Questions? Shoot!

Mungolife

Jäikö johonkin kommenttiin vastaamatta? No varmasti jäi. Syyskuun ajan yritän ottaa kiinni vastaamatta jääneisiin kommentteihin, joten jos jokin jäi vaivaamaan, kysythän uudelleen tämän postauksen kommenttiboksissa, niin vastailen mahdollisimman pikaisesti! :) Kyseessä ei siis niinkään sellainen Q&A-postaus, vaan jos jokin on jäänyt mieltä vaivamaan, niin nyt on hyvä kysyä :)

(EDIT:// Bloggaaja aloittaa espanjan tuntien lisäksi myös uudelleen ala-asteen opinnot. Kalenteri osaa välillä olla haastava. Nyt pitäisi näiden tulla sovitusti sunnuntaisin, kun olinkin ajastanut maanantaiden päivämäärien mukaan :D)

Kommentit

Tiiu (Ei varmistettu)

Hei Anna!
Olen melko uusi lukijasi ja en ihan kaikkia postauksiasi ole (vielä ;)) kahlannut läpi, eli en tiedä oletko käsitellyt aihetta blogissasi. Kiinnostaisi siis tietää, kuka "julkkis" on tyyli-idolisi, eli kenellä on kenties ollut suurin vaikutus oman tyylisi muodotumiseen?

Anna (Ei varmistettu)

Ei mulla oikeen ole :) Mä inspiroidun ihan arkipäivän vastaantulijoista ja Instagramista, Pinterestistä, jne. En oikeastaan kenestäkään erityisesti vaan eri asioista, väriyhdistelmistä, muotoyhdistelmistä jne :)

Alice (Ei varmistettu)

Onko sulla vielä pidennykset vai onko tukka kokonaan omaa? En osaa ainakaan kuvista sanoa. :D

Anna (Ei varmistettu)

On tuuhennokset :) Eli tukka on samanpitusta tällä hetkellä kuin omani, mutta tuuhennettu :)

Pinkpepper (Ei varmistettu)

Jäikö teille yhtään pientä hukkapalaa siitä Upofloorin vaaleasta laminaatista (valkoöljytty tammi)? Olisin halukas ostamaan pienen näytepalan.

Anna (Ei varmistettu)

Taisi jäädä. Tai siis ainakin jäi pari kokonaista lootaa mielestäni, kaipa niistä voisi palan lähettää :) Tosin sellaisen saa ihan Upoflooriltakin :)

Pinkpepper (Ei varmistettu)

Koitin äsken pikaisesti etsiä Upofloorin sivuilta tietoa miten tai mistä voisi tilata näytepalan, mutta taidan olla varsinainen puusilmä kun en löydä :D

Anna (Ei varmistettu)

Ihan suosittelen ottamaan yhteyttä Terraan, Smartiaan, K-Rautaan tms. ja kysyä sieltä heiltä :) Osaavat varmaan parhaiten kertoa, kenelle soittaa :) Jotkut nettikaupat myös lähettää niitä.

Karla (Ei varmistettu)

haha olin kysymassa smaa kun yllaoleva, pidennyksista siis.... okei keksitaas siis jokin toinen kysymys..

1) lempiruoka?
2) sipsi vai karkki?
3) remontin kivoin osuus? (ei siis lasketa etta kun valmis vaan minka teko oli mieluisinta sinulle?)
4) seuraava matkaunelma?

blogisi on kiva, olen roikkunut mukana niin kauan kun muistan :D on ollut kiva seurata sun elamaa ja elamanvaiheta, vaikutat talla hetkella super tasapainoiselta ja onnelliselta. :) juttujasi on kiva lukea ja tykkaan blogist aenemman nain lifestyle tyylisena... kyllastyttaa kun kaikissa blogeissa pelkkia muotikuvia eika oikeaa elamaa.. vaikka toki sellaisiakin blogeja on silloin talloin kiva lueskella. sun reseptit onaina muuten huippuja varsinkin jalkkarireseptit, niita lisaa!! :D kivaa syksya Anna teille taalta Espanjan suunnalta :)

Nipsu (Ei varmistettu)

Kuten Anna sanoi, kyseessä ei nimenomaan ole varsinainen kysymyspostaus vaan paikka kysyä jotain postauksiin liittyvää johon anna ei ole ehtinyt vastata. Tieto lempiruuasta tai sipsin/karkin suosimisesta ei nyt taida kuulua tähän kategoriaan... ;)

Annalle kiitos ihanasta blogista ja hyvää syksyä!

