Q & A

Mungolife

Tätä on niin usein toivottu ja kun tässä on viime aikoina taas vastailu kommentteihin jäänyt hieman vähälle tämän muuton ja sen aiheuttaman kiireen takia, niin kysykäähän nyt, jos viime aikoina on jäänyt jokin vastaamatta tai jos on jotakin, mitä olette aina halunneet tietää!

Kyselkää tiistai-iltaan asti, alan purkamaan vastauksia sitten siitä pikkuhiljaa :)

Kommentit

Mansen mimmi (Ei varmistettu)

Moi! Oot kertonu, että katotte miehes kanssa leffoja yhdessä, niin mitä leffoja katselette? Tai mitkä on sun lempileffoja? Onko teillä samanlainen maku leffojen suhteen?
Ps. postaustoive: Nyt kun syksy etenee, tulee vietettyä kotona ja sohvalla enemmän aikaa :D , niin mitä napostelette leffailtoina? Oisko sulla jotain terveellisiä ja ei-niin-terveellisiä reseptejä, mitä vois laittaa leffaevääks iänikuisten sipsien sijaan (tosin ei nekään huonoja oo.. ;))

Susa (Ei varmistettu)

Hei Anna ja kiitos ihanasta blogista, jota olet jaksanut jo usean vuoden ajan pitää. :)
Kysyisinkin, että voisitko joskus tehdä postauksen mistä kaikki lähti ja liittää mukaan kuvia vuosien varrelta..? Sellainen throwback-postaus. :) kiitos ja hyvää syksyä sinulle ja perheellesi! :)

Zelinda (Ei varmistettu)

Kysymys teidän kaukalolämpöpusseista, ymmärsin joskus että teillä olisi niitä kaksi, sekä paksumpi että ohuempi kesämalli. Millaisella käytöllä ne ovat olleet huhtivauvan kanssa? Onko tullut kesällä käytettyä ohuempaa vai menty kokonaan ilman, jos jompikumpi pitäisi ostaa, niin kummalla paksuudella ollut enemmän käyttöä, onko tullut jo pituus vastaan vai ovatko molemmat olleet kannattava hankinta? :)

Jenniki (Ei varmistettu)

Tämä ei varsinaisesti ole kysymyspostaukseen vaan postaustoive. Olen satunnaisen säännöllisesti seurannut blogiasi alkuajoista saakka, mutta etenkin Mungobabyn ilmestettyä taas säännöllisesti. Postauksesi kasvatusperiaatteista oli mielestäni loistava ja kertoi, että olet tehnyt taustatyötä ennen lapsen syntymää. Täten olisikin mielenkiintoista kuulla oliko jitain tiettyjä opuksia/kirjoja jotka koit hyödyllisiksi ja suosittelisit muille tuleville vanhemmille tutustumisen arvoiseksi?

Lukuunottamatta viimeistä kahta kuukaitta, olen asunut koko ikäni Tampereen seudulla. Kotiseuturakkaus roihuaa edelleen ja odotankin Lempäälä postauksiasi. Lempäälä oli paikka nro 1, josta etsin omistusasuntoa ennenkö elämä heitti pari sataa kilometriä pohjoisemmaksi. Nyt siis outona uudella seudulla olisi kiva kuulla mitä kautta itse tutustuit ihmisiin uusissa kotikaupungeissa. Tokihan oma aktiivisuus, osallistuminen ja uusiin paikkoihin meneminen ovat avaimia, mutta näin aikuisiällä, etätyöskennellessä oli vapaus muuttaa mutta uudella kotikunnalla ei ole edes työympäristöä josta tutustua uusiin ihmisiin. En siis kaipaa vinkkipostausta vaan olisi mukava kuulla kuinka muiden elämä on löytänyt sosiaaliset uomat uudessa kaupungissa.

Julia (Ei varmistettu)

Heippa!
Minua kiinnostaisi tietää, että mitkä ovat lähitulevaisuuden urahaaveesi blogin ulkopuolisten töiden suhteen. Oletko vielä ajatellut hakea yliopistoon opiskelemaan maisteria? Ja kuinka kauan olet ajatellut olla kotona Danten kanssa?

Kiitos kivasta blogista ja mukavaa syksyä!:)

susannamari4 (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/susasroundandabout

Moi Anna! En tiedä teitkö varsinaisesti Lontoossa töitä tai onko sinulla kunnollista kokemusta siellä paikallisesta työnhausta, mutta kun itsellä on suunnitteilla hakea töitä Englannista lähiaikoina, tuli mieleen kysyä joitain vinkkejä tätä varten?

Henna (Ei varmistettu)

Haluaisin kysyä, kaipaatko koskaan "tavallista" elämää? Sitä, ettei sinua tunnistettaisi kadulla. Joudutko tekemään / teetkö joitakin asioita toisin, koska ajattelet jonkun ehkä tunnistavan sinut?

Kiitos ihanasta blogista ja kaikkea hyvää perheellenne! :-)

Sappe (Ei varmistettu)

Otitteko Kuopiosta ne hanat mukaan?

. (Ei varmistettu)

mäkin halusin tän tietää!

JR (Ei varmistettu)

Mä mietin samaa, ne jäi sillon mieleen :D

Tanja (Ei varmistettu)

Kiitos siitä, että olet jaksanut blogata kaikki nämä vuodet. Olen seurannut blogiasi jo korkokenkäkoulun (:D) ajoista asti. On ollut hienoa olla mukana! :)

Minua kiinnostaa seuraavat asiat:
Miksi olet poistanut vanhat postaukset näkyviltä? Ymmärtääkseni esimerkiksi maailmanympärysmatkan ajalta postaukset ovat piilotettuna? Olisiko mahdollista, että joskus laittaisit uudelleen näkyviin ns. parhaita paloja?

Kadutko bloggaamiseesi liittyen mitään (esim. mitä olet kirjoittanut, jättänyt kirjoittamatta jne.)?

Mikä on lempikaupunkisi, jossa olet asunut tai käynyt?

Onko sinulla ja perheelläsi suunnitelmissa asua vielä joskus ulkomailla? Missä? Tai mikäli vastaat kieltävästi, niin miksi ei?

P.S. Se postauksesi iästäsi ja mitä on tapahtunut minkäkin ikäisenä oli mahtava. Ehkä parhaimpia postauksiasi ikinä.

238 (Ei varmistettu)

1. Mika on suurin saavutuksesi ja suurin epaonnistumisesi?
2. Miten kuvailisit itseasi 3 sanalla?

Kati (Ei varmistettu)

Mistä voi lukea sinun vanhempia postauksiasi?

Fyssari (Ei varmistettu)

Tykkäsin ihan hirveästi kasvatusperiaatteet-postauksestasi ja sen myötä ehkä ymmärsin myös, miksi edellinen suhteeni ei toiminut. Liian erilaiset kasvatukset loivat erimielisyyksiä, jotka eivät lopulta olleet ratkottavissa ja kesken suhteemme ymmärsin, etten voinut kuvitella eksääni yhteisten lastemme isäksi. Miten ja milloin ymmärsit itse, että kyseessä on elämäsi mies? Miten sellaisen osaisi tunnistaa? :)

Toinen kysymykseni on pinnallisempi: mitkä ovat suosikkikellojasi? Vaaleanpunainen Rosefield ja DW petite ovat ainakin kuvissa näkyneet kovasti. Suosittelisitko niitä? :)

Mukavaa syksyä ja onnea Lempäälään! Pakko vielä sanoa, että olen niin tyytyväinen että viihdyit kotikaupungissani erinomaisen hyvin pari vuotta.

Dyyyd (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa perheesi koulutustausta. Lähinnä siis miehesi ja vanhempiesi koulutukset kiinnostavat. Mietin asiaa siksi, että oletko saanut "akateemisen" kasvatuksen kotona, vai mikä sinut on ajanut yliopistoon opiskelemaan. Käsittääkseni pyörähdit oikeustieteellisessäkin ennen muotihommia.

Eleanor (Ei varmistettu)

Oon aina halunnut kysyä, että lähinnä Ausseissa ja Lontoossa asumisen jälkeen miten kauan meno että sopeuduit taas Suomeen, vai sopeuduitko heti?

Itse olen asunut Ausseissa viimeiset 5 vuotta ja parin kuukauden päästä olisi muutto muutamaksi kuukaudeksi Suomeen ja siitä sitten miehen töiden perässä Lontooseen asumaan. Vähän kauhistuttaa miten sopeudun Suomi elämään. Onko mitään vinkkejä ? :)

Nimetön (Ei varmistettu)

1. Millaisia ihmisiä ihailet?
2. Miten haluaisit kehittyä ihmisenä?
3. Ei ole pakko vastata, jos on liian syvällinen, mutta pelkäätkö kuolemaa ja millaiset hautajaiset on mielestäsi kauniit?
4. Mitä artisteja kuuntelet eniten?
5. Ootko reissannut pohjoismaissa paljon, mitkä kokemukset on jääneet mieleen?
6. Onko sulla kummilapsia?
7. Lempi Disney leffa? (jos oot niitä katsonut)
8. Mitä sarjoja oot tykännyt seurata tv:stä?
9. Pieni paheesi?
10. Mitkä kotityöt on sun lempparit, ja mitä välttelet viimeiseen asti?
11. Seuraatko itse joitakin blogeja, oletko lapsen saannin myötä seuraillut jotain perheblogia?
12. Missä maassa et ole käynyt kunnolla, mutta haluaisit käydä joskus?
13. Benji-hyppy, vuoren valloitus, laskuvarjoliito vai korkealla riippusillalla kävely?
14. Minkälainen ihmistyyppi on itsellesi vieras, mutta josta olet kiinnostunut ja joita ihailet ja haluaisit tutustua paremmin?
15. Pelkäätkö vanhuutta, osaatko kuvitella itseäsi vaikka 75-vuotiaana?
16. Työ, joka voisi olla mielenkiintoinen, mutta ei käytännössä sinun juttusi?
17. Kuinka usein syöt herkkuja? Onko sulla hyvä itsekuri vai syötkö aina koko suklaalevyn?
18. Missä käytte yleensä ruokakaupassa?

Marianna (Ei varmistettu)

Hei. Haluaisin kysyä meikeistäsi. Mitä luomivärejä käytät?

nqq (Ei varmistettu)

Millainen sun oma sisustustyyli on? Onko se vaihdellut vai pysynyt samana ja mitä asioita haluat muuttaa nyt tähän uuteen kotiin verrattuna vanhaan Kuopion kotiin?

x (Ei varmistettu)

Kerro yrittäjyydestäsi/yrittäjäksi alkamisesta?

Maarit (Ei varmistettu)

Oletko ottanut/ajatellut ottaa tatuointia lapseesi tai mieheesi liittyen? Onko aiempien tatuointiesi merkitys muuttunut? (tällä viittaan siihen sun perhe tatskaan, jossa jokaiselle oli yksi tähti. Muistanko oikein että yksi tähti oli omistettu valtterille? Olisi mielenkiintoista kuulla onko tämän kyseisen tähden merkitys muuttunut :)) ja tottakai kiinnostaa kuulla oletteko merin kanssa tekemisissä miten paljon, ja oletteko tavanneet toistenne lapset?

M (Ei varmistettu)

Jos sun pitäisi valita itsellesi jokin tavallinen "duunariammatti", niin mitä työtä tekisit?
Kadutko mitään tatuointiasi?
Aiotko jossain tietyssä iässä/vaiheessa lopettaa Danten kuvien julkaisun?
Mikä oli lempileffasi viime vuodelta?
Aiotko jatkaa täyspäiväisenä yrittäjänä, vai hakea töitä kodin ulkopuolelta, kunhan Dante kasvaa?
Jos jatkat yrittäjänä, niin aiotteko viedä D:n päivähoitoon?
Mitä laukku(j)a himoitset tällä hetkellä?
Käytätkö tällä hetkellä ripsienpidennyksiä/tekoripsiä?

1788 (Ei varmistettu)

Hei Anna :)

Tämä olisi enemmänkin toivepostaus kuin kysymys. Olet tuonnut hienosti esille Efva attlingin koru sarjan joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. Yleensä törmää näihin tunnetuimpiin korusarjoihin esim; Kalevala, Thomas sabo, pandora korut ja nomination korusarja. Olisi hienoa että että tekisit sellaisen postauksen jossa olisi ei niin tunnetuja korumerkkejä. :)

jospa sittenkin vielä se kysymys mitkä korvikset sinulla on tuossa kuvassa? ps. ne ovat todella kauniit :)

Mukavaa syksyä sinne :)

mama (Ei varmistettu)

Heippa! En tiedä kuuluisiko tämä mungobabyn puolelle, mutta esikoista odotellessa olen vähän pihalla vaatehankintojen kanssa. Oisitko halunnut lyhyesti vastata minkä verran olisi hyvä hankkia 50-56cm ja 62-68cm vaatteita? :) Vauvojen kokojen ja kasvun välillä on tietenkin eroa, mutta mikä määrä toimi/olisi toiminut teillä?

Tiinam (Ei varmistettu)

Benjin tarvikelistaus ja mielellään arviot niistä!:D esim siitä kantokassista ja pedistä oot puhunu paljon ja et Benji on tykänny niistä!

*Suvi* (Ei varmistettu)

Onko sulla jotain tiettyä paikkaa tai lähdettä, josta sun reissuinspikset yleensä tulee? Vai meneekö ne kaavalla "mistä vain", ikuisesti utelias. Ja onko se muuttunut jotenkin parisuhteen (ja lapsen) myötä?

Itsellä meinaa olla ongelma, että rahaa on niin hirmuisen rajoitetusti, mutta ei tarvita kuin kartan katsominen, kun lista käytävistä paikoista kasvaa entisestään... Olisi niin paljon kulttuureja, mitä tahtoisi nähdä ja paikkoja, joita kokea :D Kun on sitten muutamia suosikkeja, joihin tahtoo aina vain uudelleen, aina jää jotain näkemättä. Jokin matkailun paremmin salliva työ pitäisi kyllä keksiä.
Meillä ei yhteisiä reissuja ole miehen kanssa ollut kuin yksi lyhyt, ja se meni isosti mun aloitteen mukaan. Kun taloudellinen tilanne paranee, päästään enemmän kokemaan yhdessä. Tullut huomattua, että yksin kun lähtee, miettii erilaisia paikkoja kuin jos ajattelisi, että lähtisi jonkun kanssa.

Anni (Ei varmistettu)

Olen suunnittelemassa Australiaan muuttoa ja mulla olisikin siihen liittyen pari kysymystä. :)
Myitkö tai hävititkö kaikki tavarat mitä et mukaan ottanut? Tarkoitan lähinnä huonekaluja, astioita yms.
Kun lähdit Ausseihin niin oliko sulla tarkoitus enää tulla Suomeen (ainakaan pariin seuraavaan vuoteen.)?
Oliko jotain sellasia tavaroita joita luulit tarvitsevas, mutta olisitkin selvinnyt ilman?
Ja olisko ihan yleisesti mitään pakkausvinkkejä? :D

Kommentoi