Raidoissa taas // Olustvere

Mungolife

 

Viron ja Latvian reissumme ei mennyt ihan niin kuin suunnittelimme. Ensinnäkin Latvia tippui pois jo heti alkuun, kun totesimme että emme ehkä kuitenkaa neljän-viiden päivän reissussa jaksa ajella autolla niin paljon ja sitten vielä onnistuimme miehen kanssa saamaan flunssan, joten päädyimme viihtymään suurimmaksi osin miehen tädin luona Tallinnassa ja kävimme vain hääpaikallamme Olustveressä. Mies onnistui nappaamaan jostain kevyen kesäflunssan, joka pärähti mulla päälle pari päivää myöhemmin ihan täysimittaisena kunnon röhätautina. Oon yrittänyt olla pusuttelematta vauvaa ja kärsiä tän räkätautini mahdollisimman pikaisesti ilman lääkitystä toivoen, että täysimetys suojelee vauvaa tältä kohtalolta. So far so good. Mullakin alkaa flunssa vähän hellittää jo, joten ehkä on toivoa, että Dante ei saa elämänsä ekaa flunssaa alle puolivuotiaana. Sopii toivoa. Olustveressä ehdimme napsia asukuvat ennen kunnon sadekelien alkamista ja päällä oli jälleen mikäpä muukaan kuin tämän hetken lemppari raitamekkoni.

Oli ihanaa palata takaisin hääpaikallemme ja majoittua yö tuolla hääsviitissämme, tällä kertaa Danten kanssa. Oon edelleen niin iloinen siitä, että päätimme mennä naimisiin juuri tuolla, sillä se on sellainen paikka, missä vierailemme muutenkin usein miehen suvun vuoksi. On kiva päästä aina fiilistelemään tuon ihanan päivän tunnelmaa paikan päälle ja on tosi kivaa, että Dante pääsee viettämään lapsuudessaan aikaa samassa paikassa, missä mieheni viihtyi paljon lapsena. Ja minä niin rakastan tuota kartanoa! Ihana puisto ja piha on täysin kukassa nyt kesällä, vaikka aivan hurmaava se oli myös talvella!

Asu oli hyvin samanlainen kuin taannoin nähty yhdistelmä, tosin tällä kertaa yhdistin asuun vaaleamman laukun ja punaisen huulipunan. Kuvista huomaa muuten hauskasti sen, miten paljon kuvausvalo vaikuttaa kuviin. Mielestäni nuo edelliset kuvat (tässä postauksessa) ovat paljon onnistuneempia, vaikka kuvissa ei ole hirveästi eroa. Hiukset on hieman tummemmat, mutta meikki on aivan tismalleen samoilla tuotteilla tehty. Näissä kuvissa silmät näyttävät paljon tummemmilta, nenä aivan erimalliselle ja kasvojen muotokin erilaiselle. Edellisissä kuvissa oli optimaaliset kuvausolosuhteet, kun oli puolipilvinen päivä ja kaunis vaalea tausta. Nyt vihreän taustan kanssa kuvasimme hyvin harmaissa olosuhteissa, ja heti jälki on hyvin erilaista. Tää on kanssa yksi hyvä asia muistaa näin somen valtakaudella. Kuviin ei vaikuta pelkästään mahdolliset retusoinnit sun muut, vaan sama ihminen, tukanväri tai meikkikin voi näyttää hyvin erilaiselta kahdessa erilaisessa valossa, eri aikaan päivästä auringon paistaessa eri kulmasta tai mistä tahansa muusta syystä. Itsekin välillä ihastelee IGssä vaikkapa jotain upeita meikkikuvia ja toteaa jälkeenpäin, että vaikka moisen osaisi loihtia itse, niin se näyttäisi päivänvalossa hyvin erilaiselle kuin studiovaloissa meikkipöydän ääressä.

Mitään uutta tämä asu ei ehkä sinänsä anna, sillä tämä on hyvin samanlainen kokonaisuus, kuin mitä näitte jo viimeksikin. En yleensä julkaise tällaisia kuvia, sillä en näe järkeä samanlaisten asujen laittamisessa blogiin. Kun kuitenkin moni näitä toivoi, niin miksei. Ehkä tämä tuo todellisuutta myös siihen ajatukseen, että bloggaaja ei käytä samoja vaatteita kahta kertaa. Voi kyllä, mä oon ainakin käyttänyt tätä mekkoa jo aika useestikin, se on nimittäin ihan mahtava päällä! Ei rypisty, ei kinnaa ja sopii vähän joka tilanteeseen :)

ZARA mekko (ei löydy verkkokaupasta, samaa hempeää värimaailmaa löytyy *täältä, *täältä ja *täältä)
LOUIS VUITTON laukku (tämä, samantyyppiset *täällä ja *täällä)
GUESS sandaalit (*nämä, löytyy myös mustana *täältä)
GUCCI aurinkolasit (nämä, samantyyppiset *täältä ja *täältä)

Kumpi sopii tähän lookiin teistä paremmin; punainen vai vaalea huulipuna? :) 

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

Vaikka molemmat punat hyviä onkin, minun mielestä tämä koko asu aurinkolaseista lähtien heräsi paremmin henkiin tämän kirkkaan punaisen huulipunan kanssa! Jotenkin tajusin tuon mekon "jujunkin" paremmin kirkkaan punan kanssa.

Johanna (Ei varmistettu)

Mistä kello on? :) ihana asu!

Lotta (Ei varmistettu)

Sinulle sopii niin mainiosti tuo punainen huulipuna (jotenkin sinun kauneus tulee ihan eri lailla näkyviin punahuulilla), että tämä heittää kärkeen heti! Niin freesin näköinen asu. Vertasin edellisen mekkopostauksen kuvia ja oon samaa mieltä kyllä siitä miten valot vaikuttaa kovasti (kuvaajana tietysti tajuan tämän paremmin kuin moni muu asiaan perehtymätön), mutta oon silti sitä mieltä, että näissä kuvissa on jotain joka erityisesti kiinnitti huomion. Ehkä se on sitä, kun sanoit, että ihana käydä hääpaikassa yhdessä poikanne kanssa tai sitä, että varmasti koet asun todella mukavaksi; näytät nimittäin suorastaan sädehtivältä! Nuo aurinkolasikuvat noin leveän hymyn kanssa on ihan ah! Vau, eipä muuta voi sanoa :)

Emma (Ei varmistettu)

Tämä kirkas puna toimii todella kivasti!! :)

Maria (Ei varmistettu)

Mä haaveilen, että voisin käyttää mekkoja nyt kesällä, mutta miten niissä voi imettää? Miten sä hoidat imetyksen mekko päällä?

O (Ei varmistettu)

Mikä sävy on toi sun hiuksissa vaalein? :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

Mä liputan punaisen huulipunan nimeen! :)

Kommentoi