Reader's Choice pt.2 // Kuopio

Mungolife

Noniin, nyt olisi vihdoin tarjolla asukilpailun seuraavaa asua! Tällä kertaa luvassa on IippoVinetton ehdotus, joka meni näin:

“Itse näkisin sulle aivan huikeana asuna tässä (http://www.rantapallo.fi/mungolife/2015/08/24/blockfest-asu-1/) postauksessa olevan mustan mekon, Melbournesta ostetut rokki buutsit, mitkä tahansa Aviator RayBanit ja laukkuna palvelisi Chanelin Boy. Hiukset auki ja kiharoille, punaista huuliin ja ranteisiin koruja niin kyllä lähtee!”

Asuhan on mulle hyvin ominainen. Mä rakastan tota Zaran alelöytö-mekkoa, jossa menee noi epämääräiset huitulat. Se oli viimeksi esillä gladiaattori-asussa, ja toimii melkein kenkien kuin kenkien kanssa. Jotenkin kuvaustilanteessa vierastin sitä noiden puolikorkeiden saappaiden kanssa, koska olin sitä mieltä, että mekko ja saappaat yhdessä katkaisee mun säären väärästä kohtaa, saaden sen näyttämään "läskiltä" :D Mutta nyt kun katson asua kuvissa, niin sehän toimii moitteetta! Ehkä itse kuitenkin näkisin hieman matalemmat kengät sen kanssa luonnollisempana, mutta näissä kledjuissa olisin ihan millon vaan rokkikeikalla tai festariyleisössä, sillä noi saappaat on luottokengät aina kun pitää seistä kauan tai varoa tallovia kanssaihmisiä!


ZARA mekko
AUSTRALIASTA bootsit
CHANEL Boy laukku 

Enpä enempää höpötä asusta, sillä sehän on IippoVinetton käsialaa! Viihdyin hyvin, asu oli loppujen lopuksi ihan melko imartelevakin, ja kaiken kaikkiaan hyvin minua.

Mutta, teidän äänestyshän tämä tulee olemaan, joten mitäs te sanotte? Jeij or Neij IippoVinetton asulle? 

Kommentit

Hmclehto (Ei varmistettu)

Miten sun jaloista / sääristä ikinä saisi läskin näköisiä

heli (Ei varmistettu)

Todellakin jeij! Ihana asu!

Rosa (Ei varmistettu)

Noi bootsit on niin makeet! Aina niitä ihailen kun kuvissa näkyvvät.

Heidi (Ei varmistettu)

Yhdistelmä kuulostaa luettuna pelottavalta, mutta kuvissa toimii mainiosti:) Hauskaa, kun aina vaan yhdistelee asuissa tietynlaisia juttuja keskenään, vaikka oikeasti vain taivas on rajana. Pitäisi itsekin kokeilla - saattaisi käyttämättömät vaatekappaleet saada kokonaan uuden elämän!

il (Ei varmistettu)

heh, noi kengät nyt ei sovi yhtään tuohon

sinii (Ei varmistettu)

Ihanan rento asu kyseessä ja hauska tuo hieman erilainen mekko :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi