Satumetsää anyone?

Mungolife

Auttakaahan nyt bloggaajaa rakkaat lukijat! Tässä muuton keskellä eniten on harmittanut se, että mun 2,8 litrainen Satumetsä-kulho hajosi kahteen osaan :(

Tutkin tunteja eri sivustoja, ja tuntuu olevan kaikkialta loppu kyseinen kapistus. Olisikohan jollakin lukijalla nurkissa pyörimässä tätä turhana? Ostaisin sen mielellään pois hyvään hintaan!! Kyseessä siis se iso tarjoiluastia, ei pieni kulho :)

Help!!

Kommentit

kuuh

Mä olen muutamaan otteeseen löytänyt etsimiäni Arabian ja Iittalan astioita löytänyt Astialiisasta ja jos sieltä ei ole heti löytynyt niin ovat laittaneet ylös etsimäni astian ja ilmoittaneet kun saapuu. Astialiisan liikekin on oikea taivas, ainakin tällaiselle astiarakastajalle :)

Milla (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

Tuo on Taika, ei Satumetsä.

JennaM. (Ei varmistettu)

Moikka!
Muistaakseni Satumetsä-sarja on Iittalan sesonkituotantoa, eli varmaan se tulee tässä kevään korvilla taas laajemmin myyntiin. Muistelisin myös, että Stockmannin hullareilla sarjaa on ollut myynnissä monena keväänä :)

maria (Ei varmistettu)

joillain kirppiksillähän voi tuota olla myynnissä? jossei muualta löydy :-)

Laura (Ei varmistettu)

Hei,

Jos useammalta löytyy tätä, niin Annan saatua omansa, myykää pliis joku mullekin tuollainen! Maksan hyvin :)

Linn (Ei varmistettu)

Moi!

Meilasin Annalle mutta mikäli hänelle on jo löytynyt olisi minulla yksi käyttämättömäks jäänyt! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä vastailen sulle pian :)

Mariiia (Ei varmistettu)

Mulla on ja mielelläni myyn eteenpäin. Laita vaikka mailia jos kiinnostaa ja ehdota jotain hintaa. Asun Helsingin keskustassa. :)

eli (Ei varmistettu)

Jyväskylän Keljon Prismassa näkyi tuota, pieniä kulhoja ja lautasia myynnissä. Ainakin vielä viime kuun alussa näin oli. :)

Anna (Ei varmistettu)

Minäpä hainkin nimenomaan sitä isoa kulhoa, kuten tekstissä lukee ;)

lillamy (Ei varmistettu)

Voi ei :( Noitten hinnat on aika korkeat nyt, kun noita on tosiaan niin hankala saada. Ei valmisteta enää ja tuntuu ettei keräilijätkään oikeen ainakaan tällä hetkellä laita niitä kiertoon. Mullakin on yksi tuollainen kulho, mutta en halua luopua siitä, kun uutta ei tilalle ihan helpolla hommatakaan, jos alkaakin myynti harmittaa :D Harmi ettei tullut hankittua useampaa silloin kun noita valmistettiin, jos itselläni olisi useampi niin myisin kyllä sulle mielelläni. Mutta eiköhän joku toinen lukija pelasta sut! :)

Ootteko nyt siis muuttaneet? Tsemppiä järjestelyihin, sisustamiseen jne. Itse muutin jo melkein kuukausi sitten ja vieläkään ei kämppä ole ihan "valmis", esimerkiksi olkkarista puuttuu vieläkin lamppu kun ole keksinyt millaisen haluan :D

Laura (Ei varmistettu)

Heippa, oletko löytänyt jo kyseisen kulhon ? :) itseltäni löytyisi tuo todella hyväkuntoisena kaapissa pölyyntymässä :D

Anna (Ei varmistettu)

Olen joo :)

Laura (Ei varmistettu)

Hei! Laura, mä mielelläni ostaisin kulhon!

Mia (Ei varmistettu)

Esimerkiksi Hobby Hall:n sivuilta löytyy :) Mielestäni olen lähiaikoina nähnyt myös mm. pääkaupunkiseudun Iittala-myymälöissä.
On kyllä ihana tuo Taika-sarja! :)

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on ensinnäkin Satumetsä, ei Taika. Ja toiseksi, Hobby Hallilla on sitä pientä kulhoa, ei tuota 2,8 l :)

Janna (Ei varmistettu) http://www.playedineverytoilet.blogspot.com

Hei! Kannattaa liittyä Facebookissa Iittalaa myyville fb-astiakirppiksille (esim. Arabia/Iittala - astioiden kirpputori UUSI). Joku siellä aina myy jotain osia Satumetsästä ja lisäks voit laittaa Ostohalu-kansioon ym. ilmoituksen, että haet kyseistä kulhoa :) Toivottavasti löydät pian uuden kulhon!

Anna (Ei varmistettu)

Onneksi löysin tuollaisen lukijaltani :)

Tiina (Ei varmistettu)

Hei! Satumetsä sarja palaa taas kesäksi myyntiin(:

Anita (Ei varmistettu)

Satumetsää NYT Sokoksella !! :)

Kommentoi