Q&A – Ulkonäköasiat, blogit ja vaatteet

Huomenta! Ajattelin aloittaa tän viikonlopun toisiksi viimeisellä osalla Q&A:sta, ja mennä itse nauttimaan tuolla ulkona möllöttävästä auringosta ja tästä ihanasta viikonlopusta 🙂

Illalla sitten asupostausta ja kuulumisia, mutta tähän väliin vähän näitä 🙂

Picasa Exports20


Ovatko omat ripsesi minkälaisessa kunnossa nykyään?
Hyvässä. Laitan niihin seerumia ja pidän huolta, etten hankaa silmiä tai käytä liian pitkiä jatkoja 🙂


Kohtaatko ennakkoluuloja ulkonäkösi vuoksi?
No lähinnä musiikissa ehkä. Ei ihan heti ihmisille tule mieleen, että mun lempibändi on Mötley Crue. Muuten en oikeestaan. Tai itse asiassa ihmiset tuntuu usein luulevan, että koska pukeudun tietyllä tavalla ja näytän tietylle, oon selkeesti itseriittoinen.


Olisiko arkimeikki-video mahdollinen?
Mahdollisesti. Vaikka en tykkääkään tehdä videoita 😀


Entä mitkä on sun viisi must have kauneudenhoito tuotetta?
GlamGlown mudmask, Sanctuary Span kasvoöljy, Masterpiece -hiuslakka, Diorin BB-voide ja Chanelin purkkihuulirasva 😀

Montako tatuointia sulla on? Millasia ja missä? 🙂
Viisi tällä hetkellä 🙂 Jalkapöydässä tähtirykelmänä mun perhe, Simban nimi ja tassun kuva toisessa nilkassa, kyljessä teksti, kyynerpäässä Vince Neilin nimmari ja olkapäässä lyriikasta pätkä ja sulkua piirrettynä.


Teetkö vieläkin kiharat suoristusraudalla?
Välillä, välillä kiharrinpuikolla.

Mikä se kiharainen oli jota lainasit siskoltasi?
Babylissin puikko 🙂

Picasa Exports18

Onko Indiedayssotkusta kuulunut vielä mitään? Siis siitä oikeusjutusta, kun Indiedaysilta vietiin tutkittavaksi syytökset siitä, että toimitusjohtaja tms. olisi ahdistellut bloggaajia, uhkaillut kun olit itsekin lähtemässä Indiedaysilta jne.?
En valitettavasti saa kommentoida sitä asiaa. Pysyn edelleen sanomisteni takana, mutta Indiedaysin mahdollista oikeudenkäyntiä tai väitteitä en voi kommentoida :/


Otatko mielelläsi postausehdotuksia vastaan?
Otan 🙂 Niistähän saa hyviä ideoita 🙂


Milloin voisit tehdä video postauksen?
Apua, voisin yrittää tehdä vaikka joulun alla jonku 🙂


Mitä blogeja luet? Mitkä lemppareita? Suomalaisia? Ulkomaisia?
Apua. Mä luen tällä hetkellä tosi vähän blogeja, koska mulla ei vaan oo ollu aikaa. Suomalaisista Stirctly Style on musta heittämällä paras, Julia Toivola ja Blond Rivets on myös upeita muotiblogeja; ja totta kai Jennin ja Vivven ja Annikan blogit luen myös:)

Kohtaatko ennakkoluuloja blogisi, ”blogiminäsi” vuoksi?
Blogin vuoksi kyllä, ihan hirveesti. Mutta mua se ei haittaa. Mungo-Anna on mun alter ego, ja oon oikeestaan tosi onnellinen, että mua, sitä oikeeta Annaa, ei tunneta ruutujen toisella puolen. Se on niin paljon hauraampi ja haavoittuvampi ihminen, että antaa sen ollakin niiden ihmisten ympäröimänä, jotka eivät tuomitse tai ole brutaaleja. Mungo-Anna on paljon vahvempi ja kestää aika paljon enemmän lokaa. Jollakin tapaa musta on aina siistiä huomata näiden kahden ero. Mä oon Jennille esim. naureskellut sitä, että oon kotioloissa niin erilainen kuin mitä aina luullaan. Täällä mä hiihdän tukka likasena meikittä ihan hirveissä vaatteissa ja pudottelen tavaroita, räkätän itselleni, olen kömpelö ja täysin hanskat hukassa välillä. Mikään ei estä mua näyttämästä niitä puolia blogissa itsestäni, mutta mä haluankin pitää ne poiss. Mun todellinen luonne, todellinen minä, on jotenkin aivan liian intiimi annettavaksi tuhansien ihmisten pällisteltäväksi. Siksi Mungo-Anna on blogiminä ja minä oon minä. Eikä mua haittaa, että tuntemattomat ihmiset vetävät johtopäätöksiä siitä kuka minä olen, Mungo-Annan perusteella. Se on kuin kilpi, jonka läpi ei pääse kuin oikeasti mahtavat tyypit, jotka ovat ennakkoluulottomia. Siksi mulla on varmaan niin mahtava ystäväpiiri, heitä kun ei kiinnosta Mungo-Annan tekemiset vähempää ku Etelä-Korean riisipeltojen maanviljelytilannekaan.

Häiritseekö sua ollenkaan kuuluisuus/jos sut tunnistetaan tai että kun sulla on kuvia yms netissä ja ihmiset näkee? Kun mua itseä pelottaa laittaa ees yks kuva nettiin ku jotenki pelottaa että joku näkee mun kuvan 😀 (no ei ketään varmaan kiinnostais mutta silti oon miettinyt että stressaako ketään bloggaajaa julkisuus yms. mutta onhan mallienkin yms kuvia netissä ja se on niiden työtä kans)
No tietyllä tapaa joo, tosin oon jo sen verran tottunu tähän, että ei tää kyllä oikeastaan enää tunnu. Katon ehkä sanomisiani ja tekemisiäni jossain Stadissa vähän eri tavalla ku välillä mietin vähän jokaisen nuoren naisen kohdalla, että tunnistaakohan toi mut, mutta ei mulla oo yleensä aikaa pohtia moista 😀

Voisitko tehdä videon miten kiharrat/laitat hiuksesi? Tiedän, että olet tehnyt niitä ennenkin jo, mutta semmoinen päivitetty versio olisi kiva 🙂 (+ rakastan sun videoita, ne on aina niin rentoja ja höpöttelet niissä aina kaikkea hauskaa :-D)
Voisin yrittää jossain vaiheessa pyytää, että vaikka Jenni kuvaisi moisen täällä kotona 🙂 Mä taas inhoooooon mun videoita, niin en niitä hirveesti sen takia tee 😀

Mikä on mieleenpainuvin postauksesi KOKO blogi ajaltasi?
Apua. En tiedä. Varmaan se kun esittelin mun ekan Chanelin blogissa 😀


Mikä on lempiblogisi?
Strictly Style. Hanna on mun mielestä yksi maapallon hyväsydämisimpiä ihmisiä, jolla sattuu myös olemaan pettämätön tyylisilmä ja upea esteettinen silmä muutenkin.

Pystytkö kuvitella elämääsi ilman Mungolifea?
No en. Olishan se varmasti ollut tosi erilaista ja on tää homma ollut mukana nyt jo ¼ elämästäni.

Mikä on sun ihan lemppariasia bloggaamisessa?
Ihanat lukijat ja hauskat kommentit 🙂 Se, että saa vertaistukea tärkeisiin elämän hetkiin.

Mietitkö koskaan miltä sun lukijat näyttää, tai että oisko varsinkin vakkarikommentoijien kohdalla kiva saada kasvot nimimerkille?
Oishan se! Musta olis myös mielettömän mielenkiintosta aina nähdä ne ihmiset, jotka haukkuu toisten ulkonäköä 😀

Mietitkö koskaan baarissa/ravintolassa/kadulla kävellessä/muuten vaan julkisilla paikoilla että sun pitäisi käyttäytyä tai olla tietyllä tapaa koska joku saattaa tunnistaa sut?
No ei oikeestaan. Välillä se tulee Suomessa mieleen, mutta unohtuu aika nopeesti, kun mun ADD-aivot kääntyy miettii jotain ihan muuta 😀


Arvostatko vieläkin pitkän blogitaipaleen jälkeen jokaista positiivista kommenttia vai ”turtuuko” niihinkin?
Arvostan. Niitä arvostaa itse asiassa enemmän. On jotenkin oikeasti kutkuttavan mieletöntä huomata, että joku se vaan jaksaa kommentoida positiivista vuodesta toiseen, vaikka ei saa sitä itselleen mitään muuta kuin hyvän mielen siitä, että luo toiselle hyvän mielen. Se lisää mun uskoa ihmiskuntaan 🙂

Picasa Exports19Tyhmin heräteostoksesi?
Apua. Varmaan joku kallis, muttei kuitenkaan liian kallis asia. En nyt keksi kyllä heti.

Mistä saat inspiraatiota asuihisi?
Pinterestistä, blogeista, kadulta, lehdistä mutta eniten vaan oman kaapin juttuja pyörittelemällä yhdessä 🙂

Onko sulla päiviä millon et millää keksi mitä pukea päälle?
No vähän joka toinen 😀

Mitkä on sun tän syksyn/talven lempijutut pukeutumisessa? 🙂
Muhkeat takit, isot kaulaliinat, poolokaulukset ja rennot jalkineet.

Jos saisit valita vain toisen, kumman valitsisit: loputtoman laukkuvalikoiman vaatekaappiisi vai loputtoman kenkävalikoiman vaatekaappiisi?
Iisi. Laukut.

Mistä olet ostanut sen hopeisen bling-hupparin?? 😀 Se on ihan mielettömän hieno!!!
Zipperallilta! Laita mulle meiliä, se on menossa myyntiin, mä voin myydä sen sulle 🙂

Käytätkö aina hameiden/mekkojen alla alushametta tms? (kesälläkin?)
– En juuri koskaan 🙂


Mitä vaatetta et ikinä koskaan laittaisi päällesi julkisille paikoille?
Jaa. Varmaan jotain metrohousuja 😀 Enkä nyt ehkä Jumpinissa lähtis hyppii Manskulle. Tosin jaa, saattasin hyvinkin 😀 Ei mulla oo tollasia estoja varmaan sen kummemmin.


Paljonko sulle merkitsee vaatteen alkuperä? Siis se, missä se on fyysisesti tuotettu, onko kankaat luomua tai reilua kauppaa jne. Tää on aika laaja kysymys, mutta ehkä tähän on helpompi vastata näin laajana 😀
Merkitsee. Paljonko, siihen on vaikea vastata. Mä tykkään luonnonkuiduista sen takia, että ne on parempia päällä. Tietyt tuotantomaat taas puhuu paremmasta laadusta. Tsekkaan kyllä aina tuotelapun, mutta en nyt mikään natsi asian suhteen ole.

Huomaatko ajattelevasi jo ostovaiheessa, että onko tuote omat eettiset standardit täyttävä ja vaikuttaako selkeästi ilmaistu eettisyys positiivisesti ostokäyttäytymiseesi?
– Mä en ehkä edes katso niitä tuotteita, jotka ei kuulu mun eettisten standardien joukkoon, esim. Angoraneuleita. Kyllä se vaikuttaa, en mä esim. Osta akryylituotteita, vaikka olis kuinka kivoja (juurikaan ainakaan). Se ei kyllä liity eettisyyteen vaan siihen, että ne on niiiin laaduttomia tuotteita.

Mitä haluaisit enemmän muotimarkkinoille? Siis jotain konkreettista vaatetta, tyyliä, asustetta, alkuperää tmv.
– Mä haluaisin enemmän luonnonmateriaaleja neuleisiin ja mekkoihin, enemmän pitkille naisille suunniteltuja vaatteita ja sitä, että kauppojen välillä olis enemmän vaihtelevuutta.

Mitä mieltä olet suomalaisesta muodista tällä hetkellä? Ei niinkään tavallisista kadun tallaajista, vaan merkeistä ja brändeistä. Mitä tulisi parantaa, mikä on hyvää ja mitä kaipaat lisää?
Jaa. En tunne sitä hirveästi. Suomessa tehdään jotenkin tosi paljon printtiä ja sellasta retrohenkistä ja design-painotteista. On toki paljon muutakin. Mä kaipaisin Suomen muotiin sitä, ettei se olis niin perkeleen kallista, niin sitä voisi normaalit ihmiset ostaakin, ja se pääsisi sitä kautta leviämään ja saamaan näkyvyyttä.

Ja nii joo oon miettiny mulberryn alexan ostamista oversize koossa ja sullahan on alexa toimiiko se koululaukkuna mahtuuko sinne A4-vihko? Tai onko jotain muita laukkuja mitä voisit suositella kun tarviis olla suht iso ja kestävä jota jaksais vielä kannella 🙂
Toimii 🙂 Mun siskolla on myös Mulberry koululaukkuna ja toimii oikein hyvin 🙂

Picasa Exports21

Onko sulla mitään laukku-himotuksia tällä hetkellä?
– On. Tai se toteutu juuri 😀 Eli ei ole tällä hetkellä mitään. Celine Luggage Nanona kiinnostelee seuraavaksi 🙂

Lemppari kauppa? Entä lemppari merkki?
– Lempikauppa on varmaan tosi tylsästi Zara. Siellä nyt vaan tulee shoppailtua eniten. Lempimerkki on sitten varmaan Burberry.

Millainen olisi unelmiesi häämekko?
Avoselkäinen, pitsimekko, jossa ei liikaa krumeluureja. Mä haluaisin rantahäät, jos joskus menisin naimisiin, ja en koe, että sinne tarvii mitään superprinsessamekkoa laittaa.

Jos sun olisi pakko valita, niin kumman valitsisit: Luopuisit kaikista sun laukuista, etkä saisi ostaa uusia enää ikinä vai ottaisit kroppaasi 30 lisäkiloa, joka ei tulisi koskaan lähtemään, mutta olisit kuitenkin terve?
Joutuisin hyvästelemään mun kaikki ihanat Chanelit ja Celinet ja muut. Ylipainossa ei sinänsä ole musta mitään pahaa, mutta mulle tyytyväisyys omaan kroppaan käy laukkujen edellä 🙂

Ja toinen kysymys että onko sulla tullut vastaan sellasta tilannetta että tapaat jonkun uuden ihmisen ja sillä olis ollut päällä vaate sun Nellyn mallistosta, olis hauskaa kuulla miltä sellanen tilanne voi tuntua 🙂
No on aina ollut sellasta häpeän ja ylpeyden sekoitusta. Sellanen “apua” -moment 😀 En oikein osaa selittää. Yleensä ne vaatteet on vielä lukijoilla, joten tulee sellanen itsetietonen hetki, että onko mulla purkkaa otsassa tms, kun toi on varmaan mun lukija 😀

Sulla on upea ja ainakin suomalaisittain tosi näyttävä tyyli, kuinka paljon saat tuntemattomilta ihmisiltä kommentteja Helsingissä/Lontoossa?
– No riippuu. Jotku vaatteet on sellasia, että ne kerää kommentteja. Esimerkiksi Joien saappaat ja se musta maxihame kerää tosi paljon kehuja tuntemattomilta. Moschinon punaset kengät saa välillä kommentteja. Mutta Helsingissä en saa kyllä juuri ikinä kommentteja, ellei oo joku tosi kaunis mekko päällä. Lontoossa melkeinpä kerran viikossa joku kommentoi jotain vähintään. Täällä ihmiset ylipäätään ottaa kontaktia toisiin paljon helpommin 🙂


Lempivaate/asuste just nyt tällä hetkellä?
Chanelin laukut ja Acnen Coltit 🙂


Parempi ostos; Chanelin laukku vai Acnen Coltit?
Chanel. Aina ja ikuisesti. Kahdessa vuodessa kasvattanut arvoaan melkein 700 euroa, joten en valita 😀


Mistä nettikaupoista tilaat useimmin?
Nelly.com, ShopBop ja ASOS.


Onko kaikki sun rannekellot korseja?
On 😀 Yksi Nixon ois himotuslistalla 😀


Minkä merkkinen siro kaulakoru sun kaulas on ollu nyt monissa kuvissa? Mistä olet sen ostanut?
Se on Swarovskin 🙂 Sain sen mun kavereilta synttärilahjaksi viime vuonna 🙂

Voisitko tehdä joskus sun kaikista koruista, ainakin niistä käytetyimmistä koruista postauksen?
Voisin 🙂


Minkä merkkinen matkalaukku sulla on, mitä merkkiä itse suosittelisit?
Samsoniten Cosmolite ja ehdottomasti suosittelen sitä kaikille.


Monetko farkut omistat?
N. 12-15 varmaan 🙂


Onko sulla paljon vaatteita? Mihin saat ne mahtumaan ja miten pysyt kärryillä mitä sulla on Lontoossa ja mitä Helsingissä? Tai varmaan tosi vaikeaa miettiä mitä pakkaa aina mukaan yms.
On joo, pakkohan se on myöntää 😀 Ne on kaikki rekissä ja vaatekaapissa, ja oikeastaan tällä hetkellä ei juurikaan oo mitään Helsingissä, ehkä korkeintaan yhden matkalaukullisen verran kesävaatteita 🙂 Toi pakkaamisen vaikeus on kyllä todellakin aktuaalinen 😀

Mikä on sun lempparein/rakkain asukokonaisuutesi, jota olet pitänyt koskaan? Tai jos on liian vaikea niin vaikka top3!
Apua 😀 Lempparein on se tyllihame ja vaalea nahkatakki, joka on viime syksyltä. Se, missä on Joien saappaat ja Givenchyn laukku, ja joka oli jonkin aikaa bannerissakin 🙂

Kommentit (20)
  1. Hei! Mistä tuo viimeisen kuvan valkoinen pikku clutch on? 🙂

    1. Se on itse asiassa nuden värinen ja Aldolta 🙂

  2. Kivoja nää kysymyspostaukset, seuraavaa odotellessa! 🙂 niin on kyllä kaikki muutkin postaukset että ei sillä 😀

    1. Kiitoksia 🙂 Ja eipä ole enää kuin yksi jäljellä :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *