Rasvanpolttoa ja ihon kiinteytystä

*Yhteistyössä Hypofix

Mun ystävä on töissä Kuopion Hypoxilla ja kehui palvelua mulle siellä asuessani todella lämpimästi. Mun oli tarkoitus mennä kokeilemaan sitä jo Kuopiossa, mutta koska halusin kokeilla koko settiä, ihopukuineen kaikkineen, jouduin odottamaan hieman. Nimittäin ainoita rajoittavia tekijöitä yhdistelmähoidolle Hypoxissa on imetys ja implantit ja silloin vielä imetin. Nyt kun D päätti itse lopettaa jossakin vaiheessa rintaruokinnan, soitin vähän aikaa sitten Tampereen Hypoxiin ja varasin konsultaatioajan.

Mikä Hypoxi? Kyseessä on maailman tehokkaimmaksi tituleerattu luonnollinen menetelmä, jolla voi kohdentaa rasvanpolton lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseudulle. Tosi moni nainen on samankaltainen kuin minä, eli kun laihtuu, niin kaikki lähtee yläkropasta. Mulla katoaa ensin rintaosasto ja sitten vasta kun oikeasti laihdun todella paljon, alkaa tulokset näkymään vatsassa ja lantiolla. Ja sieltähän sitä rasvaa haluaisi polttaa: lantiolta, jenkkiksistä ja vatsalta. Hypoxissa on vielä yksi kiva lisä, nimittäin sen lisäksi, että se polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa, vähentää se todistetun tehokkaasti selluliittia. Mulla on sikäli onnekas tilanne, että mulla ei ole juuri yhtään selluliittia. Kiitos äidille vissiinkin, nimittäin meillä on jotenkin geeneissä se, että iho on sileää, myös reisissä ja pakaroissa. No, ei tässä kuitenkaan mitään geenilottovoittajia olla, sillä meillä myös kaikki ylimääräinen jumahtaa tehokkaasti alavatsalle ja jenkkakahvoille. 

Hypoxi on yhdistelmä liikuntaa ja alipainetta. Kyseessä on hyvin kevyttä rasvanpolttoliikuntaa pyörällä, jonka ilmanpaineen vaihtelulla saadaan verenkierto optimoitua juuri tuolle halutulle alueelle. Lisää Hypoxin toimintametodeista ja teknisiä tietoja voi lukea täältä. Mitään ihmeaineita tai keinoja ei laihtumiseen ja kiinteytymiseen ole. Mutta, voi sitä tehostaa. Mua kiinnosti Hypoxissa se, että saisi kiinteytettyä juuri noita osastoja; pakaroita, reisiä, vatsaa ja jenkkakahvoja. 

Mua jännitti ensin, että onko tää jotenkin tosi rankkaa? No ei ole. Siinä voi samalla lukea vaikka e-kirjaa tai Seiskaa pyöräillessä, nimittäin kierroslukemat pitää pitää sangen maltillisena ja liikuntasuoritus kestää 30 min. Kuka tahansa jaksaa polkea tuon rasvanpoltto-ohjelman. 

Mä halusin tosiaan kokeilla tuota yhdistelmähoitoa, jossa on mukana myös tuollainen HDC-puku, jossa on 400 ilmakuplaa, joita puku aktivoi vuoron perään. HDC-laite parantaa ihon kimmoisuutta ja on avuksi em. selluliitille, mutta myös ylipäätään vilkastuttamaan pintaverenkiertoa ja auttamaan ihoa palaamaan nuorekkaan ja kimmoisan näköiseksi. 

Mä oon nyt käynyt reilut puolet tuosta kuukauden jaksosta, jonka aikana suositellaan 12 käyntiä. Voin jo nyt kertoa, että tuloksia on näkyvissä jo nyt! Ihan mieletöntä. 

Hypoxi on aika kokonaisvaltainen juttu, vaikka kyseessä ei ole dieetti. Se vaatii jonkun verran aikataulujen uudelleenrakentamista ja suunnitelmallisuutta. Hypoxissa on hyvä käydä tuon kuukauden ajan kolme kertaa viikossa, jolloin pitää miettiä päivän ruokailut ja liikunnat uudelleen. Ensinnäkin, ennen Hypoxia ei suositella syömistä 1-2 tuntiin. Sama Hypoxin jälkeen, ei ruokaa 1-2 tuntiin ja ei hiilareita 6-7 tuntiin. Lisäksi pitää muistaa Hypoxi-päivinä juoda mahdollisimman paljon. Hypoxi-päivinä ei suositella saunomista tai urheilua. Ajatus ei tosiaan ole se, että koko Hypoxi-kuurin ajan oltais jollain hirveellä dieetillä. Täällä on syöty suklaata ja kakkuja ihan samaan tapaan. Tai no melkein. Tää kuukauden Hypoxi-kuuri on oikeastaan hyvä nähdä sellaisena 3/4 -viikkona. Kolmena päivänä katsoo vähän tarkemmin mitä syö ja kiinnittää huomiota ruokaan, kun taas neljänä päivänä viikossa saa elää täysin normaalisti. Optimaalisimman tuloksen Hypoxissa saa kun samalla laihtuu 2-3 kiloa, mutta laihdutuskuuri tämä ei missään nimessä ole. 

Mä oon itse asiassa tykännyt tosi paljon Hypoxin tuomasta rutiinista. Hypoxi-päivinä on helppo syödä hyvin, kun tietää, että seuraavana päivänä saa taas syödä ihan mitä haluaa. Huomaan kuinka addiktoitunut olen hiilareihin ja kaikkeen herkulliseen. Parina iltana on joutunut käymään itsensä kanssa taistoon siitä, että ei saa syödä suklaata vaan oon vetänyt sitten verigreippiä 😀 Joka on itse asiassa sairaan hyvää. Tietyllä tapaa kun osallistuu tällaiseen arvokkaaseen hoitoon, haluaa tehdä sen mahdollisimman tunnollisesti. Niinpä ei hoitopäivinä lähde mässäilemään pizzalla ja suklaalla vaan syö paremmin. Ja sitten huomaakin, kuinka paljon paremmin voi, ja seuraavanakin päivänä ehkä jättää pastan keittämättä ja panostaa isoon lautaseen salaattia ja proteiinipitoista ruokaa. 

Ensimmäisen kahden viikon aikana multa lähti vyötäröltä neljä senttiä. Ja ei, en luota kenenkään mittauksiin, vaan tein omat. En ole ihan niin naiivi, että uskoisin kenen tahansa myyntipuheisiin, ja mittanauhalla on hirveän helppo huijata sentti-pari sinne tänne. Niinpä oon mitannut tarkasti myös itse itseni ja päässyt samoihin tuloksiin. Joka paikasta on lähtenyt hieman senttejä, eniten vatsalta. Odotankin mielenkiinnolla tämän ohjelman loppuun asti ja katson millaisia tuloksia tulee.  

Ja siis pakko sanoa, että toi ihopuku on ehkä maailman siistein asia. Sut puetaan sellaiseen avaruuspuvun näköiseen pukuun, ja sitten käyt makoilemaan. Pikkuhiljaa puvusta vedetään ilmat pois ja olo on ku meetvurstilla paketissaan 😀 Sitten alkaa kuplat tekemään töitä ja se tuntuu ihanalta. Mekaaninen lymfahieronta tuntuu superrentouttavalta ja samalla se todella pehmentää ihoa. Huomasin eron ihossani jo parin käyttökerran jälkeen. 

Halpaa hupia Hypoxi ei ole. Rasvanpoltto-ohjelma on arvoltaan 590 euroa (12 käyntiä) ja yhdistelmähoito (johon kuuluu siis tuo ihopuku) on 790 euroa. 

Hypoxistudioitahan on ympäri Suomen, enkä tietenkään osaa puhua niiden tason puolesta, mutta mä oon tosiaan käynyt täällä Tampereella ja oon tykännyt todella. Tampereen Hypoxin Maarit ja Sara on ihan superkivoja ja joustavia tyyppejä, joten on ollut helppo aikatauluttaa tuo hoitojakso vaikka elämässä on vauva, joukkueurheilu ja kiireinen aikataulu muutenkin.

Palaan asiaan vielä lopullisilla tuloksilla lähiaikoina, mutta sitä ennen kannattaa olla kärppänä mun joulukalenterissa vielä, nimittäin voipi olla, että Hypoxista kiinnostuneille aukeaa siellä pian aika mieletön luukku 🙂

Ja tosiaan, jos Hypoxi kiinnostaa, niin kannattaa käydä tutustumassa asiaan omassa lähimmässä keskuksessa, nimittäin Hypoxiin kuuluu ilmainen konsultaatio, jossa pääsee kokeilemana lyhyesti laitteita ja samalla voi suunnilleen miettiä, mitä tavoitteita ohjelmalla on ja miltä tuollainen kuukauden ohjelma tuntuisi. Jokaiseen Hypoxi-studioon voi varata ilmaisen ajan konsultaatioon.

Ootteko te ehtineet kokeilla Hypoxia? Millaisia tuloksia on tullut?

Kommentit (3)
  1. Olen kokeillut Helsingin Hypoxia, mutta Hypoxiakin enemmän olen tykännyt Helsingin Länsi-Pasilassa olevan Cryofitin Bodyshapetreenistä.

  2. Pitäisi kyllä koittaa nyt kun treenitauko on pakollinen. Hyvä postaus! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *