kaunis sävy! Ja kokonaisuus oli muutenkin todella kaunis.

Kurojaki (Ei varmistettu)

Tuo clutch on niiin ihana! Metsästin itselleni samanlaisen heti kun vuosia sitten näin sulla blogissa samanlaisen. Yhä se minunkin matkassa kulkee enkä luopuis mistään hinnasta.. Oli muuten maailman parhain 75 euron sijoitus kun huutonetistä sen bongasin :) Tuo asu anto kyllä inspista kaivaa se taas tuolta kaapista esille <3

Kommentoi