"Is this the real life, is this just fantasy / Caught in a landslide, no escape from reality"

Mungolife

Hola!

Me ollaan paraikaa Budapestissa hieman ottamassa lepiä hotellilla ennen siirtymistä illanviettoon, joten oli oikein sopiva aika kurkata blogin puolelle ja lätkäistä asukuvat esiin :)

Tässä samassa asussa oon viihtyny pariinkin otteeseen, nimittäin ko. yhdistelmä on yksi tämän hetken suosikkejani :)

Anteeksi, onko tuo reisilihas, minkä näen kuvassa?! Mulla?! Optinen harha tai valotusvirhe.

Rakastan noita saappaita vaan niin paljon :) Ei haittaa yhtään kesän päättyminen nuo jalassa.

Ehkäpä ekaa kertaa asukuvien historiassa tässä blogissa nähdään muuten asukuvat kahdella erilaisella kampauksella. Nimittäin nämä ryysyt päällä olen hiippailut menemään sekä lettipäänä, että tukka auki. Mulla on tunnetusti ongelmia sliipatun tukan kanssa, joten letitkään ei mulla oo ihan niitä tiukimpia mahdollisia. Silloin kun hiukset ahdistaa mua (about yhtä harvinainen ilmiö kuin tähdenlennon spottaaminen), on kaksi vaihtoehtoa mitä hiuksilleni teen. Sotkuinen nuttura tai sotkuinen letti. Tuollaisessa kampauksessa viihdyn vielä jotenkin, vaikka mieluiten olen ihan vaan tukka auki aina :)

Letin tekeminen on äärimmäisen monimutkaista. Kihara / laineilla oleva tukka sutaistaan tiukahkolle sivuletille ja kiinnitetään ponnarilla. Sitten se revitään tollaseks paksuks. Toiset tykkää muhkummasta. Ja kerrostetun tukan lyhyimmät osiot saa jäädä sojottamaan joka suuntaan. Avot. Taiteellisen upeuden kruunaa sitten lahjapaketista nurkkaan lojumaan jäänyt nauha, joka peittää ruman ponnarin.

 

Vaikka letti on varmasti monen mielestä kivaa vaihtelua kuviin, niin mulle ominaisinta on vaan toi vaalea pörrökihara. Siksi musta on välillä turhauttavaa lukea kommentteja, että mun pitäisi pitää tukkaa ponnarilla / suorana / mitenikinä. Jotenkin kummallinen ajatus, että tuntemattomalle ihmiselle esitetään hiustoivomuksia :D Minähän esittelen täällä omaa tyyliäni, ja mun tyylin osa on se, että mulla on hiukset auki melkein aina, ja useimmiten kiharalla. Mä olen blogissa esiintynyt suoralla tukalla ja tukka ponnarilla, ja se mun mielestä täyttää sen "olisi kiva nähdä" -osion. Ne on molemmat nähty. Muutamaankin otteeseen. Mutta sellanen "sulle sopii niiiiiiin paljon paremmin hiustyyli X, pidä sitä useemmin!!" -kommentointi on vaan ärsyttävää, koska mä en ole koskaan kysynyt mielipidettä siitä, miten lukijoiden mielestä tukka näyttäisi kivemmalta, enkä sellaista mielipidettä kaipaa. Jokainen saa mielestäni itse päättää millainen tukkatyyli tai esim. meikki on ominaisin itselleen, ja tuntemattomien tyrkyttämät "minusta sinulle sopii" on lähinnä todella hämmentävää.  Tukkakommentit yleensä esitetään tosi mukavasti, hyvässä hengessä (poislukien sama lukija, joka on neljä vuotta jaksanut jankata Riitta Väisänen -tukasta vähintään kerran kuussa, olen oikeastaan otettu tästä), mutta on jotenkin jännä huomata, miten myös "se sun normaali hiustyyli on kamala, tää on paljon kivempi!" on mun mielestä vähän ikävää. Jonkun mielestä sininen voi olla kivoin väri, ja mun mielestä punainen on. Pitäisikö mun silti pukeutua siniseen, koska se nyt sattuu jotakuta toista miellyttämään.

Nää on näitä bloggaamisen hassuja puolia, missä välillä tuntuu, että lukijat on tehnyt bloggaajasta oman mallinukkensa, ja yrittää ohjailla tätä omilla toiveillaan tiettyyn suuntaan. Mun mielestä sen pitäisi mennä niin, että bloggaaja on ja pysyy itsenään, ja toimii inspiraationa niille, jotka sitä inspiraatiota saa hänestä. Bloggaajan muuttamisen yrittäminen on suoraan verrannollista siihen, että lähiAlepan kassalle sanelisi hänen tyyliään tai käyttäytymistään. Yhtä läheinen kontakti tässä on, itse asiassa kaukaisempi. Tuli ne muuttumistoiveet kirjoitustyyliin, hiuksiin tai vaikka meikkiin liittyen.


Kai sitä pitää vaan myöntää, että syksy on tullut. Noi keltaiset todisteet asfaltilla ainakin puhuu sen puolesta. Tosi tylsää! No, saappaiden käyttö on nyt siis arkipäivää, eli voin hyvällä fiiliksellä huidella mun Joien kaunottarilla minne vaan :)

Mitäs te tykkäätte tästä mun tän vuoden varmaan suosikkiasustani?  

Translation:// Coming up :) 

Kommentit

annap (Ei varmistettu)

Mä ymmärrän kyllä että tyylin (hiukset, vaatteet jne.) kommentointi tuntemattomien/lukijoiden taholta tuntuu kummalliselta, enkä muista että itse olisin koskaan sulle mitään niihin liittyvää kommentoinut, mutta pakko nyt sanoa että tässä asiassa et voi ehkä rinnastaa itseäsi siihen lähi-Alepan myyjään. Tai totta kai voit, mutta se on vähän epäreilua lukijoitasi kohtaan. Se Alepan myyjä istuu siellä kassalla joku Alepa-takki päällään ja sen työtä on vain se kassatoiminta. Sinä sen sijaan pidät blogia, jonka olennaisena osana on sun tyyli ja päivän asut. Lisäksi bloggaamiseen yleensä lähtökohtaisesti kuuluu vuorovaikutus bloggaaja. ja lukijoiden välillä. Eli miksi ihmeessä edes pidät tällaista blogia tai laitat kymmenittäin kuvia itsestäsi, hiuksistasi ja asuistasi tänne, jos et pidä siitä että niitä kommentoidaan? Tai pitäisikö kommentoida vain silloin, kun on jotain positiivista sanottavaa?

En tarkoita negailla tässä, ja ymmärrän että bloggaaja ei tietenkään toimi sen perusteella mitä lukija sanoo ("sulle sopii niin hyvin vaaleat hiukset, kannattaisi värjätä hetii!") mutta mun mielestä sellaista omasta mielipiteeestä eroavaa palautetta on vain kestettävä ainakin tiettyyn rajaan asti, koska blogi on julkista ajatustenvaihtoa ja tyyliblogissa niitä ajatuksia vaihdetaan siitä tyylistä.

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä vuorovaikutus on jees, oli sitten Alepan myyjä tai bloggaaja. En ole ikinä asettanut kroppaani tai hiuksiani arvosteltavaksi, olen asettanut arvostelun kohteeksi asut. On eri asia kommentoida "asu ei mielestäni istu päälle / ole kivan värinen / sovi sinulle / tms", kuin kommentoida "sulle sopii paremmin ruskea tukka kuin tuo kamala blondi, värjää se". Se on se pointti. Mun mielestä lähtökohtaisesti ei olisi mitään vikaa blogiskenessä, jossa kommentoitaisiin vain silloin kun on positiivista sanottavaa. Itsekin teen vain niin muihin blogeihin. Mä en ole käsittääkseni laittanut kuvia hiuksistani, tai kysynyt lukijoiden mielipidettä aiheesta. Toki sen voi ilmaista, ja negatiivisestikin, jos sen pitää asiallisena. Alepa-vertaus vaan oli spiva vertaus, koska se Alepan kassa on ihan yhtä tuntematon asiakkaalle kuin bloggaaja lukijalle, ja lukija on vain yksi tuhansista, samaten kuin asiakas Alepan kassalla. Siksi kannattaisi miettiä, onko se oma mielipide jonkin epäsopivuudesta sellainen, jonka haluaa bloggaajalle kertoa. Mielestäni tahallinen toisen ihmisen mielen pahoittaminen on ihan perseestä, ja kun kommentoi negatiivisesti toisen ulkonäköä, on päämääränä vain se mielen pahoittaminen. Mun ystävät ja läheiset saavat kommentoida mun ulkonäköä mielinmäärin, koska minut tuntevat, ja voivat antaa aktuaalista palautetta. Mutta lukijoiden mielipide mun meikistä tai mun hiuksista on täysin turhaa negistelyä. Enhän minäkään täällä toitota, että KAIKILLA pitäisi olla pitkä vaalea tukka ja pitkät ripset, koska se nyt minua sattuu viehättämään. Sehän tässä on ongelma, että bloggaajan ei enää anneta blogata omilla ehdoillaan ja vahvuuksillaan, vaan yritetään häntä väen väkisin muokata :/

AK (Ei varmistettu)

Mutta kyllähän lukija tietää sinusta huomattavasti enemmän kuin asiakas kaupan kassasta. Täällähän sinä nimenomaan avaat elämääsi lukijoille myös muista kuin tyyliin liittyvistä asioista. Koulusta, työstä, asunnosta, juhlista, lomista ja erilaisista henkilökohtaisista fiiliksistäsi. Ei ehkä kaikkein toimivin perustelu...?

Anna (Ei varmistettu)

Vaikka lukija TIETÄÄ enemmän bloggaajasta, on bloggaaja hänelle yhtä tuntematon henkilö kuin se kassa. Minä en tunne teitä, me emme ole tuttuja. Minä olen bloggaaja, sinä olet lukija, me olemme toisillemme tuntemattomia. Sinä tiedät osia minusta, jotka minä olen päättänyt näyttää sinulle, mutta sinä et tunne minua. Minä olen Anna, sinä tunnet Mungo-Annan. Mungo-Anna on sinulle tuttu, minä olen sinulle tuntematon.

Lotta (Ei varmistettu)

Olen tästä sun vastauksesta sun kanssa samaa mieltä, halusin vaan tulla komppaamaan ja tsemppaamaan :D Olen lukenut sun blogia from the beginning muttei silti tulis mieleenkään sanoa että tuntisin SINUT, Annan. Joo,tiedän ehkä maat missä olet käynyt tai koulun jossa opiskelet, mutta on surullista ja varmasti niin puuduttavaa kun porukka luulee tuntevansa sut ja vielä surullisempaa että sinä (ja niin moni muukin bloggaaja) saa kaikenlaista arvostelua ja paskaa niskaansa :/ Tuntuu oikeesti ihan HULLULTA että joku vois negistellä sulle, kun sä olet bloggaaja, joka piristää mun päivää inspiraatiolla ja kauniilla asuilla. Omasta tahdostas näytät upeita kuvia uusista asuista, kauniista maisemista ympäri maailmaa jotta mä saan katsella ja nauttia niistä. Ja sit jotkut tulee arvosteleen suurin piirtein jokaista asiaa mitä/missä/miten teet.. Se on mulle jotenkin tosi vierasta ja outoa, ja tää asia vaan sai mut kommentoimaan sulle ensimmäistä kertaa, koska haluan kiittää mahtavasta blogista ja inspiraatiosta ja tsempata sua eteenpäin!! Tiedän kyllä että ehkä et tarvinnut tätä tsemppiä, koska mulla on sellainen fiilis että olet aika strong girl, mutta hei, jaksele kuitenkin! :D <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti, kiitoksia todella kovasti :) Aivan ehdottoman varmasti jokainen bloggaaja tarvitsee tällaisia tsemppauksia! Näillähän me usein vaikeina päivinä jaksetaan eteenpäin <3

Essik (Ei varmistettu)

Olen kyllä erimieltä tuosta, että bloggaaja on yhtä tuttu/epätuttu kun kaupan kassa. Bloggaaja kuitenkin jakaa elämästään blogissa paljon, lukija tietää paljon sun tyylistä, mieltymyksistä ja mielipiteistä ja jopa yksityiselämästä, joka blogissa esiintyy. Alepan kassasta ei taas oikeasti tiedä mitään. Toki tuollaiset "ruma tukka, värjää se"-kommentit on aivan turhia ja asiattomia. Sen sijaa, pitäisit tukkaasi useammin tyylillä x-kommentit ovat vain usein ystävällisiä toiveita ja kommentteja, joiden tarkoitus saattaa olla vain se, että näytät kivalta myös muulla kampauksella.

Toki ihmiset esittää asioita monella tavalla, ja osa kommenteista on juuri tyyliin "näytät paremmalta noin, kuin yleensä" ja sellaiset ärsyttää varmasti. Mutta kaikkia ei kannata ottaa lukijoiden yrityksenä muuttaa sinua, monien mielestä on varmasti mukavaa nähdä joskus vähän erilaista Annaa. :)

Anna (Ei varmistettu)

Olen kanssasi kommenttiosioissa samaa mieltä, ja juuri noita tiettyjä kommentteja tarkoitin. Tuohon kassa/bloggaaja -osioon liittyen katsopa yksi pidempi vastaukseni ylempää :)

Essik (Ei varmistettu)

Jep, hyvä pointti sulla siinä, en tullutkaan ajattelleeksi sitä tuolta kannalta. :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

Hanna (Ei varmistettu)

Jotenkin todella suloinen asu :) En yleensä innostu tuollaisista saappaista, mutta siulle ja tuohon asuun passaavat loistavasti.

Pakko kyllä sanoa, että tuo letti on kivaa vaihtelua :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Runotyttö (Ei varmistettu)

Moi!
Tykkään tosi paljon sun asusta. Oon aika heikkona pitsikuosiin, joten tää iski muhun täydellisesti. Ja nuo saappaat tuo mun mielestä sellaista sopivaa säröä tohon pitsimekon rinnalle. Ja letti kruunaa boheemin asun. Kaunis!
En oo aiemmin viittiny ees vilkaista noita pitkiä saappaita kaupass,koska toi ylipolven pituus tuntuu ainakin vielä.. no, uudelta. Aina kun puenp itsiä päälle, onnistun tahtomattani näyttämään kiltiltä runotytöltä,joten omalta osaltani tuon pituisia saappaita vois jo senkin puolesta kokeilla. Ainakin sulla toimii. :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, jep, tossa on aika kivasti kontrastia kuitenkin :) Ja kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu) http://www.lillinelamassa.blogspot.fi

Mä taisin just rakastua tohon mekkoon! :) Aivan ihana! :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on :) Ja kiitoksia :)

Marika (Ei varmistettu) http://marionetteblog.com

Täydellinen olet hani kuten aina. :) Noi saappaat on kyllä jotain niiin ihanaa!

Munkin mielestä on tosi typerää esittää toivomuksia siitä, miten bloggaajan pitäis laittaa hiuksensa. Musta sulle sopii tavaramerkkikiharasi oikein hyvin eikä sille mitään tarvitse tehdä. Toi letti on kyllä myös ihana, mutta kuten sanottu, silloin kun sinusta siltä tuntuu. Minä ainakin katselen blogissa niitä vaatteita, jotta voin inspiroitua (inspaat mua varmaan blogeista eniten.). Hiukset ja meikki menee siinä sivussa. :)

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan noinhan sen pitäis mennä :)

Jas (Ei varmistettu)

Komppaan Marikaa, mäkin seuraan sun blogia saadaksen inspistä tai ihan muuten vaan ihaillen, kun osaat pukeutua ja teet sen kauniisti. :) Jos postaat jonkun asun, joka ei niin innosta, niin sivuutan sen ja odotan mitä muuta mukavaa sulla on laittaa blogiin. Se minusta on alunperin muotiblogien tarkoitus, ei se että olet julkinen ''muokattavissa'' oleva henkilö, jota saa arvostella vapaasti. Saahan sitä vapaamassa maassa mielipiteensä ilmaista, mutta MIKSI? Mitä nega-kommentoija siinä voittaa tai häviää, onko sun tukka jollain teityllä tapaa? Tai meikit... :o Se on sitten eri asia jos blogia ja sen sisältöä muuten rakentavasti kommentoi.

Itse postaukseen, tuo pitsimekko on oikein suloinen! Näyttää rennolta ja mukavalta päällä. :) Kengät/bootsit sopii asuun myös loistavasti, ihanan väriset. En itse pystyisi vetämään tuollaisia jalkaani (jo siksi että pohkeeni ovat ''isot''), mutta sinun koipiisi ne sopii. ^^

Anna (Ei varmistettu)

Nimenomaan!! Amen, tää on juurikin tiivistettynä mitä ajattele!! :)

tiuku (Ei varmistettu)

Mutta kyllähän lähialepan kassallekin voi ihan hyvin sanoa, että näytätpä muuten hyvältä kun sun hiukset on tolla tavalla!
Mitä sä oot itse mieltä siitä, mitä sun lukijoiden pitäis kommentoida, kun sulla on hiukset erilailla kun yleensä, jos ne tykkää siitä? Olla sanomatta mitään vai sanoa, että sun hiukset näyttää tosi hyvältä noin? :) Kyllähän sun asuja ja meikkejäkin saa kommentoida, miksi hiukset on off-limit? :(

Anna (Ei varmistettu)

Olet ymmärtänyt väärin :) Mun mielestä Alepan kassaa tai bloggaajaa pitäisi koskea sama sääntö. Kommentit "onpa sulla kivasti hiukset", "näytätpä kivalta tänään", "ootko tehnyt jotakin hiuksillesi, näyttää tosi kivalta!" on OK. Kommentit "hyi, toi blondi on niin paljon rumempi ku vanha brunettesi, tajuaisit jo vaihtaa!", "näytät ihan mummolta kiharoissa, näyttäisit niiiiiin paljon freeshimmältä ja kivemmalta tukka suorana, miksi et voisi pitää sitä niin!?" jnejnejne. muutosta vaativat kommentit, jotka samalla dissaavat nykyistä, eivät ole OK. Kyse ei ole vain hiuksista, vaan samaten meikkiä ja vaatteita. Mun mielestä tuntematommille ja bloggaajille positiivinen kommentointi ulkonäöstä on OK, negatiivinen ei. Mun mielestä negatiiviset kommentit pitäisi jättää vain sisällölle ja esim. blogin ulkoasulle, ei ohjeistaa bloggaajaa salille tai laihduttamaan tai lihottamaan tai vaikkapa pukeutumaan väriin X :)

tiuku (Ei varmistettu)

Kiitos selvennyksestä! :) Oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä, tosta kommentoinnin sävystä. Haluisin nähä kun ne samat tyypit, jotka heittää sulle tollasia rumia kommentteja sanois alepan kassoille päin naamaa, että "hei vaihda toi tyyli, näytät tosi rumalta tolla tukalla".. :D

Lauraa (Ei varmistettu)

Sinä päätät mitä puet päälle tai miten laitat hiukset! Auki ja letillä, molemmat on kivat, oispa mullaki noi paksut hiukset et saisin tollasen paksun letin.. :)

Anna (Ei varmistettu)

No näinpä :) Ja toi paksuus on juurikin huijattua sillä hiusten vetämisellä leveäksi :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Asu on ihana, oli tukka sitten auki tai kiinni ;) Ja miten söpö tuo vaaleanpunainen nauha letissä, hauska idea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

.,

Ihana asu :) ja noi KENGÄT! ah!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja ne on ihanat kyllä!! <3

nanna (Ei varmistettu)

Voi että kun oonkaan odotellut milloin näistä saappaista tulee asukuvaa! Oli pakko tulla kehumaan kun oli just niin mielettömän makeet kun sun päällä ajattelinkin ja upeesti yhdistetty!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, itsekin olen odotellut, että ne saisi otettua kunnolla käyttöön :D

Mä en ole ikinä en siis _ikinä_ ymmärtänyt sellasta "sulle ei vaan sovi"/"sulle käy paremmin" -kommentointia! Ja kun sitä tuntuu suhteessa näkevän liian usein. Siis mitä hemmettiä se kiinnostaa tai koskettaa kenenkään randomin elämää miten jollain bloggaajalla on hiukset?! Oman pään sisällä on toki lupa ajatella mitä vaan, mutta kun se näkyy parhaimmillaan huipentuvan siihen, että jotain tällasia kauhistellaan keskustelupalstoilla. Hankkikaa ihmiset elämä :D Kerran jossain blogissa joku tollo oli kommentoinut sille tytölle, että sulle ei vaan yhtään käy tuon malliset aurinkolasit... hohhoijaa. Uskooko ne itsekään siihen mitä ne kirjottaa, että tää on niin kuin oikeutettua? Joillekin ihmisille ei käy internet.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en vaan ymmärrä :D

heini (Ei varmistettu)

Ihana toi tunika :) jotenki nyt noi hartialinja-pitsit miellyttää mua vaatteissa :) ja lettikin on kiva! Voi kun mullakin ois noin paljon tukkaa mistä väkertää ;D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, pitsi tuo musta neulokseen kivan piristyksen :)

Yeah! Tää on paras, ja eniten sunnäköinen asu. Wuhuu, go Anna! Ja kiitos ihanista kuvista.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Sad (Ei varmistettu)

Yritin etsiä, ja löysin vihdoin videot missä joskus esittelit miten kävellä korkokengillä oikein mutta niitä ei sitten kuitenkaan pystynyt katsoo mikä on sääli koska oisin tarvinnut todella niitä ohjeita.. :( heh :D

Anna (Ei varmistettu)

Ne on joo poistettu jo :)

Sanna (Ei varmistettu)

Miksii ?:(

Anna (Ei varmistettu)

Ne alko olla aika vanhoja :)

puuhevonen_ (Ei varmistettu)

Kauniit on hiuksesi olivat sitten laineilla tai suorana tai ponnarilla tai vaikka sitten silla sotkunutturalla. Sellaista tiukkaa ballerinoille ominaista nutturaa ei olla ehka viela nahty? Ja hei ei sitakaan (mika on ominaista tosi monelle bloggaajalle) missa hiukset on joko sotkuisella nutturalla ihan tosi korkeella paalaella tai sitten nutturavalkilla korkeella :D

Jotenkin auratti tuo Riitta Vaisanen kommentti :D olisin ihan otettu siita koska Riitta Vaisanenhan on ollut Miss Suomikin ja on oikeasti todella kaunis nainen, tietysti vahan liikaa royheloa ja korua ja meikkia nykyaan mutta todella kaunis nainen.

Mutta nyt kun otit blogissas esille tan hiusasian niin kommentoin nyt kuitenkin vaikka tiedan etta on varmasti arsyttavaa, mutta mun mielesta naytat paljon nuoremmalle suorassa tukassa tai vahan vahemman laitetumman nakoisessa pehkossa. Mutta toisaalta ehka tuo nykyinen hiustyyli tuo enemman uskottavuutta koska kuka nyt haluaisi nayttaa alle kolmekymppiselta businessmaailmassa, jossa kilpailu on kovaa.

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa sekin on tullut talvella :D Sotkuinen päälakinuttura ei tuu näkymään, se nimittäins aa musta aivan turhan pitkän muutenkin :D
Mä ymmärrän toki, jos jonkun mielestä näytän nuoremmalta / paremmalta hiuksilla X, mutta kun ne on mun hiukset, niin mun mielipide niiden pidosta on ratkaiseva :D

primrose (Ei varmistettu)

No aivan ihana! Pitsimekko on ihanan romanttinen ja kaunis. Kengät tuo silti sellaista räväkkyyttä tai rouheutta niin että yhdistelmä ei ole pelkästään söpö ja pumpulinen. Tykkään kovasti! Taidankin pukea tänään päälle pitsitunikan ja ruskeat, pitkävartiset saappaat! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Leppis (Ei varmistettu)

Henkilökohtaisesti tuo sinun tukkasi on aivan mielettömän ihana! Jaksaisinpa kiharella omaa tukkaa myös joka päivä :) millä teet kiharat joka päivä?
Olen uusi lukia ja tykkään blogistasi todella paljon! Tyylisi on aivan mahtava.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä teen Cloud Ninen suoristusraudalla :)

Laura (Ei varmistettu)

Toi tunika on ihana! Ihailin sitä jo asoksella kun kerroit sen päätyneen sun ostoskoriin ja se jäi silloin vähän kummittelemaan, nyt on kaikki pienet koot loppu :( täytyy vahtia jos tulis lisää kokoja! Saako muuten kysyä, minkä kokoisena itse otit tuon mekon? Mietin sitäkin että onkohan toi mulle liian pitkä. oon itse niin lyhyt, että helposti hukun tollasiin löysiin tunikoihin. Sun päällä näyttää upealta! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on tosta tosi iso koko, 12, eli öö, 40? Halusin, että se on tollanen megaiso löllötunika nimenomaan, siksi iso koko oli musta kiva :) Ja toi on kyllä aika lyhyt, en usko, että on liian pitkä :)

Pages

Kommentoi