Punaisissa Prahassa

Mungolife

Tiedättekö sen, kun mikään ei mene uloslähtöön valmistuessa nappiin? Kiva illallinen tiedossa, ja huomaat, että et ole pakannut mukaan mitään niistä asioista, mitä halusit. Ei hiuslakkaa, ei eyelineria, ei punaista huulipunaa! Aikaa lähteä on hyvin rajoitetusti, joten sohit tukkaa vähän sinnepäin ja toteat, että asun ainoaksi valopilkuksi jää kaunis sikkimekko, jossa kantajansa näyttää lähinnä hieman epäsiistiltä ja väsyneeltä. Mä oon siitä omituinen, että kirkkaanpunainen vaatii mun mielestä kirkkaanpunaista huulipunaakin. Koska pakkasin Prahaan melko kevyesti, enkä oikeen keksinyt, mitä muutakaan pukisin päälle, lähdin liikkeellä asussa, jossa ei oikein mikään ollut mieleni mukaan. Nappastiin tästä kuitenkin ravintolan vieressä pari kuvaa, jotka saavat jäädä historiaan sellaisena ei-niin-onnistuneena asuna Prahassa. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, tai tässä tapauksessa asu.

Oon huomannut, että vuosien varrella multa on rapissu aika hyvin kaikkia ihmeellisiä väripakkomielteitä. Ennen en olis voinut pitää ruskeaa ja mustaa samassa asussa ja inhosin yhdistää kultaa ja hopeaa. Nyt ei ole enää niin väliksi. Tuo kulta/hopea on vissiin aika monen inhokki, ja oonkin aina miettinyt, miten sellaiset ihmiset valitsee vihkisormuksen? Otatteko kaksivärisen, joka sopii kaikkeen vai sitten valitsette "loppuelämäksi" vain toisen metallin käyttöön? :D

ZIMMERMANN mekko (kauniita samanhenkisiä puanisia *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä)
ZIGN korkkarit (*nämä, nyt alessa useissa väreissä)
FURLA laukku (*tämä, myös *tämä on ihanan värinen ja *tämä, joka on alessa!)
DIOR aurinkolasit (nämä, samantyyppiset *täällä ja *täällä)

Jäljelle jääneitä pakkomielteitä on ainakin tuo punaisen huulipunan ja vaatteen käyttö. Burgundyn kanssa ei haittaa, vaikka olisi minkävärinen huulipuna, mutta punaisen vaatteen kanssa ei mene kuin punainen. Tai nude, mutta en oikein osaa pitää nudea huulipunaa. On jotenkin ihan alaston olo, ihan kuin olisi meikkivoidetta huulilla. Oon yrittänyt ja yrittänyt, mutta ei. Jonkun verran mulla on myös tarve yhdistellä laukkua ja kenkiä yhteensopivaksi, mutta siinäkin oon aika liberaali. Tällä kertaa hyväksyin tappioni, kiharsin hiukset ilman lakkaa ja sudin vähiten pinkkiä huulipunaani huulille. Yhdistin punaiseen mekkoon puuteriset kengät ja laukun, huomenlahjaksi saamani helmikorun ja kultaiset lasini ja totesin "ihan sama". Aina ei oo niin tarkkaa! Onneksi illallinen oli aivan täydellinen, niin oma homssuinen olomuoto ei tullut edes mieleeni :)

Mitä pukeutumispakkomielteitä teillä on? Mitä ette voi sietää ja mitkä parit vaan kuuluu yhteen?

Psst! Illalla hieman asiaa pakkaamissynneistä, tulkaahan takaisin silloin! :)

Kommentit

kk (Ei varmistettu)

Tuo mekko näyttää ihan kylpytakilta :P

Tanja (Ei varmistettu)

Tuo mekko on kyllä upea. Se on jäänyt mieleen viime vuodelta ja olenkin odottanut innolla milloin näkyisi uudestaan. Se on kyllä totta, että noin näyttävän mekon kanssa olisi sopinut vielä näyttävämpi huulipuna. Mutta hei, sellaista se on, ettei aina kokonaisuus ole niin ihana kun on aluksi toivonut ja suunnitellut. Kauniilta näytät kuitenkin ja tärkeintä on nauttia niistä kokemuksista kuitenkin, vaikka asu ei ihan olisi natsannut. Toivottavasti nähdään tästä mekosta vielä joku toinen yhdistelmä myöhemmin!

-A- (Ei varmistettu) https://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.fi

Punainen on yksi lempiväreistäni, juuri tuollainen kirkas ja dramaattinen. Ja ymmärrän toisaalta tuon punaisen asun ja punaisen punan yhdistämisen, mutta ainakin tämä sinun kokonaisuus on todella kiva! Varmasti kaikilla 'syvään juurtuneita' tapoja. :) Vihki- ja kihlasormukseni on titaania ja koen, että sekä, että kulta sopivat niiden kanssa. MUTTA varmasti 99 % koruistani on kuitenkin hopeaa. :D (Noh, se pakkomielle varmaan!!)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Mekko on aivan upea, muistan ihastelleeni sitä aiemminkin blogissasi :) Ja loistavasti toimii ilman punaista huulipunaa, vaikka toki sekin olisi lookiin sopinut! Mun pahin pakkomielle on laukun ja kenkien mätsäys - tosin, joskus on pakko olla joustava ja mätsättävä laukku esim. kynsiin, jos muuta sopivaa ei keksi. :D Metallien yhdistely on aina ollut no-no, mutta tänä vuonna oon alkanut vähän lepsuilla hölmön "ei kultaa ja hopeaa samassa asussa" -sääntöni kanssa.

Anomuumi (Ei varmistettu)

Katoin ekan kuvan ja mietin miks oot kylpytakissa kadulla ja ajattelin että seuraavassa kuvassa näkyy sit oikeat vaatteet, mutta ei se olikin mekko :D Tää piristi mun iltaa, kun ajattelin että oot pyöriny kylpytakki takkina prahassa.. Anteeksi! Mutta et näytä kyllä yhtään homssuiselta vaan pikemminki freshiltä!

Kommentoi