Seinäjoella!

Mungolife

Huh!!!

Kaksi keskittymishäiriöistä, yksi auto ja reilu viisi tuntia siinä istumista. Mitä saadaan aikaiseksi?! Ace of Base -nostalgiaa, todella huonoja juttuja ja puutuneet istumalihakset.

Mut hei, me ollaan Seinäjoella!!

Mä kävin tänään laserleikkauksen alkutarkastuksessa, ja samalla sain sitten käskyn olla ensi tiistain leikkausaikaan asti ilman piilareita, eli lasit on tiukasti päässä koko Provinssin ajan. Meikäläisen löytää sitten neonpinkistä piposta...

... ja tänään on päällä myös inkkarinorsua.

Tulkaa moikkaamaan! 

Me lähetään vähän vapaapäivä-fiiliksissä kuuntelemaan Mewiä ja muita nyt, palatkaamme siis asiaan hieman myöhemmin tänään, mm. just ton laserleikkauksen jne. tiimoilta mulla ois hirveesti asiaa, kun siitä in hirveesti kysymyksiä.

Mä jätän nyt tän Kesähotellin ja meen uhmaamaan sadetta ja rukoilemaan, että Mica, Special ja Apocalypso soi!

Pusmoi, palaamme pian!

Jee, Provinssi jee!!

 

Kommentit

Siis mä olen niin kade sulle kun pääset laserleikkaukseen. Olen varmasti tän sanonu aiemminkin, mutta sanoin nyt uudelleen. :)) no kyllä mä pääsen siihen kunhan tästä pääsen ensi vuonna töihin niin pääsee maksamaanki sitä leikkausta sitte. Äippälomalla olen :) kivat noi sun lasitkin on ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja toivottavasti pääset säkin pian sitten siihen, jos se on tavoitteena :)

LaUra (Ei varmistettu)

Kapasen Nikolle tulee tänään 40 vuotta mittariin! Aattelin vaa ilmottaa, vaikkei tää sinänsä liity millään tavalla mihinkää, mutta kun oot nii kova N.Kapanen-girl ;)

Anna (Ei varmistettu)

Hitto, miten nopeesti aika meneekään!!!

axa (Ei varmistettu)

Tuli jotenkin mieleen sun ripsienpidennykset, et ootko pitäny niistä ikinä mitää taukoo vai ootko pitäny niit jo monta vuotta putkee silmissä? Voisitko luopuu niist ikinä

Anna (Ei varmistettu)

En oo pitäny ikinä taukoo, ja vähän vaikea nähdä että ainakaan kovin pian niistä luopuisin :)

Eveliina (Ei varmistettu) http://eveliinannas.blogspot.com

Voi että harmittaa, kun mentiin ristiin! Suunitelmissa oli tulla Provinssiin, joka on suhteellisen lähellä kotia, mutta Lana Del Reyn keikka olikin nyt Sunnuntaina. Olis ollu niin ihana nähdä sut siellä, juna jopa pysähtyi hetki sitten tunniksi Seinäjoelle:D Pitäkää hauskaa Pohjanmaalla!

Anna (Ei varmistettu)

No hittolainen! Pidä hauskaa Helsingissä ;)

Heidi (Ei varmistettu)

Mistä tuo inkkarinorsutoppi mahtaa olla ostettu/tilattu (ja mikä koko sulla on)? Ihastuin tuohon siinä määrin, että hommaan samanlaisen itsellenikin, jos vaan mahdollista. :D

Laserleikkaus on kyllä superjuttu, vaikka harmi sinänsä, kun nuo lasit pukevat sua niin hyvin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on itse asiassa Primarkista, ja koko taitaa olla 40 :) Ja kiitoksia kovasti :)

ami (Ei varmistettu) http://revolutionary-red.blogspot.fi/

KIITOS kun kuuntelitte Jarskin kanssa paria elämästä ja alkoholista juopunutta festarikävijää ja lukijaa perjantaina Blurin yleisössä - ei sillä että oltiin varmastikaan ainoita "häiriköitä". :D Jarskia bongasin sunnuntaina vielä Kuution luota, sua en valitettavasti. Paitsi kauempaa salaa heh. Oot aivan yhtä kaunis ja ihanan olonen livenäkin ja piti vielä sekin siinä Blurissa sanoa (jos en sanonut...) että ootte PARHAAT vaihtoehdot tuohon duuniin. Jatka samaan malliin niin tuun ehkä moiksimaan Ruississakin! ;---)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, totta kai kuunnellaan, tosi kiva, että tulitte juttelemaan :) Meidän työ on paljon hauskempaa ja helpompaa, kun te tuutte meille juttelemaan :)

Kommentoi