Samsung Galaxy Alpha

Mungolife

*Puhelin saatu alunperiin kokeiluun Samsungilta*

SAMSUNG GALAXY ALPHA. Mun ei alunperin pitänyt edes sen kummemmin erikseen esitellä tätä puhelinta, mutta kun tästä on kyselty aika paljon viime aikoina, niin voisin sittenkin tästä muutaman rivin kirjoittaa. Mä kyllästyin mun iPhoneen täysin tuossa kesällä, ja onnekseni sain Samsung Galaxy Alphan silloin kokeiluun. Olin ompputyttö pitkään henkeen ja vereen, mutta sitten napsahti. Mun mielestä (huomatkaa henk.koht. mielipide :) iPhone6:n muotoilu ei ollut kovin kaunis, se pienempikin oli turhan iso ja se oli aivan liian liukas. Ennen kaikkea mua v***tti se, että vaikka puhelinten hinnat on pilvissä, mitään järkevää uutta kehitystä ei ole tullut. Tai ainakaan kehitystä, joka perustelisi sen, miksi laittaa 700 euroa uuteen puhelimeen.

Samsung on mun mielestä mennyt jollakin tapaa jo Applesta ohi, ja siksi uusi puhelimeni oli Samu. En voi kuin olla kiitollinen päätöksestä. En tiedä oliko mun vitosompussa akku rikki vai mikä mätti, mutta siinä kesti akku mun normaalia käyttöä (joka on toki sangen aktiivista) ehkä 5 tuntia. Jouduin lataamaan puhelimen jo yleensä puolen päivän aikaan. Tai sitten ihan kaiken piti olla pois päältä ja sitä piti käyttää kuin sokeria kommunismin aikaan. Okei, en mä tiedä säästeltiinkö sokeria sillon, mutta you get the point.

Alpha oli mun mielestä kaunis, sopivan pieni, kevyt ja siinä oli iso näyttö. Puhelin oli kevyempi ku mun iPhone5, mutta siinä oli isompi näyttö. Koonsa puolesta ne on melko samankokoisia, Samu on vähän leveämpi.

Nyt kun puhelin on ollut käytössä melkein puoli vuotta, oon tullut siihen tulokseen, että ellei mullistavia muutoksia tule, mä pysyn Android-leirissä. Mun Sony Xperiaan oon äärimmäisen tyytyväinen, joskin se on kakkospuhelimena Suomi-liittymä sisällään sen takia, että on isompi kuin Samsung. Mutta, voi että mä rakastan sen puhelimen akunkestoa. Kun mä olen Suomessa, mä jaan siitä koko ajan nettiä tähän mun brittipuhelimeen. Siis 24/7. Koko ajan. Arvatkaa miten usein lataan puhelimen? Kerran KAHDESSA PÄIVÄSSÄ. Mun iPhone ois sipannu siinä 4 tunnin kohalla.

Anyway, ne plussan ja miinukset Samsung Alphassa.

Plussat:
- Söpö, tyttömäisen kaunis puheline.
- Takakansi irtoaa ja akun saa irti! Ahh sitä nostalgiaa, kun on tällainen älypuhelin kädessä. Mutta iso plussa on se, että vara-akku maksaa n. 20 euroa ja sen saa iskettyä vaikka festariviikonloppuna tms. helposti kiinni.
- Akun kesto. Alphassa on panostettu akun kestävyyteen (jotain mitä Applella voisivat harkita...) ja mulla on akku kestänyt todella aktiivista käyttöä aina vähintään vuorokauden. Tässä on power saving mode ja ultimate power saving mode. Mulla on aina power saving mode, jossa on tietyt rajaukset appeilla. Ultimate power savingissa saa puhelimen täysin mustavalkoiseksi, jolloin suurin akunsyöppö, näytön värit, ei syö virtaa. Mulla kesti Ulttimate power savingilla puhelimen akku 7 % 2,5 h kerran. Ja mä kuuntelin koko sen ajan musiikkia lentokoneessa.
- Voinko laittaa tähän toistamiseen, että akun kesto? Se on mulle ainakin niin tärkee plussa.
- Akun kuluminen. Onko kellekään muulle tuttua, että iPhonen akku näyttää ensin 27 % ja puolen tunnin päästä siinä on enää 2 %. Mutta sitten se vika 1 % saattaa kestää neljä tuntia? Tai vaan yhden sekunnin? Koskaan ei tiennyt paljon sitä akkua oikeesti oli. Eikä tää ollut mun viimeisimmän iPhonen ongelma, vaan mun jokaisen iPhonen (5 kpl historiassa) ongelma. Niin montaa maanantaikappaletta ei vaan tule. Akku saattoi loppua 7 % kohdalla spontaanisti ja sitten pitää aina odottaa suunnilleen maailmanlopun alkuun ennen kuin se paskiainen menee taas päälle. Samu simahtaa sen yhden prosentin kohdalla ja herää henkiin heti kun on kiinni virrassa. Ei tarvii odotella.
- Alasveto-valikko. Jotenkin paljon helpompi hallita kuin Applea, kun on kaikki omavalintaiset tärkeimmät siinä valikossa.
- Laturin monipuolisuus. Tähän käy Nokian, Sonyn, Samsungin, LG:n, HTC:n ja kaikkien muiden paitsi Applen laturi. Helppo saada latautuu missä vain ja yksi laturi riittää kahdelle puhelimelle ja yhdelle kameralle ja yhdelle kajarille. Applen lisävarusteiden hinnat on naurettavia ja ärsyttää kun aina pitää olla jopa just oikean puhelinmallin laturi, ei ees riitä sama lafka. T: iPad 2 ja iPhone5

Miinuksia: 
- Huonompi kamera. Ei voi mitään. Valoisaan aikaan kamera on yhtä hyvä ku iPhonessa, mutta hämärässä / pimeällä aika lailla sukka. Ei hyvä. Tai no se normi kamera on ihan ok, mutta se selfie-kamera on lähinnä huono vitsi, joten siitä en edes aloita. Jos siis kuvaa paljon ja kuvaa selfieitä, no go. Mä kuvaan melkeen aina kameralla kuitenkin, varsinkin jos on pimeetä, niin mua tää ei oo haitannut, koska kamera kulkee kummiskin mukana. Toki tän verran vois Samsungilla parantaa, nii ois maailman paras älypuhelin.
- Ei muuta valituksen sanaa.

Mulle ei ole maksettu tästä postauksesta senttiäkään, ja kirjoitin tän puhtaasti sen takia, kun viime aikoina on puhelimesta paljon kyselty. Mä aloitin vähintään kolme kertaa viikossa ennen lauseen sanoilla "mulla oli akku loppu" tai "v**** mä vihaan tätä puhelinta". Oon tässä puolen vuoden aikana aloittanut aika monta lausetta sanoilla "God, mä rakastan tätä puhelinta". Siinä mielessä plussat ja miinukset on musta oikeassa balanssissa tossa yllä.

Syön kaikki pahat sanani iPhonesta, jos 7 kehitetään jotain oikeesti hemmetin hyvää ja uutta, tai jos sitä tulee myymään mulle alaston Alex O'Loughlin. Tosin ei mun tarvii siitä puhelimesta tykätä siltikään, jos ja erityisesti aivan varmasti KUN tuo jälkimmäinen vielä tapahtuu. In my dreams.

Kommentit

Paula (Ei varmistettu) http://deleted

Mulla oli iPhone 5:sen kanssa tasan samat ongelmat akun kanssa. Välillä se loppui, vaikka näytössä luki, että jäljellä on 40%. Ja yleensä puolen päivän aikaan akkua oli jälellä enää 50%. Nyt käytössä iPhone 6 ja akkua on illalla jäljellä aktiivisen käytön jälkeen vielä 65-80%! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla. Mun kaverit on manannu omien kutostensa akkuja sen verran, että oon kuvitellu sen olevan samaa luokkaa :/

Elina (Ei varmistettu)

Oon kans miettiny seuraavaksi samsungia, kun nyt käytössä iphone, koska tää vetelee jo aika viimeisiään. Itselläni on iphone 4 ja akku kestää edelleen päivän, mutta mikään muu tässä sitten ei enää kunnolla toimikkaan... Saako icloudista mitenkään tiedostoja siiihen samsungiin? Itselläni on macbookki ja rakastan applen laitteissa sitä, että kaikki tiedostot saa puhelimesta koneelle ja toisinpäin automaattisesti. Ja eritysesti sitä, että sitten kun toi puhelin lopullisesti simahtaa niin ne tiedostot on koneella (ja icloudissa) tallessa!! Samsung ei varmaan toimi macbookin kans samalla tavalla yhteistyössä kuin iphone?:D

Anna (Ei varmistettu)

Mä en itse asiassa tiedä, kun en säilytä mitään cloudissa. Mulla menee kaikki koneelle, ja TimeCapsuleen, joten en oo iCloudia käyttänytkään ikinä :/

Henzu (Ei varmistettu)

Oon itse tätä kyseistä mallia ihastellut kaupoissa, taitaa olla mun seuraava luurini ! Omassa Samsungissani ei kyllä hirveesti mitään miinuspuolia oo (jumittaa välillä vaan, sen verran vanhahko kuitenkin jo, plus tuo sama selfiekameraongelma), mut onhan tuo hirveen suloinen. :D Poikkis just yks päivä tässä ihmetteli tuota samaa omassa iPhonessaan: akku ilmotti yhtä prosenttia ja riitti päälle neljä tuntia. Mulla sammuu heti siinä yhen prosentin kohdalla kuiteski ni en ymmärrä. :D

Tällanen aika off-topic jossain määrin: kun sä asustelet siellä Lontoossa, niin sulla on joku brittiläinen liittymä käytössä siis eiks vaan ? (Obviously on juu, silly me) Itse oon meinaan tulossa sinne suunnalle ens viikolla neljäks kuukaudeks (oikeestaan on Skotlanti kyseessä, Glasgow'n lähelle), ni aattelin olisko sulla jotain suosituksia liittymävaihtoehdoks ? :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä en itse asiassa yhtään tiedä, mitä liittymävaihtoehtoja on Skotlannissa :/ Mulla on täällä ollut o2, joka on kyllä turhan kallis eikä tarpeeks paljon parempi hintaan nähden. Kaverit on tykänny EEstä ainakin :)

lillamy (Ei varmistettu)

KIIITOS tästä kirjoituksesta! Mulla itsellä on Samsung s3 ja voin kertoa, että akku kestää melkeen yhtä huonosti kuin sun vanhassa iPhonessa ja hermot on menny niiiin monta kertaa tähän jo, että oon toistellu lausetta "ei enää ikinä Samsungia"! Voin siis ehkä antaa vielä mahdollisuuden, täytyy tutustua tohon sun puhelimeen tarkemmin, jos vaikka raaskisi sellaisen kotiuttaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä tykkään kyllä kovasti :) ja tykkään tästä ekasta Samsungin alumiinimuotoilusta, joka itelleni ainakin muistuttaa just sitä iphone vitosen kaunista muotoilua. Itse en tykänny tästä kutosen muotoilusta yhtään :D

Emma (Ei varmistettu)

Jollain tietyllä aikavälillä valmistetuissa iPhone 5:ssa (siis huom. vitosissa, ei 5s!) on kuulemma todettu joku valmistusvika ja Apple vaihtaa kuluitta uudet akut niihin helmikuuhun mennessä ku ilmottaa jonnekin siitä. Se kuulemma selviää jostain koodeista mitä siinä puhelimen laatikossa tai jossain on, että kuuluuko vaik tuo sun puhelin just noihin rikkinäisiin! Näin mulle on isi kertonu haha. Varmaan ei sinällään merkitse sulle mitään, mutta jos kerta ilmasiks saa sen korjautettua niin kyllähän se vaikka jälleenmyyntiarvoo nostaa tai jotain jos haluat laittaa sitä eteenpäin :-)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mun puhelimen IMEI ei kuulu siihen ryhmään :D Mä jo aattelin kun toi uutinen tuli, että noniiiiiin, nyt selvis :D ja paskat :D

rooi (Ei varmistettu)

Ei maksettu, mutta sait puhelimen ilmaiseksi?

Anna (Ei varmistettu)

En ole saanut puhelinta ilmaiseksi :)

rooi (Ei varmistettu)

Ymmärsin sit väärin!:D sori!

Applen brändin elinkaari on jo jonkin aikaa junnannut paikallaan. Olet varmaan muotiopintojen ohessa lukenut jotain markkinoinnin "innovation adoption lifecycle" juttuja? Apple oli cool kun sitä käytti ryhminä innovators, early adopters, ja early majority. Tällä hetkellä on varmaan menossa käyttäjinä late majority ja laggards, varsinkin kun puhelimesta on tehty "edullisempi" malli, eli se on "kaikkien saatavilla". Applen brändi ei ole enää niin eksklusiivinen, mitä siinä aiemmin arvostettiin. Eli toisin sanoen laite on niin yleinen ja nähty, ettei se jaksa innostaa innovaation aallonharjalla ensimmäisinä kulkevia. Kun tekniset ominaisuudet eivät juuri nykyään eroa kilpailijoista, kiinnostus lopahtaa.

Mä oon jotenkin markkinoinnin opintojen jälkeen katsonut merkkifanaattisuutta ihan uusin kriittisin silmin! Ja mulla siis Samsungin puhelin ja applen kone, että en ole fanaatikko, enkä puolesta tai vastaan, vaan ihan vaan kiinnostunut kysynnän ja tarjonnan laeista :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa kyllä, pelkäsin jopa että meidän lopputenttien lafkana on Apple, niin paljon siitä on puhuttu koulussa :D
Mä en oo kanssa yhtään merkkitietoinen jossain tekniikassa. Mun mielestä MacBook on jumalten käsialaa, harmi vaan, että tää Yosemite on musta ihan sukka :D Mut tosiaan, puhelimet on Samsung ja Sony, kone MacBook, kamera Canonin, toinen Olympuksen :D En todellakaan kovin merkkiuskollinen siis minäkään. Ostan tuotteen, en brändiä :)

nea (Ei varmistettu)

Hahaa just pari päivää sitten kyselin sun siitä xperiasta ja nyt sit esittelet just sen toisen puhelimen mitä olin miettiny! :D Valinnan vaikeus on niin suuri :/ Jos itse valitsisit, kumman ottaisit, xperian vai alphan? :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, mulla on nyt kysymyksiä tullu näköjään molemmista :D Jos ois vaan yks puhelin, ottaisin ihan pienellä voitolla Alphan koonsa takia :)

mira (Ei varmistettu)

Hyvä postaus! Oon vuoden tätä sun blogia enemmän tai vähemmän seurannut, yleensä asujen takia mullahi ollu alpha muutaman kuukauden. Pitkän harkinnan jälkeen entisenä nokiantyttönä päätin vaihtaa leiriä. Vaihtoehtoina oli Samsung s5 tai iphone 5s. Villiksi kortiksi valikoitu alpha, ja olen tyytyväinen! Samat plussat ja miinukset ko sullahi. Ja pelkäsin että jos mieluurin laitan niin se jäätyy täällä Lapissa

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, mulla ainakin sippaili mun iPhone femma siihen malliin pakkasilla, että luulen, että ois tullu tiensä päähän Lapissa :D

mira (Ei varmistettu)

Alpha kestää ihan hyvin näitä -25 pakkasia,hyvä valinta sen suhteen :D Jännä sinänsä ko pitää puhelinta ostaessa miettiä jäätyykö se napapiirille vai ei :D :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha hyvä tietää :D

Spes:ial (Ei varmistettu) http://hopefromearth.blogspot.com

Itse olen edelleenkin ompputyttö ja ole ihan rakastunut 6+:saan! Akun kesto on tässä TODELLAKIN ihan eri luokkaa kun aiemmissa iPhoneissani, laitan koko ajan whatsappilla sekä iMessagella viestejä, selaan nettiä, instagramia, Pinterestiä ja ties mitä, ja akku kestää huoletta kaksi päivää! Apple on mennyt tässä oikeasti eteenpäin! Itse en aluksi pitänyt muotoilusta, sillä muistutti liikaa Samsungia, nyt olen kuitenkin niin rakastunut, etten enää vaihtaisi! Meistä on moneen leiriin, siskoni suosikki on Lumia eikä oikein edes osaa sitä perustella, tykkää vaan käyttää:)

Anna (Ei varmistettu)

En halua kuulostaa vainoharhaiselta, mutta katotaan puolen vuoden päästä. Applen akuthan on aina alkuun ihan jees, mutta sitten käy nopea rapistuminen jossain välissä :/ Mulla ainakin jokaisen puhelimen kohdalla ollut sama :/

jaana (Ei varmistettu)

moips,
onko toi kahvipönttö tiivis ettei vuoda kannen tiivisteestä???? Ja mistä niitä saa????

Anna (Ei varmistettu)

Se on Nespresson, maksaa vähän alle 20 euroa muistaakseni ja on superhyvä! Tiivis ja pitää lämmön varmaan maailmanloppuun asti. Mä luotan tohon tiiveyteen sen verran, että huoletta oon kantanu kahvini esim. mun Celinessä :)

x (Ei varmistettu)

En oo ikinä kommentoinut sulle mitään mutta nyt on kyllä pakko :-D Itselläni oli ennen iPhone 4 ja nyt on iPhone 6 plus. Nelosessa akku kesti alkuun hyvin, mutta kun yli kaksi vuotta tuli mittariin, alkoi akku tyhjentyä nopeammin muttei silti koskaan pomppinut samalla tavalla kuin sulla, että ei se jokaisessa ompussa niin mene. Lisäksi, turha lähteä yleistämään Applen puhelimien akun kestoa kun et näköjään ole noiden kutosien akkuja testaillut :-D Kaikki sitä alkuun pelkäsivät ettei plussan akku kestä mitään, onhan siinä niin iso ja akkua kuluttava näyttö. Käytän nykyistä puhelintani paaaljon aktiivisemmin kuin sitä vanhaa nelosta, ja lataan tuon plussan silti vain joka toinen päivä, ellen ole jotain leffoja siitä sattunut katselemaan. Samaa olen kuullut, että pelkässä kutosessakin akku kestää tosi hyvin. Kaikkien ei samoista asioista tarvitse tykätä, mutta pakko oli tulla omat kokemukset jakamaan kun niin haukuit Applen akut pystyyn ettei mitään rajaa :-D

Anna (Ei varmistettu)

Mä en mielestäni yleistänyt missään Applen akkuja, vaan puhuin omasta kokemuksistani niistä. Niistä viidestä, jotka mulla on ollut :) Mun koulukaverit on kaikki dissannu kutostensa akkuja, joten oletukseni senkin akun huonosta jaksamisesta on peräisin heiltä :)

Jonha (Ei varmistettu)

Mäkin olen ollut omppu ihminen jo monta vuotta, ja tällä hetkellä 5s käytössä.. Ja olen niin kurkku myöten täynnä tätä koko kapistusta että..

Akku kestää hyvällä tzäkällä just siihen puoleen päivään, ja eiku laturiin.. Kylmää ilmaa tää mun femmaS ei kestä ollenkaa.. Sammuu ja sitten samalla akku näyttää 5%...

Jonkin uuden kivan luurin haluaisin, mutta tziikailen ja vertailen vielä. Ja kärvistelen tällä femmaS nyt niin pitkään kuin mahollista. Työttömänä ei ihan heti oo vara laittaa 600-700€ kännykkään :D

Anna (Ei varmistettu)

Ainiin mä unohdin kokonaan ton kylmyyden. Mulla teki tota samaa :D

Jonha (Ei varmistettu)

:D

Silja (Ei varmistettu)

En voi sille mitään, mutta tunnen aina ihan hirveen suurta tyydytystä, kun kuulen et joku on tosi kyllästyny/pettyny/jokunegatiivinenadjektiivi iphoneensa. Tiiän monia jotka on tosi tyytyväisiä iPhoneihinsa ja ei vaihtais niitä ees kasaan kultaa, mutta vastapainoks oon kyllä kuullu niin paljon nillitystä esim tosta paskasta akun kestosta nii en oo ikinä vaa ymmärtäy sitä omenoitten ihannointia. Mä oon samsungtyttö ja tuun aina olemaan (joskin piru vie sä oot saanu mut kiinnostumaan tosta sony xperia z2 puhlusta, ja harkitsen vakavasti sen hankkimista) ja siks oonki niin ilonen ku joku muuki innostuu samsungeista Iphonen yli :D

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä ne leirit ei oo niin merkkikohtaisia ;) Musta se on Android vs. Apple oikeastaan. Mulle ainakin aika sama onko Samsung vai Sony, kunhan akku kestää ja homma toimii :)

Jenni (Ei varmistettu)

Entäs se sun Sonyn (?!) puhelin mistä joku aika sitten teit postauksen? Muistaakseni tykkäsit siitä tosi kovasti! Haluaisitko jotenkin vertailla näitä kahta? :) Haluaisin vaihtaa Applesta pois, mut en tiedä mihin merkkiin..

Anna (Ei varmistettu)

Molemmat on musta tosi hyviä. Tämän etu on pienuus ja käytännöllisyys sen mukana. Siinä akunkesto, vedenkestävyys ja parempi kamera :) Se on vaan mulle ykköspuhelimeks liian iso :/

öava?

Et ole todellakaan ainoa, jota risoo iPhonen akunkesto. En voi jakaa nettiä kuin max. tunnin niin akku on täysin tyhjä. Silloinkin akun on pitänyt olla lähes täynnä. Hetki kylmässä (esim. bussia odotellessa) tappaa akun takuuvarmasti. Eniten risoo "puoli tuntia sitten akkua oli 50% ja nyt 10%, mitä vattua?!!" -tilanteet, kun yleensä just silloin tarvitsee puhelinta kipeimmin. AARGH! :(

Olen ollut Applefan4evö, mutta nyt alkaa omput tökkiä...

Anna (Ei varmistettu)

Ainiin jooo, toi kylmä! Ei jeesus, oikeesti, 70 % akkua hujahtaa PAKKASEN takia? Morjes.

emiliaa (Ei varmistettu)

Millaisia kuvia sony xperialla tulee? Jos on tottunut iphoneen, niin pettyykö kuvan laatuun? Itselle olisi tärkeää hyvä akun kesto sekä kamera :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmmmm, Sonyssa on parempi kamera musta ku tässä Samsungissa, mutta kyllä sekin vähän häviää iPhonelle :/

Juuli (Ei varmistettu)

Siis Sony Xperia z3ssahan on ihan sairaan paljon parempi kanera kuin missään iPhonessa?! Meillä on taloudessa molemmat (Sony ja iPhone6) ja ero on kyllä ihan merkittävä.

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on z2, eikä mun mielestä sen ja iPhone5 kameran ero oo kovin merkittävä :)

meow (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen postaus, kiitos! Aivan mieletöntä, että kerroit tosta akun kestosta. Oon jo kuukausia (tai vuosia?) valittanut kovaan ääneen kaikille kavereilleni, että miksei älypuhelimissa voi olla kestävää akkua? Esimerkiksi viime kesänä menin pari-kolme kertaa kavereiden kanssa viikonlopuksi ihan luonnonhelmaan ja vaikkei siellä nyt tuu kauheesti kännykän kanssa näprättyä, niin tois turvaa ajatus siitä, että voisi soittaa jonnekin jos tulee tarve. Ja muutenkin olisi erittäin jees jos sitä akkua ei tarvis ladata koko ajan!

Sain juuri pari kuukautta takaperin isoveljeltäni sen yli neljä vuotta vanhan iPhone nelosen ja oon muuten ollut tyytyväinen, mutta akku kestää korkeintaan (melko olemattomalla käytöllä) yhden vuorokauden. Kiitos sun, aloin nyt haaveilemaan Samsungista :D

Anna (Ei varmistettu)

Hah, pahoitteluni :D Mutta joo, musta olis ihanaa kun olis puhelin, jossa kestäis akku viikon :D

essik (Ei varmistettu)

iPhone kutosessa on jo kyllä tosi hyvä akun kesto. Tota omaa 4s saa parhaimmillaan ladata kaks kertaa päivässä, mutta kutosessa kestää vähällä käytöllä jopa viikon. 4s kuluis käyttämättäkin kyllä parissa päivässä.

Anna (Ei varmistettu)

Tosi jännä, mun monella koulukaverilla on se, ja ovat mananneet sen alimpaan helvettiin :/

R (Ei varmistettu)

iPhone 6:sta en olisi minäkään kyllä mistään hinnasta ottanu. Liian iso, huono kädessä,yliliukas eikä edes ulkoisesti hieno. Sisältöön en viitsiny edes perehtyä :D olin ihan ostamassa samsungia syksyllä, mutta sitten kuitenkin päätin kokeillä iPhone 5s:ää kun oli tarve pienelle puhelimelle ja vaihtelu virkistää. Ensimmäinen iPhoneni ja on ollut positiivinen yllätys kyllä, mutta en kyllä applea uskonnoksi vielä vaihda.

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on ikävä mun Applen etukameraa, mutta ehkä mä selviän :D

Heidi (Ei varmistettu)

Aika kuvaavaa, että luin tätä junassa iPhonella, joka oli tietenkin latauksessa. Olinhan surffannut jo hetken netissä. :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

milsu (Ei varmistettu)

Hei onko sulla androidissa kans ne vammaset android hymiöt vai saitko esim instagramiin toimimaan emoj hymiöt? Itsellä sama puhelin käytössä mutta en vaan keksi miten saisin igssä vaihdettua perinteiset emoj hymiöt :(

Anna (Ei varmistettu)

Sain joo, tai siis WhatsAppissa sain, IGssä on ne hölmöt, mut nopee niihin tottuu :)

Pages

Kommentoi