Questions? Shoot!

Mungolife

Eilinen meni videon kanssa taistellessa, joten siirsin suosiolla tähän päivään tämän.

Jäikö johonkin kommenttiin vastaamatta? No varmasti jäi. Syyskuun ajan yritän ottaa kiinni vastaamatta jääneisiin kommentteihin, joten jos jokin jäi vaivaamaan, kysythän uudelleen tämän postauksen kommenttiboksissa, niin vastailen mahdollisimman pikaisesti! :) Kyseessä ei siis niinkään sellainen Q&A-postaus, vaan jos jokin on jäänyt mieltä vaivamaan, kun en ole kommenttiin vastannut, niin nyt on hyvä kysyä :)

Kommentit

Leija (Ei varmistettu)

Käytätkö blogissasi tai kolumnissasi oikolukua? Ja kirjoitatko tekstit suoraan blogiin vai jonkin kirjoitusohjelman kautta? Jäi häiritsemään kun tästä olen kysynyt aiemmin mutta et vastannut. Myönnän, itse olen enkä vähän nipottaja kieliopin suhteen, mutta ärsyttää kun nykyään monet bloggaajat selkeästi eivät enää lue tekstejään uudelleen tai sitten eivät käytä edes Wordia joka tarkastaisi tekstin heidän puolestaan. Siksi kiinnostaakin että millä ohjelmalla näitä blogitekstejä kirjoitetaan, jos itse ohjelma ei näköjään huomauta kirjoitusvirheistä.

Anna (Ei varmistettu)

Kolumni oikoluetaan Savon Sanomilla.

Mä kirjoitan suoraan Wordpressiin, lukaisen tekstin läpi, mutten sinänsä jää oikolukemaan sitä. Wordpress ei korjaa virheitä, ei ainakaan mun versio. Mä kirjoitan suoraan kuvien joukkoon postaukseen, enkä erikseen johonkin, koska en vaan koe sitä omakseni :) Mä en näe, että pienissä ajatusvirheissä tai typossa on mitään pahaa elävässä kielessä. Musta se lisää sitä luonnollisuutta ja persoonallisuutta, koska kukaan meistä ei normaalistikaan tuota täydellistä tekstiä. Mä en halua alkaa hinkkaa mun tekstejä pilkkuvirheet tms. mielessä, vaan nimenomaan kirjoitan kuten puhunkin. Se on mun tapani kirjoittaa, ja blogihan on siitä kiva, kun se on vapaamuotoinen asultaan ja kieliopiltaan :) Ihan eri tavalla tätä kirjoitan kuin vaikka aikanaan kouluaineita tai jotain työjuttuja, tää on musta nimittäin ihan eri maailma :)

Leija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Tää selvitti hyvin asiaa. :) En itsekkään jää tarkastelemaan pilkunpaikkoja yms pikkuasioita ja en itsekkään tuota täydellisen virheetöntä tekstiä. Mielestäni blogien tyyli saakin olla elävää ja persoonallista, eikä yhdet puuttuvat välimerkit tai kirjaimet maata kaada, mutta on huvittavaa lukea blogeissa lauseita jotka on tyyliin tätä: -- "tänään aamulla tein aamupalaksi aivan ihanaa smoothieta aamupalaksi." Tämä nyt on aika kesy esimerkki, mutta tässäkin alkaa oikoluvun puute jo särähtää korvaan. :D

Anna (Ei varmistettu)

Niin, ymmärrän, että tuo särähtää korvaan, mutta itse aina näen ja mielessäni kuulen sen vaan ajatusvirheenä, enkä koe sitä mitenkään pahaksi :)

J (Ei varmistettu)

Ei nyt varsinaisesti liity uusimpiin postauksiin, mutta mulla tuli mieleen, että onko se koulucase (mistä laitoit miljoona selvitystä/valitusta menemäänn) edistynyt tai selvinnyt?

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole edistynyt eikä selvinnyt, mutta mä palaan tähän tuossa varmaan marraskuun tienoilla uudemmin :)

Titi (Ei varmistettu)

Teetkö postausta siitä Huawei P9:stä? Muistaakseni joskus sanoit että voisit tehdä kun oot tutustunut siihen paremmin. Onko sulla se vielä? Itelläni tää ja oon tykännyt, niin olisi kiva kuulla sun mielipide :)

Anna (Ei varmistettu)

Mahdollisesti kyllä :) Mutta siis mulla on se, ja tykkään valtavasti :)

Titi (Ei varmistettu)

Kiva! Ajattelin että viimeksikin kun teit puhelimesta postauksen niin siinä oli paljon informaatiot, joten olis ehkö mahdollisuus oppia tästä puhelimesta lisää :-)

KaisaK (Ei varmistettu)

Mitä Simballe kuuluu? Tai koirille ylipäätään? :)

Anna (Ei varmistettu)

Hyväähän niille :) Remuavat menemään. Vanhaherra elää lähes kuninkaallista elämää, ja nuorempi sitten hieman viihdyttäjänä / palvelijana siellä hänelle :D Benjillä myös kaikki hyvin :)

Ellen (Ei varmistettu)

Maksatko verot tuotteista/palveluista joita saat?

noora (Ei varmistettu)

Pakko kyllä hypätä tänne sekaan, että jos tilanne olisi se että joku blogaaja kiertäisi veroja niin hän ei ehkä ilmottaisi asiasta blogissaan :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Anna (Ei varmistettu)

Maksan :)

Heidi (Ei varmistettu)

Tosi hieno banneri!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Marine (Ei varmistettu)

Olisi kiva saada sinun lasange resepti vai onko salainen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä kuvittelin jo tehneeni joskus sellaisen, mut näköjään en :D Täytyykin tehdä tuollainen seuraavan kerran kun tehdään lasagnee :)

Satu V (Ei varmistettu)

Mistä ostit aikoinaan sun Acne Coltit? Satutko tietämään tuleeko niitä enää ikinä myyntiin mihinkään? Ne on kai ollut joka paikasta jo pitkään loppuummyyty. Oon haaveillut niistä ties kuinka kauan ja joskus Gaudetestakin tiedustelin, mutta kukaan ei tiedä saako niitä enää mistään tai tuleeko niitä jossain vaiheessa taas. :(

Anna (Ei varmistettu)

En osaa yhtään sanoa tulevaisuudesta, mutta mun omat on Zoovillagelta :) Ja kyllä niihin esim. eBayssa törmäilee, jos oikein epätoivoisesti etsit, sieltä voisi löytyä vähän käytetyt?

M (Ei varmistettu)

Tuolla blogin sivupalkissa näkyy archive vain vuodesta 2013 alkaen, eli eikö siis esim. Australia-vuoden postauksia pääse enää ollenkaan lukemaan?

Anna (Ei varmistettu)

Ei. Ne on laitettu pois.

Tukka (Ei varmistettu)

Moi Anna! Minulla olisi kysymyksiä hiuksistasi. Kuinka usein vaihdat pidennyksesi, millä tavalla eri sävyt on sekoitettu päähäsi ja kuinka monta teippiparia päässäsi on? Kiitos vastauksestasi

Anna (Ei varmistettu)

Anteeksi, tämä oli jäänyt multa huomaamatta :)

Mulla on tällä hetkellä 6, 3 ja 10 värejä päässä ja sellanen 7 pakettia taitaa mulla enimmillään olla :) Teippipareja paketissa on kai 6? En oo ihan varma. Mun kampaaja paloittele niitä ja yhdistelee, niin vaikea sanoa tarkalleen :) Vaihdan yleensä joka toinen huoltokerta, eli n. 4 kk välein :)

Marja (Ei varmistettu)

Miten tassunjälkitatuointi on tehty?

Anna (Ei varmistettu)

Painettiin Simban tassu väriaineeseen, jonka sai pestyä pois helposti ja siitä sitten paperille :) Sitten tatskattavaksi

Tukka (Ei varmistettu)

Miksi et hyväksy mun kommenttia?

helenanana (Ei varmistettu)

Kysyn nyt täällä kun jäi kommentti leijumaan tonne toiseen postaukseen, että mikä se kalkinpoisto-aine oli. Sori piinaus :D

meow (Ei varmistettu)

Hey! Pakko kysyä liittyen tuohon kiharatuto-videoon, että millanen se sun tupeerauskampa on? :) Yritin katsoa videosta, mutten oikein nähnyt kunnolla :D

Plus paras parisuhdevinkki?

Eeva (Ei varmistettu)

Moikka! Tiedän että tämä ei ole varsinainen q&a postaus mutta olen miettinyt tätä jo hetken joten ajattelin tässä kysyä :) Joskus nelisen vuotta sitten suunnittelit oman vaatemalliston Nelly.comille. Mitkä on fiilikset noista vaatteista näin vuosien jälkeen? Tekisitkö jotain toisin nyt? Sun päällä ei oo paljon näkynyt niitä vaatteita, sanoit joskus että siksi kun sulla oli vaan yhdet kappaleet kaikkea ja halusit säilyttää ne, mutta tokihan sä olisit varmaan halutessasi voinut vaikka ostaa niitä jos olisit halunnut käyttää niitä. Käyttääkö esim sun siskot niitä? Muistan vieläkin ne promokuvat ja miten kaunis olit niissä, varmasti ihania muistoja :)

Kommentoi