On the road back home

Mungolife

Hello hello!

Huh, häät on nyt juhlittu, ja bussi lentokenttää kohti lähtee kohtapuoliin :)

Eilen tuli kyllä itkettyä onnenkyyneleitä, turvauduttu hyvinkin jännittäviin puvustusongelmien ratkaisijoihin viime sekunneilla ja valmistauduttu häihin 25 minuutissa.. Ennen kaikkea, eilinen päivä oli täynnä rakkautta, onnea ja ihania hetkiä :)

Hello hello! 
The wedding is behind us, and the bus towards the airport is about to leave in a moment :) We cried so many tears of joy, had interesting solutions to gardrobe malfunctions and I got to prepare myself for the wedding in 25 minutes.. All in all, the day was filled with love, happiness and lovely moments :)

 

Musta ei taida näistä kekkereistä olla tuon enempää kuvia, kun olen kameran takana suurimmaksi osin heilunut.

Ihanat juhlat maailman ihanimmalla morsiamella ♥

Tänään olisi kunnianhimoinen tavoite käydä viikonlopun reilut 3000 kuvaa läpi, ja saada tuoreelle avioparille otokset kuvista, jotta saisi nopeasti myös itse hääkuvat parille :) Aivan käsittämättömän kauniita kuvia tästä parista sai kyllä, ja sain myös Viiviltä luvan sitten julkaista niitä kuvia täällä, niin palaan varmasti asiaan siltäkin osin :)

Mun mekosta ja asusta tulee lisää kuvia alkavalla viikolla, tosin ajattelin pukea samat päälle ja laittaa siskoni heilumaan kameran taakse, nimittäin mitään kuvia mulla ei omasta asustani ole täältä. Tuo on kuitenkin niin kaunis tuo mekko, että haluan taltioida sen ihan kunnolla kuviin.

Olen illalla vasta 21 maissa kotona, joten en ihan lupaa palata tänään blogin ääreen, mutta huomenna viimeistään, ellen koneessa innostu kirjoittelemaan! Mä lähen nyt lentokenttää kohti, pusuja paljon Suomeen! :)

I don't think there's more photos of me from the wedding party, since I was the official photographer of the party. But, my gorgeous friend, the most beautiful bride ever, had a gorgeous wedding, and now it's my ambitious aim to have her wedding photos all sorted for her today :) I'll be back in Finland in the evening, hopefully will have some energy to get back to you, if not, then I'll get back to the blog tomorrow!

More photos of my outfit later during the week on my blog :)

Kommentit

meow (Ei varmistettu)

Aivan ihanaa! Paljon onnea morsiamelle! Näytätte molemmat upeilta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Ihana morsia ja ihana anna! Tosi kaunis hääpuku ja sun pukusi myös. Mäntsäätte tosi hyvin vierekkäin kun on sinistä ja valkosta. Voi vitsit mä odotan omaa h hetkeä niin paljon..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Veera (Ei varmistettu)

Oon vähä pihalla:D luulin koko ajan et se vivian oli se joka meni nyt naimisiin....

Anna (Ei varmistettu)

Ei kun Viivi :)

Maria (Ei varmistettu) http://therealmofmaria.blogspot.fi/

Kaunis morsian. :)

Anna (Ei varmistettu)

Upein <3

Alessia (Ei varmistettu) http://stylist-diaries.blogspot.com

Varmasti upeat häät, morsian on ainakin todella kaunis!:)

Anna (Ei varmistettu)

Morsian on kaunein! <3

Tilia (Ei varmistettu)

Öö siis kuka tää morsian nyt sit oikein oli? Mulla on mennyt jotenkin ihan sekasin nää Viivit, Vivvet ja Vivianit, et onks nää kaikki yksi ja sama henkilö.. Ei vissiin? :D

Anna (Ei varmistettu)

Tämä oli Viivi :) Vivve ja Vivian on sama henkilö, lempinimi tuo Vivve, ja Viivi on vuorostaan eri :D joo, hankalaa, mun äitiki joutuu aina kysyy kaks kertaa, että kumpis tää nyt onkaan :D

myy (Ei varmistettu)

Oisit ny ees tehny jonku kampauksen eikä aina toi sama kikkurareuhka

Anna (Ei varmistettu)

Mä satun pitämään hiuksistani auki, siksi se on aina sama :) Häihin oli suunnitteilla kampaus, mutta koska mun muut velvollisuudet venähti, en ehtinyt laittamaan hiuksia sen enempää ku kaiken kaikkiaan jäi aikaa laittautua 25 min kokonaisuudessaan :)

sara (Ei varmistettu)

Tosi upee ja näyttävä mekko, mut onko jopa liikaa? Ottaen huomioon, että huomion tulisi pysyä morsiamessa. Mä nään tossa kuvassa vaan sut.

Anna (Ei varmistettu)

Pah! Kun näet ne morsiamen omat kuvat, ymmärrät, että kukaan ei kiinnittänyt muhun pisaraakaan huomiota, morsian oli nimittäin niiiiiin upea! :)

Fiina (Ei varmistettu)

Onpa nätti morsian. Ihanan klassinen ja hoikkanen :) Onko morsiamella blogia?

Anna (Ei varmistettu)

Hän on upea! <3 Maailman kaunein morsian oli kyllä :) Ei ole valitettavasti hänellä omaa :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Oi mitä kaunottaria! Innolla odotan lisää kuvamateriaalia :)

Anna (Ei varmistettu)

:) Niin morsiankin :D

NOORA (Ei varmistettu)

Saisin hepulin jos joku pukeutuisi mun häihini noin. Mielestäni asusi ei osoita kunnioitusta morsianta kohtaan. Liian näyttävä.

Anna (Ei varmistettu)

Sinun mielipiteelläsi ei sikäli ole väliä, ainakaan tuolla tavalla esitettynä, kannattaa muistaa, ettei oma subjektiivinen näkemys ole ainoa oikea :) esimerkiksi kommentin tyylissä.. Kun tosiaan sulhaspari toivoi juhlavaa pukeutumista, monella vieraalla oli paljon juhlavampaa ku mulla JA morsian ihan itse valitsi tuon mekon mulle häihin :)

Nounou. (Ei varmistettu)

Siis ihan oikeasti! Meillä oli kesällä häät, ja voin vaan sanoa että otti päähän kaksi ALIpukeutunutta vierasta. Mulla ei ollut muita toiveita kun että vieraat olisivat laittautuneet oman tyylinsä mukaan näteiksi ja todellakin salaa toivoin että panostaisivat asuihinsa. Annan asu ei todellakaan, millään järjellä ole huomiota vievä? Ymmärtäisin ehkä jos olisi valkoinen silkkimaksimekko kukkaseppeleellä ja helmikoruilla..

Meidän häihin yksi 29-vuotias tyylikäs nainen oli laittanut valkoiset legginssit, sandaalit, tiukan vanhan pinkin mekon ja farkkutakin, tuntui että tahallaan halusi näyttää kamalalta. Hiuksia ei oltu laitettu mitenkään ja silmämeikit oli älyttömän sotkuiset. Todellakin arvostin ihan mielettömästi vieraita joista huomasi että on laittauduttu. Mielestäni se kertoo paljon myös arvostuksesta hääparia kohtaan.

Anna (Ei varmistettu)

Samaa mieltä siitä, että hääpukeutuminen nimenomaan osoittaa arvostusta hääparia kohtaan, ja juurikin värikäs mekko on sellainen, joka sopii mun mielestä häihin, siinä missä morsiamella on yksinoikeus vaaleaan :)

BEAUTIFUL LIFE

Upeat mekot molemmilla! Hääpostausta odotellessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Anni (Ei varmistettu)

Aika hauska, muistaakseni etukäteen etsiskelit tälle kyseiselle morsiamelle hääkenkiä ja huutelit vaihtoehtojen perään täällä blogissakin. En muista sanoitko siinä yhteydessä vai jossakin muussa postauksessa/kommentissa morsiamen olevan todella siro ja pieni, itselleni ainakin jäi siis mielikuva hyvin pienikokoisesta (max. 160-senttisestä), lyhyestä ja sirosta morsiamesta. Siro ja kaunishan morsian todellakin on, mutta pisti vain silmään tässä kuvassa, että ei hän mielestäni kovin lyhyeltä kuitenkaan näytä. :D Itse olet kuitenkin pitkä, ja morsian melkein sinunpituisesi. En tarkoita tätä siis mitenkään pahalla, huvitti vain itseäni niin vääränlainen mielikuva joka oli syntynyt (tai sitten et ole edes puhunut koko pienikokoisuudesta ja siroudesta yhtään mitään vaan olen itse kuvitellut koko jutun). Olen siis itse 158 cm pitkä, kuinkahan miniltä itse näyttäisin teidän rinnallanne tuossa kuvassa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Viivillä on tuossa tosiaan ne kymmenisen sentin korot, mulla lättäkengät ja silti olen häntä huomattavasti pidempi, seison aika lysyssä vieläpä :D Siis Viivi on tosiaan max. 160, taitaa olla 156 jos oikein muistan, mua about 20 senttiä lyhyempi siis :)

NOORA (Ei varmistettu)

Miksi sinun subjektiivinen mielipiteesi sitten olisi ainoa oikea? :-) Hienoa jos morsian piti asustasi ja oli jopa sen valinnut. Tuota en löytänyt tekstistä. Kuten huomasit, mielipiteessäni puhuin itsestäni. Morsian on erittäin tyylikäs, siro ja kaunis. Onnea hänelle!

Anna (Ei varmistettu)

Ei vaan lähinnä mielipidettäsi ilmastessasi kannattaa muistaa, että sinun subjektiivinen mielipiteesi on ainoa oikea, ja jokainen morsian ajattelee niin :)

Kata (Ei varmistettu)

Sama asia tuli mieleen heti, mutta jos morsian on itse valinnut, niin sitten asia on tietysti ok. Silti itse pidän siitä, että morsian on pukeutumisellaan keskipiste eli häävieraiden tulisi pukeutua neutraaleimpiin väreihiin. Onneksi makuja on monenlaisia ja parempi ylipukeutuminen kuin alipukeutuminen, jota valitettavasti näkee suomalaisissa juhlissa aivan liian usein. Kaunis kuva!

Anna (Ei varmistettu)

No ainakin tällä morsiamella oli niin näyttävä puku, että oisin voinu päästä varpaisiin vetää swarovskin kristalleissa, ja silti olisin jäänyt toiseksi :D

Jasmin (Ei varmistettu)

Koko blogihan on Annan ja se on subjektiivinen hänen näkökulmastaan, ja niin sen pitääkin olla. Ei kaikesta tarvitse olla samaa mieltä, mutta en ymmärrä miksi jonkun tuntemattoman kommentoijan ''minä en ainakaan pukeutuisi noin'' -kommentin pitäisi muuttaa Annan pukeutumista? Ja kyseessähän on Annalle tutun henkilön häät, häitäkin on niin erilaisia...

Hieno blogi ja hieno tyyli sinulla, mekko on kaunis ja niin olet sinäkin. :) Löysin tänne vasta muutama päivä sitten ja tykkään kovasti, sulta saa paljon ideoita ja vinkkejä!

Anna (Ei varmistettu)

NO juurikin näin :) Kiitoksia kovasti, aivan mahtavaa aina kuulla uusista lukijoista :)

polski (Ei varmistettu)

Kaunis morsian sekä kaaso/kuvaaja! Onko ystäväsi aviomies puolalainen? Ymmärsitkö puolaa yhtään kun slaavilaisuudessaan on venäjälle sukua?:)

Anna (Ei varmistettu)

On kyllä ja aika hyvin meni jakeluun monikin juttu :)

iloba

Aika huvittavaa kommentointi että sun asus olis liian näyttävä.
Häät ovat kuitenkin monen elämässä juhlat nro. 1.
Itse saisin hepulin jos häihini tultaisiin puoleenreiteen yltävässä mekossa ja mustissa legginseissä. Mutta kukin tyylillään. :)

Upeat puvut kumpaisellakin omaan rooliin sopien!

Anna (Ei varmistettu)

Näin tämäkin juhlapari toivoi, että heidän upeaa päiväänsä kunnioitetaan nimenomaan värikkäillä ja kauniilla vaatteilla :) Mun mielestä on jotenkin morsiamen epävarmuutta pelätä, että joku vieras varastaa shown, kyllähän kaikki katseet on vain morsiamessa tällaisessa juhlassa :)

Noora (Ei varmistettu)

Asianhan voi nähdä morsiamen epävarmuutena huomion menettämisestä tai sitten vieraan epävarmuutena ja pelkona jäädä morsiamen varjoon. Minusta juhlava ja näyttävä eivät ole synonyymeja. Kaikki näkevät, että tuossa kuvassa morsian on kuningatar. Sinun pukusi vain varastaa huomion värillään/tyylillään/pituudellaan jne. Siksi näen kuvassa vain sinut. Ja kyllä, tämä on minun mielipiteeni, mutta luulisin sinun muiden mielipiteitä hakevankin kun kuvia tänne latailet. Usein olen sinua ylistänytkin. Lampaaksi en ala.

Anna (Ei varmistettu)

Mielestäni lampaaksi kukaan ei ole käskenyt / pyytänyt :) Yritin vain ilmaista, että sun subjektiivinen näkemys siitä, mikä on liian näyttävä asu, jos olisit morsian, eroaa valtavasti muiden morsianten ajatuksesta. Jos olisin pukenut jotain perussettiä päälle, todennäköisesti pari olisi loukkaantunut, koska he nimenomaan halusivat vieraiden kunnioittavan häitään kauniilla vaatteilla, ja suurin osa niin teki. Maximekkoja oli varmaan 25 % naisista, ja omani ei todellakaan ei värinsä eikä mallinsa puolesta ollut kaunein. Siksi perustelin, että tällä kertaa kritiikkisi oli "väärä", en nimittäin ollut Sinun häissäsi, vaan parhaan ystäväni, joka nimenomaan tällaista toivoi.

kattimati (Ei varmistettu)

Mun mielestä tää ainainen "mekkosi on liian näyttävä häihin"- vääntö on huvittavaa. Huomion pitäisi olla morsiamessa jne. Sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä vaikka joku vieraista olisi vuorannut itsensä kokonaan paljeteilla - tietääkseni häihin mennään katsomaan avioituvaa paria, eikä tarkastelemaan toisten vieraiden asuja? Eri juttu jos joku vieraista olisi pukeutunut (kuten joku jo kommentoikin) valkoiseen pitkään mekkoon, helmikoruihin ym. jolloin vaikutelma on morsian.

Itseäni ei ainakaan kiinnosta muuten vaikka vieraat olisivat pukeutuneet vaikka kuinka häikäiseviin luomuksiin. Morsiusparia minä menen sinne katsomaan ja juhlistamaan, en muita vieraita.

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan näin :)

Kommentoi