Ruokakauppa

raita (18 of 21)

IMG_9954-001RUOKAKAUPPA. Olettekos helsinkiläiset tietoisia, että Iso-Roballe on avattu Ruokakauppa-niminen kahvila ravintola ruokapaikka ööööö ruokakauppa? Ystävillämme on catering-yritys, joka on toiminut jo reilu kymmenen vuotta, ja jolle avattiin ikään kuin näyteikkuna kesän lopulla osoitteeseen Iso Roobertinkatu 20-22. Ruokakaupassa myydään samoja catering-herkkuja ja muita herkkuja, jotka valmistuvat asiakkaan katseen alla ikkunoiden takana olevassa keittiössä. Paikan päällä voi herkutella tai sitten sieltä voi ostaa ja tilata mukaan herkullisia ruokia ja leivonnaisia.

raita (8 of 8)raita (1 of 21)raita (2 of 21)raita (3 of 21)raita (4 of 21)raita (5 of 21)raita (6 of 21)

Ruokakauppa ei ole luomuruokaan rajoittunut, joskin paljon käytössä on luomutuotteita, etenkin leivonnaisissa ja leivissä. Kasvisruoan ystäville Ruokakauppa on paratiisi, nimittäin paikasta löytyy lounaspöytä, joka koostuu pelkästään kasviksista. Kasviruokaa voi lihan ystävät täydentää sitten kana-, kala- tai lihaherkuilla, joita löytyy tiskiltä. Ruokailla voi Ruokakaupassa paikan päällä tai ostaa mukaan. Kasvisruokaa suositaan jo ihan senkin takia, että nykyään käytetään niin paljon tehotuotettua lihaa ja Ruokakaupan takana olevista naisista on tärkeää osoittaa, että kasvisruoka voi olla täyttävää, ruokaisaa ja ennen kaikkea tajunnanräjäyttävän herkullista!

Liharuoat taittuu näiltä neideiltä kylläkin aivan yhtä hyvin, sillä catering-puolella niitä saa tehdä päivittäin.

raita (1 of 8)raita (2 of 8)raita (3 of 8)raita (4 of 8)raita (5 of 8)raita (6 of 8)raita (7 of 8) raita (8 of 21)Kakut, pullat ja kausittaiset herkut on Ruokakaupassa sydämen asia ja sieltä löytyykin aina vaihtuvaa valikoimaa, jota kannattaa seurata Facebookista. Jos siis haluaa herkutella Helsingissä herkullisella, terveellisellä ja ihanan kotoisan aidolla ruoalla, Ruokakaupasta löytyy 🙂 Me käydään siellä tavan tästä; on ihanaa, että lähellä on ruokapaikka, josta saa mukaan herkullisia ja erikoisia ruokia samaan tapaan kuin ruokakaupan tiskiltä. Ne vaan ovat paljon parempia!

raita (9 of 21) raita (10 of 21) raita (11 of 21) raita (12 of 21) raita (13 of 21)
raita (15 of 21)
raita (17 of 21)
raita (19 of 21)raita (21 of 21)

Jos kiinnostuitte, niin käykää tutustumassa paikan päällä tai mat.st -osoitteessa. Menua ja muita yksityiskohtia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa 🙂

Translation:// Some friends of mine opened this great little place with delicious food here in Helsinki, which I can highly recommend to anyone visiting my beautiful city. You can find some really yummy and healthy food at Iso Roobertinkatu 20 – 22 in a place called Ruokakauppa 🙂

Kommentit (5)
  1. kiitos vinkistä! Sinne suunnalle onkin avattu tässä lähiaikoiha paljon ruokapaikkoja ja kahviloita

  2. luukin’ guut :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *