Red as fire // Kuopio

Mungolife

Raskausajalta jäi vielä kahdet asukuvat luonnoksiin, ja nyt kun mun asu on tällä hetkellä miehen jättikylpytakki on mielestäni ihan sopivaa palata takaisin näihin asuihin ja pallomasuisiin tunnelmiin. Kuopiossa on ollut niin pirun kylmä, ettei olla uskallettu hirveesti ulos pienen kanssa, joten olen aika lailla mökkihöperöitynyt likaisessa tukassa ja kylpytakissa. Veikkaisin, että hormonivaihteluiden takia mulla on välillä sairaan kuuma ja välillä sairaan kylmä, joten olen melko lailla viihtynyt joko alusvaatteisillaan tai lämpökerrasto päällä. Erittäin tyylikkäänä ja kauniina. Tietenkin.

Siskot ja äitini lähtivät takaisin kohti Helsinkiä ja tulevat varmaan pian koko perhe uudelleen käymään. Me taas odotellaan, että lämpöasteet nousevat plussan puolelle, että voidaan ottaa pieni vaikkapa lyhyelle vaunulenkille tuonne ulos. Mä kuvittelin odottavani kevätvauvaa, mutta todellisuudessa sain näköjään talvivauvan, jonka ensi päivät menee pakkasessa ja lumisateen keskellä. No ei siinä, eipä tässä vaiheessa ihan hirveästi voisi ympäriinsä palloilla, joten ollaan sitten tyytyväisenä kotona. Benjin kanssa on onneksi tekosyytä lähteä hieman kävelylle, mutta toisaalta enpä minäkäänvielä ihan hirveän mielelläni kovin pitkää matkaa lenkkeile tikkeineni. Joka tapauksessa, mahattomia asukuvia tullee varmaan vasta jonkin ajan päästä, jahka on syy pukeutua ja lähteä ulos täältä pienestä vauvakeskiöstä. On muuten oikeesti tosi jännä, miten nopeasti kroppa palautuu tuollaisesta kuukausien muhkeudesta. Koko raskausajan vaivanneet hormoninäppylät on tiessään, naama ei ole yhtään niin turpea enää ja kilojakin on vaa'an mukaan lähtenyt aika hyvin. Vielä ollaan noin viisi kiloa plussan puolella viime kesän painosta, mutta toisaalta välillä tuntuu, että puolet siitä on pakkautunut tissiosastolle :D Turvotuskin on onneksi laskenut jonkin verran, joskaan en ihan vielä ole uskaltanut sormuksiani takaisin sormiin laittaa. Mielenkiintoista nähdä, miten oma vaatekaappi istuu enää päälle. Olen jättänyt tietoisesti lähes kaikki farkut vaatekaappiin, enkä ole mitään niistä halunnut vielä myydä, kun luulen, että suurin muutos kropassani tapahtuu lantion puolella. Saa nähdä minkä verran farkkuvarantoja joutuu siis vielä uusimaan. Ajattelin hieman sovitella vaatteitani läpi lähiaikoina, tosin ehkä vasta sitten, kun haavat synnytyksestä on täysin parantuneet. Nyt ei nimittäin tulisi mieleenikään vetää farkkuja jalkaan.


Näissä kuvissa on yksi viimeisimpiä hankintojani raskausaikana. Olen ihastellut viime aikoina Balmainin kauniita bleisereitä, joissa kohtaa mielestäni todella kaunis räätälöinti ja ihanat keväiset värit. Tosin, en ole saanut perusteltua itselleni moisen hankintaa, sillä hinnat huitelevat sellaisissa sfääreissä, että pahaa tekee. Ja joo, käytän samanlaisia summia käsilaukkuihin, mutten kuitenkaan raaski sijoittaa samanlaista määrää bleiseriin. En aina ymmärrä itsekään. Joka tapauksessa, huomasin Zaran uutuuksissa kauniin punaisen Balmain-maisen bleiserin, ja ajattelin kokeilla sitä. Kotiin tuotiinkin aivan todella mielettömän hieno bleiska! Tää on tosi jämäkkää ja paksua matskua, joka tuntuu käyteen tosi laadukkaalta. Ei rypisty ja on malliltaan juuri minulle parhaiten sopiva pitkä bleiseri! Toki tässä pallomahan kanssa se ei ehkä pääse parhaiten oikeuksiinsa, mutta uskon vakaasti, että normikropalleni tämä on ihan täydellinen istuvuudeltaan! Punainen värikin on aivan ihana! Odotan jo keväisempiä kelejä ja tätä yhdistettynä syvänsinisiin farkkuihin ja raitapaitaan :) Tällä kertaa yhdistin sen tosin raskausaikani luottovaatteisiin, eli tummanharmaisiin farkkuihin, mustiin saappaisiin ja valkoiseen kauluspaitaan.

Mulla on aina joku hirveä pakkomielle, että punaisen vaatteen kanssa pitää olla punaista huulipunaa. En tykkää olla huulipunatta, sillä mulla on tosi vaaleat huulet, ja näytän mielestäni tosi kalvakalta ilman. Yleensä pidän vaaleanpunasävyisiä punia, mutta en jostain syystä siedä niitä punaisten vaatteiden kanssa. Ne jotenkin riitelee usein mun mielestä. Tuo Meltedin mansikkainen punainen huulipuna on ollut suosikkini jo pitkään ja tälläkin kertaa se toi kivasti väriä kasvoille, kun muuten alkoi näkymään nuo valvotut yöt jo aika hyvin. Kertonee kaiken loppuraskauden öistäni, että olen nyt mielestäni nukkunut tosi hyvin :D Yöt ovat kuitenkin olleet nyt n. 7-tuntisia ja sisältävät tällä hetkellä kuitenkin n. tunnin mittaisen herätyksen syöttämään vauvaa.


ZARA bleiseri (tämä, samantyyppinen burgundy *täällä ja upea Ralph Laurenin versio *täällä
H&M Mama farkut (nämä, samantyyppiset ei-äitiysfarkut *täällä ja *täällä
CHANEL laukku (samantyyppinen *täällä ja *täällä
GUESS saappaat (loppuunmyyty, samantyyppiset *täällä ja *täällä
ZARA kauluspaita (vanha, samantyyppiset *täällä ja *täällä)

Mitäs tykkäätte asusta? 

Kommentit

A (Ei varmistettu)

Mulla ainakin ennen imetystä oli ihan järjettömän kuuma ja imetyksen jälkeen tuli taas älytön horkka, johon ei kyllä mikään peitto tai vilttikään auttanu :) kyllä se siitä sitten kun maidon tuotanto tasaantuu niin helpottaa :)

Mansikka (Ei varmistettu)

Mä itse olen perustellut itselleni ton rahajutun sillä, että asusteet ei voi jäädä pieniksi konkreettisesti. Kun mietin, miksi yhdessä vaiheessa sijoitin melkein tonnin laukkuun, mutta vaatteista en pysty maksamaan samaa summaa mitenkään. Niin yksinkertaisesti se, että laukkua on helppo huoltaa - ei mene pilalle jos tekee kaiken oikein. Vaatteet taas voi pesukoneessa mennä huonoksi, vaikka kuinka yrittäisi kaiken tehdä oikein.

Mielelläni siis maksan asusteista, nykyään tosin max 150€ .

Henna (Ei varmistettu)

"olen melko lailla viihtynyt joko alusvaatteisillaan tai lämpökerrasto päällä. Erittäin tyylikkäänä ja kauniina. Tietenkin."

Loistavaa, Anna! Juurikin mahtavan persoonasi vuoksi luen blogiasi. Jatkan samaan malliin :)

veramarika (Ei varmistettu)

Suosittelen odottamaan pari kuukautta ennen kuin myyt farkkusi! Mulla leveni lantio kaks kokoa esikoisen synnytyksen jälkeen, ja myin kaikki housut kolmisen viikkoa synnytyksen jälkeen. Ostin uusia. Meni aikaa, ja puoli vuotta synnytyksen jälkeen lantio oli palautunu takaisin :D hupsista hups. Ei muuta ku uudet housut myyntiin, ja vanhaa kokoa taas kaappiin, hehheh.

Kommentoi