Secret Pool Party

Desktop40

Home sweet home ja suoraan dissertationin kimppuun. Kotona ei tosin ehdi olla kovin pitkän aikaa. Seuraava reissu lentokentälle on edessä nimittäin kolmen viikon päästä. Kohdetta en kyllä itsekään tiedä. Nimittäin Nelly.com on järjestämässä porukalle Pool Partyn salaiseen kohteeseen, jonka mekin saamme tietoomme vasta lähtöpäivänä. Tiedän vain, että Nelly.com osaa kyllä järjetää tapahtumat ja reissut viimeisen päälle, joten tästä tulee varmasti eeppinen kokemus. Matkalle tarvitsen mukaan kuulemma bikinin ja passin, ja matkaan mennään Nellyn yksityiskoneella. Interesting. Mukana reissussa on paljon pohjoismaisia blogaajia, artisteja ja muotikansaa, joten reissusta tullee ihan mieletön 🙂

Nyt jollakin teistä on mahdollisuus voittaa kultainen lippu tuonne reissuun! Jos haluatte siis paikan itsellenne ja ystävälle Nelly.comin koneesta, niin kerro kommenttiboksissa, miksi juuri sinun pitäisi saada lähteä tähän reissuun!

Valitsemani henkilö voittaa 100€ lahjakortin Nellylle ja lisäksi pääsee kisaamaan 8 muun valitun blogilukijan kanssa kultaisesta lipusta mukaan. Motivoitunein lukija palkitaan lopulta Nelly tiimin valitsemana tuolla kultaisella lipulla näiden bloggaajien valitsemien voittajien kesken.

Palkintona siis matka ja majoitus salaiseen kohteeseen 8.-9.5.2015.
Ikäraja 18. Osallistumisaikaa 22.4 asti.

Kommentit (104)
  1. Teen tällä hetkellä kahta työtä arkisin ja vapaa-aika on todella kortilla. Ja kun vapaapäivä vihdoin koittaa olen niin poikki fyysisesti, etten jaksa tehdä muuta kuin maata kotona eli tällainen miniloma tulisi todella tarpeen!

  2. Heidi Jaakkola
    17.4.2015, 09:41

    Tämähän olisi unelmien täyttymys, ihan mieletön kokemus. Kroppa on biksukunnossa ja mä olen todella hyvä pukeutumaan nimenomaan poolille 😉 Joskin imisin koko siellä olevalta porukalta kyllä niin paljon inspiraatiota kaikkeen pukeutumiseen, että pää voisi jopa räjähtää. P.S. Kalenterissa on tyhjää tuona ajankohtana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *