Punainen leopardi

punaleo-7

PUNAINEN LEOPARDI. Tiedättekö, kun välillä asukuvat eivät vaan luonnistu… Joskus napsitaan muutamia kuvia, ja ne näyttää tosi kivalta, eikä ole mitään ongelmaa julkaista niitä. Välillä taas on tosi kiva asu, tukka näyttää livenä kivalta ja meikkikin on hyvin, mutta sitten kuitenkin kuvat ei ole yhtään omaan mieleen 🙂 Nämä jäi melkein kokonaan julkaisematta, mutta sitten päätin, että nämä kuvat edustavat hyvin elämää. Aina ei mee niin kuin elokuvissa, ei edes välillä. Useinkaan elämä ei ole kovin täydellistä, joten miksi asukuvienkaan pitäisi olla. Asu oli kuitenkin mieleeni, ja sitä kai tässä esitellään?

Ihastuin jo joskus lukiossa leopardin ja punaisen yhdistelmään, ja tällä kertaa toteutin tämän asun tällaisena mustanpunaisena yhdistelmänä, jonka kruunaa leopardiyksityiskohta.

Täällä eletään jännittäviä aikoja tällä hetkellä. Huomenna pitäisi mennä töihin 7-12, minkä jälkeen nokka kääntyy kohti Helsinkiä. Mulla ei ole siis mitään pakattuna 😀 Mies pakkasi jo viime sunnuntaina, kun oli niin innoissaan, ja mä oon paiskonut niin pitkiä päiviä nyt koko viikon, että en oo ehtinyt. Oon myös koko ajan ajatellut, että eihän tässä nyt mitään kiirettä ole, sitä paitsi en mä tarvii mukaan ku biksuja, kesävaatteita ja vähän jotain pientä. Ehhhh. Mä tarviin mukaan myös kahden päivän Suomen vaatteet, ties kuinka moneen eri tilaisuuteen. Tarvii pakata mukaan kaikki joululahjat, jouluvaatteet ja -tarvikkeet, ja kaikki matkatavarat. No ei se mitään. Tuntuu vaan vähän siltä, että ei voi enää yhtään yötä nukkua lyhyitä yöunia, kun oon koko viikon nukkunu n. 6 tuntia yössä ja alkaa tuntuu kyllä päässä. Kymmenen tuntia töissä meni vielä tsempillä, mutta kotiin tulemisen jälkeen on ollut vähän tuulitunneli korvien välissä 😀

punaleo-3

punaleo-4

punaleo-5

punaleo-6
punaleo-8
punaleo

Tuulitunneliuden takia jätän siis postauksen tähän ja toivon parempaa menestystä huomiselle, mutta mitäs te tykkäätte tästä asusta? 

Kommentit (12)
  1. Oot kyllä ihan häikäisevän kaunis! 🙂 Toi punanen pukee sua tajuttoman hyvin noiden ruskeiden hiusten kera!

    1. Täysin samaa mieltä. Tuo hiusten väri ja huulipuna sopii niin hyvin yhteen.

  2. Ahh punanen huulipuna ja ruskea tukka <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *