Q&A - Ruoka ja juoma, Me, myself and I

Mungolife

Ja vielä viimeinen Q&A kehiin, siksi aikaa kun tutkin Brysseliä, enkä ehdi koneella istuskelemaan :) 


Oudoin ruoka mitä olet syönyt?
Nyt en ees tiedä, oon aika nirso nimittäin kaiken todella erikoisen suhteen :)


Mikä on lempi drinkkisi? Tai mitä tilaat usein ollessasi ulkona (baarissa)?
Pornstar Martini. Tilaan yleensä valkkaria tai omenasiideriä tai sitten jonku cocktailin; tykkään myös Mojitoista ja Cosmoista.

Mikä on sun food addiction?
Ööö. Caesar-kastike, lohi, katkaravut ja asian fusion safkat. Ainiin ja avocado ja paprika.

Mikä on sun lempiruoka mitä tykkäät valmistaa tällä hetkellä, jos sais reseptiä? :)
- Se on se mun lempisalaatti. Eli rucolaa, paprikaa, avocadoa, kirsikkatomaatteja, lämminsavulohta tai jättikatkarapuja, viinirypäleitä, kovaa vuohenjuustoa lastuina ja rutosti caesar-salaattikastiketta. Mmmm :)

... ja sitten vielä se random-osasto:

Mainitsen heti että tämä kyssäri on ”no offence”, mutta kyllästytkö koskaan itseesi? Eli kun tavallaan se oma työ on se oma persoona ja tyyli, niin oletko alkanut nähdä itsesi tai jopa puhua itsestäsi, kolmannessa persoonassa? Madonna on kuulemma sanonu että ”it´s a hard job being Madonna”, niin onko sulle käynyt samoin, eli onko olemassa ns. illuusio ”Mungo-Anna”, joka on sulle se tavallaan ammatti-nimike?
Aivan sairaasti :D Mä olen täysin kyllästynyt itsestäni puhumiseen :D Kai mä jollain tapaa mielessäni aina erotan Mungo-Annan ja Annan. Mä olen oikeasti todella erilainen ihminen. Mä olen oikeassa elämässä haavoittuvainen ja herkkä, jotka on esim. Sellaisia puolia, joita en tuo blogissa juurikaan esille. Mungo-Anna on ihan perseestä muhun verrattuna, ja siksi on jotenkin helvetin vaikea aina viettää monta tuntia päivässä olemalla Mungo-Anna :D Kuulostaako ihan skitsofreeniseltä toi vastaus? Mungo-Anna ei ole mulle enää mikään illuusio, vaan ihan hahmo, jona olen blogissa. Se on tarpeellinen hahmo, jotta saan pidettyä itseni itselläni, enkä koko kansan tuijotettavana.


Oletko jo ostanut joululahjoja?
En!!! Täytyy alkaa miettimään niitä, apua, eihän tässä ole edes ku kuukaus enää.

Jos saisit ”aikakoneen” tai vastaavaan millä pääsisit näkemään elämäsi onnellisimman, surullisimman ja vaikkapa pelokkaimman hetken, mitä luulet että kone näyttäisi? Olettaen että tunteita voisi jollain maagisella tavalla mitata. Ehkä hiukan henkilökohtainen kysymys enkä ihmettele josset tarkemmin kerro, mietin vaan kun oon itse aina tämmöstä miettinyt :D
Mä oon aika varma, että onnellisin hetki olisi se, kun Simba oli ensimmäisen kerran mun sylissä. Surullisin on jotenkin vaikea sanoa. Mä oon huono kokemaan surua; oon jotenkin liian rationaalinen ja liian hyvin osaan puhua itseni eteenpäin siitä. Koviten olen ehkä itkenyt silloin, kun näin S:n viimeisen kerran Australiassa kun sanoimme toisillemme heippa tietäen, että meidän parisuhde on ohi lopullisesti. Se oli oma päätös, mutta kyllä se oli surullinen hetki mulle :) Pelokkaimmasta en tiedä. Ehkä Barcelonasa herääminen, kun ei tiennyt yhtään mitä tapahtui :)

Mitkä ovat tärkeimmät elämänohjeesi?
Elä itsellesi ja niin, että voit itse olla ylpeä elämästäsi. Älä välitä muiden mielipiteistä ja elä joka päivä kuin se olisi viimeisesti; se saattaa hyvinkin olla. Elä elämäsi niin, että kun otat viimeisen henkäyksen, voit olla tyytyväinen. Ole hyvä ihminen, ole lämmin, ole reilu, ole aito, ole lojaali, ole sinä.

Kenet jo kuolleen haluaisit tavata ja miksi?
Michael Jacksonin. Se on musta niin mielenkiintoinen hahmo, mä haluaisin tietää, millainen ihminen oli kyseessä. Mä en oo koskaan uskonu Michaelista kerrottuja juttuja, vaan mä luulen, että se on ollut pohjimmiltaan yksi kilteimpiä ja parhaimpia ihmisiä, mitä on ollut.

Maailman tyylikkäin nainen sun mielestä?
Hmmmm. Strictly Stylen Hanna pääsee mun listalla aika korkealle, mutta kyllä Angelina Jolie on aina ollut mun naisihastus, myös tyylillisesti:)

Sykähdyttävin lukemasi kirja?
Apua. My Sisters Keeper saa mut aina itkemään, mutta se johtunee siitä, että on omia siskoja. Cupido oli musta fantastinen kirja, myös Poikani Kevin on musta mielenkiintoinen :)

Mistä kotityöstä pidät vähiten?
Silittäminen! Herrajumala mä vihaaaaaan silittämistä :D

Mitä muita kieliä puhut ja kuinka hyvin?
No englanti nyt menee melkein äidinkielenä nykyään, saksaa ja ruotsia osaan jotenki, ranskaa alkeet ja espanjaa opiskelen tällä hetkellä.

Millainen on unelmiesi koti?
Rauhallinen, valkoinen, oma piha ja turvallinen alue.

Voisitko kuvitella ryhtyväsi kasvissyöjäksi? Miksi?
Voisin. Uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta, mutta en kyllä näe sitä tapahtuvan. Mä rakastan juustoa ja mereneläviä ihan liikaa.

Mistä luonteenpiirteistäsi pidät eniten ja mitä haluaisit muuttaa?
Oon aika toimelias ja tykkään siitä. Oon myös lojaali mun rakkaille ja tosi intohimoinen tyyppi. Samaan syssyyn jos sitä liekkiä sais vähän pehmennettyä, elämä voisi olla aika lailla helpompaa :D Haluaisin oppia malttia ja jollakin tapaa pyöristää mun kulmat, löytää sitä kultaista keskitietä kuljettavaksi :)

Ootko nähnyt piin elämää -elokuvan ja mikä oli reaktiosi siitä mangustisaaresta? :)
No en ole! Arghh, aina unohtuu. Täytyy kattoa se pian :)

Jos saisit mennä kenen tahansa ihmisen (elävän tai jo kuolleen) kanssa illalliselle, kenen kanssa menisit ja miksi?
Elävistä Nikki Sixxin kanssa. Mä haluaisin tietää, millainen se on oikeasti :)


Onko sinulla vinkkejä abiturientille jolla ei ole harmainta hajua minne hakea keväällä tai tehdä ylipäätään? Liian isoja päätöksiä..
Jos ei oo mitään hajua, suosittelisin välivuotta ja vaikka töitä / ulkomaille lähtöä, jos sieltä löytyy joku kiva juttu mitä tehdä sitten tulevaisuudessakin :)


Onko Tinderissä miehet tunnistaneet sinut ”Mungo-Annaksi” :D ?
Ei. En tosin “käyttänyt” Tinderiä, vaan kokeilin sitä hetken aikaa uteliaisuudesta. Ihan kiva appi, mutta eipä moiselle kyllä ole käyttöäkään :)

Miten saat sun orkideat pysymään niin kauniina/ kukkimaan uudestaan hyviä vinkkejä? kattelen aina kateellisena kuvia sun orkideasta ja vertaan sitä tuohon mun jota en saa kukkimaan uuestaan :D
Hahah, mä en juurikaan saa niitä kukkimaan uudelleen. Kastelen ne läpikastelulla kerran viikossa ja sitten vaan annan olla valoisalla paikalla ruukussa :) Ei sen kummempaa.

Uuvuttaako jo vastata näihin kaikkiin kysymyksiin?
Vähän :D Aina kesken vastailun mä mietin, miksi ikinä edes lähdin tähän hommaan :D


Minkälainen oli sinun ensimmäinen puhelimesi?
Nokia 3210 :) Keltainen aavikkokuorilla. Mä rakastin sitä! :) Eiku ei ollu! Mulla oli eka sellanen ihan kamala Motorola :D

Voitko kertoo lisää kirjavinkkejä? :D Luin kaikki Karin Slaughterin kirjat sen jälkeen kun puhuit niistä blogissa ja voit vitsi ne oli ihan parhaita! Uusien ilmestymistä ootellessa vois lukea jotain muuta välillä :)
Joo, mä voisin tehdä jonku kirjapostauksen, kun sitä on moni kysellyt :)

Ottaisitko kämppikseksi mieluummin Matti Nykäsen vai Johanna Tukiaisen?
Apua. Emmätiedä. Ehkä Johannan. Yrittäisin jotenkin auttaa sitä.


Jos pitäisi valita työttömyyden ja teurastajan ammatin väliltä, kumman ottaisit?
Teurastamisen. Toivoisin voivani vaikuttaa siihen toimenpiteeseen niin, että se ois mahd. Inhimmillinen.

Mikä on sun lempi lautapeli? :D
Monopoly ja Alias.

Viimeisin hullu unesi?
Siis mä näin painajaisen, johon oli jatko-osa! Odotan trilogian päätöstä. Mun on pakko kirjoittaa siitä sitten kirjasarja :D Se oli ihan superjännä nimittäin. Mut se, että näin oikeesti jatko-osan unelle, parin kuukauden päästä ekasta, oli jotenkin tosi sairasta.

Mikä on pisin matka minkä olet juossut?
Jaips. En tiedä. Joku lenkki varmaan, jotain 10 km pintaan joskus nakki ja sämpylä hyvässä kunnossa :)


Mikä on puhelimesi taustakuva?
Sellanen kiva kauempaa otettu kuva poikaystävästä. Näyttää joltain miestenvaate-mainokselta, mutta tykkään siitä kuvasta valtavasti, kun se on otettu tosi kivana päivänä :)


Oletko kännykkä riippuvainen?
OlenKO. Tätä voisi kysyä mun läheisiltä. Musta pahinta mitä voi tapahtua on loppunut akku :D


Ärsyttääkö sinua jos ystäväsi on kokoajan puhelimella? Mainitseko hänelle asiasta?
En mainitse, mutta ei mua kai ärsytä. Ei mulla oo sellasia ystäviä. Itsekin vaikka oon kännykkäaddikti, puhelin unohtuu kyllä ystävien seurassa kokonaan :)


Missä maassa on kuumimmat miehet?
Lontoossa! Se ei ole maa, I know, mut tää kaupunki on kyllä aika lailla komeiden miesten luvattu maa.

Onko sulla jotain hassuja pelkoja? Esim. Minä näen usein ihan kauheita painajaisia miekkavalaista vaikka en ole koskaan edes sellaista nähnyt.:D
On. Mä pelkään ihan hirveesti käärmeitä ja oksentamista. Käärmeiden kuvakin aiheuttaa mulle hirveen pelkokohtauksen ja en voi ees kuulla muiden oksentavan, pelkään sitä jotenki ihan hirveesti.


Kerroit muistaakseni joskus, että kirjoittaisit niistä ”venäläisistä” uskomuksista tai jotain, että ei saa sisällä viheltää. Vai muistanko ihan väärin?? :D Ja jos en niin niistä olisi kiva kuulla joskus.
Joo, enkö mä kirjottanu? :D Pitää tehdä se siis!

Mikä on sun epähyödyllisin taito?
Ööö, oon tosi hyvä naksuttelee rystysiä ja vääntelee käsiä epäluonnolliseen asentoon, kiitos mun ylitaipuisuuden.

Jos sulla olisi lemmikkikissa niin mikä sen nimi olisi?
En nää miksi olis ikinä lemmikkikissaa, mutta jatkaisin varmaan samaa nimilinjaa, että se ois joku Dino tai Lilo tms. Tai sit se olis Täplä, jos se olis täplikäs.

Tykkäätkö joulusta? Ja vietätkö sitä jotenki? Jos niin kerro joku lempi asia joulussa:)
Tykkään! Mä rakastan antaa lahjoja, lahjojen saaminen on sit added bonus :) Rakastan jouluruokia ja sitä, että voi istua perheen kanssa pelailee lautapelejä joulukuusen valossa. Siinäpä itse asiassa se joulun vietto tiivistetysti. Lempiasia on oikeestaan se, että voi pyöriä tonttulakki päässä hörppimässä glögiä perheen kanssa puuhastellen ja jutellen. Tänä vuonna ollaan joulu Lontoossa tai sitten jossain reissussa, eli tavallista joulua en aio viettää tänä vuonna.

Mikä on sun lempi vapaa-ajan harrastus?:)
Öööö. Mä tykkään käydä salilla, aina kun on vaan aikaa. Mä rakastan lukemista ja ruoanlaittoa ja tavaratalon koti-osastoilla pyörimistä ja haaveilua :D


Entä lempikieli?
Hmmm, musta espanja on kivoin kieli. Mun puhumista kielistä suomi ehdottomasti :)

Mikä on siun lempi some-juttu?
Instagram.

Missä muussa kaupungissa voisit Suomessa Helsingin lisäksi asua?:D ehkä Turussa?:D
Tampereella tai Porvoossa, en oikein osaisi kuvitella asuvani Turussa.

Millainen on sun mielestä kivoin sisustustyyli?:D
Sellanen ku mulla on? :D En mä tiedä, mä tykkään oikeestaan valkosesta ja kauniista koriste-esineistä, oma sisustusmakuni on sellainen, joka on tietenkin omaan mieleeni :)

Suomen Top 5 kaupungit?
Helsinki, Hanko, Porvoo, Tampere ja öööö. Vantaa :D


Jos sulla olisi huomenna tatuointi aika, taitavalle tatuoijalle, minkä kuvan ottaisit, minne ja miksi?
Varmaan korjaisin itse asiassa ton kylkikuvan, koska se on vähän huonosti tehty. Tällä hetkellä mulla on yks idea, mutta se on vielä pohdintatasolla :)

Minkälaista musiikkia kuuntelet treenatessasi? Laulatko koskaan karaokea, ja jos laulat, mikä on bravuurisi? ;)
Rockia. Yleensä siis jotain menevää rockia, joka ajaa mua eteenpäin :) Ja en missään nimessä :D En laula ollenkaan, mulla ei ole lauluääntä eikä nuottikorvaakaan :D


Jos saisit kuunnella vain yhtä biisiä koko elämäsi ajan, mitä kuuntelisit ja miksi?
Biffy Clyron Biblicalia. Se tekee mut onnelliseks.

Kommentit

NN (Ei varmistettu)

Jee, hyvä Tampere! :D

Suvi (Ei varmistettu) http://suvihetki.blogspot.fi/

"Ihanaa" kuulla, että joku muukin pelkää oksentamista irrationaalisen paljon. :-D Mikään ei oo kauheempaa ku esimerkiksi kuulla bussissa tmv. kun joku valittaa, että oksettaa! Mulla aivan sumenee silmissä, kun pelkään niin paljon, ja tungen sormet niin tiukasti korviin että sattuu! D-: Yäähh...

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on ihan kamalaa :/

samson (Ei varmistettu)

kastellaanko orkideoita kerran viikossa?? no huhuh kiitos tästä mä jo stressasin että tapatan ton kasvin kun en ikinä muista. Ei se kyllä hirveen elovoimaiseltakaan näytä. Mutta kun sen pitäisi saada aurinkoa ja koita nyt pierasta aurinkoa tänne Suomeen joulukuussa…. miten sä anna hoidat ton jutun? laitatko lampun viereen vai? :/

Anna (Ei varmistettu)

Mulla se on wake up lightin vieressä :D

samson (Ei varmistettu)

jaahas pitää siis osallistua tohon sun kilpailuun. "Haluan pitää mun kukat elossa"

Anna (Ei varmistettu)

:D

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi/

Pitäsköhän sun tehdä joskus postaus, jossa vaan luettelet randomisti vaikka top30 (useampikin kelpaa!) parasta biisiä/levyä/artistia tms, sulta tulee usein niin loistavia musavinkkejä tai muistutuksia joistain jo unohtuneista artisteista! :) Kiitos siis Biblicalista tällä kertaa :) (sitä ennen Poets of the fallista, Reckless Lovesta, Avenged Sevenfoldista ja ja ja.. ;))

Anna (Ei varmistettu)

Täytyykin tehdä moinen :)

Ansku (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla kommentoimaan kun puhuit tosta sun oksennuspelosta, koska se on vähän liiankin tuttua mulle! Pakko kysyä että rajottaako se millään tapaa sun elämääs? Itellä on sen verran vahva pelko että en esimerkiksi oo hetkeen uskaltanu lentää ulkomaille matkapahoinvoinnin pelossa (pari kertaa kun oon lentäny ollu ihan kamala sää) ja katon esimerkiksi tosi tarkkaan mitä syön ruokamyrkytyksen pelossa. Tuntuu tyhmältä pelätä näitä asioita kun itse en oo yli 12 vuoteen oksentanut, mutta minkäs sitä itselleen voi :D

Anna (Ei varmistettu)

No ei sinänsä pahemmin. Mä en koskaan juo liikaa, koska en kestäisi mitään oksennusdarraa. En myöskään pysty olemaan missään paikassa, jossa joku toinen saattaisi oksentaa. Oon siis huono pitämään darraisista ystävistä huolta aamuisin ja joudun lähinnä istumaan kuulokkeet korvilla mantraten mitä ikinä mieleen sattuu, jos jollain on huono olo mun lähellä. Et ei sinänsä. Pari kertaa on ollut vähän hankalaa kun on ollut jossain merimatkalla ja on tullu huono olo, mutta mulla ei onneks huono olo johda välttämättä oksennustautiin. Matkoilla oon aika natsi ruoan suhteen, koska en enää koskaan halua mitään mahavirusta. Vietnamissa mulla oli noro, ja se oli yksi pahimpia kokemuksiani elämässä.

Katja (Ei varmistettu)

Noista orkideoista, mun mummilla oli niitä, mutta kun hän kuoli niin otettiin ne meille. Olin aika varma että ei ne selviä hengissä, mutta kyllä ne vaan vielä vuosi myöhemminkin on hengissä. Me kans läpikastellaan ne kerran viikos (kesällä kuumalla 5pv välein) ja ne on eteläikkunalla. Ne kukkii noin puol vuotta, vähän ehkä vajaa, ja sit on noin saman verran ilman kukkia. Meillä ainakin putoilee isoimpia lehtiä siinä välissä pois ja osa varsista kuivuu pois, mutta aina sieltä tulee uusia varsia, ja tosiaan on uudestaan alkanu kukkia ne. Että siinä menee vaan aikaa, mutta kyllä orkideat aika helposti saa kukkiin uusiks. Meillä no niitä kaks ja ne on jotenkin tosi onnistuneesti niin, että kun toinen kukkii niin toinen ei ja toisinpäin. Aina on yks jossa on kukkia :D

Anna (Ei varmistettu)

Oi miten ihanaa, noi on aika harvinaisia :) Pitäkää niistä hyvä huoli :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi