Ripsitaikoja ja alennuskoodeja

swiss (1 of 1)

*Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinicin kanssa*

RIPSITAIKOJA JA ALENNUSKOODEJA. Swiss Clinicistä kirjoittelin teille tuossa kuukausi takaperin, ja silloin hehkutin tuota mikroneularolleria ja sen mukana tulevaa seerumia. Ne ovat minulla uskollisessa käytössä päivittäin, mutta myös toinen Swiss Clinicin tuote on minulle todella tärkeä. Nimittäin näin kuusi vuotta ripsipidennyksiä lähes tauotta pitäneenä ripsiseerumi on tärkeä apuväline elämässä. Swiss Clinicin ripsiseerumi on mielestäni kaikista kokeilemistani seerumeista paras, ja käytän sitä joka ilta omien ripsieni tyveen, jotta ne voisivat paremmin ja jaksaisivat kannatella ripsipidennyksiä. Kävin pitkästä aikaa ensimmäistä kertaa ripsipidennyksessä uudella ripsiteknikolla ja hänkin oli yllättynyt kuinka hyvässä kunnossa omat ripseni ovat ottaen huomioon, että ripsipidennyksiä olen pitänyt jo iät ajat.

Kaksi asiaa auttavat ripsien jaksamiseen ripsipidennysten alla. Hyvä teknikko, joka osaa laittaa ripset oikein, etteivät ne tuhoa omia. Ja ripsiseerumi, joka ravitsee omia ripsiä. Näillä eväillä pääsee pitkälle.

swiss (1 of 1)-2

Tässä todistusaineistona mun ripset ennen kuin laitettiin ensimmäisiäkään ripsipidennyksiä 2009 ja nyt 2015 otettu kuva, kun vajaan kahden viikon ripsettömyyden jälkeen kävin makuulle ripsipidennyksiin viime kuussa. (Kaivoin vanhan kuvan vanhan blogin puolelta, on nää käteviä juttuja hei :D) Ei suurta eroa mielestäni, vaikka aina maalaillaan kauhukuvia, että ripsipidennykset tappavat omat ripset. Päinvastoin, omat ripseni näyttävät piirun verran pidemmiltä, joskin kuvakulma on pikkuisen eri, eli kuva saattaa juuri tuon pari milliä hämätä. Tai sitten aikoinaan 2009 kun taivuttelin ripsiä ja käytin paljon ripsiväriä, niin ne varmasti katkeili helpommin. Mutta joka tapauksessa, ei tuossa nyt mitään tuhottuja ja kamalia menetettyjä ripsiä ole. Toki tämä riski on! Jos hieroo paljon silmiä tai käy laittamassa ripset ennemmin hinnan kuin hyvän laadun mukaan. Itse olen käynyt ripset huoltamassa aina vaan osaavilla ihmisillä, ja pitänyt ripsistä hyvää huolta. Mulle ripsien hierominen on lähes luonnotonta, sillä en ole sitä vuosiin tehnyt. Pesen ripset harjaamalla pesuainetta ripsiin ja pesemällä juoksevan veden alla kasvoja pitäen. Jos ripsiin täytyy koskea, painelen kevyesti niitä päältä, mutta en tee vetävää liikettä. Turha ripsiin koskeminen ja silmien hierominen vaurioittaa myös ripsiä, sillä omat ripset lähtevät mekaanisesta paineesta irti.

swiss (10 of 10)

Tämä asia on ajankohtainen tänään, sillä klo 11.00 aukeaa joulukalenterin puolella luukku, joka kätkee taakseen Swiss Clinicin yhden lempituotteistani, Swiss Lashes. (Postauksen perusteella lienee vaikeaa arvata minkä). Lisäksi jos viimeksi teillä jäi käyttämättä Swiss Clinicin alennus, niin eipä hätää, nyt sitä olisi tarjolla vielä kerran 🙂 Tällä kertaa alennus koskee kaikkia tuotteita, ja alennusta saa seuraavasti:

Kun ostat 50 eurolla, saat 10 € alennusta koodilla MUNGOLIFE10

Kun ostat 90 eurolla, saat 15 € alennusta koodilla MUNGOLIFE15

Kun ostat 120 eurolla, saat 25 € alennusta koodilla MUNGOLIFE25

Ripsiseerumin ja mikroneulauspaketin lisäksi voin suositella Beauty Pearlseja kaikille, jotka haluavat pitää kauneudestaan huolta myös sisäisesti. Olen kuurin näitä aikanaan keväällä syönyt, ja ihoni voi silloin täydellisen hyvin. Nyt ajattelin vuodenvaihteessa aloittaa seuraavan kuurin 🙂

Koodit ovat voimassa viikon verran, joten kannattaa olla nopea. Tsekkaattehan myös joulukalenterin, nimittäin siellä on tosiaan mahtava Swiss Clinic –arvonta tänään!

Joulukalenterissa muuten mennään aika lailla puolessa välin, ja palkinnot sen kuin tästä pikkuhiljaa paranevat. Mitä tuota listaa tuossa vilkuilin, niin suosittelen kyllä olemaan valppaana lähipäivinä ja aattona sitten räjähtää 😉

Kommentit (3)
  1. Tosi hienosti on sun ripset kestäneet. Kun multa tippui tekoripset pois, niin mun omat ripset oli ihan tyngät. Ne oli niin mitättömät ja rumat, että hävetti liikkua. Onneksi ne kuitenkin kasvoi nopeasti takaisin normaaliin mittaan 🙂

  2. Kuinka kauan tarjoukset ovat voimassa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *