Ripsiä tukemassa

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty 

Mulla on tällä hetkellä muutama luottotuote, joiden olen huomannut tekevän ihmeitä kauneudelleni, tai no kauneudenhoidolleni. Mulla on tällä hetkellä mielettömän vahvat ja pitkät omat kynnet ja hiuksetkin tosi hyvässä kunnossa. Myös ripseni voivat tosi hyvin ja ripsihuoltajani on pariin otteeseen jo ihmetellyt, miten hyvässä kunnossa omat ripseni ovat ja miten ne ovat kuulemma kasvaneet hurjasti.

Jälkimmäiseen mulla on tuote, jota oon mainostanut blogissani ensimmäisen kerran jo neljä vuotta sitten kun järjestimme yhdessä MayLashin kanssa arvonnan. Oon tässä vuosien varrella kokeillut muitakin ripsiseerumeita, mutta aina palaan tähän samaan jossakin vaiheessa. Kyseessä on siis MayBeautyn ripsiseerumi MayLash, jota käytän ripsieni hyvinvoinnin ylläpitämiseksi aina kun mulla on ripsipidennykset. Ripsipidennykset painavat jonkin verran omia ripsiä, ja on hyvä pyrkiä vahvistamaan omien ripsien kasvua ja vahvuutta. Valitettavasti risiiniöljyn kaltaiset temput eivät ihan onnistu, ellei halua menettää ripsipidennyksiään, mutta MayLash toimii tässä oikein hyvin, sillä se ei ole öljypohjainen tuote, eikä irroita näin ollen ripsipidennyksiä.


MayLash on sekoitus ravitsevia ainesosia, jotka sopivat kelle tahansa! Halusit sitten vahvistaa omia ripsiä mekaanisen rasituksen (kuten ripsiväri ja ripsientaivuttaja) vuoksi, tuuhentaa omia ripsiä tai ravita omia ripsiä ripsipidennysten alla, seerumi on avuksi. Ripsiseerumia voi käyttää niin ripsipidennysten kuin esim. piilolinssien kanssa ja se sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia.

MayLash lupaa tuuheammat ja pidemmät ripset 4-8 viikossa, ja ainakin itselläni huomaan ripsieni voivan paljon paremmin aina kun käytän tuotetta. Ripsipidennykset pysyvät hyvännäköisenä pidempään, kun omia ripsiä tippuu hitaammin ja omat ripset on pidemmät ja vahvemmat, mikä mahdollistaa kauniit ripsipidennyksetkin. Ripsiseerumia voi käyttää myös kulmille, jos unelmissa on tuuheammat ja kauniimmat kulmat.

Tuotetta on helppo käyttää. Levitän kerroksen seerumia ripsien tyveen joka ilta ennen nukkumaanmenoa, eikä sitä tarvitse pestä pois. Tuotteen käyttö käy siinä samassa kun laittaa kasvoille yövoidetta, eikä levitys vie kuin muutaman sekunnin. Vähän kuin eyelinerilla rajaisi silmät ripsien tyvestä. Oon myös käyttänyt tätä alaripsille ja mulla on itse asiassa ihan hullun pitkät alaripset!


MayLash sisältää vain luonnollisia ainesosia ja sitä ei ole testattu eläimillä. Jos haluat kokeilla, mitä taikoja MayLash tekee ripsillesi, lukijani saavat tutusti 30 % alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta, ja alennus koskee kaikkia MayBeautyn tuotteita. Alennuksen saa koodilla mungolash tai tästä.

Onko teillä kokemuksia ripsiseerumeista? Tuohon hiusten ja kynsien hyvinvointiin palaan ihan lähipäivinä lisää 🙂

Kommentit (20)
  1. Neulashia käytin aikoinaan, kunnes eu-säädöksien takia sen sisältöä muutettiin. Se kyllä toimi, vähän liiankin hyvin, kun ripset alkoivat jo huidella kulmakarvoissa. 😀

    Hiusten hyvinvointiin liittyen otan vastaan kaiken infon mitä saan. Alkaa olla jo sellanen kaljupää kaaleppi-fiilis, että apu on tarpeen.

    1. Mäpä kirjoittelen tuosta lähipäivinä 🙂

  2. On kyllä aivan upeat ripset!! Sinuna en edes harkitsisi ripsipidennyksiä!

    1. Nuo siis on ripsipidennykset 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *