Ruisrock 2013

Mungolife

Heiheihei!

Arvatkaa missä mä oon? Mun omassa kodissani täällä Lontoossa! Ihanaa! On tässä kuukaudessa ehtinyt tulemaan jo ikävä tänne :) Tulin pikapyrähdykselle asioille tänne, ja illalla on lento takaisin Suomeen. Kovaa mennään, mutta kun perjantaina käy tie jo Ilosaarirockiin, niin ei ehdi nyt jäädä nautiskelemaan Lontoosta :/

Ruississa oli niin kivaa, että halusin kirjotella siitä ihan tänne omankin blogin puolelle, enkä ainoastaan Muotikuutioon :) Mulla oli vahva ajatus kirjoittaa tää lentokoneessa, kun lensin Norwegianilla, jolla on netti. Ensi kerralla voisinkin sitten hyvän idean lisäksi muistaa esimerkiksi ladata läppärini.

Hey you! Guess where I'm at? I'm back in London for one day, in my own flat. I didn't even realise how much I miss this place! I needed to get a couple of things sorted before I head back to Helsinki and continue our tour of festivals, next friday to Ilosaarirock. The previous festival, Ruisrock, was so cool, I wanted to write about it some here as well and not just in the festival blog. I had amazing intentions of writing this on the plane to London. However, next time, I should maybe not forget to charge my laptop. Just a note to self...

Perjantaina lähdimme matkaan ja yksi tällainen söpöläinen oli lähdössä mukaan kovin innokkaasti!

Anyway, friday we headed out to the festival, and this cutie wanted to join us I guess!

Hymyä riitti! Mikäs siinä ajellessa auringossa ja vaan vapaailtaa odotellessa.

Why not smile, when it's sunny and some freetime with good bands playing!

Pikku breikki, kun onnistuttiin eksymään matkalla Helsingistä Turkuun.

Pikacheckaus hotelliin, ja sitten vesibussilla Ruissaloon tuijottamaan Hurtsia ja nauttimaan upeasta säästä ja ilmapiiristä!

Short break on the way, since we ended up getting lost on the easiest road, from Helsinki to Turku. It's one motorway, come on guys! :D

Kyllä näissä maisemissa kelpaa kulkea festarialueelle!

Päivä 1 / Day 1

Ekalla iltana ei hirveesti tullu otettua kuvia alueella, vaan tuli keskityttyä ystäviin ja hyvän ajan viettoon. Ilta venähti loistoseurassa pitkäksi, mutta seuraavana aamuna oltiin jo innoissamme ylhäällä oottamassa päivää!

The first night ended up running long, spending some quality time with friends, but the next morning we were up and ready for a great day!

Meidän työpaikka, joka näyttää ihan pomppulinnalta! Voiko hauskempaa fyysistä officea olla? :D

Our funny-looking cubicle that is our office, even though it does look like a bouncing castle!

Joko mennään?!

Let's go!

Asuna toimi ekana päivänä brodeeratut Vertsun shortsit ja viininpunainen toppi. Oon ihan rakastunu noihin Vertsun simppeleihin löyhiin toppeihin, joissa on syvä selkä, ja jotka on päällä superpehmoisia ja täydellisen mallisia rentoon arkipäiväiseen käyttöön!

First day of festival I was wearing shorts and a top by Vero Moda. Really love the details of those shorts! The basic tops by Vero Moda are super cool, since they are very comfy and perfect fit for my short back!

Ensimmäisenä nähtiin pala Ricky Tick Big Bandin keikkaa, ja olin yllättynyt miten hyvä meininki tuolla oli! Lahjakkaita muusikoitahan tuolla oli lavan täydeltä, joten meno oli vauhdikasta!

Some very cool musicians of Ricky Tick Big Band.

Bloggaaja vauhdissa.

Bloggin' away!

Sai vähän pelätä, kuinka monta kertaa Meri kaivetaan tuolta hukuttautumasta, että pääsisi lähempiin yhteyksiin Merivartioston kanssa.

Some hunky lifeguards..

Näille fetsarikäjivöille oli kyllä pakko nostaa hattua omistautumisesta..

I really admire someone's dedication, wearing these costumes in about 25 degrees heat cannot be comfortable!

... ja kohta olinkin valitsemassa sitä nostettavaa hattua.. Mietin miten siisti ois tollanen tirehtöörilätsä johonkin kivaan asuun, ja pohdiskelin, että kun tää mun elämä on kuitenki aikamoista sirkusta, niin saisko sirkusjohtajan asulla senkin järjestykseen? No tällä kertaa jäi elämä edelleen sirkukseks ja pelleilyks, nimittäin silinteri ei lähtenyt mukaan.

I was wondering, since my life is a circus, maybe having a hat of a circus director would make it more clear and organised? Well, it didn't suit my head, so let's continue living in circus!

Rakastin noita Ruissin pieniä lisiä, jotka teki alueesta jotenki kauheen suloisen ja positiivisen!

There were so many cool details at the festival, that made the atmosphere so great!

Pelkäsin ihan kuollakseni koko viikonlopun, että joku lintu päättää hieman tyhjentää olotilaansa meikäläisen niskaan, onneksi niin ei käynyt :) Ois niin kiva, jos kaikki vähän pyrkis tekemään elämästä festarikävijöille mukavaa ja heittäisi ne makkaraperunat roskiin, eikä maahan, niin meidän semilintupelkoisten ei tarvii tutista ruoka-alueella ihan niin pahasti :D

I was scared half to death of all the birds flying around. I was sure I'm gonna get bombed from the skies. Why can't people through the rest of their food in the bins? It's not that hard, and then we who fear birds, get to have our hearts off the verge of a heart attack.

Sitten vuorossa olikin lauantain kohokohta..

Then the best part of saturday...

Jaska Mäkinen.

Eiku ainii, se Kaija Kookin oli siellä!

Aivan uskomaton nainen! Mä haluan olla Kaija Koo kun oon viiskyt! Kaunis, rietas ja onnellinen! Kaijan keikkoja oon muutaman nähny, ja aina vaan toi nainen saa mut kyynelehtimään keikalla ja aina se keikka jättää vaan niin ihanan fiiliksen, kun kaikki omat suosikkibiisit on esitetty ja mukana on laulettu ääni käheäksi.

I do love this singer. She's so great! When I'm 50, I want to be Kaija Koo! Energetic, frisky and happy. That's my aim. If I have a guy looking like the guitaris, I won't complain either :D

Ihmisiä ja tunnelmaa Kaijan keikalla riitti kyllä!

Kaijan jälkeen päälavalle ilmestyi Dizzee Rascal, ja oon varmaan asunut tynnyrissä, kun mä en ollut kuullut tästä koko artistista ku nimen joskus aiemmin. Yleisestikään kaikenlainen rap-meininki ei ihan hirveesti kolahda muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Olin kuitenkin ihan fiiliksissä tästä(kin) keikasta!

After Kaija Koo, it was turn of Dizzee Rascal. I've never heard of the man, so I was quite intrigued. And the show was great! Like Mr. President in their prime time in the early 90s, they would make you jump and move around even without knowing the lyrics!

Jump, jump, jump!!

Meininki oli "aika" vauhdikasta ja ainakin tollai festarilla, mulle tuli mieleen Mr. President 90-luvulta. Tiedättekö se fiilis, joka tulee kun kuulee jossain kesälaitumilla Coco Jamboon ja haluu vaan tanssia ja nauraa onnellisena? No sellanen fiilis tossa Dizzee Rascalin keikallakin tuli! Käsittämättömän tarttuvaa energisyyttä! TO DO -muistioon oli pakko kirjotella "tutustu Dizzee Rascalin musiikkiin". T: Anna, kasarirockin ystävä.

Porukkaa ja auringonpaistetta piisasi..

There was tonns of sun and people..

... ja hyvä fiilis tarttui!

... and the amazing feeling caught on!

Seuraava mielenkiintoa aiheuttanut esiintyjä olikin Kerkko Koskinen Kollektiivi, jolla oli aika makee meininki, mutta lisäksi mut hurmasi Paulan musta hame! Kertokaa pöntölle, mistä tollasen saisi?!

I really love the skirt on the blonde singer! Where can I get one?!

Me ilmotettiin Muotikuution blogilla ja Muotikuutio-teltan työntekijöille monelta meidät löytää teltasta, ja teitä ihania lukijoita kävikin moikkaamassa sankoin joukoin siellä teltalla. Ihania olette! ♥ Jatkossakin ilmoitetaan toi meidän tunti, joka pyöritään teltalla etukäteen! Kyllähän me siellä teltalla aika usein pyörähdetään, mutta isoilla festareillaon aika hankalaa löytää vahingossa sinne oikeeseen aikaan, jos haluaa meitä moikata, kannattaa siis kattoa toi Muotikuution blogi noiden aikojen suhteen! :)

There were so many amazing readers, it was so much fun when all you cute people came by to say hello! It really made our day, you guys are great!

Ensimmäinen ilta päättyi PMMP:n keikkaan mun osaltani oikeastaan. Illalla heitettiin vapaalle, nähtiin kavereita ja kuunneltiin PMMP:n meininki vähän kauempaa. HIM oli illan pääesiintyjä, ja vaikka se olikin mun mielestä ekan parin biisin perusteella parempi kuin Sonispheressä 2010, ei se edelleenkään vaan mitenkään kolahda muhun livenä, joten painuin parin biisin jälkeen frendin kanssa pizzalle ja nukkumaan, että olisi seuraavana päivänä edes semifreshinä!

First night ended with a gig by a Finnish girlband PMMP, and we ended having a quiet evening with a friend having a pizza, and didn't stay with the rest of people to listen to HIM. For some reason, I just don't get why HIM is presumably so great :/

Päivä 2 / Day 2:

Sunnuntai oli aivan yhtä aurinkoinen ja lämmin kuin lauantai, joten oli mahdollisuus hieman panostaa festaripukeutumiseen, tällä kertaa maximekon muodossa :)

Sunday was just as sunny and lovely as Saturday, so I teamed up my gorgeous white maxi with a fun denim waistcoat for the day :)

Näytin ehkä vähän kesämorsiamelta mun pitkässä valkosessa mekossa, mutta rakastuin tähän mekkoon niin tulisesti, että se oli pakko saada festarivaatteeksi! Brodeerattu farkkuliivi on Vero Modan mallistosta, ja yhdistettynä tuohon mekkoon teki siitä asusta vähän rosoisemman, ja vähemän tyttömäisen.

I might've looked like a summer bride but at least the waistcoast made the outfit a little bit more edgy and rough :)

Festarityylin kruunasi söpö värikäs reppu Hennesiltä, jonka ostin festareita silmällä pitäen jo keväällä Lontoosta...

I finalised my festival style with a cute backpack...

... ja tietenkin bandana! Sain vimman lauantaina, että haluan bandanan tuohon asuun hieman tuomaan väriä, ja siellä festarikojuissahan noita myydään vähän joka värissä. Ei muuta ku sellanen päähän ja menoksi!

... and a bandana! I had the urge to get a bandana for this outfit, so thank God they sold them at the festival :) 

Pahimmassa auringossa liivi sai hieman väistyä ja hyppelin ihan vaan mekko päällä :)

When it got too hot, I through off the waistcoat and spent the day looking like a hippy bride-to-be.

Asua täydentämään vielä kultaiset korut, ja asu oli valmis!

Finishing touched with jewellery...

Löydettiin media-alueelta tollanen yks söpö!

Found this cute one (my good friend Meri) in the media area!

Sitten jatku festarointi!

Rantalavan veti täyteen yksi Suomen suosituimpia artisteja räjähtävällä meiningillä..

Then back to the festival.. Where one of the biggest stars in Finland filled up the stage with exploding energy!


 

Yleisö villinä, ja yhteislaulu soi!

And the crowd goes wild!!Hiphopista siirryttiin rockin maailmaan, ja Soundsin keikalle.

From hiphop back to the world of rock 'n roll!

Hello handsome!! Komeita miehiä siis jatkui aina vaan. Soundsin kitaristissa on kyllä jotain niin samaa Adam Levinen kanssa, että sukat pyörii kyllä jaloissa aika ahkerasti.

Hello handsome! So many handsome men at one festival! The guitarist of the Sounds looks a bit like Adam Levine, which is always extremely positive.
No eipä tuokaan hullummalta näytä...

This one doesn't look bad either...


Lähdin kesken Soundsien keikan kirjoittelemaan postausta mediarekkaan, joka oli lavan takana... Oli aika hauskaa kun sai samalla puolihieronnan kun tanner tömisi bändin esiintyessä niin, että tuolitkin vibrasi oikein ahkerasti mediapuolella.

I left midway Sounds concert to do some writing, and it was quite funny experience sitting in the media truck behind the stage, when the crowd was jumping and the whole ground was shaking so that the chairs in the media truck became vibrating ones.. 

Mun moni lukija kävi kertoilemassa, että olivat kuuntelemassa Macklemorea siellä. En ollut koskaan kuullutkaan tyypistä, joten kävin katsastamassa mikä on meininki. Pet Shop Boysin kanssa samaan aikaan esiintynyt tyyppi ei kuitenkaan ainakaan mua säväyttänyt mitenkään erityisemmin, joten en siellä kauaa viipynyt.

Some of my readers told me they were there to see Macklemore play. I went and listened to some of it, but didn't really find it my cup of tea.

Jotain Example-maista esiintyjässä on, mikä oli mun mielestä positiivisin asia, kaikki musa ei vaan kolahda, eikö niin? Hauskaa meininkiä kutienkin lavan edessä oli!

Something Example-ish there is about this guy though, so i can't hate him, but he was quite "idon'tcare" material for me. But not everything needs to be great, right? The atmosphere in front of the stage was great though! 

Ja saihan keikka lisämaustetta tosta torvisoittimesta (en ees ala käyttää mitään termiä tolle, vituiks menee kummiski).

The gig got some extra flavour from a bit unusual musical instrument for a festival! :) 

Sitten heitettiin kamat narikkaan ja laitettiin päivä pakettiin. Työpäivä siis. Mun päivän paras osa oli vasta alkamassa.

En tiedä miten on mahdollista, että oon missannu tällasen pienen asian, mutta sunnuntainahan oli yhtenä esiintyjänä Biffy Clyro. Tai oikeestaan päälavan viimeinen esiintyjä. Köhh. Miten tällaisen tiedon voi missata? En oo ehkä tänne muistanut kirjoitella aiheesta, mutta bongasin Biffy Clyron Emma-gaalassa maaliskuun alussa, ja oon ahkerasti sitä popitellut Briteissä, jossa bändi onkin aika suosittu. Seksikkään laulajan lisäks musa on musta tosi valloittava sekoitus SUM41:a ja jotain tyylikästä rockia, en nyt keksi äkkiseltään yhtään bändiä. Kun sunnuntaiaamulla bongasin, että Biffy Clyrohan esiintyy siellä, niin ohmygod, Jarski ei muusta kuullutkaan loppupäivänä!

Ja kaikki ne lukijatkin, jotka tulivat moikkaamaan, niin voi teitä raukkoja, paljon mä posken väpättäen tätä hehkutin?! Ja oliko se  hehkutuksen arvoinen?

So it was evening time and we could through our stuff in the tent and continue evening with some leisure time. The best part of my day was just about to begin though!

I don't know how it is possible, but I completely blanked out on the fact that Biffy Clyro was playing this festival. Really, how do you miss this piece of info? I came across Biffy Clyro in the Emma Gala in Finland in March, and fell in love with the bands singer, I mean music!! Besides the supersexy Simon Neil, the music is amazing! It's like a mix of SUM41 and some superstylish rock band put together, I can't really explain it. When on Sunday morning I realised Biffy Clyro is playing, Jarski didn't hear of anything else but that :D And neither did all the readers I spoke to during the day. So, was it worth all the wait? 

Simon Neil oli ainakin ihan yhtä seksikäs ku aina.

Simon Neil was sexy as ever!


Ainiin, onhan siinä bändissä muitakin jäseniä...

Oh yeah, the band does have other members as well..

 

Mutta Simon...

But Simon...


Noi silmät.. Tuo hymy. Ahh! Kuolin onnesta sinne photo pitiin ja jälkeenpäin vielä toistamiseen kun huomasin, että kerrankin oli mennyt täysmanuaalisäädöt kamerassa neidillä nappiin, ja kuvat oli onnistuneita. Selkääntaputuksia itselleni.

Those eyes... That smile. Jesus, I all but died of happiness! Also was happy to see the photos worked out, I've finally learned to use full manual, yippii!!


Voisitko olla enää yhtään enemmän seksikäs?!

Could you be any more sexy?!

No olihan se sen arvoinen! Sanat ei riitä!

I'm speechless. It was SO worth the wait!

Suosittelen kaikkia kuuntelemaan Biffy Clyron biisin Biblical. Ne sanat, se melodia. Se biisi kaiken kaikkiaan. Ja toi skottiaksentti! Ahh!

I'm strongly advising to listen to the song Biblical by the band. The lyrics, the melody. The whole song! And that Scottish accent! Ahh!

"Baby if you could would you go back to the start? / Take any fresh steps or watch it all fall apart, /again. 
Play another song here, then you can leave, / With your delicate wings, I use to weave. /Maybe there's an under-tow pier, / Or maybe this is stuck up in the air. / I know how it looks but all that glitters ain't gold. /
You gave me magical, I gave you wonderful. / Cut that invisible cord or I'll starve you of /What's understandable, / Let's make immeasurable, / Moves to the left or the right on no schedule"

Moni on varmaan kuullutkin jo biisin Many of Horror, mutta jos se on vielä kuulematta, niin suosittelen vahvasti sitäkin, on nimittäin hieno kappale.

Most of you must've heard the song Many of Horror, but if you have not, absolutely do! 

Noniin, alotin tän postauksen kirjottamisen himassa, päätän tän lentokoneessa matkalla himaan, samalla kun kuuntelen tän Biblicalin nyt varmaan seittemännenkymmenennenkolmannen kerran ja mietin rakkautta, elämää ja kaikkea ihanaa.

So, I started writing this at my house in the morning, and I'm finishing it on the plane, while I'm listening to Biblical for like the 37th time today thinking of love, life and everything wonderful..

Pusuja vielä Lontoon puolelta, ja palataan Helsingistä taas!

Kisses from London, I'll get back to you from Helsinki again!

Kommentit

k (Ei varmistettu)

olipa kiva postaus! Ja hyviä kuvia mmmmmm;)

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kiitoksia :)

Leni (Ei varmistettu)

Vitsit nää kuvat on makeita ja tuli kyllä ikävä tonne! Mun lempparit oli ehdottomasti Biffy Clyro, Haloo Helsinki! ja The Sounds. Tosin olin tuolla vaan sunnuntaina. :D Viimesimmäks mainitun kitaristi on kyllä äärimmäisen maukkaan näköinen tapaus, MUTTA Simon Neil. Oh my God. Oon niin samaa mieltä sun kanssa tosta miehestä.<3 Tää oli nyt kolmas kerta kun näin Biffyn livenä, mutta ei varmastikaan viimeinen! Ihan huikee bändi. Yks mun Ruissin kohokohtia oli myös se, kun päästiin jutustelemaan sun ja Jarskin kanssa. :) Olitte kyllä just sellasia, mitä kuvittelinkin: mukavia, rentoja ja hauskoja. Mitäs muuten Jarski tykkäs Biffy Clyrosta, kun me sitä sille kovasti kehuttiin? :D

Anna (Ei varmistettu)

No ei se sille mitenkään ihan valtavasti syttynyt, mutta ihan OK taisi olla :D Hullu mies! Mä olen niin kateellinen kun oot nähnyt sen 3 kertaa, mä näin vaan tavallaan osan keikasta, kun otin kuvia pitissä alkuun, niin siinähän ei juuri mitään kuule :/

asdfghjkl (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä miten et oo voinu kuulla macklemoresta? :D Etkö muka oo ees kuullu sen laulua ''Thrift shop''? Sen musiikki on jotain niiin parasta <3 ;)

Anna (Ei varmistettu)

Oonhan mä ton kuullut näköjään :D En oo vaan koskaan tiennyt kenen biisi. Taas yks baarirenkutus, jota oon kuullu radiosta ja baarissa, mutten oo koskaan keskittynyt siihen kenen biisi :D

a (Ei varmistettu)

Olipas ihana postaus! :-) Itsekin olin Ruississa ja nautin koko viikonlopusta ihan täysillä ja olit saanut hyvin vangittua sitä ihanaa festaritunnelmaa tähän. Itse olin ekaa kertaa siellä ja olin ihan yllättynyt kuinka kiva miljöö Ruissalo oli, kuinka hyvin kaikki sujui vaikka väkeä riitti ja kuinka säät suosi. Aikalailla täydellinen viikonloppu :-)

Ai niin, yhestä jutusta mun piti sanoo, vaikka tää kuulostaakin kunnon pilkunviilaamiselta ja sori jo etukäteen. PMMP:hän ei tosiaan ole mikään tyttöbändi vaan pojat siellä taustalla on yhtä iso osa yhtyettä kuin Paula ja Mirakin. Ymmärrän että ei-fani varmaan näkee bändin pelkästään Paulana ja Mirana, mutta oikeasti se ei ois sama bändi ilman noita poikia. PMMP:n kanssa kasvaneena mun on aina pakko korjata kun sitä jossain tyttöbändiksi sanotaan :-D

Anna (Ei varmistettu)

Ahhh, taas oppii uutta, kiitos! :) Mä oon aina jotenki ajatellu, että bändi on noi tytöt ja sitten on livebändi, niinku esim. Poetsilla, mutta hyvä tietää jatkoa ajatellen :)

Jannnsbe (Ei varmistettu)

Ruissi on kyllä paras festari koko kesässä <3 Niin ihana ympäristö ja tapahtuma kaikinpuolin. Ja Jaakko Mäkinen, varmasti Suomen kuumimpia miehiä !!!

Anna (Ei varmistettu)

Amen to that. Siis loppuosalle :D

Hanna (Ei varmistettu) http://sporttaillaan.blogspot.fi

Siiiis, Biffy Clyro on IHANA!! Oon ihan rakastunut! :) Bongasin itse bändin Only Revolutions -albumin jälkeen ja viime helmikuussa olin ekaa kertaa heijän keikalla, ja oli niin huikee, että olihan pakko käydä katsomassa myös Ruisrockissa!! Mahtava!!!! ...ja hei, kundit on tulossa vissiin Suomeen vielä tänä vuonna, jeejee! ;)

Ps. Kivoja festarikuvia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahhh, ihanaa, pakko nähdä keikka uusiksi!! :) Ja kiitoksia :)

Jenna (Ei varmistettu) http://perrhana.blogspot.fi/

Hassua nähdä täällä kuvia omasta kotikaupungista vaihteeksi :D

Kaija Koo<3 Cheek<3 Sounds<3 noi olisin ehdottomasti halunnu päästä näkemään samoin ku Von Hertzen Brothersin ja Knife Partyn, etenkin ku noi ihanat ilmatki osu! Harmi et lippujen hinnat nousee joka vuosi ja ne alkaa olla jo aika sietämättömät :(

Ihana toi valkoinen maximekko! :P niin, ja trumpettihan toi näyttäis olevan ;)

Anna (Ei varmistettu)

Tota Knife Partyn hehkutusta mä en ihan ymmärtäny, mutta muut oli kyllä hemmetin hyviä! :) Toivottavasti ensi vuonna pääset paikalle, ja kiitos kovasti, sehän se oli :D

Jos Dizzee ja Macklemore on jäänyt Englannissa huomaamatta viimeisen vuoden aikana, niin on oikeasti asunut tynnyrissä. ;) No ei, mulle vaan ne on sattuneet tulemaan vastaan täällä opiskellessa monet kerrat.

Anna (Ei varmistettu)

Siis molemmat nimet on ihan tuttuja, ja olihan tolla Macklemorella nyt pari biisiä, jotka olikin tuttuja, mutta en oo mitenkään niitä nimiin yhdistänyt, vaan ne on ollut jotain radiohittejä, joiden esiintyjät ei oo painunu mieleen :)

lillllllja (Ei varmistettu)

sanoit kyllä tekstissä, että et ole kuullutkaan macklemoresta

Anna (Ei varmistettu)

En olekaan. En myöskään tiennyt, että PMMP ei ole vaan Paula ja Mira, vaan bändi myös. Kyllä nyt radiohitit kuulee, mutta ei niitä välttämättä osaa yhdistää esiintyjään, vaikka sen nimi jossain vilahtaakin.

Lausku (Ei varmistettu)

Ah ja nam!! Lähin ruissiin oikeestaan vaan Biffy Clyron takia, ja vaikka kolmeen päivään mahtu ihan mielettömiä esiintyjiä ja mahtavia yllättäjiä niin voiiii luoja .... Simon Neil on HOTTIS !!! Tunsin itteni ihan teinitytöks sen keikan aikana haha :D mieletön karisma ja vaikka se ei puhunukaan juurikaan niin ei haitannu :) monta lemppari kappaletta kuulin ja vielä jäi janoamaan lisää.. Pakko nähdä uudestaan..:) jos haluu kuulla Simonin humalluttavaa ääntä lisää vähän erilaisen(tosin ei kovin) musiikin muodossa niin sen toisella bandillä Marmaduke Dukella on kans hyviä biisejä, mahtavan nimen lisäks :D joo ja ei yhtään haittaa tää niiden "sääntö" heittää keikat ilman paitoja ;)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyykin tutkia toi Marmaduke Duke, kuulostaa hauskalta :D Ja mun on kanssa pakko nähdä toi koko keikka uusiksi vielä joskus :)

Jenna (Ei varmistettu) http://perrhana.blogspot.fi/

Ai niin ja tosiaan, hmm, tarkoitus ei oo painostaa tai vaatia tms. mutta mietin, että ootkohan unohtanu julkasta noi kysymyspostauksen vastaukset tai jotain, kun siitä on kohta 2 kuukautta... :o :)

Anna (Ei varmistettu)

En oo unohtanu niitä, mutta mulla on aika ollut tosi kortilla, toivottavasti saadaan aloitettua vastausten kanssa tällä viikolla :)

Jennsku (Ei varmistettu)

Ahh Turku, Ruisrock ja varsinkin Turun saaristo. Täyttä rakkautta! :) Okei oonhan ite juurikin Turun saaristosta kotosin, enkä lähtis täältä mihinkään. Tuli todettua se reilun puolenvuoden pohjoisessa asustelulla, että kyllä tää tyttö vaan on syntynyt meren äärelle :))

Itellä oli kans kolmen päivän liput ruissiin, mutta jouduttiin sitte töiden takia myymään la ja su- liput, ettei jää käyttämättä.. Kovasti sua siellä etsiskelin +kaikkia kavereita, mut eihän sieltä ketään löytäny. En nähny yhdenyhtä tuttua naamaa, mutta eipähän se menoa haitannu :D

Anna (Ei varmistettu)

No voi hittolainen, harmi, että et päässyt la ja su paikalle, oli aikamoista meininkiä! Ja onhan noi aika kauniita kulmia kieltämättä :)

Laura (Ei varmistettu) http://www.kotinurkkauksessa.blogspot.fi

Ilosaaressa nähdään! Huomennahan se jo alkaa, JEI :)

Anna (Ei varmistettu)

Jeeee! :)

Kirsi (Ei varmistettu)

Hei Anna
Oletko koskaan kuullut sellaisesta ammattikirjoittajan työn osa-alueesta kuin taustatutkimus? Ruissin alueohjelmaa selailemalla olisit saanut helposti selville, että läskipäät ovat performanssi, eivät randomtyyppejä, jotka nyt vain ovat sattuneet panostamaan festarilookiin.

LET'S FAT!

Let's Fat! on palkitun turkulaisen työryhmä Kuuman ankanpoikasen kesän 2013 isku katuteatterin vyön alle. Surrealismi kohtaa improvisaation, ja tökerösti käyttäytyvät turistit pääsevät valloilleen festivaalialueella. He seisovat tiellä, ohittavat jonossa ja ottavat valokuvan intiimeimmistä hetkistäsi. Kokonaamiohahmot leikittelevät festivaalimaskotin, turismin ja yleisökohtaamisen pyhillä ajatuksilla.

Eikä hätää: kaikelle nauretaan aivan tasapuolisesti. Kuuman ankanpoikasen katuimprovisaatiot ovat todellista teatteriurheilua, sillä parhaimmillaan ne saattavat kestää jopa yli viisi tuntia. Ruisrock tarjoaa yhteistyössä Kuuman ankanpoikasen kanssa Let's Fat!in hämmästyttävän ensiesityksen. "Do you know Kimi Räikkönen?"

Ryhmä kiertelee alueella lauantaina ja sunnuntaina klo 14 alkaen. Työryhmä: Antti-Juhani Manninen, Merja Pöyhönen, Hilla Väyrynen, Pia Kalenius, Lotta Virtanen ja ystävät.

Anna (Ei varmistettu)

Oletko koskaan kuullut sellaisesta kommentoijan osa-alueesta kun mukavuus? Ajattelemalla, että huutelet tuntemattomalle ihmiselle ilkeään sävyyn hänen työnsä parissa olisit helposti ymmärtänyt, että ei sinustakaan olisi kiva, jos näkisit monen työn vaivan postauksen kimpussa, ja et tietäisi detaljia X, koska tuollainen viikonloppu saattaa sisältää niitä detaljeja tuhansia ja taas tuhansia.

Huomauttaisin, että blogipostaukset ei ole ammattikirjoittajan työtä, enkä koe tarpeelliseksi tietää kaikkea, vaan kirjoittaa mun fiiliksiä. Onneksi mulla on lukijoita, jotka osaa kertoa mulle sitten puuttuvat faktat tosi kivasti, mukavasti ja asiallisesti. Kuten samasta asiasta alempana huomauttanut lukija ;)

Ennen kuin yrittää vaatia toiselta täydellisyyttä, kannattaa meittiä, onko itsekään täydellinen.

W (Ei varmistettu)

Anteeksi, mutta mitä ilkeää edellisessä kommentissa muka oli? Asiallisesti Kirsi selitti, että olit ymmärtänyt väärin Let's fatin.

Anna (Ei varmistettu)

On mielestäni hieman erilaisia tapoja "kertoa" tämä asia, kukin tyylillään :)

Antti (Ei varmistettu)

Heii täältä Kuumilta ankanpoikasilta pelkkää kiitosta huomiosta ja rakkautta kaikille keskustelijoille tasapuolisesti! Nähdään Ruississa taas kesällä! Hienoja kuvia! <3

Musafani (Ei varmistettu)

Jotenkin naurettavaa, että oot niiiiiiiiiiiiin musafani, mutta et oikeasti tiedä musiikista mitäään. Esimerkiksi tunnista eri soittimia :D Ihan älytöntä.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, kyllähän torven ja trumpetin erottaminen on avain sille, saako musiikista nauttia. Ja en tiennyt, että pitää olla joku taso, että voi ajatella olevansa musadiggari. En uskaltanut lähteä arvaamaan ton soittimen nimeä, kun aina sieltä tulee joku kaltaisesi besserwisser kertomaan mikä on mikäkin ja miten maailma pyörii. Saan ehkä kuunnella edelleenkin musaa lähes koko valveillaoloaikani ja merkkailla kalenteriin keikkoja ja levyjulkaisemisia, vaikka en siis voi olla musafani, kun en jokaista soitinta osaa suoralta kädeltä nimetä?!

Joanna (Ei varmistettu)

Tosi outoa ettet ole ikinä kuullut Dizzee Rascalista vaikka Lontoossa asut. Asun siis itsekin siellä ja aika silmät ja korvat ummessa on täytynyt kulkea jossei hänestä ole kuullut :D

Anna (Ei varmistettu)

Siis varmasti oon kuullu sen musaa jossain, ja olen nimen kuullut ennen, mutta en osaisi sanoa yhtäkään hänen biisiään tosta noin vaan.. Mä kuuntelen vähän erilaista musaa :)

Maria - Petite Living (Ei varmistettu) http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

Wautsi miten upean tunnelmallisia kuvia! Niin ihana fiilis näissä kaikissa! :) Ja tuo valkoinen maximekko on aivan upea!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

huoh (Ei varmistettu)

Eikös sun pitänyt osata englantia kuin vettä vaan. Aika väritöntä kieltähän tuo on.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, anteeksi, etten tähän kilometrin postaukseen muistanut laittaa väliin Shakespearea.

W (Ei varmistettu)

Ei kukaan sulta sentään Shakespearea ole pyytänyt. Verbit olisi sunkin hyvä kerrata :)

Anna (Ei varmistettu)

No jos jossain on typoja / ajatusvirheitä, siihen tuskin maailma kaatuu :D

minna (Ei varmistettu)

Pulskat turistit eivät suinkaan olleet pelkkiä festarikävijöitä, vaan kuuluivat ihan ruissin ohjelmaan Let's fat! -katuteatterin muodossa.. Ehkäpä siksi olivat niin "omistautuneita".

Anna (Ei varmistettu)

Enpäs tiennytkään :)

Veronika (Ei varmistettu) http://famous-last-words-blog.blogspot.fi/

Ihania kuvia! Ja ihan superkivoja noi sun molemmat festariasut!:)

Mietin tossa muuten sellasta, että olisitko mahdollisesti tekemässä vielä joskus niitä (esim. Nellyn) pienemmän budjetin vinkkikollaaseja?:) Ne oli mun mielestä tosi kivoja ja hyödyllisiä ja löysin paljon sellasia tuotteita, joihin en ollut ite tuolla nettikaupassa törmännyt:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) Tarkoitus olisi tehdä kyllä :)

NN (Ei varmistettu)

ah, Macklemore & Ryan Lewis - Can't Hold Us, siinä on ollu tän kevään popitusbiisi, aika mieletön vaikka yleensä en edes tollasesta musasta piittaa. Joskus se vaan kolahtaa :)

Anna (Ei varmistettu)

No tuon oon kyllä kuullu, mutta en kyllä oo mitenkään jääny kuuntelee kenen biisi se on :) Hahaha, siis satoja kertoja varmaan kuullu tän biisin :D

Erkkilei (Ei varmistettu) http://lifeofsurprisess.blogspot.fi/

Oot ihan sairaan nätti :3!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

H (Ei varmistettu)

Ihana postaus, sai eläytyä itsekin Ruisrockin tunnelmiin vaikken tällä kertaa paikalla ollutkaan! Ja sulla on tosi hyvä englanti, tosin se nyt ei yllätyksenä tullutkaan :D

Pages

Kommentoi