Q & A

Mungolife

Aloitetaan tää loman ajaksi ajastettujen postausten joukko pienellä Q&A:lla. Pitkästä aikaa olis siis tarjolla kysymyksiä ja vastauksia, tai no siis teiltä kysymyksiä ja multa sitten vastauksia loman jälkeen :)

It's been a while, so let's do this again :) A moment for Q&A.

Kyselkää siis mitä mieleenne juolahtaa ennen viikonloppua, niin saan teille vastauksia sitten naputeltua aurinkotuolissa tai lennoilla :)

Kuten aina, vittuileva vastaus saa vähintään samansävyisen vastauksen takaisin, ja asiattomat kysymykset letnää suorinta reittiä roskakoriin, joten älkää turhaan tuhlatko sormienne liikettä näppämistöllä!

So, shoot your questions before the weekend, and I'll type up some answers on the flights or from a beach somewhere in Gambia :) As always, nasty questions will receive answers in the same tones, so don't even bother with those!

Kommentit

tulips (Ei varmistettu)

Kerroit aiemmin, että valmistuttuasi unelmatyösi voisi olla esim Burberryn (?) taiteellisena (?) johtajana (?) (mulla on vähän huono muisti mutta jotain sinne päin... :D)

Vieläkö voisit kuvitella työskenteleväsi tuollaisessa paikassa? Mitä muita työllistymisvaihtoehtoja olisi?

Onko teillä ollut koulussa harjoitteluita, tai onko tulossa? Mihin yleensä teidän koulusta/linjalta valmistuvat työllistyvät?

Heidi (Ei varmistettu)

Missä sä ja sun poikaystäväsi tapasitte? Ja paljon onnea!<3

fondel (Ei varmistettu)

Mikä on sun lempiruoka mitä tykkäät valmistaa tällä hetkellä, jos sais reseptiä? :) huomaa että tulee itse pyöriteltyä samoja ruokia viikoista toiseen niin olis näin inspiraation puutteessa mukava saada uusia ideoita 8) sun ruokapostaukset on aina olleet jees ja onkin tullu kokeiltua melkeen niitä kaikkia hah :D

-jusu

Minttu (Ei varmistettu)

- Miten tapasitte poikaystäväsi kanssa ja oliko ns. rakkautta ensi silmäyksellä?
- Jos saisit valita vain toisen, kumman valitsisit: loputtoman laukkuvalikoiman vaatekaappiisi vai loputtoman kenkävalikoiman vaatekaappiisi?
- Mikä on unelmiesi työpaikka?

Lotta (Ei varmistettu) http://notallthosewho.blogspot.com

Seurustelet siis tätä nykyä: aiotko avata tilannetta enempää, kuten missä tapasitte, kauanko olette seurustelleet etc? :) Varmasti kaikki lukijat on ilosia sinun puolesta!

Cee (Ei varmistettu)

Muutama kysymys! :)

- Oletko koskaan harkinnut asuvasi jossain toisessa kaupungissa Englannissa? Jos kyllä, missä ja miksi? Jos et, niin miksi näin?

- Haluaisitko asua jossain muualla päin eurooppaa, jos Englantia ja Suomea ei laskettaisi mukaan? :)

- Lontoon top 3 juttua elämisen suhteen? Esim. mitä ilman et osaisi olla/mitkä tekevät Lontoosta niin miellyttävän paikan sinulle elää.

Ida (Ei varmistettu)

Mistä saat inspiraatiota asuihisi? Onko sulla päiviä millon et millää keksi mitä pukea päälle? Mitkä on sun tän syksyn/talven lempijutut pukeutumisessa? :)

Sandy (Ei varmistettu)

Mitkä ovat sun lemppariblogit, joita seuraat?

Nainen27 (Ei varmistettu)

Onko sulla poikkis? Jos niin minkä ikäinen ja minkö alan ihminen? Onko mielestäsi tulosi hyvässä suhteessa tehdyn työn määrään? Mitä sen cvtä buustaavaan harjoittelupaikan kävi? Minkätyylistä duunia meinaat hakea valmistumisen jälkeen? Voisitko tehdä 8h säännöllistä toimistoduunia?

Anna (Ei varmistettu)

Olet maininnut ohimennen poikaystävän postauksissa. Onko kyseessä sinun poikaystäväsi? :)

Milla (Ei varmistettu)

Seurusteletko tällä hetkellä? Olet puhunut pariin otteeseen poikaystävästä ja jostain "me"-muodosta epämääräisesti. Kovasti haluaisimme lukijoina tietää, edes vähän, vaikkakin pidät nykyisin tiukkaa linjaa yksityisyydestäsi - ymmärrettävistä syistä. Mutta silti on vielä meitä, jotka haluavat puhtaasti tietää sinusta bloggaajana. :)

liisu (Ei varmistettu)

Mitkä aineet kirjotit lukiossa?
Onko mitään hyviä vinkkejä lukion ekaluokkalaiselle?
Mikä on pisin matka minkä olet juossut?

sara (Ei varmistettu)

Mitä asioita kaipaat Aussi-vuodeltasi? Entä mitä et kaipaa?
Jos saisit elää Aussi-vuotesi uudestaan, tekisitkö jotain toisin?
Tyhmin heräteostoksesi?
Minkä maalainen poikaystäväsi on? Tiiän, että tää on vähän siinä rajoilla että onko liian henk.koht. vai ei, kun olet sanonut pitäväsi miesasiat pois blogista. Mutta kun oot nyt hänen olemassaolonsa "paljastanut" niin heitänpä tähän tällaisen :)
Lempiasiat Briteissä/Lontoossa? Entä inhokkiasiat?
Saat kolme toivomusta, mitä ne ovat?
Jäätkö Lontooseen valmistumisesi jälkeen?

karlaemilia (Ei varmistettu)

Jee nämä on aina kivoja postauksia!! :) oorraid täältä pesee!

Mitä mieltä olet tällä hetkellä missä asut koulusi jälkeen (jäätkö lontooseen vaii miten...) ?

Unelmiesi matkakohde tällä hetkellä?

Mikä on sun lempi lautapeli? :D

Mikä on sun food addiction?

Viimeisin hullu unesi?

minä (Ei varmistettu)

Paras ja pahin elämäsi vuosi? Miksi?

Mainitse pari asiaa, jotka olet oppinut kantapään kautta.

Mitä ihmisryhmiä et ymmärrä? Lähinnä käyttäytymiseltään.

Roosa Kangas (Ei varmistettu)

Tietysti ei tarvii vastata mutta utelias olen, oletko ruvennut seurustelemaan? Voi myös olla että mä oon missannu tän jo aikoja sitten...

milla (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi hirmuisesti tietää jotakin poikaystävästäsi. Kuka hän on, mitä tekee ja miten ja milloin olette tavanneet? Vaikutat todella onnelliselta :)

Jatta (Ei varmistettu)

Onko sun nykyinen poikaystävä Suomesta? :)
Mitä mieltä oot näistä Suomen jokavuotisista uutisista julkkiksien verotiedoista?

Jenni (Ei varmistettu)

Ihan tyhmä ja ei todellakaan mihinkään liittyvä kysymys, mutta kysytään nyt kun saa kerta kysyä; Mistä olet ostanut sen hopeisen bling-hupparin?? :D Se on ihan mielettömän hieno!!!

Sanna (Ei varmistettu)

Mietitkö koskaan miltä sun lukijat näyttää, tai että oisko varsinkin vakkarikommentoijien kohdalla kiva saada kasvot nimimerkille?
Mietitkö koskaan baarissa/ravintolassa/kadulla kävellessä/muuten vaan julkisilla paikoilla että sun pitäisi käyttäytyä tai olla tietyllä tapaa koska joku saattaa tunnistaa sut?
Mitä vaatetta et ikinä koskaan laittaisi päällesi julkisille paikoille?
Jos pääsisit huomenna lähtemään mihin tahansa maahan/kaupunkiin, mihin lähtisit ja miksi?
Jos saisit kuunnella vain yhtä biisiä koko elämäsi ajan, mitä kuuntelisit ja miksi?
Ottaisitko kämppikseksi mieluummin Matti Nykäsen vai Johanna Tukiaisen?
Jos pitäisi valita työttömyyden ja teurastajan ammatin väliltä, kumman ottaisit?
Arvostatko vieläkin pitkän blogitaipaleen jälkeen jokaista positiivista kommenttia vai "turtuuko" niihinkin?

sarmanto (Ei varmistettu)

Eikös sulla ole toinenkin pikkusisko? Miksi hän on niin vähän esillä blogissasi Jannaan verrattuna? Tuntuu että teette kauheesti kaikkee yhdessä Jannan kanssa mutta tämä kolmas tyttö jää sivuun.

Saara (Ei varmistettu)

Moi! Olisin kiinnostunut tietämään millä rahalla elät Lontoossa ja lomailet noin paljon? Ite opiskelen ihan Suomessa yliopistossa, asun opiskelija-asuntosäätiön yksiössä ja tuntuu että pitää nostaa lainaa / taikoa työ, että pärjäisi. Millaista opintotukea saat ulkomailla opiskeluun? Nostatko lainaa? Missä olet töissä & millaista palkkaa saat? Paljonko about lennot Lontoosta Suomeen maksaa? Haaveissa olisi joskus käydä ainakni vaihdossa ulkomailla ja kiinnostaisi että millaista hintaa siellä saa asunnosta ym maksaa, että pitääkö olla monen tonnin säästöt että kehtaa lähteä...

nm (Ei varmistettu)

Jaksan aina ihmetellä miten joillakin on häpyä kysyä toisilta ihmisiltä heidän palkkojaan.. Oman käsitykseni mukaan ne kun lukeutuvat niihin henkilökohtaisiin asioihin, joista utelu kuvastaa vaan huonoja käytöstapoja :/ Noh, ehkä olen vaan vanhanaikainen tämän suhteen...

Itsellä on pyörinyt mielessä semmonen kysymys että miten sinulla riittää niin paljon virtaa vuodesta toiseen!? Löysin aikanaan blogiisi kun teit Valtterin kanssa videopostauksen oikeaoppisesta korkkareilla kävelystä, eli öö.. pienehkö tovi sitten :D Se mikä ei ole muuttunut on, että jaksat aina vaan suhata menemään duracell-pupun lailla ja takoa montaa rautaa tulessa yhtä aikaa. Mistä kaikki energia? Paljasta salaisuutesi, heti!

Ps.Toivon tulevaisuudellesikin kaikkea hyvää, ja pidän peukut pystyssä että saat määrätietoisuutesi ansiosta just ne asiat elämältä jotka haluatkin! Tsemppiä :)

saara (Ei varmistettu)

Aa, enpä aatellut että se oisi jollekin henkilökohtaista! Eo siis tarvi vastata jos et taho Anna. :) Olen niin tottunut sivutyön&kesätöiden palkoista puhumiseen kaikkien kanssa - en mitenkään pahassa tai vertailumielessä, ihan vain siksi että miten sillä rahalla pärjää ja on sitten vertailukohde, ettei oma työnantaja huijaakaan lisissä tms. Kyseessä kuitenkin lisätulot mitä (ainakin minun tutuista) suurin osa kaipaa, jolloin tuntipalkka on olennainen asia. :) ammattiin valmistuttua päätoimen palkasta ei tietenkään kuulu kysyä, mutta itse olen,ajatellut että se opiskelijan 7-15€ on(millä skaalalla kouluttamattoman palkat yleensä on) semmoinen, minkä voi kertoa.

Milla (Ei varmistettu)

En ole Anna, mutta silti teki mieli vastata tähän kommenttiin. Ei ihme että bloggari saattaa välillä vastata vähän tylysti, mullakin menee hermo tälläsiin kysymyksiin, vaikka olen vain lukija. En ikinä ole ymmärtänyt näitä nillityksiä siitä että "millä rahalla asut Lontoossa/Helsingissä/hevonperseessä ja matkustelet, vaikka olet opiskelija". Ööööh. Omilla rahoilla? Rahaa saa tekemällä töitä? Se että joku ei opiskelijana tee töitä on vain ja ainoastaan oma vika. Töitä voi tehdä opintojen ohessa. Äläkä väitä muuta, se saa sinut vain kuulostamaan laiskalta ja saamattomalta. Asun Helsingissä, yksin, yksityiseltä vuokratussa asunnossa, opiskelen, en nosta tukia tai lainaa, matkustelen jonkin verran (vähemmän kuin Anna, mutta muutaman kerran vuodessa kuitenkin). Miten? Teen töitä. Näin yksinkertaista on elämä. Edelleen, en ole Anna, mutta väitän olevani melko samanlaisessa elämäntilanteessa.

Samoin tämä ikuinen nillitys siitä että mikä opiskelija Anna muka on, kun hänellä on koko ajan lomaa. Perehtykää siihen minkälaisessa yliopistossa Anna on, ja miten opinnot siellä jaksottuvat (ystäväni valmistui samaisesta opinahjosta, ja hyvin hänkin onnistui reissaamaan ja tekemään töitä ;) ).

Anteeksi avautuminen, otti vaan hermoon lukea aina näitä samaisia, mauttomia rahakysymyksiä, mielummin lukisin kysymyksiä ja vastauksia viihdyttävämmistä aiheista. :)
Kysymykseni: Minkälaista musiikkia kuuntelet treenatessasi? Laulatko koskaan karaokea, ja jos laulat, mikä on bravuurisi? ;)

Ihanaa loman jatkoa Anna :)

Kate (Ei varmistettu)

hae töitä ja mene töihin niin on itselläsikin rahaa, miksi pitää olla kateellinen jollekin jos tämä tekee töitä ja tienaa, varsinkaan jos itse ei ole töissä ja ihmetellään kun jollain työssäkäyvällä on rahaa

nm. töissäkäyvä opiskelija, jolla olisi hyvin rahaa matkustella yms.

Miitta (Ei varmistettu)

Oon aina miettiny miten joku jaksaa nähdä vaivaa kysyä blogin kommenttiboksissa kuinka paljon lennot maksaa paikasta a paikkaan b, kun saman tiedon löytää itse netistä about minuutissa :D

Charlotta (Ei varmistettu)

Haha mulla ois muutama vähän outo kysymys Lontooseen liittyen :D

1. Näkyykö Lontoon katukuvassa paljon pummeja/narkkareita?
2. Pelkäätkö koskaan metrolla matkustamista Lontoossa?
3. Oletko joutunut Lontoossa asuessasi minkäänlaisiin ahdistaviin tilanteisiin esim. julkisilla paikoilla?

Ja sit ois vielä yks ekstra, joka liittyy pukeutumiseen:
4. Käytätkö aina hameiden/mekkojen alla alushametta tms? (kesälläkin?)

maisa (Ei varmistettu)

Ketkä olisivat lapsesi kummeja, jos nyt putkauttaisit babyn maailmaan?

Alina (Ei varmistettu)

Moikka! Muistan kun joku aika sitten kuvailit monenlaisia oireitasi - nukkumisongelmat, jatkuva väsymys ja niin edelleen. Olen itse ollut samassa "tilassa" jo puolisen vuotta enkä keksi mistä tämä johtuu. Kirjoitit silloin aiemmin että epäilet uniapneaa ja nyt mietin, onko minullakin kyseinen ongelma. Saitko olotilaasi selvityksen? Toivottavasti auttaisit kokemuksillasi, koska olen itseni ja tämän kauhean oloni kanssa ihan solmussa.

samson (Ei varmistettu)

aattelin kysyä tätä ihan muissa postaukseissa mutta kai sen tähänkin voi tunkea :D Muistan ku mainitsit siitä Tahdon-kampanjasta että tuet sitä mutta sillon kampanja oli saanut jo tarpeeksi ääniä joten et nähnyt tarpeelliseksi puhua siitä.
En tiedä oletko seurannut kampanjan kulkua mutta minulla on vähän epävarma fiilis sen puolesta ja tuntuu ettei siitä puhuta tarpeeksi. Tai ehkä vaan koska tässä on mun ihmisoikeudet kyseessä niin sen huomaa. Siis kysymykseni on että ootko ajatellut postausta tästä aiheesta (kampanja tai lgbtq+ oikeudet muutenkin) vai pysytteletkö poissa?

Ymmärrän että voit saada siitä ärsyttäviä kommentteja eikä kukaan jaksa kuunnella homofoobisia viestejä joissa ei ole järkeä mutta se on valitettavasti elämäni. Merkitsisi ihan mielettömästi jos suomen suosituin (??eiks) bloggaaja ja mun lemppari vielä kirjoittais tästä aiheesta tai edes näkyvästi tukisi. En halua painostaa tai syyllistää tai mitään, obviously teet blogin suhteen omat päätökset. Musta vaan tuntuu joskus että mun oikeuksia ei suojella tarpeeks palavasti. äh olipa itsekästä mutta oli pakko sanoa kun oon kauan miettinyt et tulisko sulta mitään kommenttia asiaan (: tiiän että oot kampanjan puolesta mutta olisi loistavaa jos tukisit sitä näkyvästi, täällä kun käy useita useita kävijöitä. Vaikka päätöshän on nyt siirtynyt muulle kuin kansalle........ joo no kiitos kumminki

mmaria (Ei varmistettu)

Voitko kertoo lisää kirjavinkkejä? :D Luin kaikki Karin Slaughterin kirjat sen jälkeen kun puhuit niistä blogissa ja voit vitsi ne oli ihan parhaita! Uusien ilmestymistä ootellessa vois lukea jotain muuta välillä :) Ja nii joo oon miettiny mulberryn alexan ostamista oversize koossa ja sullahan on alexa toimiiko se koululaukkuna mahtuuko sinne A4-vihko? Tai onko jotain muita laukkuja mitä voisit suositella kun tarviis olla suht iso ja kestävä jota jaksais vielä kannella :)

Kristina (Ei varmistettu)

Tutustutko helposti uusiin ihmisiin ja tuutko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa?
Jos saisit matkustaa ihan mihin vaan missä et vielä oo käyny, mihin menisit ja miksi?
Mikä on sun ihan lemppariasia bloggaamisessa?
Missä toivoisit olevas kolmen vuoden päästä?
Sun neljä lemppariasiaa Helsingissä? Ja sama Lontoosta?
Mikä on parasta just nyt?

Muru (Ei varmistettu)

1. Mikä on sun lemppari turistinähtävyys Lontoossa? :D

2. Lempi ravintolat Lontoossa?

3. En kuollaksenikaan muista paikan nimeä mutta ootko käynny siellä ouletkylässä joka on vajaan tunnin matkan päässä Lontoosta? Mitä mieltä?

4. Lemppari baari/drinkkimesta Lontoossa?

Lontoo, Lontoo, Lontoo... :P

Lilli (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Mulla on itellä pyöriny mielessä kauheesti muotiin liittyviä kysymyksiä ihan omassa elämässä ja oon niitä monien kanssa pohtinutkin. Olis mielenkiintoista kuulla sunkin mielipide, kun ystävikseen tulee auttamatta valittua sellasia tyyppejä kenen kanssa ajatusmaailmat kohtaa aika hyvin ja keskustelut päätyy siihen että kaikki on samaa mieltä asioista :D Siinä ei sillon hirveesti saa hedelmällistä keskustelua aikaseksi... Lisäks oon ymmärtäny että sun disse on ostopsykaa tmv, niin näistä ois mielenkiintosta kuulla pohdintaa!

1. Paljonko sulle merkitsee vaatteen alkuperä? Siis se, missä se on fyysisesti tuotettu, onko kankaat luomua tai reilua kauppaa jne. Tää on aika laaja kysymys, mutta ehkä tähän on helpompi vastata näin laajana :D

2. Huomaatko ajattelevasi jo ostovaiheessa, että onko tuote omat eettiset standardit täyttävä ja vaikuttaako selkeästi ilmaistu eettisyys positiivisesti ostokäyttäytymiseesi?

3. Mitä haluaisit enemmän muotimarkkinoille? Siis jotain konkreettista vaatetta, tyyliä, asustetta, alkuperää tmv.

4. Mitä mieltä olet suomalaisesta muodista tällä hetkellä? Ei niinkään tavallisista kadun tallaajista, vaan merkeistä ja brändeistä. Mitä tulisi parantaa, mikä on hyvää ja mitä kaipaat lisää?

Juulia (Ei varmistettu)

Jos saisit mennä kenen tahansa ihmisen (elävän tai jo kuolleen) kanssa illalliselle, kenen kanssa menisit ja miksi?

Kate (Ei varmistettu)

häiritseekö sua ollenkaan kuuluisuus/jos sut tunnistetaan tai että kun sulla on kuvia yms netissä ja ihmiset näkee? kun mua itseä pelottaa laittaa ees yks kuva nettiin ku jotenki pelottaa että joku näkee mun kuvan :D (no ei ketään varmaan kiinnostais mutta silti oon miettinyt että stressaako ketään bloggaajaa julkisuus yms. mutta onhan mallienkin yms kuvia netissä ja se on niiden työtä kans)
Mitä mieltä olet transihmisistä esim. mies joka on nainen ja leikkauttaa itsensä naisen vartaloon ja kokee itsensä naiseksi? Ajatteletko heistä samanlain kuin esim. homoista yms. että kaikki saa olla mitä haluaa. (itse ajattelen mutt sun mielipide kiinnostaa)
Vähän hassuja kysymyksiä mutta kuitenki halusin kysyä :D

Anni (Ei varmistettu)

Ootko nähnyt piin elämää -elokuvan ja mikä oli reaktiosi siitä mangustisaaresta? :) Ja toinen kysymys että onko sulla tullut vastaan sellasta tilannetta että tapaat jonkun uuden ihmisen ja sillä olis ollut päällä vaate sun Nellyn mallistosta, olis hauskaa kuulla miltä sellanen tilanne voi tuntua :)

Amanda (Ei varmistettu)

Miten päädyit juuri Lontooseen opiskelemaan?
Millaista elämäsi on Lontoossa? Pidätkö siitä? Aiotko jäädä sinne valmistumisesi jälkeen?

s (Ei varmistettu)

Jos tekisit maailman ympäri-matkan uudestaan, mitkä olisivat kohteet (jos ei saisi olla samat kuin viimeksi)?
Kuka keksi Jedille nimen?
Oudoin ruoka mitä olet syönyt?
Matkakohteet joihin et tunne kiinnostusta laisinkaan?

Toivottavasti viihdytte Gambiassa :)

Paula (Ei varmistettu)

Ajattelin kysyä tälläsen ihan utopistisen kysymyksen, mitä pohdiskeltiin myös yhden tutun kanssa (jostain kieroutuneesta syystä) jokin aika sitten omille kohdillemme :D Eli jos sun olisi pakko valita, niin kumman valitsisit: Luopuisit kaikista sun laukuista, etkä saisi ostaa uusia enää ikinä vai ottaisit kroppaasi 30 lisäkiloa, joka ei tulisi koskaan lähtemään, mutta olisit kuitenkin terve?

minna (Ei varmistettu)

Millaisena näkisit elämäsi, jos olisit jäänyt aikoinaan Helsinkiin etkä lähtenyt Australiaan? Ja ehkä vielä samaan ihmissuhteeseenkin?
Mistä luonteenpiirteistäsi pidät eniten ja mitä haluaisit muuttaa?
MIssä baareissa käyt, jos käyt Helsingissä ulkona?
Minne sua ei kirveelläkään puolestaan saisi?
Kohtaatko ennakkoluuloja ulkonäkösi vuoksi?
Tai blogisi, "blogiminäsi" vuoksi?

S (Ei varmistettu)

kun kesällä kirjoitit rakkaudesta niin että sun tapa rakastaa on että jokaista onnen hetkeä vastaa ne tuskaiset hetket jotka tekee siitä rakkaudesta rakkauden arvoisen, se oli tosi vaikuttava teksti ja herätti mussa paljon ajatuksia. jos nyt seurustelet, onko sun ajatustapa muuttunut ja jos on niin miten?

katie (Ei varmistettu)

Minkä ikäsiä sun siskot on? Kuinka hyvin tuutte toimeen keskenänne / millaset välit sulla on sun siskoihin?

Minkä maalasia sun vanhemmat on? Sun äidinkieli?

Mitä muita kieliä puhut ja kuinka hyvin?

Haluatko saada joskus lapsia? Jos kyllä, niin kuinka monta ja mikä olisi mielestäsi hyvä ikä saada? Olisiko sukupuolella väliä?

Tämän hetkinen suurin unelmasi?

Monessako maassa oot käyny? Missä kaikkialla? Paikkoja missä haluisit vielä käydä?

Onko sulla mitään laukku himotuksia tällä hetkellä?

Maa missä et koskaan mistään hinnasta haluaisi käydä? Miksi?

Millainen on unelmiesi koti?

Millainen on sinusta ihanteellinen nainen? Entä mies?

Voisitko kuvitella ryhtyväsi kasvissyöjäksi? Miksi?

Lemppari kauppa? Entä lemppari merkki?

Millainen olisi unelmiesi häämekko?

....kauheen paljon tuli nyt :D koita kestää.

katie (Ei varmistettu)

No vielä tuli mieleen...
Montako tatuointia sulla on? Millasia ja missä? :)

Pioni (Ei varmistettu)

Vaikutat hyvin kiireiseltä ja sinun on varmasti priorisoitava asioitasi paljon. Haluaisin pyytää sinulta vinkkejä minulle heikkoon kykyyn eli ajanhallintaan ja aikataulutukseen. Kuinka paljon aikaa sinulla kuluu asioiden suunnitteluun ja miten käytännössä toteutat aikataulutuksen? Tuntuu, että minulla asiat kaatuu aina päälle ja en ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi. Jospa sinulta löytyisi ratkaisu tähän ongelmaan.

Immu (Ei varmistettu)

Sellainen kysymys tuli mieleen että onko olemassa jotain asiaa minkä suhteen olet pyörtänyt pääsi aivan täysin? En siis tarkoita esimerkiksi mustia kenkiä ja paljaita sääriä, maksihameita ja kullan ja hopean yhdistämistä, vaan isompia periaatteellisia juttuja? Onko siis tullut vastaan sellaisia "minä en koskaan"-asioita, joiden suhteen olet syystä tai toisesta muuttanut mieltäsi ja jos on, niin haluaisitko kertoa missä asiassa olet muuttanut mielesi ja mikä sai pääsi kääntymään?

Kiitos ihanasta, inspiroivasta blogista. Elämääsi on mielenkiintoista seurata vaikka se eroaa aika hurjasti tällaisen pikkukaupungin 8h päivässä toimistotyötä tekevän tytön maailmasta :) Olet yksi niistä ihmisistä jotka osoittaa että kovalla työllä ja oikealla asenteella pääsee halutessaan todella pitkälle!

Ansu (Ei varmistettu)

Mikä on raskainta/parasta siinä että on koti kahdessa eri maassa?

Mistä kotityöstä pidät vähiten?

Millaisia luonteenpiirteitä arvostat ystävissä? Entä parisuhteessa?

Mikä on mielestäsi sun paras/huonoin piirre?

Miten saat sun orkideat pysymään niin kauniina/ kukkimaan uudestaan hyviä vinkkejä? kattelen aina kateellisena kuvia sun orkideasta ja vertaan sitä tuohon mun jota en saa kukkimaan uuestaan :D

Ab (Ei varmistettu)

Sulla on upea ja ainakin suomalaisittain tosi näyttävä tyyli, kuinka paljon saat tuntemattomilta ihmisiltä kommentteja Helsingissä/Lontoossa?

Kenet jo kuolleen haluaisit tavata ja miksi?

Uskotko, että kaikki ihmiset on pohjimmiltaan hyviä?

Maailman tyylikkäin nainen sun mielestä?

Sykähdyttävin lukemasi kirja?

Hannaep (Ei varmistettu)

Mitkä ovat tärkeimmät elämänohjeesi?

Miten valmistauduit oikiksen pääsykokeisiin aikanaan? Ja pääsitkö ekalla sisään?

Mikä oli se, mikä tökkäsi oikiksessa tai mistä ja milloin tajusit, ettei se olekaan juttusi?

Pages

Kommentoi