Ripsivelhoni

ripset (4 of 5)RIPSIVELHONI. Kirjoittelin jokunen päivä takaperin ripsistä ja ripsiseerumeista. Nyt haluaisin hieman kirjoittaa ripsistä. Tarkemmin sanottuna ripsipidennyksistä ja ripsiteknikoista. Löysin oman luottoteknikkoni muutama vuosi sitten Helsingistä ja olemme siitä päivästä lähtien Tiinun kanssa lähentyneet hyviksi ystäviksi. Tiinu on loistava kosmetologi, joka pitää myös hinnat maltillisina. Ilo suositella kaikille lukijoille, kun voin vannoa laadun nimeen 🙂 Kyllä mun jokaiseen Helsingin reissuun kuuluu vierailu Kallion Kauneuskolmiossa, jossa Tiinu nykyään taikojaan tekee.

Mulla on ollut ripsipidennykset jo vuosia, ja ripseni voivat silti hyvin. Tästä kiitos Tiinulle ja muille lahjakkaille teknikoille vuosien varrella. Alkuun pidin Xtremen ripsiä ja vannoin niiden nimeen, mutta sittemmin petyin niin yrityksen toimintatapaan kuin tuotteisiinkin. Nykyään mulla ei ole enää Xtremen ripset, vaan eri merkin volyymiripset, jotka ovat mielestäni olleet paljon paremmat ja kestäneet aina pidempään. Toki kyse voi olla tekijästäkin, nimittäin uusia Xtremen teknikoita kokeillessani jouduin yhä useammin pettymään. Annoin mahdollisuuden jollekin muulle merkille ja teknikolle, enkä ole katunut päätöstä sekuntiakaan. Xtremeja huomattavasti edullisemmat uudet volyymiripset ovat pysyneet mielestäni paremmin ja kauniimman näköisenä. Toki suuri ero tuli sitäkin kautta, että vaihdoin klassisista volyymeihin. Ne näyttävät luonnollisemmilta ja tuuheammilta, sillä ovat ohuempia ja viuhkoina silmillä.

ripset (3 of 5)

ripset (5 of 5)

Nyt kun en aina pääse Tiinun luokse, ja Tiinullakin on oikeus välillä lomailla (mun mielestä aivan huutava vääryys :D), niin oli pakko uskaltautua pitkästä aikaa vieraaseen tuoliin. Kävinkin huoltamassa ripseni Kuopion Lumo Urba Spassa, ja olen tulokseen sangen tyytyväinen. Ripset ovat pysyneet hyvin ja ovat todellakin sitä mitä halusin. Olen meikannut laiskanlaisesti viime aikoina, ja ripset ovat pituutensa puolesta näyttäneet ehkä vähän liian pitkiltä. Tiinun kanssa aloitimme jo lyhennysprojektin ja Lumossa jatkoimme sitä. Nyt mulla on silmissä C-kaarevuutta 9-12 mm, ja se on musta tosi hyvä. Katse on avonainen, eikä ripset näytä liian pitkiltä.

Aattona pääsen taas Tiinun käsittelyyn, mutta sitä ennen jollain teistä on mahdollisuus päästä hemmottelemaan itseään Tiinun luokse. Tsekatkaas tänään joulukalenterin puolelta, mistä on kyse 🙂

ripset (1 of 5)

ripset (2 of 5)

Jatkamme empiirisiä testejä myös Lumo Span kanssa, sillä Tiinu karkaa tammikuussa lomalle, ja silloin minulla on hyvä syy käydä kokeilemassa olenko tosiaan löytänyt Kuopion luotetun ripsiteknikkoni, vai oliko ensimmäinen kerta onnenkantamoinen. Palaan asiaan kun tarkempia selvityksiä on tehty 😉 Sitä ennen, kipaiskaa joulukalenterin puolelle tutkimaan, mitä siellä tänään onkaan tarjolla!

Kommentit (5)
 1. Miksi petyit? Mitä käytännön eroa Xtremeillä ja muilla on ollu? Kulkeeko noi sun nykyset jonkun tietyn merkin alla (esim. ripsikuitujen alkuperä sama, mitä Tiinu käyttää tms)?

  1. Moikka!

   Mä käytän kahta eri merkkiä; Studio Glamouria ja Consult ladyn maahantuomia Lady Lash Extensions ripsiä (jotka ovat samanlaista keinokuitua, kuin kaikki muutkin ripset. Kutsutaan minkkiripsiksi, mutta eivät siis ole minkkiä:) Ja lisäksi liimaa myös Universal Beautysta 🙂

 2. Saunotko kuumassa? 😀

  Mulla on ollu Xtremen volyymit, ainoo lähtökohtainen ongelma oli ripsien kaarevuus, joka tuli tielle meikatessa. Ja viime aikoina on vedetty satalasissa raato-stressiä elämän eteen, niin silmät on herkistyny ja oireilee juuresta rähmimällä.
  Tähän asti huollattanu merkin teknikoilla (laatu on vaihellu ihmisestä riippuen), mut miettiny myös käytännön eroa muihin. Teknikot ite ei oo osannu sana juuta eikä jaata, ts ei oo ni intensiivisen paneutunu ammattiinsa 😉 Mää kun kiinnostun kaikesta heti, vaikka oon vaan asiakas.
  Tuntuu, että missä tahansa alalla hehkutetuimmatkin huiput on keskimäärin vaan niitä, jotka oikeasti osaa asiansa (syventyy siihen, mitä oikeasti tekee ja miks, luo tai pelkästään ja simppelisti vaan tuntee alansa, eikä tee koska ”näin on aina tehty, en mä mistään mitään tiä [robotti]”) eikä muuta. Muuten alalla kun alalla (kuten ripset) sitten köllii niitä, jotka vaan ”on töissä täällä”. No joo.
  Pitäs nähdä ne ripsikuidut ite livenä ja päästä hypistelemään sitä, onko eroa (samon läprätä liimaa ja lukea kaiken ripsiin laitossa tunkuvan incit).
  Kuitenkin yks isoin juttu on teknikon ja huollettavan välinen kemia. Se, et teknikko näkee ripsenhankkijan tarpeineen spesifinä yksilönä, eikä toimi kun kone.

  Huoltoväli on jammannu tasaisessa 4:ssä viikossa, pituutta on ollu 11-13 mm (eri ihmisillähän silmien malli ja ulkonevuus tekee samoilla pituuksilla ulkonäköeron), nyt lyhenneltiin. Mitä paranoidimpi oon ripsien tuijottelun suhteen, sen äkimmin pää rupeaa pelkäämään putoamista ja paukuttamaan kohti huoltoa 😀 Hädissäni oon miettiny omien yksittäisten irtoripsien ja -viuhkojen varastoimista (mikshän ne ns. kertakäyttöset esim. Ardellilla sit on luonnonkuitua, kun kestoripset on keinokuituset?), jos hätä-äkki iskee..
  Kun sais kerralla ikuisesti pysyvät ripset! Oisin mielelläni kestohuollettu enkä juoksis joka kuukausi kaikkialla.

  Ehkä mäkin vaihdan Tiinuun kun tää eteläänmuutto täyttyy 😀 Toi nettivaraus oli tosi kätevä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *