Secret Pool Party

Mungolife

Home sweet home ja suoraan dissertationin kimppuun. Kotona ei tosin ehdi olla kovin pitkän aikaa. Seuraava reissu lentokentälle on edessä nimittäin kolmen viikon päästä. Kohdetta en kyllä itsekään tiedä. Nimittäin Nelly.com on järjestämässä porukalle Pool Partyn salaiseen kohteeseen, jonka mekin saamme tietoomme vasta lähtöpäivänä. Tiedän vain, että Nelly.com osaa kyllä järjetää tapahtumat ja reissut viimeisen päälle, joten tästä tulee varmasti eeppinen kokemus. Matkalle tarvitsen mukaan kuulemma bikinin ja passin, ja matkaan mennään Nellyn yksityiskoneella. Interesting. Mukana reissussa on paljon pohjoismaisia blogaajia, artisteja ja muotikansaa, joten reissusta tullee ihan mieletön :)

Nyt jollakin teistä on mahdollisuus voittaa kultainen lippu tuonne reissuun! Jos haluatte siis paikan itsellenne ja ystävälle Nelly.comin koneesta, niin kerro kommenttiboksissa, miksi juuri sinun pitäisi saada lähteä tähän reissuun!

Valitsemani henkilö voittaa 100€ lahjakortin Nellylle ja lisäksi pääsee kisaamaan 8 muun valitun blogilukijan kanssa kultaisesta lipusta mukaan. Motivoitunein lukija palkitaan lopulta Nelly tiimin valitsemana tuolla kultaisella lipulla näiden bloggaajien valitsemien voittajien kesken.

Palkintona siis matka ja majoitus salaiseen kohteeseen 8.-9.5.2015.
Ikäraja 18. Osallistumisaikaa 22.4 asti.

Kommentit

Kiia (Ei varmistettu)

Teen tällä hetkellä kahta työtä arkisin ja vapaa-aika on todella kortilla. Ja kun vapaapäivä vihdoin koittaa olen niin poikki fyysisesti, etten jaksa tehdä muuta kuin maata kotona eli tällainen miniloma tulisi todella tarpeen!

Heidi Jaakkola (Ei varmistettu)

Tämähän olisi unelmien täyttymys, ihan mieletön kokemus. Kroppa on biksukunnossa ja mä olen todella hyvä pukeutumaan nimenomaan poolille ;) Joskin imisin koko siellä olevalta porukalta kyllä niin paljon inspiraatiota kaikkeen pukeutumiseen, että pää voisi jopa räjähtää. P.S. Kalenterissa on tyhjää tuona ajankohtana.

Rouva S (Ei varmistettu)

Matka olisi mulle nyt niin hyvä pieni pakomatka arjen pöyrityksestä. Koko kevät on mennyt stressatessa ja mieli on ollut välillä oikein apeakin sen johdosta. Työpaikalla on ollut todella vaikeita aikoja, suuria muutoksia. Osa hyvään suuntaan, mutta osa myös selkeästi huonoon. Tällainen pieni get away olisi ihan täydellinen, pääsisi kerrankin johonkin niin, ettei itse tarvitse kaikkia järjestelyjä hoitaa.

Lisäksi myös ystävä, jota mukaan ajattelisin, on flunssan kourissa ollut jo viikkoja. Hänkin kaipasi tällaista positiivista yllätystä!

Olen blogiasi seurannut jo monen monta vuotta, monestakin syystä. Laadukkaat kuvat, hyvä tyylitaju ja koiratkin niin söpöjä. Joten kiitos sinulle ihanasta blogista! :)

Mari M. (Ei varmistettu)

Kukapa nyt ei matkasta innostuisi. Voin tuntea jo kuuman tuulen, ihon joka kaipaa pulahdusta viileään altaaseen ja karhean kurkun, jota kostuteaan poreilevalla juomalla. Toilettipäkki ja passi valmiina :)

AnnKat (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/traveladventureswithoutend/

Kesäloma ajoittuu juuri toukokuulle ja kaikki lomasuunnitelmat menivät tossa pari viikkoa sitten aivan uusiksi. Nyt on jotain matkoja saatu järkkäiltyä. Olen Suomessa 8-9.5. ovat ainoat päivät, jotka olen matkojen välissä Suomessa, joten mikä ettei tuolloinkin voisi lähteä jonnekin ... :)

anna (Ei varmistettu)

Mulla on ollut tosi rankka kevät ja on kiittäminen parasta ystävääni siitä, että joka päivä löytyi kuitenkin joku syy hymyillä! Hän on ollut tukena ja piristävänä tekijänä ja tämä reissu olisi upea tapa kiittää häntä kaikesta. Tämä tyyppi inspiroi ja saa mut nauramaan ja ansaitsisi tämän reissun mun kanssa. Olemme myös haaveilleet yhteisestä reissusta ja molemmat rakastetaan yllätyksiä!

Voi apua TAHDON!! Mä ottaisin mukaan mun kultamuru siskon, joka painaa liikaa duunia ja tarvii hengähdystaukoa. Mäkin kyllä kovasti tartten lomaa. Oon ihminen joka tarttee aurinkoa elääkseen. Tää Suomen sää ja kasistneljään-duuni on saanu mun normaalin iloisen mielen matalalle. Huikea ja aurinkoinen reissu ois saletisti tiedossa ja olisin niiiin mielelläni mukana! :)

Ane (Ei varmistettu)

Loma kuullostaa kaukaiselta käsitteeltä; semmoisesta kun ei ole kerennyt kovinkaan nauttia opiskelukiireiden kanssa. Silloin kun koulua ei ole, on töitä tai koulutehtäviä pinotolkulla, joten ei niitäkään 'lomia' lomaksi voi kutsua. Poolille pääsy voisi tarkoittaa ihanan rentouttavaa irtiottoa kaikesta ja jos sen sijainti on aurinkoisella puolella maapalloa, saisi kroppaansa aimo annoksen vitamiineja jaksamaan aherrusta :)

Mukaan ottaisin ihanan ystäväni, joka monista suuremmista murheista huolimatta on jaksanut opiskella mun kanssa todella ahkerasti!

Nn (Ei varmistettu)

TÄTÄ MÄ TARVIIN. Olen koko vuoden raatanut gradun kanssa tehden samalla lähes täysipäiväisesti töitä todella hektisessä ympäristössä. Kaiken tämän keskellä olen saanut kroppani ja mieleni sellaiseen stressitilaan, että huh huh. Olin jo aikoja sitten päättänyt, että gradun valmistuttua lähden pitkälle reissulle ja heti, mutta nyt töiden ja rahatilanteen vuoksi näyttää siltä että ei tässä mihinkään pitempään reissuun voi lähteä. Sen takia edes pieni irtiotto näiden pool partyjen muodossa tulisi enemmän kuin tarpeen. Lisäksi olen tämän stressin seurauksena tahattomasti laihtunut sellaisiin mittoihin, että pakko päästä esittelemään bikinikuntoa jonnekkin :D

Salla (Ei varmistettu)

Tämä kevät on ollut valehtelematta elämäni rankin, tähän on mahtunut paljon opiskelukiireitä sekä pahimpana perheenjäsenen menetys. Tällä hetkellä siis todella kaipaisin irtiottoa arjesta, jotta pääsisin hetkeksi eroon kaikista negatiivisista asioista. Teiltä bloggaajilta ja muilta reissun ihmisiltä saisi varmasti iloista seuraa sekä inspiraatiota pukeutumiseen.

Laura (Ei varmistettu)

Näin tän poolparty jutun jo nellyn sivuilla ja mietin että kuin huikeeta ois päästä mukaan! Suomen sää on masentanu syksystä asti ja pien irtiotto tekis todellakin terää. Mukaan haluaisin mun ystävän joka painaa aivan liikaa töitä ja jolla on muutenkin ollu aika rankka alkuvuosi. Ja miten mahtavaa ois päästä samaan paikkaan monen upean bloggaajan kanssa!

Salainen unelma

Loma, ajatuksena jo pelkkä sana kuulostaa nautinnolliselle. Olen opiskelija, joka on parhaimillaan (pahimmillaan), joutunut tekemään 2 työtä koulun ohella, jotta olisi mahdollista maksaa kaikki laskut ja saada vielä ruoka. Lomaa en ole saanut viettää 4 vuoteen, koska yksinkertaisesti ei ole ollut varaa lähteä mihinkään, ei tällä opiskelijabudjetilla. Pieni lomareissu ennen kesän alkua ja runsasta työkiirettä virkistäisi kehoa ja mieltä todella paljon. Matkaan ottaisin ihanan siskoni, joka on tehnyt todella paljon töitä säästääkseen ja päästäkseen valmennuskurssille ja sen kautta haluamaansa opiskelupaikkaan, se tyttö ansaitsisi juuri tämmöisen loman.

Marianne (Ei varmistettu)

En lähde kilpailemaan suorituksilla kertomallani kuinka paiskin töitä tai miten stressaava alkuvuosi on ollut, kaikilla on arjessa omat haasteensa. Tämän vuoden tavoitteena kuitenkin on tehdä kaikkensa sen eteen, että mahdottomalta tuntuvatkin asiat voisivat käydä toteen :) Olen varsinkin blogeja lukemalla oppinut, että kun laittaa täyden panoksen siihen mitä tekee ja ei pelkää tavoitella suuria, voi tapahtua uskomattomia asioita. Tämän vuoden aion omistaa tavoittelemalla unelmalta kuulostavia asioita miettimättä sitä, mikä on onnistumisen mahdollisuus ;) Jos paketti lapsellista intoa, naurua ja eläväisyyttä kiinnostaa, lähtisin mielelläni mukaan hankkimaan Nellyn allasbileisiin ryppyisen ihon, sen täytyy näyttää paremmalta kuin normaali kylpyryppyisyys! Mennään jo! :)

Satu (Ei varmistettu)

Mulla on nyt ollut rankka kevät(ja talvi). Jäin yllättäen työttömäksi joulukuussa, ja silloin suunnitteilla ollut reissu jäi rahasyistä toteutumatta. Nyt vaan koitan jostain saada töitä, että saisin talouden tasapainoon ja pääsisin sinne kaipaamaani reissuun! Tää mahdollisuus tulisi siis totisesti tarpeeseen.

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Oisko mitään täydellisempää? En kyllä heti keksi! Tulisi niin tarpeeseen tuollainen pieni irtiotto arjesta ja koulu rumbasta ennen työntäytteistä kesää. Mukaan ottaisin ehdottomasti ystävän jonka kanssa nähdään aivan liian harvoin, mutta jonka kanssa on aina ihan mielettömän hauskaa. Eli tuollainen pieni irtiotto poolilla olisi mitä mahtavin piristys arkeen, inspiraation lähde sekä mahdollisuus viettää aikaa ihanan ystävän kanssa!

Artsi (Ei varmistettu)

Wau!!! Itse olin lähdössä joulukuun alussa Dubaihin ystävän kanssa, mutta muutamaa päivää ennen reissua sain (mun tuurilla) pahan angiinan ja olinkin sairastupalaisena täällä Suomessa ihanan Dubain sijaan. Ja voin sanoa että kyllä ärsytti, ja ärsyttää yhä.. Mutta minkäs teet, terveys ennen kaikkea. :) Tässä olisi mahdollisuus "korvata" ystävälle joulukuinen sairasteluni takaamalla hänelle upean reissun upeassa seurassa ;-) Ehdottomasti siis mukana skabassa!!

Nelly kvist (Ei varmistettu)

I deserve to win since I have been having a slightly more difficult year in many aspects and am a girl who haven't been able to travel thanks to that nor just sit down and take a deep breath, forget about everything and have fun. I would bring my sister with me that has been in the same situation, and words can not describe what a privilege and honour it would be invited to such an epic party at my favourite web-store so far. I would dance, swim and just socialise and enjoy time off to kick off the summer in an epic way!

Many hugs and kisses,
Nelly Kvist from Sweden

Ella (Ei varmistettu) http://www.ellasandblom.blogg.se

Oh wow this would be awesome to get to go to! :D I would bring my best friend Charlott, since we've been best friends for 9 years now!
We both are studying in university right now, and we both have extra jobs on the side, so we don't get to spend that much time together anymore. None of us have been overseas in a really long time either, and we really miss summer right now! ^^ We both have our birthdays in May as well so it would be the perfect celebration! :D

Hope to see you there! :)

Zinnuska (Ei varmistettu)

Mä oon lukenu sun blogia niin kauan etten edes muista, jo reippaasti ennen sitä kun asuit vielä Viikissä ihan meidän naapurissa. Kerran jopa bongasin sut Simban kanssa lenkillä, mutta lähdit eri suuntaan, enkä viitsinyt jahdata! :D Olisi ihan huippua tavata vihdoin live-Anna ja tottakai kasa muita bloggaajia :) Noi Poolpartyt on ihan mahtiaikaan, koska mulla alkaa 4 viikon kesäloma (mikä kesä?) jo toukokuun alusta duunin ihme säännösten vuoksi, ja kukaan kavereista ei tietenkään ole siihen aikaan lomalla (niin, kukapa nyt vapaaehtoisesti toukokuussa lomia pitelisi...). Eipä siis paljoa ole tekemistä tiedossa ja ilmatkin Suomen kevään tietäen saattaa olla mitä tahansa, joten tällainen yllärimatka tulis enemmän kun tilaukseen :) Pooli + Partyt ei voi olla mitään muuta kuin huippureissu <3

Emma (Ei varmistettu)

Poolille olisi mahtava päästä! Koulun ja työn täyteisen kevään jälkeen olisi upea päästä reissuun. Työt etenkin ovat painaneet mieleni alas kevään aikana ja täyspäiväinen opiskelu ei ole helpottanut asiaa. Lomat töistä rapsahti toukokuulle vuorostaan minulle tänä vuonna. Matka tulisi siis hyvään ajankohtaan ja mitä mainioin tapa juhlistaa kevätkauden päätöstä koulusta ja tietenkin ottaisin matkalle mukaan rakkaan ystäväni, jonka valmistujaiset on tänä keväänä. Mikä mahtava valmistujaislahja!

Aurinkoista kesänodotusta:))

Ei vitsit, serkkuni(ja parhaan ystäväni) kanssa puhuimme juuri kuinka olisi kiva mennä johonkin minilomalle. Meidän vuoden kohokohta on aina pääsiäisreissu Virroille, koska kummallakaan meistä ei juuri ole varaa sen hulppeampaan matkaan. Hauskaa meillä on joka tapauksessa aina, missä sitten olemmekaan yhdessä. Yhteinen reissu salaiseen paikkaan kuulostaa aivan superilta, kun olemme mieheni kanssa puhuneet perheen perustamisesta ja kohta rahat ja aika on vielä enemmän kortilla.

Anne (Ei varmistettu)

Kiitos Anna upeasta blogista! On uskomatonta miten blogisi lukeminen saa usein huonoinakin päivinä unohtamaan huolet ja murheet, kun mielen valtaa matkustelun täyteinen haaveilujen maailma. Reiluun vuoteen on ollut mahdotonta ajatellakaan reissuja ja muita irtiottoja, mutta nyt olisi vihdoin siihen aikaa ja mahdollisuus. Uskon, että monille muillekin kuten minullekin tällainen tilaisuus irtiottoon olisi enemmän kuin unelma. Toivotan kaikille jaksamista kevään keskelle ja tsemppiä kesän odotteluun, kyllä se odotus taas palkitaan <3

Ame (Ei varmistettu)

Todellakin haluan! Olisi ihan mahtavaa päästä reissaamaan! Kuulostaa niin upealta! <3 En ole ollut ulkomailla kahteen vuoteen. Talouteni ei anna myöten matkustamiselle. Oma elämä on täynnä takkua: opiskelen väärää alaa, en meinaa millään päästä opiskelemaan sinne minne haluan ja muutenkin kevät on ollut rankka. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolla on myös ollut todella rankka loppukevät. Tarvitsisimme molemmat kunnon irtioton arjesta. Ja olisi niin ihanaa päästä inspiroitumaan kaikkien teidän huippubloggaajien seurassa! :)

SHaidi (Ei varmistettu)

Olen opiskelija ja teen koulun ohella töitä, jotta saisin edes vähän palkastani säästöön. Kuitenkin suomen tyyli on kuitenkin usein rokottaa ahkeria opiskelijoita työssä käynnistä. Usein siis ulkomaan reissuista saa vain haaveilla. Viimeksi kun varasin itselleni matkan sain pari viikkoa ennen matkaa kuulla että koulussa on pakollisia tunteja ja ellen käy niillä valmistuminen siirtyy puolella vuodella, ellei jopa vuodella. Ja koska lentoja ei saa vaihdettua, siirrettyä tai myytyä eteenpäin, maksoin yli 300e siitä että haaveilin lomasta ja auringosta. Vaikka elämässäni menee tällä hetkellä todella hyvin ja viimeinen vuosi on ollut mahtavaa aikaa, niin tälläinen extemporereissu olis mahtavaa! Mukaan ottaisin tietenkin parhaan kaverini!

net (Ei varmistettu)

Mä oon koko huiman 20 vuotiaan elämäni aikana matkustanut ainoastaan ruotsiin ja viroon, ellei taaperoikäsenä tehtyä etelän matkaa lasketa. Tuntuu että oon jäänyt paljosta paitsi, mutta kun vanhemmat ei koskaan olleet mitään reissaajia ja itellä rahatilanne on nyt aikuisiällä ollut esteenä niin ei oo vaan tullut lähettyä. Sanomattakin siis selvää että tämmönen juttu olis ihan super!

Maria (Ei varmistettu)

Olen suorittaja. Hiukan yli kolmekymppisenä on mahtava ura ja ihana perhe. Monenlaista on mahtunut matkan varrelle. Mutta jok'ikinen poolparty ja muutkin hippalot mitä suurimmassa määrin ovat jääneet väliin. Olisin siis ikimuistoisen otettu, jos pääsisin elämäni ihkaensimmäisiin poolpartyihin ennen suloista, teini-ikää kolkuttelevaa tytärtäni. :)

ainovk

Tässä mun syy, miksi juuri mut pitäis napata kyseiselle reissulle matkaan mukaan: Tänä keväänä kävin opintoihini kuuluvan pakollisen C#-ohjelmointikurssin. Kurssin työmäärä oli jotain uskomatonta, monta tuntia viikossa yli kolmen kuukauden ajan sai tietokoneen näyttöä tapittaa ja palkintona siitä vain 6 opintopistettä. Jotka ei tosin ihan vielä ole plakkarissa... Nyt enää vain tentti kyseisestä kurssista jäljellä, josta luultavasti en ainakaan kauhean mahtavin tuloksin tule läpi pääsemään :D Tenttitulosten julkaiseminen sattuu sijoittumaan juuri tuolle perjantaille, joten jo tulevaa pettymystä ajatellen olisi pieni irtiotto kyseisenä viikonloppuna paikallaan ;)

Lisäsyynä mainittakoon, että edellinen "irtiotto"matkani äskettäin Espanjaan päätyi pelkästään sängyssä makoiluun, yli 38 asteen kuumeeseen ja espanjalaiseen sairaanhoitojärjestelmään tutustumiseen. Positiivisena puolena tässä se, että kun ei yli viikkoon voi syödä mitään, laihtuu aika hyvin kesää edeltävään bikinikuntoon, hehheh.. :D

Julia (Ei varmistettu)

Miksi minä? Mä olen loman tarpeessa!
Nyt näin parikymppisenä aika menee oikeastaan hevoseen ja töihin. Millon pyörin hevosliejussa tai kisoissa ja toisena hetkenä koitan kustantaa harrastusta. Rahaa ei oikein ole ollut ylimääräisiin menoihin, vaikka hetken irtiotto arjesta tekis enemmän kuin hyvää! Vaikka hevosurheilua rakastan sydämmestäni, niin välillä olisi ihan OK laittaa kevään mutakelien kuorruttamat ratsastushousut nurkkaan ja laittaa rennommat (ja naiselliset!) vaatteet päälle ja ihan vaan olla ja nauttia :) saisi uutta puhtia arkeen!

Nina (Ei varmistettu)

Haluaisin itse toki voittaa matkan mutta enemmän toivoisin voittoa hyvälle ystävälleni kuka ei ole koskaan käynyt ulkomailla, saatika istunut lentokoneessa. Näemme tosi harvoin, viimeeksi v.2011, sillä hän asuu eri paikkakunnalla minun kanssa ja välimatkaa on satoja kilometrejä. Toivoisin voittoa hänelle, ehkä samalla myös itselleni, jotta saisimme viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa <3

Kia (Ei varmistettu)

Raha on tällä hetkellä niin tiukilla, ettei matkoista voi kuin haaveilla. Pieni loma voisi tehdä hyvää fyysisesti raskasta työtä tekevänä.

Maija (Ei varmistettu)

Lyhyestä virsi kaunis, mun kuuluu lähteä tonne mukaan. Toi matka on tehty mulle ja sattumoisin mul on vapaapäivät noina päivinä. Passi on ajan tasalla ja valmiina matkaan. Ei muuta, ku vamos :)

sallamaria

Aivan mahtava kilpailu! Ja ajankohta osuu mitä parhaimmin minun ja parhaan ystäväni opiskelujen loppuun. Minä ja ystäväni paahdamme nimittäin tällä hetkellä opinnäytetöitämme kovaa vauhtia valmiiksi. Tahti on kova ja aika meinaa loppua kesken, mutta ei auta. Opinnäytetyöt palautetaan juurikin tuota reissua edeltävänä päivänä, joten mikä olisikaan parempi palkkio kovasta uurastuksesta ja valmistujaislahja kuin tämä reissu? :) Etenkin, kun me molemmat painimme monen monta vuotta ennen kuin pääsimme opiskelemaan unelma-alaamme ja nyt yllättäen valmistuminen on ihan kivenheiton päässä!

S (Ei varmistettu)

Olen opiskelija ja yritän valmistua joulukuuksi. Tällä hetkellä teen opinnäytetyön lisäksi töitä 5-7 päivää viikossa. Olen todella stressaantunut ja kroppani kärsii tästä. Atooppinen iho kiusaa, joku pienimuotoinen akne on päättänyt leiriytyä otsaan ja olen lihonut hieman. En ehkä ole parhaassa rantakunnossa, mutta ei sen niin väliä. Olen todellakin loman tarpeessa ja niin on siskonikin, jota liian harvoin tulee nähtyä. Olisi huippua voittaa! :)

Viivi U (Ei varmistettu)

Haluaisin viedä matkalle naisen, jossa on häkellyttävää sisua ja loppumatonta taistelutahtoa. Vaikka oma kroppani ei ole timanttisessa bikinikunnossa, niin kaapit ovat täynnä niin värikkäitä bikineitä, ettei rantakunnosta väliä. Olin auto-onnettomuuden vuoksi sairauslomalla muutaman vuoden, minkä vuoksi arjen täyttänyt balettiharrastus vaihtui teho-osastoon ja juuri startanneet yliopisto-opinnot muiden opiskelujen etenemisen kaihoisaan seuraamiseen. Moni ei ymmärtänyt, miten pelottavalta ajatus opiskelun vaihtumisesta eläkkeeseen tuntui ja miten hurjaa oli tottua valtaviin lääkemääriin. Ystäväni kuitenkin opetti, että katkeruus ei kanna minnekkään ja huonot ennusteet pitää uskaltaa kyseenalaistaa ja haastaa. Tässä sitä ollaan; kohta kandipaperit kourassa ja nykyään voin jälleen vetää balettitossut jalkaan, vaikka ballerinaa ei tästä naisesta enää tulekaan. Haluaisin viedä ystävän lomalle, sillä hänen roolinsa niin parantumiseni kannalta kuin ystävänäkin on ollut korvaamaton: hän on opettanut, ettei ole yhtä valmista reittiä, jota kulkea tai yhtä kehikkoa, johon asettua. Hän on viisas, kaunis, tinkimätön ja tarpeellinen, samalla vahva ja hurmaava. Hän on nainen, joka ansaitsee sen, että kaikki hänen unelmansa toteutuisivat. Aurinkolomsta olisi hyvä aloittaa.

JasminVirtanen (Ei varmistettu)

Oon viimeks pari vuotta sitten käynyt lämpimissä maissa ja olisi kivaa päästä ekaa kertaa täysi-ikäisenä "yksin" matkalle mun parhaan uuden kaverin kanssa, joka ei ole koskaan käynyt Ruotsia pidemmällä!

Riikka (Ei varmistettu)

Rakas ystäväni tekee duunia todella paljon, kuin myös itsekin. Hänellä on kaiken lisäksi ero käsillä poikaystävästään, joten matka olisi ihana irtiotto kaikesta täältä.

Ida (Ei varmistettu)

Voi ei mikä kisa!! Ehkä yksi parhaista mitä on ollut! Itsekin tosiaan olen ehkä hieman loman tarpeessa, pienen pojan äitinä, opiskelijana ja työssäkäyvänä harvoin on aikaa lomailla. Välillä "töitä" on 24/7 7päivänä viikossa, valintojahan nämäkin tosiaan ovat.. Niin paljon kun elämääni rakastankaan niin kukapa ei olisi loman tarpeessa ja valmiina arjen irtiotolle!

Saaramaria (Ei varmistettu)

Hoho, minä ja ystäväni oltais niin loistava kokoonpano reissuun tuonne muotikansan ja huippubloggareiden keskelle; kaksi työssäkäyvää pienten lasten äitiä, joiden muodikkuus perustuu yöllisiin silmtä ristissä tehtyihin nettikauppaostoksiin ja ajoittaisiin eksymisiin lastenvaateliikkeistä aikuisten kauppohin (heti siihen viereiseen, oli se sitten Lindex tai joku muu...) Ei sillä, etteikö ideoita ja tahtoakin olisi panostaa enemmän, mutta tähän sopii klassinen urheilutermi parhaiten; tehdään omaa suoritusta ja katotaan, mihin se riittää :D :D :D Voi morjens ja ristus notta meillä (eikä varmasti vähiten muilla) olis hauskaa tuolla reissussa, kun oltais perinteiseen tyyliin omia hölmöjä itsejämme ja nauttisimme inspiroivasta seurasta :D
Mukana siis suurin toivein :D

Mikaela (Ei varmistettu)

En mä tiedä miten erottuisin, kun noin moni muukin köyhä opiskelija tai muuten loman tarpeessa :D mullakin siis vain haave ulkomaanreissusta, sillä vaikka teen töitä opiskelujen ohella, niin opintotuen takia en saa ansaita liikaa. Aion opiskella myös kesällä, joten pieni breikki tähän väliin olis tosi ihana! Varsinkin et pääsis pois Suomesta ja ajatukset sen myötä narikkaan :)

Sara (Ei varmistettu)

Mahtikisa! Asiaan; olisi varsin vähättelyä sanoa, että olen loman tarpeessa. Tammikuun loppupuolelta asti stressikimpale mahassani on kasvanut kasvamistaan ja pääsykoepaniikki on jo nyt sellaisissa sfääreissä etten ikinä kuvitellut olevan mahdollista. Rehellisesti sanottuna valveillaoloaikanani mietin joka hetki tulevaa yliopiston pääsykoetta, huolimatta siitä, onko opiskelukirjat edes näköpiirissä (jep onhan ne koko ajan). Siirsin juuri eilen illalla televisioni lattialle, jotta saisin nipistettyä Temptation Islandin ja kotijumpan samaan tunnin pakettiin. Työt olen jättänyt melkein koko kevääksi ja elän osa-aikatyön säästöillä pääsykokeeseen saakka; silti rahaakin suurempi syy irtioton mahdottomuuteen on aika ja stressi; ihan turha maksaa itseään kipeäksi lomasta, kun ajatusta ja stressiä ei millään saa hetkeksikään irti pääsykokeista. Tänä vuonna olen käynyt vain kerran juhlimassa kavereiden kanssa, muu aika onkin kulunut joko neljän seinän sisällä kotona taikka kirjastossa.
Joten parempaa ajankohtaa ei matkalle voisi olla; täydellinen mahdollisuus stressinollaukseen ennen viimeistä kolmen viikon rutistusta! Jännitys, yllätyksellisyys ja mahtavat ihmiset (!!!) olisivat varmastikin (ainoa) keino unohtaa stressi edes hetkeksi. Mukaan lähtisi tietenkin parhaista parhain tsemppaava ystävä, jolla kutakuinkin samanlainen stressi päällä kuin itselläni.

A (Ei varmistettu)

Oon ollut nyt hyvän aikaa työttömänä osaksi tietenkin huonon työllisyystilanteen vuoksi ja osaksi todella huonojen sattumien kautta ja rahat on sitä kautta suht vähissä. Innostuinkin hirveesti kun näin tän kilpailun, kunnes luin koska se järjestetään.. Noh, tottakai juuri sinä viikonloppuna kun mulla olisi koko vuotena jotain "pakollista" menoa näin työttömänä. Mutta siirrän vaikka vuoria että pääsisin mukaan haha. :D Nyt kun kelailen muuten taaksepäin oon myös ollut lähes jokaisella ulkomaanmatkallani tosi kipeenä, kahtena joutunut melkein sairaalaan. Että summasummarum, ois ihan huikeeta jos se onni kerrankin pääsis suosimaan ja pääsis mukaan! :D

Marika (Ei varmistettu)

Miksi just minä ansaitsen voittaa tämän? Jotta pääsisin reissuun kera vanhan ystävän. On iho kalpea ja tili näyttää nolla, parantava vaikutus on ainoastaan auringolla. Oltais reissussa taatusti hyvää seuraa, ei mietittäis toisen mennyttä ja toisen tulevaa uraa. Paljon naurua, valoa ja lämpöä puuttuu, se toivottavasti tämän reissun myötä muuttuu. :)

Sini (Ei varmistettu)

Mun täytyy päästä messiin, jo ihan sen takia että tää kuulostaa niin mahtavalta reissulta! Toisekseen mä valmistun vihdoin noin sadalta vuodelta tuntuneiden opiskelujen jälkeen nyt toukokuussa, joten tää olis ihan täydellinen tapa sitä juhlistaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Jos voittaisin tämän niin olisin ihan uskomattoman onnellinen! Töiden lisäksi olen kevään aikana viimeistellyt opintoni ja valmistuminen häämöttää ihan nurkan takana. Kiirettä on siis pitänyt ja tuntuu, että tämän olisin todellakin ansainnut. Kavereiden kanssakaan en ole ehtinyt liikaan viettää aikaa, niin olisi ihan mahtavaa päästä kaverin kanssa reissuun!

Oijoi..viime ulkomaan matkasta on melkein kohta 10 vuotta..oh my god! ruotsissa on sen jälkeen käynyt. :D työhön paluu ja uusi arki äitiysloman jälkeen on ollut rankkaa sekä ihanaa, mutta kyllä tässä on sellanen fiilis ollut jo monta kuukautta että nyt haluis lähteä jonnekin lomailemaan lämpöön, arjesta hetkeksi pois, vaikka tämä nykyinen arki onkin ihanaa itsessään jo mutta etelän lämpö antaisi taas voimaa jaksaa työelämässä ja muissa elämän kolhuissa ja haasteissa. Rakastan aurinkoa, lämpöä, aurinkovoiteen tuoksua ja shoppailua <3

Elina (Ei varmistettu) http://elinaputus.blogspot.fi/

Kokeilempa minäkin onneani! Tulisi todella tarpeeseen opiskelu-urakan, muuton ja töihin paluun jälkeen tämmöinen minigetaway. Ja seurakin kuulostaisi todella mielenkiintoiselta, wihiiii innostun jo pelkästä tämmöisen unelmoinnista... :)

Dame (Ei varmistettu)

Aurinko, nauru, ystävät ja internetin kerma vois verrytellä mun sielun kesää varten ja takaisi eron jälkeisen egobuustauksen! Mikä parantais paremmin haavoja kun täydellinen hemmottelu. Mukaan tulis maailman kaunein nainen, joka valloittaa olemuksellaan kenet tahansa.

Jepep (Ei varmistettu)

Olen ollut ihan kamala parasta ystävääni kohtaan alettuani seurustelemaan. Olen jättänyt hänet(ja monet muut) vailla hänelle oikeutettua huomiota ja toiminut jo yli puolen vuoden ajan aivan väärin häntä kohtaan. Siksi olisikin aivan mahtavaa voittaa ja viedä hänet juhlimaan kanssani! Tiedän ettei yhdet bileet todellakaan korvaa aiheuttamaani vahinkoa, mutta tästä olisi ainakin hyvä aloittaa ystävyyssuhteen korjaus ja menetetyn ajan korvaus! :)

petra (Ei varmistettu)

Totta kai juuri sen takia, että takana on fyysisesti ja psyykkisesti erittäin raskas kevät; koulua, töitä ja vaikka mitä, mutta lisäksi tämän vuoden mahdollisesti ainoa viikon lomani alkaa nimenomaan 7.5 eli juuri sopivaan aikaan!! Enkä kyllä äkkiseltään keksisi mitään parempaa kuin tuollainen miniloma :)<3 matkaseurakin olisi taattu!

Yasminjosefina

I need the SUN and the FUN! Otan parhaan ystävän messiin, tulee unohtumaton reissu!

Pages

Kommentoi