Punapohjainen rakkaus

Mungolife

Nonii!!

Nyt päästän teidät jännityksestä, koska ruskeasta pussista Insta-kuvissa paljastui kaikkea muuta ku jännittävä veto.

Mulle todella jännittävä juttu, koska kyseessä on tän talouden ensimmäisen punapohjaiset kaunottaret, mutta itse kengissä ei ehkä mitään jännää ole :)

Perus-jokapäivän korkkarit, eli Decollette 100mm korolla perusmustassa värissä. Ikiklassikko mantelikärjellä, mukavat jalkaan, korkeat, muttei liian ja

Ihunat!!♥ Ja aivan täydelliset jalkaan!! Nyt on buumi alkanu, ja seuraavaksi vuorossa on pakko saada samat beigenä :D

Mun kenkäarmeija kasvoi taas hieman, ja siitä tulikin mieleen, että haluaisin muistuttaa teitä tästä Biancon kampanjasta, josta kirjottelin aiemmin jo :) Me saadaan bloggaajina aika paljon kaikkia tollasia erityismahdollisuuksia, ja tää takais muutamalle teistä mahdollisuuden päästä aika mahtavaan osaan myös! :)

Bianco keräilee vielä hetken aikaa Fashion Armya, jossa Biancon muotiarmeijaan liittyneiden joukosta valitaan viisi VIP-henkilöä, jotka pääsevät osallistumaan Biancon kenkäsuunnitteluun ja saavat mahdollisuuden nähdä uudet kokoelmat ja trendit ennen muita ja lisäksi muita etuuksia, kuten mahdollisuuksia matkoihin, kutsuja VIP-tapahtumiin ja Biancon omiin bootcampeihin jne :)

Fashion Armyn ideana on saada uutta näkemystä, kuluttajan puolelta, kenkien suunnitteluun :) Jokainen 18-30 -vuotias on tervetullut osallistumaan, ja vaikka kampanjasivu on englanniksi, siitä voi valita Suomen omaksi maakseen.

Kamppiksen sivuille pääsee kuvasta tai Fashion Armya klikkaamalla!

Kommentit

supukka (Ei varmistettu)

TÖRKEEEEN ihanat! olis myös siistiä nähä mitä niistä muista pusseista paljastui - muistan ainakin spotanneeni ted bakerin kassin ja massimo duttin.. ? ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä ne sieltä pikkuhiljaa selviää ;)

maria (Ei varmistettu)

onnea uusista kenkuleista! ei ehkä mun mielestä hienoimmat kengät louboutinilta, toi muoto ei oikein hivele mun silmää, mutta pääasiahan se on että sä tykkäät:)

Anna (Ei varmistettu)

Noi on se klassisin malli, ja joka on ihan törkeen hyvä jalkaan joka päivä :)

nanna (Ei varmistettu)

miten ihmeessä sulla on yksinkertasesti varaa ostaa noin kalliit kengät? vastahan sä olit malediiveilla ja balilla, eikä siitä chanelinkaan ostosta mitään ikuisuutta ole.. huhuh eikä se sun asunnon vuokrakaan taida ilmainen olla..

Anna (Ei varmistettu)

Noi kengät ei itse asiassa ole edes mun kalleimmat, vrt. Burchin saappaat. Noi kengät on kuitenki 450 €, mikä ei ole maailman pysäyttävä summa. Ja edelleen, rahaa saa kun tekee töitä.

Essi (Ei varmistettu)

Tietenkin rahaa saa työtä tekemällä, mutta veikkaan ettei kovin montaa korkeakouluopiskelijaa (tai ylipäätään mitään opiskelijaa) löydy, joka tienaisi opiskelujen ohella sen verran hyvin että tuollainen ostelu/matkustelu olisi mahdollista. :D

Anna (Ei varmistettu)

No, enpä usko, että kovin montaa opiskelijaa löytyy, joka piiskaa ihan yhtä paljon töitä ku mä :)

KT (Ei varmistettu)

En ymmärrä teitä jotka valittavat täällä että miten sulla on varaa tohon ja tähän. Useimmat meistä tekee töitä ja toiset vielä enemmän töitä, jotta tosiaan saa rahaa ja jotta voi ostaa asioita mitä haluaa. Ja Anna selvästi tekee töitä! Eihän tuo muuten olisi mahdollista :D Haloo ihmiset hei, tän ei pitäisi olla teidän huolenaiheenne. Ihanat kengät Anna muutenkin !! Kunpa itekin voisi ostaa joku päivä! :)

Herää (Ei varmistettu)

Anna herää nyt päivääs.
Suurin osa varmasti ymmärtää, että teet paljon töitä blogisi eteen yms. Mutta se että sanot että 'No, enpä usko, että kovin montaa opiskelijaa löytyy, joka piiskaa ihan yhtä paljon töitä ku mä :)' oon todella ylimielisesti sanottu sinulta. Kuka sä oikeen luulet olevas??
Luuletko tosiaan että olet jollain tavalla poikkeuksellisen ahkera työntekijä muihin opiskelijoihin verrattuna? Lähes jokainen mun ystävistä jotka opiskelee täyspäiväsesti raataa töissä niin paljon kun pystyy. Uskon että minä ja tuhannet muut opiskelijat teemme enemmän töitä kuin sinä.
On todella sääli, että noin kaunis ja menestynyt bloggaaja on noin itsekeskeinen ja ylimielinen. Työ mitä teet on erilaista moneen muuhun meistä verrattuna mutta se ei todellakaan tarkoita sitä että raataisit sen eteen yhtään sen enemmän kuin me muut.

Anna (Ei varmistettu)

Ei se ollut mitenkään ylimääräinen kommentti. Herätä voisit itse lähinnä siihen, miten minut tulkitset :) Jos Sinun lähipiirisi on ahkera, ei se tarkoita, että kaikki on. Jos tilastoja katsoo, niin eipä prosentuaalisesti kovin moni opiskelija tee n. 50 h viikossa töitä. Se nyt vaan on fakta, ei mitenkään ylimielisyyttä. Ylimielisyyttä ois sanoa, että teen vaan 3h, mut ku oon niin vitun hyvä! Sulla on käyny hyvä tuuri, että on ahkeria tuttuja ja frendejä. Mutta tutustupa vähän Suomen statistiikkaan ;D Ja esim. mun koulukavereista täällä ehkä 5 % tekee kokopäivästä duunia. Että ihan faktapohjainen toteamus.

Milla (Ei varmistettu)

Upeat kengät! Noita itsekin himoitsen, ja kyllä vielä joskus minäkin... ;) Terveisin korkeakouluopiskelija pääkaupunkiseudulta (matkustelen, maksan yksin oman vuokrani ja vanhemmat eivät sponssaa) jolla myös olisi varaa noihin ;) Tämä siis tarkoitettu näille hölmöille jotka eivät ymmärrä että rahaa saa työtä tekemällä, ja se on sitten omasta taidosta kiinni mihin sen rahansa käyttää... Ja omasta taidosta kiinni että minkälaisen työn saa, se kummasti vaikuttaa palkkaankin. En ymmärrä tätä kateutta mikä tulee etenkin blogeissa esiin, te ihanat naiset (lukijat) tuhlaatte energiaanne kadehtimiseen ja v***uiluun sen sijaan että kannustaisitte toisianne ja saisitte inspiraatiota. Suomi on siitä hieno maa että jokainen pystyy samaan, kuin vain on ahkera ja tiedostaa päämääränsä. Rakkautta rakkaat naiset <3

silkko (Ei varmistettu)

No useinhan sitä sanotaan, että Suomi on tasapäistävä paskamaa jossa kukaan ei saa olla enempää kuin toinen eikä mahdollisuuksia ole. Kiva kuulla, että on ainakin yksi joka on eri mieltä.

Vilpitön halu tietää mitä tekee ja missä joka mahdollistaa tuollaisen vaatteiden ostelun ja jatkuvan matkustelun. Kai nyt YHDET kengät jokainen voi ostaa, mutta jos niitä ostellaan kaiken aikaa ja sen päälle vietetään lomia joiden hinta on tuhansia euroja.
Samaan aikaan puhutaan kuinka on köyhää eikä mihinkään ole varaa.

Ei tässä ole kyse mistään kateudesta vaan siitä, että halutaan neuvoja. Minä tunnen vastavalmistuneita yliopisto-opiskelijoita joiden palkka on 2500€/kk ja siitä maksetaan tonnin vuokra, lainat ja muu eläminen, ei siinä jää raha riemulomiin kengistä puhumattakaan.

Töitäkään ei ole paljoa tarjolla, jokaiseen maisteripaikkaan on satoja hakijoita, vaadi siinä sitten viiden tonnin palkkaa!

Anna (Ei varmistettu)

Vilpitön tai ei on halusi, mutta minun ansioni eivät sinulle kuulu. Kyllä jokaisella pitäisi olla päässä sen verran järkeä, että tietää, mikä on OK kysyä ja mikä ei :)

Herää (Ei varmistettu)

Mutta ota huomioon, että suurin osa opiskelijoista ei voi tehdä enempää töitä kelan rajojen vuoksi, ja sen takia on hieman ylimielistä(minun mielestäni) sanoa, että harva opiskelija tekee niin paljon töitä kuin sinä. Muilla ei ole samanlaisia mahdollisuuksia joustaviin työaikoihin, mutta se ei tarkoita että tekisit sen enempää töitä kuin me muut. Olet onnekas että sinulla on tälläinen elämäntilanne, mutta älä anna vaikutelmaa että pidät itseäsi korkeammalla kuin muut :)

Anna (Ei varmistettu)

Kukas pakottaa nostamaan Kelan tukia? Jos haluaa tienata kunnolla, ei nosta tukia / vähentää niitä ja tienaa. Nimim. Lukion jälkeen en oo kelan kanssa tekemisissä ollut tietosella valinnalla.
Jokainen on vapaa niitä nostamaan, pakko ei ole. Ja lisäksi, jos bloggaaminen vaikuttaa helpolta, sen hienous on siinä, että jokaisella on mahdollisuus lähteä tätä tekemään! :)

Milla (Ei varmistettu)

Voi hyvänen aika, joku luulee rikastuvansa Kelan tuilla :D terve... Ihmekö ettei ole varaa samanlaiseen elämäntyyliin kuin Annalla/muilla bloggareilla, ei tietenkään silloin nosteta mitään Kelan tukia. Ja kaikki urputus "ei ole mahdollisuutta niin joustaviin työaikoihin" on ainoastaan tekosyitä. Samaa kastia kuin kaikki läskit joilla "ei ole aikaa liikkua ja syödä terveellisesti". Tekosyitä. Tämä aihe sai nyt minut hieman kiehahtamaan, jotkut ihmiset täytyisi laittaa opiskelemaan henkilökohtaista budjetointia ja elämänhallintaa. Hyvä Anna, olet upea <3

marijau (Ei varmistettu)

joskus muistan lukeneeni miten hehkutit ettet ole KOSKAAN nostanut tukia kelalta. ja nyt sanot ettet ole nostanut tukia sitten lukion jälkeen, se nyt ei ole mikään kamala saavutus :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, nostinhan mä niitä sen lukion muutmaan hassun kuukauden kun tasa 18-vuotiaana muutin omilleni. Oli ruhtiinalliset neki, ku en saanu juuri mitään vahnempien tulojen tähden :D

Minna (Ei varmistettu)

Musta on mielenkiintosta, miten teet töitä 50h/viikko jos sulla on kokopäiväinen opiskelupaikka ja teet vähintään kuukauden välein lomamatkoja. Tietenkään en voi tietää mitä kaikkea työhösi kuuluu mutta meille lukijoille näkyvä osa työtäsi on tämä blogi ja Malediivien reissun aikana esim ei ainakaan vaikuttanut siltä, että olisit tehnyt töitä sen 50h/vk tämän blogin eteen.

Anna (Ei varmistettu)

Lomistahan rakas aina-vaan-negatiivinen-Minna sä et ole kuullut? Mulla on koulua ti-to, ja teen töitä iltaisin / aamuisin / viikonloppuisin, välilä 13h päivässä. Jos lakkaisit jos vuodesta toiseen arvostelemasta mua, kun et mitään mun elämästä tiedä?
Eipä siinä, mikään ei oo muuttunu sun kanssa. Demi-taustalla tänne tullu, ja päädyt takaisin blockilistalle. Jos ei oo mitään positiivista sanottavaa ikinä, niin eipä mun tarvii enää noita juttuja lukea ;)

hermer (Ei varmistettu)

Hei, en tiedä oletko blogissasi jo kirjoittanutkin mutta mitä työtä/töitä teet? Teetkö jotain blogin lisäksi?
Ihanat noi kengät :)

Anna (Ei varmistettu)

teen kyllä :)

silkko (Ei varmistettu)

Anna voisi joskus ihan numeroiden valossa avata tätä miten hänellä on aivan jatkuvasti varaa satojen eurojen kenkiin, matkaan Malediiveille paikkaan missä hotelliyö on 300€, tiuhaan lentelyyn Suomen ja Britannian välillä ym.

Oikeasti siis tuollainen kuluttaminen vaatii usean tuhannen euron kuukausitulot, ei bloginpidolla niin paljoa tienaa ja Annahan hermostui kovasti, kun viime syksynä verotiedoissa paljastui hänen tienanneen 2011 vain jonkun 30000. Ei sellaisella palkalla tuollaista elintasoa kustanneta joka jo silloinkin oli tätä nykyluokkaa.

Anna (Ei varmistettu)

A) Mun palkkatiedot oli jo viime vuonna väärin, B) mulla on oma yritys, ja C) mä en todellakaan ole mitenkään velkaa teille mun tulojen avaamista "numeroiden valossa" :D

Herää (Ei varmistettu)

Ei ne palkkatiedot liity nyt millään tavalla tähän keskusteluun.. Se mitä muut ihmiset tienaavat eivät kuullu muille. Mielestäni on vain röyhkeää kysellä muilta ihmisiltä palkka-asioita, mitä se on muilta pois jos nuori nainen tienaa hyvin?

silkko (Ei varmistettu)

Miten niin väärin? Suomen osalta ihan oikein. Itsehän sanoit, että sieltä puuttuu jotain Australiassa tienattua tuloa, joka ei voi olla kovin paljoa.
Mitä se yritys tähän kuuluu? Ei se, että on yritys tarkoita sitä, että tienaa älyttömästi rahaa, eikä kenkiä ja matkoja pysty yrityksen piikkiin muutenkaan ostamaan, se ei mene tilintarkastuksesta läpi.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, osaan kyllä itse huolehtia kirjanpitäjäni kanssa tilintarkastuksen oikeellisuudesta. Ja toisekseen, eipä ollu Suomenkaan kohalta oikeen :D en ole ainoa tämänniminen eivätkä kaikki tunne kotikuntaanikaan. Hyökkäävä asenteesi lopettaa nyt keskustelun tähän, kiitos ja näkemiin :)

Wendy
Across the Universe

Ärsyttää se, että ihmisillä on aina pakkomielle tunkea nokkansa toisten (raha)asioihin.

Se, että Annalla on varaa johonkin (kenkiin, laukkuihin, matkoihin), ei ole keltään muulta pois. Mä ainakin ajattelen asian niin, että on IHAILTAVAA, että joku Annan ikäinen pystyy tienaamaan noin hyvin ja toteuttamaan unelmiaan. Eikö sen pitäisi inspiroida muita sen sijaan että käytettäisiin aika kateuteen?

pupi (Ei varmistettu)

Vaan joku 30 000 on aika paljon yksinelävälle ihmiselle, jolla ei oo esim lapsia ja miestä tai lainoja maksettavana! kyllä vähemmälläki voi elää luksuselämää!

Ihanat kengät Anna! Siis täytyy sanoa, että en voi kuin ihailla kuinka kateellisia Suomalaiset osaavat olla. Heti, kun jollakin on varaa elää unelmaansa niin napistaan ja valitetaan ja epäillään. Musta on just ihanaa lukea, mitä kaikkia ihanuuksia olet hankkinut ja nähdä lomakuvia yms! Itselläni ei niihin tällä hetkellä ole varaa (vaikka kausitöitä tekeväksi opiskelijaksi elänkin todella leveästi, koska priorisoin...), mutta on ihanaa ajatella, että ehkä minäkin jonkun ajan päästä! :) onneks sä osaat pysyä positiivisena, etkä anna liikaa näiden vittumaisten kommenttien vaikuttaa vaikka ne varmasti ärsyttääki!

silkko (Ei varmistettu)

(toim. huom. Kommentti poistettu)

Anna (Ei varmistettu)

Silkko, sut on nyt bannattu keskustelusta. Mun rahanmenoja voitte keskustella jossain saatanan demissä, mutta lukijoita vastaan ei lähetä hyökkäävällä asenteella täällä! Banniin ennen ku rauhotut vähän.

MM (Ei varmistettu)

Samaa mieltä Wendyn kanssa, että eihän bloggaajan rahan käyttö ole muilta pois. Ja itse esim. tulen hakemaan täältä inspiraatiota, en halua samanlaista elämää kuin bloggaajalla on. Minulla on juuri omannäköiseni elämä ja siihen riittää hyvin pienemmät tulot, koska en yksinkertaisesti välitä rahasta enkä ns. luksus-kuluttamisesta.

Mitä tällainen rahasta läyhääminen ketään hyödyttää? Luulevatko negatiiviset kommentoijat tosiaan vaikuttavansa bloggaajan rahan käyttöön? Miksi ottaa niin koville jos toinen tekee töitä ja saa siitä kivasti rahaa?

Anna (Ei varmistettu)

Aamen.

N (Ei varmistettu)

Miten mä muistelisin että sillonku voitit sen 1000 e (?) lahjakortin johonki kenkäkauppaan tai vastaavaan niin ostit sulle ja Merille christian louboutinin jotkut ton tapaiset kengät? Vai pitikö sun vaan ostaa ja sitten vaihoitki lahjakortin tuhlauskohdetta :D

Anna (Ei varmistettu)

Mun piti ostaa joo, mutta noita ei sillo ollu, nii nappasin oranssin Miu Miun sillon :)

ilmis (Ei varmistettu)

Moikka ! kivat klassikot, sopii chanelin kaveriksi. Tuli tossa mieleen, että onko sulla vielä se oranssi Miu miu? sitä kun ei ole näkynyt melkein ollenkaan blogin puolella. Ymmärrän kyllä, välillä tulee ostoshysteriassa ostettua ja jälkikäteen kaduttua päätöksiään. mut onneks se on vaan loppujen lopuks rahaa :D

Anna (Ei varmistettu)

On se mulla vielä, itse asiassa oli eilenkin koulussa :) Oranssi on vaan niin sesonkiväri, ettei sitä juuri tule kevään / kesän lisäksi pidettyä :) Nyt oon ihan fiiliksissä kanniskellut sitä ja lisäksi liilaa Balenciagaa :) EN oo yhtään katunu sitä, tykkään siitä ihan valtavasti :)

Tahtoo myös! (Ei varmistettu)

Just hyvät klassikot! Mullakin on suunnitelmissa (tai siis pakko ostaa kesän juhlia varten) mustat korkkarit, ja haluisin panostaa niihin vähän enemmän. Mulla sattuu aina kaikki korkkarit jalkaan niin polttelisi kyllä noita kokeilla :D Toi punainenhan kuluu päkiän alta niin onkohan noiden pohjamateriaali kuinka kestävää tiedätkö? Useinhan esim. Italiassa tehtyihin nahkapohjaisiin kenkiin on melkein pakko laittaa joku uusi pohja kun nämä Suomen säät on mitä on :D

Anna (Ei varmistettu)

Noihin saa sitten laitettua ihan punaiset pohjat uusiks jos haluaa, ja sitten on ihan sellaisia punasia pohjia tehtykin :)

emmuli (Ei varmistettu)

Aivan kertakaikkisen upeat kengät !! Yksi kateellinen täällä, toivottavasti pääsevät joskus omaankin kaappiin !

Anna (Ei varmistettu)

<3

Chatte (Ei varmistettu)

Ihanat kengät, kateeks ihan käy! :)

Seuraa aika henkiläkohtanen kysymys, mutta kysynpä kuitenkin, kun oot henkilöstä aiemmin blogissas puhunut paljon: Mihinkä M (se Suomen poikaystävä)
on hukkunut? :D Siitä et ole kai aikoihin kirjotellut mitään, joten hiukan kummastuttaa vaan. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kuten oon jo aika monta kertaa todennu, yksityiselämä pysyy jatkossa yksityisenä blogin puolella :)

Sanna (Ei varmistettu)

Hei!

Tähän postaukseen täysin liittymätön kysymys.

Sinullahan on sekä Venäjän että Suomen passit. Kummalla passilla yleensä matkustat? Oletan, että Suomen? Käytätkö Venäjän passia ainoastaan Venäjälle matkustaessasi vai muulloinkin? Kysyn tätä ihan mielenkiinnosta, kun asia on askarruttanut mieltäni :)

Ihanat kengät btw :)

Anna (Ei varmistettu)

Juurikin näin. Suomen passilla kaikki muu, Venäjän passi mukaan kun lähen Venäjälle, sinne tarviin molempia.

silkko (Ei varmistettu)

Ihan sellainen tieto vain, että Venäjän kansalaiset tarvitsevat viisumin aika moneen paikkaan joten venäläisenä Euroopassa matkaaminen olisi melkoisen hankalaa. Ei se ole niin yksinkertaista, että otetaan ja lähdetään.
Sama pätee moneen muuhun kansallisuuteen. Suomen koripallomaajoukkueen valmentaja oli argentiinalainen ja matka Kanadaan tyssäsi Amsterdamin lentokentälle koska argentiinalaiset tarvitsevat Kanadaan viisumin.

nepsu (Ei varmistettu)

Hmm, etkös sä voittanut siitä kuvauskisasta juurikin tuollaiset itsellesi ja Merille? Tuli vaan tästä mieleen etten muista että olisit niitä koskaan esitellyt.

Anna (Ei varmistettu)

Ei niitä ollu siellä Nina'silla, joten mä otin Miu Miun laukun ja Merille Miu Miun saappaat :)

Laura (Ei varmistettu) http://www.laura-livingwithemotions.blogspot.com

Sä ostit Loubouitinin kengät! Aivan ihanat! Ja super kalliit... Oon aina kuolannut Christian Louboutinin kenkiä, ne on kaikki aivan upeita! Pidä nyt sitten noista rakkaista hyvää huolta!

Pages

Kommentoi