Anna (Ei varmistettu)

1) sushi, pizza ja hyvät burgerit :)
2) karkki
3) Hmmmm, struktuuriseinien tekeminen, koska mä tein sen kokonaan ja se oli ihan hauskaa :)
4) Haluaisin uudelleen Etelä-Afrikkaan ja pitkästä aikaa taas Ausseihin :) Apua, kauheen vaikea sanoa. Haluaisin jolleki ihanalle paratiisisaarelle tyyliin Bora Boralle ja itse asiassa haluaisin Prahaan :D Ei ehkä ole mitään matkaunelmaa, ennemminkin monta paikkaa, joissa haluan käydä pian :)

ninzi (Ei varmistettu)

Onko sulla vielä se pieni koira? Ei ole näkynyt vähään aikaan blogissa :/

Anna (Ei varmistettu)

On kyllä :) Niin, eipä tässä remontin keskellä ole hirveesti normaalia elämää ja bloggailua tullut harrastettua :/

Toinen Anna (Ei varmistettu)

Tuolla viime postauksessa kyselin instan puolella vilahtaneesta hameesta: valmistuiko Juulian sinulle suunnittelema/valmistama prinsessa-hame? Olisi kiva nähdä siitä kuvia.

Anna (Ei varmistettu)

Valmistui :) Täytyy esitellä se, jahka on syy laittaa se päälle :)

Laura (Ei varmistettu)

Moikka! Mua kiinnostais kun keväällä kerroin aloittaneesi laihdutusvalmisteen käytön ja lupailit kertoa tuloksista, mutta tulospostausta ei koskaan tullut. Niin tuliko tuloksia vai ei? :) Tämä postaus: http://www.rantapallo.fi/mungolife/2016/04/26/kohti-kevyempaa-kevatta/

Anna (Ei varmistettu)

Ainiin! Mä unohdin sen kokonaan! Itse asiassa mulle toi oli aika hyvä valmiste, koska tuli juotua paljon enemmän kuin yleensä, mua se jotenkin janotti tosi paljon. Tuon jälkeen taas jotenkin jatkoin mun vähäistä juomista, kunnes lääkärin käskystä sain muistutuksen oikeasti latkia sitä vettä :D Ja kyllä huomasin eron ihan siinäkin, kuinka vähän nälätti, tai siis jos aloitti ruoan, ei sitä mitenkään saanut loppuun syötyä. Että silleen varmaan toimii, mutta kun itsellä ei ollut mitään suurta laihdutustavoitetta, niin vaikea sanoa kuinka tehokas tuo oikeasti on.

Aliisa (Ei varmistettu)

Terve Anna! Kysyisin tatuoinneistasi. Tämän viikon asukuvissa kiinnitin huomiota jalkapöydässäsi oleviin tähtitatuointeihin. Olen seurannut blogiasi nyt varmaankin nelisen vuoden ajan ja huomannut, kuinka tyylisi on luonnollisesti muuttunut tuona aikana. Koetko nuo nuorempana ottamasi tatuoinnit vielä "omaksesi" vai oletko koskaan harkinnut niiden poistamista? Tämä tuli mieleeni koska nykyään tyylisi on aika naisellinen ja aikuismainen.

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, no koen ja en. Itse asiassa olen harkinnut tuon tähtitatuoinnin poistoa. Vähän 50/50 olen asian suhteen. Vincen nimmaria en ota koskaan pois, enkä usko että muitakaan ihan heti poistaisin, mutta tuo jalkatatuointi itse asiassa usein alkanut ärsyttämään tietynlaisissa kengissä. En sinänsä kadu ollenkaan, koska ne kuuluvat tiettyyn elämänvaiheeseen ja edustavat sitä elämää, mutta kyllä tuon poisto on ollut harkinnassa :)

Sivia (Ei varmistettu)

Hei,

Muistaakseni kävitte miehesi kanssa uudestaan Kroatiassa. Tai miehellesi se taisi olla ensimmäinen kerta? Oletko kirjoittanut reissusta postausta tai onko sellainen tulossa? Selasin omasta mielestäni kaikki postaukset varmaan puolen vuoden ajalta sen reissun jälkeen läpi enkä löytänyt. Haullakaan ei löytynyt. Kiitos jo etukäteen!

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, en ole varma olenko kirjoittanut siitä. En ehkä sen kummemmin. Oli kuitenkin meille enemmän kahdenkeskinen reissu tuo. Mutta voisin mä ehkä jotain nostoja asiasta tehdä yhdeksi postaukseksi, koska matka oli aivan ihana :)

Maria (Ei varmistettu)

Onko vuoden 2015 asujen tulokset vielä tulossa?:) Siis oma suosikkisi ja lukijoiden suosikki. Pahoittelut jos oon missanut, oon yrittäny tuloksetta selata alkuvuoden postauksia tuon postauksen toivossa!

Anna (Ei varmistettu)

Ainiin, mä unohdin nekin :D Dementikko mikä dementikko. Pitäisi varmaan laskea ne tulokset vielä uudestaan :) Ei ois pahaksikaan, voisi saada syysasuihin inspistä pitkästä aikaa :)

Pii (Ei varmistettu)

Ripsistäsi kysyisin eli onko sulla tuuhennukset vai tekoripset? Oletko missään vaiheessa ajatellut hieman luonnollisempaa lookia?

Anna (Ei varmistettu)

Tekoripset, eli liimattavat. Mä kuljen vähän 50/50 ihan luonnollisemmassa lookissa (ei meikkiä muuta kuin ripsaria, nuttura ja huulirasvaa), mutta viihdyn paljon paremmin tässä omassa lookissani. En koe tarvetta vaihtaa, koska tykkään tästä :)

Pii (Ei varmistettu)

Olet niin nätti, että varmaan sulle sopisi ihan normaalit ripset, kuin myös hiukset - molemmat vähän överejä, mutta toisaalta, kun itsevarmuutta tulee iän mukana, varmaan silloin uskallat olla enemmän ihan oma itsesi. Tämä buumi näyttää oleva monella sinua nuoremmallakin bloggaajalla. Onko susta yhtään kuvaa blogissa ihan vaan ripsarilla? Eihän tuuhennukset kuitenkaan vaurioittaneet omia ripsiäsi? Tosi kiva, kun ehdit vastailla, kiitos.

Anna (Ei varmistettu)

Mä toivoisin, että ihmisillä, jotka neuvovat iän mukana tuomasta itsevarmuudesta, olisi sitä itsellään sen verran ymmärtää, että kaikki saavat olla luvan kanssa erilaisia. Tai ehkä sitä itsevarmuutta pitäisi olla vähemmän, ettei kuviteltais, että oma maku on ainoa oikea?

Minä kun tykkään näyttävästä silmämeikistä, ml. pitkät ripset, ja minä tykkään myös tuuheasta tukasta. Jälkimmäistä varsinkaan kovin vaikeaa sanoa överiksi, jos suurin osa ihmisistä ei edes tietäisi tuuhennoksista, ellen kertoisi. Mm. näissä kommenteisa se käy jo ilmi :) Minusta on niin blogissa kuin Instassakin kuvia meikittä, ja mielestäni siinä näkyy mun ripset ihan hyvin. Tuuhennokset ei vaurioittaneet omia ripsiä, minä en vaan pidä ripsien muodosta luonnollisissa ripsissä; joko ne sojottavat suorana eteenpäin tai ovat 90 asteen kulmassa pystyssä taivutuksen jälkeen. Vihaan myös ripsien taivuttamista todella.

En tule koskaan pitämään itsevarmana tai iän mukana tuomana itsevarmuutena esittää toivomuksia tai väitteitä toisten ulkonäöstä. Jokaisella on oikeus näyttää ihan miltä haluaa; luonnolliselta tai todella huolitellulta ja meikatulta. Se ei ole keneltäkään muulta pois. Ei ainakaan itsevarmalta ihmiseltä.

Toivoisin, että miettisit hieman, miksi sinua niin huolestuttaa ja kiinnostaa minun ripset ja hiukset, jos sinä olet iän tuomana viisastunut ja itsevarmemmaksi muuttunut? :) Tämä saa mut aina hiiltymään, koska mun mielestä tämä on yhtä typerää, tahditonta ja törkeää kuin se, että luonnollisen habituksen omaavalle sanottaisiin, että "tajuatko kuinka kaunis sä olisit jos meikkaisit ja värjäisit hiukset?" Tippuu mulla samaan tyhmyyden kategoriaan kuin "lihottaisit / laihduttaisit vähän", jokaisella kun on oikeus näyttää juuri siltä miltä haluaa.

Itse viihdyn näin, enkä tarvitse ikää tai muiden neuvoja sen päättelyyn. Tilanne saattaa muuttua, kumpaan vaan suuntaan, mutta sitä ei sanele kukaan muu kuin minä.
Se on sitä itsevarmuutta, mikä mulla oli jo nuorella iällä ja joka on vahvistunut iän mukana :)

Pommi (Ei varmistettu)

Luin viime postauksesta että olitte tehnyt Benjin kanssa 5km lenkin. Minkä ikäisenä Benjin kanssa lenkkeily alkoi onnistumaan? Meillä on nyt 4,5 kk vanha pommi ja lenkkeily on lähinnä vaan istumista tai säntäilyä joka suuntaan :D odotan kovasti että saisin tuosta vielä jonain päivänä lenkkikaverin. Entä muistatko paljon B:llä oli painoa 4,5-5kk ikäisenä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmmm, kyllä mä muistan jo viime talvelta, että se jaksoi tepsuttaa meidän kanssa sellaisen 7 km yks kerta. Oltiin varauduttu kantamaan sitä, mutta se kävelikin koko matkan ihan itse. Ja Benji tuli meille jouluna, että joskus 4-6 kk se kulki jo ihan kunnolla pitkää matkaa. Benji on jännä. Jos mennään meidän tuo tavallinen pissalenkki, joka on noin kilsan, niin se haistelee kaikkea ja jää tutkimaan. Heti jos lähtee kävelee sen kanssa reippaasti, se vähän silleen "falls into stride" ja kulkee vierellä tosi nätisti. Ei olla ees opetettu sitä siihen, se jotenki hiffas sen. Nyt se on jo niin nopea, että edes mies ei pääse ohi jos menee juoksulenkille.
Me käydään Benjin kanssa päivittäin tuollainen suunnilleen viiden kilsan lenkki. Aamulla ja töiden jälkeen käydään tuollainen about kilsan pyörähdys, ja sitten alkuillasta kunnon lenkki ja vielä ennen nukkumaanmenoa tuo lyhyempi. Pyritään siihen, että se saa päivittäin liikuntaa sen 5-8 km. Nyt kun vähenee työtunnit toimistolla, aion vetää Benjin kanssa päivittäin tunnin lenkin, se nimittäin jaksaa ja tykkää.

Apua, olisko sillä ollut joku 1,6-2 kg suunnilleen? Nyt se on 2,2 kg-2,3 kg, ja se on ollut sillä jo varmaan jostain 7-kuisesta. Benji oli aika pallo pienenä ja kasvoi nopeasti, mutta nyt se on tosi laiha, vaikka syö kunnolla :)

Pii (Ei varmistettu)

No niin. Uskomatonta, miten eriävä mielipide saa sinut niin hyökkääväksi. Tällä kommentillani oli kuitenkin hyvä tarkoitus. Joskus nimittäin saattaa tulla "kotisokeaksi". Ja hei, taisit lukea väärin, kun kysyin, löytyykö kuvaa ripsarilla, jota siis käytät fiftyfifty tekoripsien kanssa - en kuvaa ilman meikkiä, eri asia. Tuuhennuksiahan ei nykyään kellään huomaa, joten oli vähän naivi kommentti, tarkoitin tukan suuruutta. Mielestäni enemmän kannattaisi panostaa kiiltäviin ja hyväkuntoisiin hiuksiin esim. Marianna, Metti, Alexa, Didem. Aikanaan muuten kehuit myös ripsituuhennukset maasta taivaaseen, vähän epäloogista äsken sanomasi kanssa. Toivottavasti oppisit kuitenkin ottamaan vastaan myös kommentteja, joissa ei vaan kehuta sinua ja jopa ajattelemen, voisiko niissä olla jotain perää. Näyttää olevan vaikeaa. Joskus vähemmän on enemmän ja kaunein meikki sellainen, ettei sitä edes huomaa

Anna (Ei varmistettu)

Mitenhän tämä riittyy Benjiin millään lailla ? :D

Uskomatonta, miten sinä et ymmärrä, että eriävä mielipide, ei tee mielipiteestä väärää :D Opettelisit myös lukemaan, jooko? Minä en vieläkään kritisoi mitenkään tuuhennoksia, minä kritisoin omia luonnollisia ripsiä! Tuuhennokset on musta ihan mahtavat edelleen, mutta mulla ei vaan ole hyvää tekijää täällä Kuopiossa. Vaihtoehtona sille on sitten liimaripset.

Minä osaan kyllä ottaa vastaan kommentteja, joissa ei kehuta. Minua ei kuitenkaan tarvii "saada ajattelemaan" omaa ulkonäöni sinun mieltymyksiin sopivaksi. Mielestäni toisen ulkonäkötoiveissa ei ole mitään perää, vaan jos sinä olet sitä mieltä, että less is more, ei tarkoita, että more is more olisi väärin. Ne on MIELIPIDE-EROJA syystä. Sinun ulkonäkömieltymykset eivät ole faktaa. Näyttää olevan vaikeaa sinun tässä ymmärtää :D

Marika (Ei varmistettu)

Miten suhtaudut kateellisiin ihmisiin ja naisiin, jotka käyttäytyvät viileästi sinua kohtaan? Tarvitsen sun neuvoa! Minulla on lähipiirissä nuori sukulaisnainen, jonka kateuden olen aistinut. Hän ei esimerkiksi kysy koskaan kuulumisiani tai vointiani, vaan puhuu aina itsestään. Olen aina ystävällinen hänelle. Jos olen ostanut jotakin uutta ja hienoa esim. laukku/kengät, hän katsoo aina minua pitkin nenänvartta, muttei koskaan sano mitään. Yritän aina olla tuomasta esille uusia hankintojani hänen seurassa. Joskus hän tokaisee miten paljon voi ihmisellä olla rahaa että voi ostaa merkkituotteita, koska hänelle riittää vähempikin. En tiedä miten edetä asiassa, koska hänen välinpitämättömyys on häiritsevää, jopa epäkohteliasta. Olen yrittänyt vältellä henkilöä, mutta suku on aina suku...

Anna (Ei varmistettu)

Nooo mä oon oppinut ymmärtämään, että kaikilla näillä naisilla on omat syynsä käyttäytyä näin. Kun ymmärtää ne syyt, ymmärtää, ettei ne johdu itsestä, vaan siitä, mikä tätä ihmistä itseään kiusaa. Silloin minua alkaa yleensä säälittää ne ihmiset, ja omat vihaisuuden ja ärsytyksen tunteet muuttuu ennemmin suruksi näiden ihmisten puolesta :/

Catherine (Ei varmistettu)

Hi, Anna! I read your blog for really long time and it becomes more and more interisting. Thank you for it)) And my question is usual, i think: what are your favourite books and films?

Anna (Ei varmistettu)

Hi, this is not an actual Q&A -post as it's more answering the questions left unanswered before :)

But my favourite books are those by Jillian Hoffman, Karin Slaughter and Jo Nesbo :) The Harry Hole series from Nesbo specifically :) And films; I love the new Batmans (with Bale, not Affleck), Munich, Johnny Depp films, and many many others. I tend to like action and drama :)

Catherine (Ei varmistettu)

Oh, sorry. Thank you for your answer)))

anananas (Ei varmistettu)

Onko noi sun korkeat piikkikorot kauhean epämukavia jalassa ja käytätkö niitä ihan arkena, jos on tiedossa enemmänkin kävelyä kaupungilla tms? Upeita kenkiä kyllä, itse olen niin mukavuudenhaluinen, että korot jäävät harmi kyllä juhliin :D

Anna (Ei varmistettu)

Ei oo! Itse asiassa noi Officen korkkarit on ihan sairaan hyvät jalkaan! :)

Essi (Ei varmistettu)

Mulla on muutto Kuopioon opiskelemaan edessä ja mielellään ottaisin vastaan vinkkejä Kuopion hyvistä ja rauhallisista asuinalueista, harrastusmahdollisuuksista ja kaikesta mahdollisesta mitä Kuopioon muuttavan olisi hyvä tietää. :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä teen jossakin vaiheessa postauksen Kuopiosta, mutten voi luvata, että se tulee oikea-aikaisesti sun muuttoa silmälläpitäen :( Lähiaikoina olisi tarkoitus kirjoitella Kuopion fiiliksiä :)

Essi (Ei varmistettu)

Tammikuussa pitäisi muuttaa eli eiköhän postaus ehdi ajoissa! Kiitos vastauksesta :)

Jaana (Ei varmistettu)

Heippa! Lupailit Japanin-matkastasi joskus pidempääkin postausta, onko sellainen vielä tulossa?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, voisin yrittää tässä loppuvuoden aikana tehdä muutaman matkapostauksen kohteista, joissa oltu tänä vuonna :)

Jutta (Ei varmistettu)

Moi! Mitkä on sun suosikit tekoripsistä? Ja onko aiheesta vielä tulossa omaa postausta, kun jossain kohtaa niin lupailit? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään Lilly Lashesin minkkiripsistä :) En usko, että teen sen kummemmin postausta niistä, eipä siihen olisi muuta kerrottavaa, kuin että käytän Duo-liimaa ja Lilly Lasheseja :D

Laura (Ei varmistettu)

Mitä kautta sä olet löytänyt ton lenttisporukan missä pelaat nyt? En asu Kuopiossa (vaan Etelä-Suomessa), joten ei tarvitse pelätä että oisin tuppautumassa samoihin treeneihin tj. :D Ja haluan siis lähinnä tietää miten pääsit lentispeleihin/-treeneihin mukaan aikuisiällä? Kun täällä meillä tuntuu olevan treenejä vaan junnuille. :/

Anna (Ei varmistettu)

Hain vaan tietyn sarjan lentopallojoukkueita Kuopiossa, laitoin viestiä ja pääsin kokeilemaan harkkoihin. Sit oli mukava porukka ja jäin siihen :) Kyllä varmasti joka paikkakunnalla on joukkueita, riippuu tosin pelaajamääristä, että mahtuuko millään mukaan :)

Pii (Ei varmistettu)

Hei voisitko kertoa lisää tekoripsistä, voiko samoja siis käyttää useamman kerran? Laitatko ne töihinkin? Onko sulla jo heti aamusta tekoripset päässä kuvassa Reality check, just suihkusta, tukka nuturalla jne.?

Anna (Ei varmistettu)

Juu, noita Lilly Lasheseja käytän yleensä noin kuukauden kerrallaan :) Laitan joo :) Laitan ne yleensä aamulla kun meikkaan (jos meikkaan) ja sitten ne on koko päivän, ei ne tunnu ollenkaan silmillä jos on hyvät ripset ja liima. Reality checkissä ne on ollu mulla koko päivän, suihkussa kävin aamulla ja sitten illalla nappasin ton kuvan :)

Helenanana (Ei varmistettu)

Heips! Sulla oli remppapostauksessa et saitte kylppärin laatoista kalkin poistettua. Millä saitte kalkin pois? Meillä vuoden vanha musta kylppäri ja tuntuu ettei kalkki irtoa millään konstin. Harmittaa kun kylppäri on tosiaan itse remppaamamme vuosi sitten. Joku lukijasi ehdotti Savitaipaleen(olikohan se sen niminen..) mutta kiinnostaa kuulla mitkä oli teidän konstit :)

Pages

Kommentoi