SÄHKÖISTEN HIUSTEN PELASTUS

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

mayhair (3 of 10).jpg

Jeeee, syksy on täällä! Eli neulesesonki on alkanut! Mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että villan ja akryylin tullessa taas arkikäyttöön, kiipeilee hiukset pitkin seiniä ja koko ajan tuntuu siltä, kuin hiuksilla voisi suunnilleen ladata akkuja. Syksyn ja talven kuiva ilma ja neulevaatteet on pettämätön hiusten sähköstymisen yhdistelmä. Mä inhoan sähköisiä hiuksia ja oon onneks löytänyt viime aikoina hyvän keinon vältellä sitä. 

Yksi hyvä tapa vältellä tukan sähköistymistä on hyvät materiaalit vaatteissa, mutta sekään ei auta. Koitapa pukea ohuen neulepaidan päälle vielä neuletakki, niin jo alkaa ritisemään. Vaikka minimoisikin akryylin pois ja muutenkin panostaisi luonnonmateriaaleihin, tukka aivan varmasti sähköistyy syksyllä ja talvella, ja mä sain tähän hyvän vinkin joskus vuosia sitten yhdeltä kampaajalta. Hius pitää saada ”painavaksi” ja liukkaaksi, niin se ei pääse sähköistymään niin pahasti. Yksi pika-apu tähän on se, että voitelee kädet käsirasvalla ja hieman rasvaisilla käsillä painelee hiuksia. Se on vaan SOS-apu, kun muu ei auta.

mayhair (10 of 10).jpg

mayhair (5 of 10).jpg

mayhair (4 of 10).jpg

mayhair (8 of 10).jpg

mayhair (1 of 10).jpg

Paras apu on hyvä hiusöljy! Mä kirjoitin jo viime syksynä MayBeautyn Moroccan Miracle Hair Serumista, joka tuo ihanaa pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin. Mä käytän tuotetta pestyihin hiuksiin ennen föönausta, mutta tää on luottotuote myös just syys-talvella just tohon sähköisyyden poistamiseen. Ensinnäkin ”öljytyt” hiukset ovat valmiiksi hieman vähemmän sähköistyvät, mutta jos tuntuu siltä, että kuontalo tuntuu vähän kuivalle ja herkästi alkaa reagoimaan neulevaatteisiin, painelen vaan kevyesti hieman öljyä hiuksiin. Se ei pilaa kiharoita tai laineelle laitettua kampausta, ja ainoastaan rauhoittaa hieman sääolosuhteisiin reagoivia hiuksia. Mä laitan tätä aina myös esim. lennolle, kun tuntuu, että usein lentokentän penkki sähköistää tukan. 

Mä käsittelen aika paljon mun tukkaa ja se tuppaakin kuivumaan herkästi niin kesällä kuin talvellakin. Kuiva hius ja kuiva talvi-ilma on ihan katastrofi yhdistelmä ja tää seerumi on kyllä pelastus! Mä yleensä laitan hiukset kiharoille kun olen pessyt ne ja sitten pidän samat kiharat muutaman päivän. Korjaan tukan vähän ja freesaan sitä, ja siinä on tosi hyvänä apuna tää. Kun edellispäivän kiharat harjaa läpi, on ne vähän sellaiset pörröiset ja epäsiistin näköiset. Kun ne harjaa läpi öljytyin sormin, saa niihin heti sileyttä ja pehmeyttä ja ne näyttää melkein vastakiharretulta. 

Kirjoitin tosiaan tuotteesta vuosi sitten ja voitte lukea lisätietoja tuotteesta edellisestä postauksestani

mayhair (9 of 10).jpg

mayhair (7 of 10).jpg

mayhair (2 of 10).jpg

Oletteko te vielä kokeilleet tätä tuotetta? Jos ootte, mitä ootte tykännyt? Jos ette, nyt kannattaa tilata talvitukan pelastus, sillä saatte 30 % alennuksen koodilla mungoserum tai tilaamalla täältä! Koodi on voimassa 14.10. asti! 🙂

Kommentit (2)
  1. Hei Anna,

    Voisitko tehdä piiiiitkästä aikaa hiuspostauksen. Nyt kun sulla on taas pidennykset, niin kiinnostaisi tietää oletko vielä Rapunzel tyttö vai oletko vaihtanut merkkiä. Plus olisi kiva kuulla hiustenhoito vinkkejä.

  2. Mistä tuo ihana neulemekko on? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *