Red Roman dress // Athens

martinmargiela (1 of 1)

Voihan Ateena. Vihdoin palasin näihin Ateenan asukuviin ja olin taas ihan valmis lähtee takaisin tuonne ihanille kaduille pyörimään 🙂 No jos nyt en sentään unelmoisi Kreikasta sen enempää, vaikka asukuviin palaankin hetkeksi. Täällä on niin ihanat kelit, ettei olisi oikein tarvetta matkustaa minnekään pidemmälle. Kuopio on aivan ihana näin kesällä, ja tänään olo oli ihan kuin kesällä. Ennen työpäivää kävin jatkamassa projektia nimeltä ”vaihdetaan meidän astiasto”, joka on ollut vireillä jo monta kuukautta. Silleen semisalaa mieheltä. Ei niin, että se vastustaisi projektia, vaan lähinnä kuulemma tässä muuttotohinassa olisi tärkeämpiäkin sijoituskohteita. En ymmärrä 😀 No, -30 % alennukset sai miehenkin ymmärtämään, että nyt tai ei koskaan. Työpäivä meni hirveää vauhtia, kun tässä on ollut töiden puolesta paljon kaikkia kuvausjuttuja, enkä ole toimistolla hirveästi ollutkaan. Piti ehtiä saamaan meilit kiinni ja kaikki ajan tasalle. Heti kotiin päästyäni saman kohtalon kohtasi oma postilaatikkoni (113 meiliä, ihan oikeesti hei), jonka jälkeen päätin hyödyntää siskon täällä oloa ja suuntasimme vähän kuvailemaan. Siskolla on pääsykokeet torstaina ja se evakuoitui meille lukemaan viimeiset päivät. Täällä on silleen ihan rauhallista, kun mulla on paljon töitä ja mies alkuviikon työmatkalla. Raahasin tuon hieman tuulettumaan pääsykoekirjoista vielä kuvailunkin päätteeksi, Kuopion torin ranskalais-italialaiset viikot kiinnosteli 🙂

martinmargiela (3 of 12)

martinmargiela (1 of 12)

martinmargiela (11 of 12)

martinmargiela (6 of 12)

martinmargiela (5 of 12)

martinmargiela (7 of 12)

Mitäs muuta uutta tänne.. Noooo, hirvee muuttotohina on, en malttaisi odottaa. Oon myös jotenkin ihan hämilläni, että mulla on kohta kuukauden loma. Siis sellainen, mistä saa lomakorvauksia! Ensimmäistä kertaa ööö kuuteen vuoteen? Ollaan koko heinäkuu vapaalla, mikä sattuu oikein sopivasti, sillä avaimet kotiimme saadaan tuossa juhannuksen jälkeen. Sitten alkaa remppailut parin viikon ajan ja varsinainen muutto sitten heinäkuun puolessa välin. MM-kisat ei menny ihan nappiin, mut melkeen, enkä ees vaipunu MM-kisojen jälkeiseen masikseen. Ei ehdi, liikaa kaikkea 😀 Torstaina olisi tarkoitus suunnata näkemään luotto-ompelijaani, joka on väkertämässä mulle upeinta hametta evör, ja ystäväni tulee sitten Jyväskylästä meille illaksi. Viikonloppu menee tiukasti mun poikien kanssa kesästä nauttiessa. Miehellä on tässä kuussa mun makuun vähän liikaakin töitä välillä, mutta kohta saadaan molemmat olla lomalla.

Tuntuu, että hirveesti uutta ei tapahdu tällä hetkellä. Odottava aika. Kahden viikon päästä lähdetään reissuun, ja siellä menee kuusi päivää tällä kertaa. Sen jälkeen Benskulta lähtee killuttimet ja samalla loppuu sekä pehmopandan raivoikas seksuaalinen ahdistelu, että toivottavasti toi järjetön merkkailu. Sain myös vähän aikataulua mun maisteriohjelman valitukselle, nimittäin muutoksenhakulautakunta käsittelee sen kuulemma 16.6. Sain tällä kertaa selkokielisen meilin suomeksi, jossa kerrottiin, että valitukseni tueksi ei tällä välin tarvita muita papereita. Isot pisteet UEF:n oikeustieteelliselle puolelle, jolta sai selkeitä, nopeita ja ihan kartalla olevia vastauksia! Juhannus on ihan nurkan takana ja meillä on n. 8642 suunnitelmaa sille viikonlopulle, vaikka tuntuu, että todellisuudessa ollaan varmaan Kuopiossa ja sammutetaan kaikki puhelimet. Ollut niin haipakkaa tämä kevät, että tekis kyllä hyvää. Outoa puhua keväästä kun tuolla on +23. Tuntunut jo muutaman viikon kesältä, vaikka kesäkuun alkuunkin on vielä yli viikko. Ihana ihana ihana sää, pysythän vielä pitkään?

Ihme luettelo mun aktiviteeteista tuli tästäkin, mutta ei oikeesti oo mitään jännää kerrottavaa, kun mieli hyrrää satasella jo jossain muussa (pitäisi tilata keittiöön uusi taso ja pestä pyykkiä ja käydä lenkillä Benjin kanssa). Ja siskokin toi just pöytään homemade tortillat. Jotenkin tuntuu, että heräsin tänään horroksesta ja mieli käy ylivirkeänä.

Eiku ainiin, mun piti kertoa teille elämäni noloimmasta lääkärikäynnistä 😀 No palataan siihen huomenna. (Hei pitäskö mun ehkä mennä nukkuu kaiken muun sijaan tai ehkä vaikka meditoida hetki, et sais nää ylikierrokset pois? Kirjoitin nimittäin tuohon ehkä, että ”palataan siihen eilen”. Ööö. Näytti oudolta. Niin kirjoitin siihen, että ”palataan siihen tänään”.  Hyvin meni :D)

martinmargiela (2 of 12)
martinmargiela (8 of 12)

martinmargiela (12 of 12)

martinmargiela (9 of 12)

martinmargiela (4 of 12)
H&M x MAISON MARTIN MARGIELA mekko
RIVER ISLAND kengät
VALENTINO laukku

Pahoittelut hieman epätarkoista kuvista, jo pimenevässä auringonlaskussa kuvatut kuvat on otettu hieman haastavissa olosuhteissa. Mutta, mitä te tykkäätte asusta? Mä rakastan tuota punaista mekkoa Maison Martin Margiela H&M:n mallistosta, ja tykkään siitä nimenomaan nudejen asusteiden kanssa. Toimiiko vai ei?

Kommentit (16)
  1. Voi apua miten kaunis asu! Ja tuo mekko… <3 Toivotaan tosiaan, että nää kivat kelit nyt tosiaan pysyis edes hetken.. 🙂

  2. Upea Anna, as always toi asu on aivan ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *