Ripsiä tukemassa

Mungolife


*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty 

Mulla on tällä hetkellä muutama luottotuote, joiden olen huomannut tekevän ihmeitä kauneudelleni, tai no kauneudenhoidolleni. Mulla on tällä hetkellä mielettömän vahvat ja pitkät omat kynnet ja hiuksetkin tosi hyvässä kunnossa. Myös ripseni voivat tosi hyvin ja ripsihuoltajani on pariin otteeseen jo ihmetellyt, miten hyvässä kunnossa omat ripseni ovat ja miten ne ovat kuulemma kasvaneet hurjasti.

Jälkimmäiseen mulla on tuote, jota oon mainostanut blogissani ensimmäisen kerran jo neljä vuotta sitten kun järjestimme yhdessä MayLashin kanssa arvonnan. Oon tässä vuosien varrella kokeillut muitakin ripsiseerumeita, mutta aina palaan tähän samaan jossakin vaiheessa. Kyseessä on siis MayBeautyn ripsiseerumi MayLash, jota käytän ripsieni hyvinvoinnin ylläpitämiseksi aina kun mulla on ripsipidennykset. Ripsipidennykset painavat jonkin verran omia ripsiä, ja on hyvä pyrkiä vahvistamaan omien ripsien kasvua ja vahvuutta. Valitettavasti risiiniöljyn kaltaiset temput eivät ihan onnistu, ellei halua menettää ripsipidennyksiään, mutta MayLash toimii tässä oikein hyvin, sillä se ei ole öljypohjainen tuote, eikä irroita näin ollen ripsipidennyksiä.


MayLash on sekoitus ravitsevia ainesosia, jotka sopivat kelle tahansa! Halusit sitten vahvistaa omia ripsiä mekaanisen rasituksen (kuten ripsiväri ja ripsientaivuttaja) vuoksi, tuuhentaa omia ripsiä tai ravita omia ripsiä ripsipidennysten alla, seerumi on avuksi. Ripsiseerumia voi käyttää niin ripsipidennysten kuin esim. piilolinssien kanssa ja se sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia.

MayLash lupaa tuuheammat ja pidemmät ripset 4-8 viikossa, ja ainakin itselläni huomaan ripsieni voivan paljon paremmin aina kun käytän tuotetta. Ripsipidennykset pysyvät hyvännäköisenä pidempään, kun omia ripsiä tippuu hitaammin ja omat ripset on pidemmät ja vahvemmat, mikä mahdollistaa kauniit ripsipidennyksetkin. Ripsiseerumia voi käyttää myös kulmille, jos unelmissa on tuuheammat ja kauniimmat kulmat.

Tuotetta on helppo käyttää. Levitän kerroksen seerumia ripsien tyveen joka ilta ennen nukkumaanmenoa, eikä sitä tarvitse pestä pois. Tuotteen käyttö käy siinä samassa kun laittaa kasvoille yövoidetta, eikä levitys vie kuin muutaman sekunnin. Vähän kuin eyelinerilla rajaisi silmät ripsien tyvestä. Oon myös käyttänyt tätä alaripsille ja mulla on itse asiassa ihan hullun pitkät alaripset!


MayLash sisältää vain luonnollisia ainesosia ja sitä ei ole testattu eläimillä. Jos haluat kokeilla, mitä taikoja MayLash tekee ripsillesi, lukijani saavat tutusti 30 % alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta, ja alennus koskee kaikkia MayBeautyn tuotteita. Alennuksen saa koodilla mungolash tai tästä.

Onko teillä kokemuksia ripsiseerumeista? Tuohon hiusten ja kynsien hyvinvointiin palaan ihan lähipäivinä lisää :)

Kommentit

Cami

Neulashia käytin aikoinaan, kunnes eu-säädöksien takia sen sisältöä muutettiin. Se kyllä toimi, vähän liiankin hyvin, kun ripset alkoivat jo huidella kulmakarvoissa. :D

Hiusten hyvinvointiin liittyen otan vastaan kaiken infon mitä saan. Alkaa olla jo sellanen kaljupää kaaleppi-fiilis, että apu on tarpeen.

Anna (Ei varmistettu)

Mäpä kirjoittelen tuosta lähipäivinä :)

Noora (Ei varmistettu)

On kyllä aivan upeat ripset!! Sinuna en edes harkitsisi ripsipidennyksiä!

Anna (Ei varmistettu)

Nuo siis on ripsipidennykset :)

Anomuumi (Ei varmistettu)

Mistä nuo tuotteet tulee? Onko suomalainen yhtiö? Ei löydy osoitetta ja sivut vaikuttaa halvoilta ja hieman epäilyttäviltä. Onko tuolta turvallista tilata ja tilaatko ite tuon kautta?

Anna (Ei varmistettu)

On luotettava ja oon tilannut jo pitkää jo pitkään sieltä, kuten monet tuttinikin! Ei ole suomalainen, mutta tuotteet postitetaan Ahvenanmaalta, ja ei oo siis tulleja. Nettisivut on vanhat ja uudet paremmat julkaistaan ihan lähiaikoina, just ovat työn alla heillä :) Oon jo varmaan vuoden tehny yhteistyötä, enkä oo kuullu mistään ongelmista keltään :)

Tuulihattu

Olisi silti kiva tietää, minkä maalainen firma ja missä tuotteet valmistetaan, postituspaikan lisäksi :) Sun edellisen yhteistyön aikaan teki mieli tilata naamio kokeiluun mutta en suoraan sanottuna uskaltanu koska sivut ja yritystiedot niin suppeat.

Anna (Ei varmistettu)

Tuossa edellisessä postauksessa sen itse asiassa kirjoitinkin, eli kyseessä on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori on Maltalla ja varasto Ahvenanmaalla. Kuten sanottu, nettisivuja parannellaan parhaillaan :)

Tuulihattu

OK kiitos, jään odottaan että nettisivut päivittyy ja siellä selviää sitten valmistusmaa ym ym.

Maria (Ei varmistettu)

Mulla itsellä on pitkät ja paksut ripset luonnostaan, niin ylä kuin alaripsetkin, joten en omaan käyttöön näe hyödylliseksi, mutta esim isoäitini varmasti tykkäisi

Saana (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kokeilla ehdottomasti, on mennyt jotenkin ihan ohi että tämmöinen tuote on :D Eräs tuossa ylempänä kysyikin, jos hiusten hyvinvoinnista kirjoittelisit, täällä myös mielellään kuulisin lisää! Meidän neiti reilu 8kk, ja imetän edelleen, ja hiuksia vaan edelleen lähtee ja lähtee, ennestäänkin ohuet hiukset ovat aika kamalat tällä hetkellä! Jos on joitan vinkkejä siihen mielellään otan vastaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Jes, mä kirjoittelen pian :)

Rubin (Ei varmistettu)

Mitä ripsiseerumi sisältää? Inci-lista puuttuu nettisivuilta. Antaisi hieman luotettavamman kuvan jos suuria lupauksia tuettaisiin myös faktoilla.

Anna (Ei varmistettu)

Sieltä kun katsot sivun loppuun,niin siellä on ihan INCI-lista :) En oo kyllä koskaan yhteenkään kosmetiikkapostaukseen kirjoittanut INCI-listaa auki tai nähnyt kosmetiikkatuotteiden kohdalla nettisivuilla heti ekana INCI-listaa :D
http://maylash.fi/ tuolla alhaalla on UKK ja siinä heti tokana se.

Rubin (Ei varmistettu)

Ok, kiitos vastauksesta. Hyvä että inci-lista löytyy, mutta sitä ei ole tuolla sivulla jonne linkkaat postauksessasi. Mun mielestä tuotteen vaikuttavat aineet ovat tärkeämpi tieto kuin markkinointipuheet, mutta kukin tavallaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Musta tuo on edelleen todella kummallinen lähestymistapa. Ihan mielenkiinnosta, miksi et ole aiemmin kommentoinut samasta asiasta esim. hajuvesipostaukseen viime viikolla? Mä oon tehnyt yhdeksän vuotta laidasta laitaan kosmetiikkapostauksia, enkä oo koskaan liittänyt siihen postauksen osaksi INCI-listaa. En itsekään ymmärrä puolia sisällöistä, joten en koe sitä olennaiseksi tässä blogissa, joka on lifestyle-blogi, ei kauneusblogi. Tässä tuotteessa INCI-lista löytyy niinkin helposti kuin jos painaa googleen Maylash, avaa ensimmäisen sivun ja hakee etsi-toiminnolla INCI-sanalla. Sieltä löytyy. On mun mielestä hieman absurdia olettaa, että lifestyle-blogissa olisi listattuna INCI-listat, sillä samaan syssyyn voisi vaatia, että joka postauksessa olisi lueteltu vaatteiden materiaalit. Mun blogin tarkoitus on tarjota käyttökokemuksia tuotteista näin maallikon silmin. Mutta tosiaan, kukin tavallaan, pidän tätä vaan hieman hassuna :)

Rubin (Ei varmistettu)

En ole kommentoinut, sillä en ole ollut kiinnostunut ko. tuotteista (ja esim. hajuvesien sisältö ei ole mielestäni kovin tärkeä). Juuri tämä postaus, tuote ja inci-lista minua kiinnosti, sillä ripseni ovat onnettomat ja haluaisin löytää tuotteen joka niitä vahvistaisi. Laitoin kysymyksen, sillä linkkaamallasi sivulla ei tosiaan listaa ollut, ja kuten aikaisempi kommentoijakin sanoi, sivut ovat aika puutteelliset tällä hetkellä. En ole vaatinut sinua lisäämään postauksiisi incejä. Lähestymistapoja on tosiaan erilaisia, ja jokainen tietysti pitää omaansa oikeana, ja muiden kummallisena.

Kukkis (Ei varmistettu)

Monissa ripsiseerumeissahan on pohjalla glaukoomaan käytettävää lääkettä joka saa karvat kasvamaan. Jokaisella lääkkeellä on myös haittoja, kannattaa todella tutkia asiaa. Itse en käyttäisi. En itse käytä joten en ole perehtynyt missä tuotteissa ainetta on, mutta jos joku on liian hyvää ollakseen totta...

T. Silmälääkärin lapsi

Anna (Ei varmistettu)

Mikähän se kyseinen ainesosa on? :o

Kukkis (Ei varmistettu)

Erilaisia prostaglandiinijohdannaisia.

https://yle.fi/uutiset/3-6382293

Kommentoi