Rentoiluasu // Kuopio

rento asu (1 of 9)

Hellurei ja ihanaa viikon alkua! Täällä on kotiuduttu mökkitunnelmista ja yritetty myös toipua hieman reissusta. Jännästi ottaa voimille pienikin univelka tässä vaiheessa raskautta, nimittäin vaikka mökillä otettiin muuten iisisti, niin lautapelejä pelattiin ja maailmaa parannettiin aina niin, ettei unelle jäänyt ihan hirveesti aikaa. Eilen illalla mies vei auton pesuun ja me otettiin Benjin kanssa töpäkät iltaunet, mikä ei suinkaan estänyt sitä, että nukuimme Benin kanssa sitten melkein yhteentoista asti 😀 Onneksi työajat on liukuvat vaikka kyllä tavallaan ärsyttää tehdä töitä iltamyöhään kun on laiskotellut aamun. Toisaalta mä olen kyllä ehdottomasti tehokkaimmillani iltaisin. Musta on tosi tärkeetä käydä nukkumaan ja herätä yhdessä, ja kun miehen työaika ei ole liukuva, elämme useimmiten hänen työaikojen mukaan. Menen siis melko aikaisin nukkumaan ja herään myös melko aikaisin. Se sotii täysin mun luontoa vastaan, sillä olen tuotteliaimmillani ja tehokkaimmillani n. 19-03 välisenä aikana. Noo, parisuhde on kompromisseja, eikö? Tosin kompromissien suhteen on menty vähän valikoivasti tässä raskauden aikana kun on väsyttänyt hirveesti ja aamukahvi ei ole mahdollisuus närästyksen takia. Miehen lähtiessä töihin oonkin siis yleensä hiippaillut takaisin sängyn pohjalle peiton alle ja Benji on seurannut esimerkkiä hyppäämällä lempiviltilleen sohvalle. Saakelin kermaperse koira. Nytki se tuhisee tossa vieressä Balmuirin mohairviltillä. Oon yrittänyt laittaa sohvalle Henkkamaukan vilttiä, mutta ei. Se tekee itselleen pesän vain tuosta Balmuirin kalliista viltistä ja katsoo H&M:n vilttiä kuin halpaa makkaraa. Ääliö. Tai itse asiassa aika fiksu.

rento asu (4 of 9)

rento asu (6 of 9)

rento asu (2 of 9)

rento asu (8 of 9)

bookbeat (4 of 13)

bookbeat (1 of 1)-2

Bentsu on itse asiassa aika poikki. Se käytti viikonlopun jahdatessa ja paetessa kissoja, joten on ymmärrettävästikin energiat vähissä. Tyypillä on perjantaina snip-snap -leikkaus tiedossa, ja oon ehkä hemmotellut sitä nyt pari viikkoa tavallista enemmän. Oon ihan kauhuissani tosta leikkauksesta! En siis sen takia, että pelkään jotain menevän pieleen (mulla on usein aika iso luotto lääkäreihin) vaan sen takia, että pelkään Benjin luonteen muuttuvan nyt leikkauksen jälkeen. Hormonitasapaino muuttuu silläkin, niin saa nähdä miten se vaikuttaa tohon meidän pieneen karvaluotiin.

Käytiin eilen ennen hyvin unista iltaamme pitkällä kävelyllä vielä kotiin palattuamme, ja viikonloppu onkin mennyt melko lailla tässä vaatetuksessa. Jos rehellisiä ollaan, niin kaikki kylmät ja rennot päivät menee about tännäköisessä vaatetuksessa. Olin kaukaa viisas kun hankin ison Expeditionin itselleni, nimittäin mahani ei moniin takkeihin enää mahdukaan kunnolla, mutta tähän se menee vielä helposti. Oon ollut supertyytyväinen tähän malliin, eikä ole kyllä palelluttanut kertaakaan edes niillä -20 asteen pakkasilla Kuopiossa. Koko talven tää on ollut luottotakki kaikilla ulkoiluilla ja Benjin kanssa liikkuessa. Uggeista en luovu vaikka ne maailman rumimmat kengät onkin. Näillä lumimäärillä, tällä ankkamaisella vaappumisella eteenpäin ja erityisesti kylminä päivinä ne on paras asia maan päällä. En edelleenkään näitä kehtaa vapaa-ajalla pitää, mutta ulkoillessa ja Benjin kanssa pörrätessä ne on ihan parhaat! Kuvissa näkyvä neule on muuten mahtava löytö Face-kirpparin taannoisesta huutiksesta, jossa joku oli valmis luopumaan Acnen Vendome -neuleestaan. Hullu! Tämä malli on aivan ihana, mutta jotenkin sen alkuperäinen lähes 400 euroa oli kaikkea muuta kuin ihana. Nyt tämä lähti uudenveroisessa kunnossa erittäin mieluisaan hintaan ja oikeassa koossakin vielä. Tosin taidan sen jättää parin viikon päästä odottamaan vähemmän isomahaisia aikoja, ettei se veny turhaan.

Näin kylläkin viime yönä unta, että meidän vauva syntyi 33-viikkoisena ja olin aamulla ihan varma, että lähtö synnärille on näillä näppäimillä. Ollaan kyllä vauvan kanssa neuvoteltu, että yksiöstä on häätö sitten luvassa huhtikuun puolissavälin, eikä siellä tartte viihtyä yhtään yliaikaa. Eikä oikeastaan haittaisi, vaikka olisi pari viikkoa ajoissakin valmis hylkäämään asuinpaikkansa. Sitä ennen ei kyllä tarvii ilmestyä. Mulla on vielä liikaa puuhaa vauvanhuoneen kimpussa ja aionkin hyödyntää maaliskuun kotia laittaen. Vaikka viime viikot ovatkin olleet aika rentoa odottelua, niin kyllä selkeesti tuolla alitajunnassa on pientä pelkoa nyt. Meillä on lähipiirissä syntynyt niin paljon vauvoja etuajassa, että pelkään sitä itsekin. Toivoisin, että vauva saisi rauhassa kasvaa täysikasvuiseksi, eikä tulisi mitään komplikaatioita sitä ennen. Reilu neljä viikkoa niin voin hengähtää helpotuksesta, sillä silloin hän on ”valmis”. Me ollaan kyllä onneksi aika hyvällä mallilla jo, kun on vaunut ja pinnasänky ja turvakaukalo ja vaihtopöytä ja mitävielä hankittuna. Ja oikeastaan kaikki muutkin tarvikkeet. Jos tässä vaiheessa ainoa uupuva asia jonka keksin on amme ja kynsisakset, niin mielestäni homma on aika hyvin hallussa 😀

rento asu (7 of 9)

rento asu (5 of 9)

rento asu (3 of 9)

bookbeat (12 of 13)
CANADA GOOSE takki (hyvin samantyyppiset alessa -30% *täällä, *täällä ja *täällä)
UGGit (*nämä)
H&M Mama jegginsit (nämä)
ACNE Vendome neule (loppuunmyyty, samantyyppinen *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä)
Vierailevana tähtenä viittä vaille palliton pomeranian, mallia 2015 väriltään oranssi-soopeli

rento asu (9 of 9)

Mitäs tykkäätte rentoiluasusta? 🙂

Kommentit (4)
  1. Vinkki miten saa Benjilta huivisi takaisin: ikean lampaantaljat! 😀 toimi meidän bulldoggin kanssa

  2. Ja jos otat äitiyspakkauksen niin saat ne kynsisaksetkin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *