Roses and white hats

Mungolife

Onneksi olkoon kaikki eilen ylioppilaslakin päähänsä ensi kertaa pukeneet, ja erityisesti oma siskoni, jonka ylioppilaaksi tuloa juhlistettiin eilen :)

Sisko ja sen sekopääsisko. Jannan ilme kertoo kaiken kuvaustilanteesta :D

Lisää kuvia eiliseltä on tiedossa illalla tai huomenna, kun tänään ei ole mitään lepoa tunnettu, vaan koko päivä on kulunut kuvaushommissa erästä kivaa TV-mainosta kuvaillessa :)

Siskolla päällä mun Valentinon korkkarit ja Chi Chi Londonin ihana mekko! Mulla päällä siskon huppari. Reilu jako I would say... Muistakaa kaikki illalla tsekkaa Unelmien Pelikirja telkkarista. Yksi ehdottomasti suosikkielokuviani viime vuosilta, pakko taas tänään ansaitusti pitkän kuvauspäivän päätteeksi hypätä sohvan nurkkaan oman kullan kainaloon mutustamaan juustoa ja katsomaan ihanaa sekopäistä elokuvaa :)

Ihanaa sunnuntaita söpöläiset! ♥

P.S. Viihdytykseksi, tässä oma kahdeksan vuoden takainen YO-kuvani. Kiitos koko maailmalle menneiden vuosien tuomasta muutoksesta :D

Translation:// My sister graduated yesterday. It took me eight years down the memory lane... Thank God for these years that have gone by.

Kommentit

Lilli (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Siskosi on niin tyylikäs ja kaunis! Toi mekko on ihan mielettömän hieno ja siskolla kaunis freesi look! Taisin muuten nähdä siskosi tai hänen kaksoisolennon Ikeassa pari päivää sitten :D

Sara (Ei varmistettu)

Kerrassaan ihastuttava asukokonaisuus ja äärettömän kaunis nuori neito! Ihanan seesteinen tunnelma kuvissa. Loistava lisä tuo sekopääsiskon "hymy" ;)

Sanna (Ei varmistettu)

Huh, ootte kyllä harvinaisen hyvännäkösiä sisaruksia! Vanhemmat saa olla tyytyväisiä tulokseen :D

Tuntuu että yleensä suomalaisten iho on aivan liian vaalea mustille hiuksille, mutta jollain oudolla tapaa noi sun näyttää ihan hyvältä..

Iitu (Ei varmistettu)

Onpas kauniita ja juhlallisia kuvia! Onko kuvat otettu jossain puistossa? Näyttää ehkä hieman roihuvuoren kirsikkapuistolta, mutta tuskin on kuitenkaan se?

simba (Ei varmistettu)

Vou, mielettömän paksu tukka siskollasi! Ja muutenkin upea näky :-)

meow (Ei varmistettu)

Siskosi näyttää ihastuttavalta!

P.s. Hyvä skumppa ;)

Sohvii (Ei varmistettu)

Voi miten mahtavat hiukset sun siskolla, aivan upeat! Ja mekko iha napakymppi. Paljon Onnea!

Jennpu (Ei varmistettu)

Kaunis sisko sulla ja tarviiko edes sanoa kuinka kateellinen olen noista hiuksista. UPEAT!
Muuten, off topic. Löytyikö pyöräilykypärää? Itsekin moisen tarvin ja haluan mutta mikä nyt olisi se myös esteettisesti kiva :) ajattelin et sun makuun ainakin voi luottaa :)

asd (Ei varmistettu)

https://www.wish.com/c/547ea4b940b37832e78cb9fa

Sun kuva(?) ilmeisesti Wishillä myyntikuvana?

veramarika (Ei varmistettu)

Oijoi, sano mitä sanot, oot kyllä kaunis tossa yo-kuvassakin! Ja hassua muuten, sä et näytä vanhentuneen päivääkään! Forever young? ;) ja siskos on myös upea, onnea hänelle lakista!

Kommentoi