Saga

*Postaus toteutettu yhteistyössä Bikeshop.fin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

raita (9 of 9)-4

UUSI MENOPELI. Kun muutimme tähän Helsingin keskustaan baanan viereen, mun hankintalistan ensimmäiseksi pomppari ehdottomasti pyörä. Ai vitsi mulla on ollut ikävä pyöräilyä ja nyt kun tiesin viihtyvän edes hetken pidempään Helsingin keskustassa, tiesin, että mulla on mahdollisuus pyöräillä vaikka päivittäin. Kevät on tässä odotuttanut itseään, mutta nyt kun aurinkoisia päiviä on riittänyt, meikäläinen on näkynyt viilettämässä tukka putkella uudella menopelilläni 🙂

Oman täydellisen pyöräni löysin Bikeshop.fi:ltä, jolla on mielestäni mainio valikoima naisten pyöriä. Pohdin pitkään tämän mustan, vaalean kauniin Amelien ja vaalean kermanvärisen kaunottaren, Sagan, välillä. Päädyin sitten lopulta jälkimmäiseen! Vaalea Tunturi Saga siis kotiutui jo melkein kuukausi sitten ja poikaystävä sai todistaa mun pikkutytön kaltaista intoilua uudesta kulkuvälineestä!

raita (8 of 9)-4

raita (4 of 9)-4

raita (1 of 9)-4

raita (6 of 9)-4

Olen iloinen, että valitsin juuri tämän, nimittäin kaunis vaalea väri on tyylikäs ja malli on juuri täydellinen. Söpöys ei ole paras asia, vaan pyörä on ihan hillittömän hyvä. Pari polkaisua, ja tuo rullailee suunnilleen itsekseen eteenpäin. Ainoa huoli tähän mennessä on ollut lähinnä se, kuinka paljon olen kuullut pyörävarkauksista Helsingissä. Kotimme sisäpiha tuntuu suurinpiirtein turvalliselta paikalta pitää pyörää, mutta kyllä oon aina vähän sydän sykkyrällä kun olen kaupungilla tuota jättänyt. Tuntuu, että Helsingissä on pyörävarkaudet yhtä yleisiä kuin punaiset valot kiireessä.

Ulkoistin lukon hankkimisen poikaystävän vastuulle, ja luotan siihen, että tuo pitää pyöräni pitkäkyntisten ulottumattomissa.

Yksi mitä tarvitsen, on kypärä. Olisikohan lukijoiden joukossa ideoita kauniista / edes suunnilleen siedettävistä kypäristä? Olen oikeasti selannut ties kuinka monta ilmoitusta läpi, ja ei vaan löydy. Mielellään saisi olla ruskea tai vaalea, sopisi pyörään 🙂 Jos joku on joskus nähnyt kivoja kypäriä (joku nahkainen olisi mieletön!!), niin kertokaa ihmeessä!!

raita (3 of 9)-4
raita (5 of 9)-4
raita (7 of 9)-4
raita (2 of 9)-4

Bikeshopista sen verran, että voin kyllä lämpimästi suositella. Mukavasti olisi tyylikkäitä naistenpyöriä nyt alennuksessa, ja oma kokemukseni toimituksesta oli ainakin erittäin positiivinen. Pyörä tuli kasattuna lähimpään matkahuoltoon parissa päivässä kaikkine papereineen täysin suojeltuna pahvilla ja kuplamuovilla, ja pääsin itse pyöräilemään sen sieltä pois pienen kuorintahässäkän jälkeen 🙂

Mun pyörän nimi on siis Tunturi Saga, ja jos voisin, laittaisin tähän sellaisen sydänsilmäisen emojin 😀

Tuohon asuun palataan pian ihan oman postauksen myötä 🙂 Eikö ole söpö? Pyörä, ei asu 😀 

Kommentit (45)
  1. paula posetiivi
    6.5.2015, 09:53

    Ootko tutustunut Yakkay-merkin kypäriin? Niillä on ihan söpöjä jo noin pelkästäänkin. Ainakin vaaleita ja ruskeita ihan siron mallisia ja sit niihin saa myös erilaisia ’suojia’. Ainakin Finnish Design Shop ja Electrobike myy.

    1. Täytyykin tutustua 🙂

  2. Oi ihana pyörä! Ja asu myös! 🙂 Täällä metsästetään myös tyylikästä pyöräilykypärää, joten jos sellaisen löydät niin oisko mahdollista saada vinkkiä myös tänne blogin puolelle? 🙂

    1. Ehdottomasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *