Q&A

Mungolife

Joku tuossa sattu sopivasti kyselemään kysymyspostauksen perään. Kun tässä just tulin sormet ihan väsyneenä lentopallosta kotiin, ja edessä olisi kuvien käsittely, ennen kuin postauksen saisi liveksi asti, niin päätin ottaa tämän "tänään helppo - huomenna vaikea" -oljenkorren ja pyynnöstä kopin :)

Kysykää siis. Toimituksen vapaudella jätän joihinkin kysymyksiin vastaamatta, jos en koe niitä blogiin kuuluvaksi mitenkään!

Voitte kysyä myös mieheltä kysymyksiä, jotka liittyy muhun, blogiin tai bloggaamiseen tms yleisiin ilmiöihin/asioihin :) Yritän manipuloida herran vastaamaan.

Hauskimman tai parhaimman kysymyksen esittäjälle lähetän kosmetiikkalahjan ja karkkipussin. Eikö kaikki tytöt tykkää kosmetiikasta ja karkista? Nii eiks se oo ihan kiva?

Kommentit

i believe.

Jos kirjottaisit elämästäsi kirjan mitkä olisivat kirjan ensimmäinen ja viimeinen lause?

Niina (Ei varmistettu)

Olisi kiva kuulla ensi tapaamisenne miehesi silmin?

J (Ei varmistettu)

Kysymys miehelle: Mikä sai sut muuttaa mieltä siitä et oot osa Annan blogia ja se et nykyään esiinnyt omana itsenäsi kasvot esillä täällä? Miltä "julkisuus" tuntuu? Onko vielä kaduttanut et nyt kaikki tunnistaa sut ja tietää Mungo-poikaystäväksi? Ootteko jo syöneet kalakukkoa? :D

J (Ei varmistettu)

Ja vielä Annalle: Mitä kuuluu just nyt? Voisitko jäädä loppuelämäksi Kuopioon? Onko sua paljon tunnistettu Kuopiossa ja miten esim lentopallojoukkueessa, tietääkö kaikki kuka oot?

Jessut (Ei varmistettu)

Miehelle lähtis kysymys: mitkä on kolme Annan hassuinta,oudointa,naurettavinta tai muuten vain ihmetyttävää tapaa?

Jenni (Ei varmistettu)

Voisitko/haluaisitko elää nykyisellä elämäntyylillä elämäsi loppuun asti? Onko joku elämänvaihe mihin et ikinä haluaisi palata? :)

pepppis (Ei varmistettu)

Luettele mikä on ollu parasta, mielenkiintoisinta, oudointa, hankalinta ja hauskinta Kuopiossa tähän mennessä?

Pinja (Ei varmistettu)

Mikä on sinun "guilty pleasure" tv-ohjelma?

riikka (Ei varmistettu)

Kuopio vs Helsinki, kumpi voittaa ja miksi? :)

riikka (Ei varmistettu)

Lisään vielä että kysymys on teille molemmille!

Linda (Ei varmistettu)

Jos Simba ja Jedi ois aikuisia ihmisiä, millaisia tyyppejä he olisivat? :D

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Joudut luopumaan yhdestä hyvästä luonteenpiirteestäsi, mutta saat vaihdossa minkä tahansa "kuudennen" aistin. Minkä luonteenpiirteen annat pois ja minkä kuudennen aistin valitset?

Jenni (Ei varmistettu)

Kysymys on teille yhteinen. Jos saisitte lukea elämänne aikana yhden ainoan kirjan,mikä se olisi ja pääsisittekö asiasta yhteisymmärrykseen..? :)

pirre (Ei varmistettu)

Jos saisit päättää yhden yliluonnollisen kyvyn, olisiko se lentäminen, näkymättömyys vai ajatustenluku? :D Jos saisit päivän olla joku muu, kuka se olisi? Jos saisit valita menisitkö päiväksi ajassa 20 vuotta taaksepäin vai 20 vuotta eteenpäin, kumpi se olisi? Jos olisit koira, olisitko sheltti?

Scandinavian chic

Oi vitsit! Tuleeko tästä Anna&Sebastian henkinen blogi? Noh vitsivitsi. Annalta kysyisin että miten olet oppinut yhdistelemään vaatteita noin hyvin?

Tykkäätkö disney elokuvista ja mikä niistä on sun suosikki?

Kirsi (Ei varmistettu)

Jos sut karkotettaisiin elämään loppuelämäsi jossain maassa, jossa et ole vielä koskaan käynyt, mihin maahan päätyisit asumaan?

Lotta (Ei varmistettu)

Mitä söisit viimeisenä aterianasi? Jos saisit adoptoida joko koala vauvan tai kettu vauvan, kumman valitsisit? Mitä toivot, että olisit saavuttanut kolmeenkymmeneen ikävuoteen mennessä? Paras muistosi vuodelta 2015 tähän mennessä?

Janina (Ei varmistettu)

Millainen paikka maailma mielestäsi olisi ilman peilejä tai muita heijastavia pintoja? Niinkuin että kukaan ei olisi koskaan nähnyt miltä itse näyttää. Ja tähän voisi vastata kummatkin :)

Linda (Ei varmistettu)

Pystyisitkö kuvittelemaan itsesi kirjoittamassa äitiysblogia mikäli jälkikasvua sinulle tulevaisuudessa siunaantuu?

Erika (Ei varmistettu)

Millaisia harrastuksia (esim. eri urheilulajeja tai taidejuttuja tms) olet kokeillut lapsena (tai vaikka ihan nykypäivänä)? Onko joku harrastus jota haluaisit kokeilla, mutta et ole vielä päässyt kokeilemaan?

Sitten näin värittäjänä kiinnostaisi, että minkälaiset kynät sulla on käytössä?

Ellu (Ei varmistettu)

Voisitko kuvitella tekeväs snäpchatin? Kuka Disney prinsessa haluisit olla? Kumpi sormet ripsien paikalla vai ripset silmien paikalla? Oletko onnellisempi kuin vuosi sitten? Miehelles:millainen mies anna olisi, mistä.hän nauttisi, mitä harrastaisi yms.
Anna jos olisitkin Antti uskoisitko olevan homo vai hetero mies?

Jos olisit sillon muutama vuos takaperin päättäny Balilla, että et lähekkään Lontooseen pääsykokeisiin, missä uskoisit itsesi olevan tällä hetkellä?

ELISA (Ei varmistettu)

Jos maailman kaikki eläinlajit olisivat lemmikeiksi soveltuvia, minkä kolmen lajin edustajaa ottaisit lemmikiksesi? Veikkaan, että vastaat ainakin mangustin! :D

Eveliina (Ei varmistettu)

Miehelle:
Saatuasi tietää vaimokkeen Mungolife-sivustosta, oliko ensireaktio päästä stalkkaamaan vai halusitko pysytellä loitommalla tästä blogimaailmasta?

emss (Ei varmistettu)

Annalle:
Mitä sulle kuuluu?
Millainen olisi unelmiesi koti ja missä se sijaitsisi? (ei tarvi miettiä mitenkään realistisesti rahaa yms :D)
Mikä on seuraava laukkuhimotuksesi, jos sellainen on mielessä?
Mitä juttuja sulla on bucket listillä ja mitä listalla olevia asioita olet jo päässyt toteuttamaan?
Jos et saisi matkustaa Suomen ulkopuolelle kuin vain yhteen kaupunkiin lopun elämääsi, mikä valitsemasi kaupunki olisi?
Jos joutuisit luopumaan kaikista tavaroistasi ja saisit säästää vain yhden, mikä se olisi?
Oletko koskaan katunut lakiopintojen jättämistä?
Kuvaile itseäsi kolmella substantiivilla?

Miehelle:
Mitä sulle kuuluu?
Mikä on romanttisin teko, jonka olet tehnyt Annalle?
Mikä on hulluinta, mitä olet tehnyt?
Mikä on hulluinta, mitä Anna on tehnyt?
Kiinnostuitko enemmän muodista Annan kanssa seurustelun myötä, vai oletko aina kiinnittänyt huomiota omaan pukeutumiseesi?
Jos saisit päättää yhden kysymyksen, joka sinulta kysyttäisiin, mikä se olisi ja mikä olisi vastaus kysymykseen?

Petra (Ei varmistettu)

Jos vertaatte teijän suhdetta, mikä esim. disney/julkkis pariskunta voisitte olla? :p molempien näkemykset tietty kiinnostaa :-D

Isla (Ei varmistettu)

Mitä löytyy aina sun pakastimesta?
Jos sun vanhemmat alkais vlogata, millaisia videoita he tekisivät?
Jos olisit mies, minkä värinen sun hammasharja olisi?
Olisitko mieluummin poika vai tyttö koira, miksi?
Onko sulla noloja muistoja koulukuvista, jos on niin millaisia?
Kumman sun siskoista ottaisit teille kotiapulaiseksi ja miksi? :-D

Julia (Ei varmistettu)

Moi, Anna!
Jos sinä ja miesystäväsi olisitte laukkuja, mitä olisitte? Onko teillä jotain yhteistä favorite ruokaa tai herkkua, mitä haluatte kokata yhdessä? Meillä kotona aika kovassa kulutuksessa yhteen aikaan oli wokkipannu ja kookoskanan resepti... Jossain vaiheessa piti lopettaa, ettei vallan kyllästytä :D

Pööpöö (Ei varmistettu)

Kenen henkilön (elävä tai kuollut, ihka oikea tai mielikuvituksen tuote) kanssa haluaisit illallistaa ja miksi? Ja (koska ruoka on maailmanneksi paras asia universumissa, niin bonuskysymys) missä illallistaisitte?

Janina (Ei varmistettu)

Mitkä on ollu sun elämässä sellaisia käännekohtia jotka on eniten vaikuttanut siihen minkälainen ihminen olet juuri nyt? :)

Juulia (Ei varmistettu)

kysymykset kummallekin :) Jos olisit joku eläin, mikä olisit ja miksi? Jos pääsisit kenen tahansa julkisuuden henkilön (elossa olevan tai jo kuolleen) kanssa illalliselle, kenen kanssa menisit ja miksi?

f (Ei varmistettu)

Annan mieheltä kysyisin, että:

1) Miten sait Annan muuttamaan kanssasi Kuopioon?
2) Taipuuko savvoo?
3) Onko teillä jotain ns. "kulttuurieroja" parisuhteessa Annan monikulttuurisen pamu-taustan takia?
4) Milloin häät? ;D
5) Olisitko valmis tulevaisuudessa muuttamaan toiseen maahan/paikkakunnalle, jos Annan työt sitä vaatisivat?

Susanna (Ei varmistettu)

Tässä kysymys molemmille, johon voisitte vastata ensin itse katsomatta toistenne vastauksia.

Mitkä ovat olleet parhaimpia puolia ja vastaavasti haastavimpia asioita muuttaessanne yhteiseen kotiin? Lisäksi sama kysymys koskien Kuopioon muuttoa.

Meri (Ei varmistettu)

Ulkosuomalaisena ja sitä joskus mahdollista Suomeen paluuta itsekin miettineenä mulle tuli mieleen pari siihen liittyvää kysymystä.
1.Mitä kaipaat kaikkein eniten Lontoosta tai ulkomailla asumisesta ylipäänsä?
2. Onko paluu Suomeen ollut sitä mitä odotit?
2. Miltä elämä Suomessa ja Lontooseen verratuna pienessä Kuopiossa on tuntunu monen Lontoo-vuoden jälkeen?

alina (Ei varmistettu)

Moi! Mietin että tunnetko sä koskaan itsesi ylipukeutuneeksi kun pukeudut normaaliin näyttävään tyyliisi esim kaupungille? Musta tuntuu usein ylipukeutuneeksi vaikkei päällä olisi mitään ihmeellistä, mutta se johtuu varmaan suomalaisten sisäänrakennetusta vaatimattomattomuudesta, ja siitä etten ainakaan itse ikävä kyllä keski-ja itä-suomesssa pyöriessä törmää useinkaan hirveän näyttäviin ja tyylikkäisiin ihmisiin.

Lisäksi; oletko jo maistanut Kuopion torilta about Anttilan edustalla olevasta kojusta saatavia Hanna Partasen lihapiirakoita? Jos et, ja tykkäät leivästä ja pullasta, niin suosittelen maistamaan!:D

Niin monta vuotta olet blogia kirjoittanut ja varmasti monta huippua juttua oppinut että uskallan väittää sinunkin joskus syöneesi sanasi. Ainakin itseksesi? :D
-Mitä olet oppinut joltain lukijalta? Esimerkiksi olet kirjoittanut mielipiteistäsi ja katsomuksistasi ja lukija heittää hyvän pointin, joka on saattanut muuttaa näkemyksesi.
-Onko lukija saanut positiivisella ja voimaannuttavalla kommentillaan sinua koskaan herkistymään?
-Saat 5 taloa. Rahasta viis, missä päin maailmaa nämä talot sijaitsisivat?
-Jos saisit käydä vielä yhdessä maassa Suomen lisäksi. Missä kävisit?

Syy miksi palaan blogiisi on juuri nuo "paska päivä"-avautumiset. Aivan mahtavaa kyynistä suomalaisuuden ja naiseuden juhlistamista, juuri sillä että kaikki on oikeasti hyvin mutta välillä vaan vituttaa :D Eikai missään muussa kielessä edes ole moista sanaa keksitty. Kiitos!

Lotta (Ei varmistettu)

Joskus aikoinaan olet blogissasi puhunut paljon siitä, että tykkäät mangusteista ja jos en ihan väärin muista, niin nimesit ne ainakin epäsuorasti henkieläimeksesi.

Mikä on sinun henkieläimesi nykyään? Entä miehesi? :)

Kata (Ei varmistettu)

Tässä kysymykset Annalle
1) Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi ja onnelliseksi?
2) Onko vanhat ala- tai yläasteen ystävyyssuhteet säilyneet?
3) Onko vaikea saada uusia ystäviä blogisi takia?
3) Ystävyyden tärkeimmät ominaisuudet?
Ja sitten molemmille kysymys: kuinka hemmottelette ja otatte huomioon toisenne?

never (Ei varmistettu)

Täältä pesee!!
Sulle:
1)miltä on tuntunut asua suomessa?
2)osaatko suositella jotain paikkaa/tekemistä gold coastilla?
3)lempivaate+kengät+laukku?
4)millaisesta elämästä unelmoit 10 vuoden päästä?
5)miten olet muuttunut ihmisenä viimeisenä vaikkapa kymmenenä vuotena?
6)millaiset piirteet ihmisessä ihastuttaa/vihastuttaa??

Miehelle;
1)onko ikinä menny hermo annan tsiljooniin vaatteisiin?
2)millaista ob asua kuopiossa?
3)millaisesta elämästä unelmoit 10 vuoden päästä?

Kiiiitos :-)

Eve (Ei varmistettu)

Annan miehelle:
Kerro 3 asiaa mitkä saa sut hermonpartaalle/ärsyttää Annassa?
Anna vaikuttaa niin iloiselta ja ihanalta ihmiseltä, mutta kai sillä huonojakin puolia löytyy

Kyselijä (Ei varmistettu)

Kummasta olisi helpompi luopua vuodeksi suklaasta vai alkoholista?
Kuinka paljon pituuseroa miehelläsi ja sinulla on?
Mitä söit viimeksi?

Sanni (Ei varmistettu)

Jos saisit matkustaa enään vain yhteen maahan Suomen lisäksi niin minne lähtisit ja miksi ? :)

Annalle: Jos olisit laukku, mikä laukku olisit ja millainen? Miehelle: 2 parasta asiaa Annassa.

Liisi (Ei varmistettu)

Onko sulla jotain sanoja tai sanontaja joita vihaat?

Ite esimerkiksi vihaan sanaa vikkelä ihan älyttömästi enkä edes tiedä miksi :D

veramarika (Ei varmistettu)

Voi apua mitä kysymyksiä on jo keksitty:D määki pistän lusikkani soppaan.
Jos saisit loppuelämäksi säästää vain yhdet kengät, mitkä ne olisi? Entä laukku? Kummasta luopuisit mieluummin, kengistä vai laukuista?
Mikä on sun lemppari jälkiruoka? Mikä on sun lemppari slaavilainen ruoka? Osaatko kokata sitä itse ja kuinka usein sit kokkaat sitä?
Jos voisit tuoda yhen asian Venäjältä tänne Suomeen (abstrakti tai konkreettinen, esim. kaupunki, ravintola tai joku stereotypinen luonteenpiirre), minkä toisit? Entä minkä veisit täältä Suomesta Venäjälle?
Jos olisit ihanihan kaikkivoipa, mitä tekisit, miten ja miksi?
Ja viimeinen, huh! Mitä kertoisit 15-vuotiaalle Annalle?

Aliisa (Ei varmistettu)

Mikä oli sun lapsuuden haaveammatti?
Minkä lukion kävit?
Kuka on komein miesjulkkis ja kaunein naisjulkkis?
Onko sulla mitään outoja tapoja mitä aina teet, mitkä varmaan muista kuulostaisi oudolta?
Missä ruokakauoassa käyt eniten?
Jos saisit syödä vain yhtä lihaa koko loppuelämäsi niin mikä se olisi? Entä lisäke?
Onko teidän perheessä jotain perinteitä mitä teette säännöllisesti?

Susanne (Ei varmistettu)

Kumpi määrää kaapin paikan? ;)

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Teille kummallekkin (molemmat vastaa erikseen)! Oletetaan että vietätte treffi/leffa iltaa kotosalla, niin mitä ruokaa laittaisit, mitä leffaa katsoisitte ja millä romanttisella eleellä tekisit siitä illasta erityisen?

Otte söpöjä <3

Tiina (Ei varmistettu)

Jos lähtisit Simban ja Jedin (ja esim. miehesi) kanssa matkalle, mihin veisit karvakamut seikkailemaan? Rajaton määrä rahaa, ja teleporttaus paikan päälle niin ei tarvitse ajatella inhottavaa lentomatkaa. :)

Pages

Kommentoi