"She's got a clock on her feelings / back from the days when she used to have wings"

Mungolife

Hellureimoiheipäivää!

Nonii, olikohan tarpeeksi monta sanaa samassa?

Mä täällä istun masistelemassa tota ulkona vallitsevaa säätä. Ehdin jo olla onnellisesti sitä mieltä, että tuotiin aurinko mukanamme Thaimaasta, mutta väärässähän mä olin, niin ku yleensä :D No, toivottavasti se inkkarikesä sieltä vielä pamahtaa, muuten saattaa olla yksi aika murtunut kesän lapsi täällä.

Hello hello! 
I'm feeling a bit depressed here about the weather since it's been rainy all day today. I really thought we brought a little bit of the sun back from Thailand, but no :/

Me käytiin eilen Alexan kanssa vähän juonimassa tulevia synttärijuhliamme ja samalla vähän napsittiin asukuvia. Ihanaa kun on toinen bloggaaja kuvaamassa, kun tietää, mitä niiltä kuvilta oikein kaipaa :) Toisiksi paras vaihtoehto sen oman pikkusiskon jälkeen, joka ansaitsisi patsaan, kunniamitalin ja ainakin neljä papukaijamerkkiä siitä, paljonko on kehittynyt kuvaajana! Jos ennen saatoin kuvissa seistä tukka poskella, laukku väärinpäin ja vaikka ilman kenkiä, niin nyt kameran takaa satelee ohjeita, tarkennusruutu siirtyy mallin mukaan, ja kuvien laatu onkin ihan eri sfääreissä. Saa muuten nähdä mitäs tapahtuu kun meen Lontooseen, joudunko taas pomppimaan tripodin kanssa, vai saanko Lontoo-siskosta asukuvailijaa välillä. On ollut kyllä niin ihanaa, kun on kesän ollut kuvaaja/kuvaajia, joka oikeesti tietää, mitä mä kuvilta haluan :) Asu olikin hyvin simppeli ja tavallinen kesäasu, antaa kuvien puhua puolestaan siis!

Yesterday it was all sunny and we spent some time with Alexa figuring out details for our birthday bash and also took some photos. It's so great when another blogger is there to take your photos, because they really know what you're after, since they understand the whole blogging thing so well. Second best photographer after my dear sister who almost always takes my photos. She deserves a medal on how quickly she has become quite the photographer, I'm so proud of her!

Mulla oli tän Miu Miun laukun kanssa joku suvantovaihe. Ehkä sen takia, että siihen sopivia kenkiä ei hirveästi ollut, tai kun konjakinruskeita korkkareita mulla on vaan yhet, joita käytän aika harvoin (siis ennen näitä oli) ja mun vaatevarastossa on ammottava konjakin ruskeiden ballerinojen mentävä aukko, nimittäin edelliset käytin ihan puhki, ja uusia en ole löytänyt! Nyt kun on tää ruskettunut iho kesällä, niin laukulle on taas kerääntynyt reippaasti käyttöä!

I had some sort of slow phase with this Miu Miu bag, since I didn't really think I had shoes to match it, but now that it's been summer I realise I've been using it quite a lot, it goes so well with tanned skin :) 

Pakko on muuten myöntää, että näitä vihreitä Aviatoreita pohtiessani, en ollut ihan varma, tuleeko näille käyttöä. No näin parin viikon kohdalla voin sanoa, että turhaan jahkailin niinkin kauan ja annoin monta kesäviikkoa mennä ohitse. Nämä on ihanat! Oon nyt käyttäny näitä ihan päivittäin ja ne on ihan syrjäyttäny mun ruskeat moiset!

I have to admit, I was a little bit skeptical about these glasses when I bought them, I wasn't sure how much I would actually use them. It turns out, quite a lot, I think I've worn them every single day since I bought them :D I absolutely love them and just kick myself that it took me so long to get them!

Kuten tuossa pari postauta takaperin kerroin, niin oon tehny aika valtavaa tyhjennystä mun vaatekaapissa. Jotenkin alkoi vaan kyllästyttää se, miten vaikeeta oli välillä löytää sieltä mitään, ja kaipasin tietynlaista selkeyttä siihen. Toki näitä puuskia vaatekaapin uudistamisesta on iskenyt tässä viisivuotisen blogihistorian aikana yksi jos toinen, mutta tää on ollut selkeästi tehokkain :D Oon huomannut, että mun hamstraava luonteeni jotenkin säilyttää lemppareita juttuja koko ajan kaapissa, ja päätyy hiihtämään tuolla liikenteessä aina niissä "kakkoskuteissa". Totesin, että mulla löytyy kyllä niitä aivan-upeita-ja-ihania vaatteitakin ihan vaikka joka päivälle, miksi siis turhaan kulkea niissä aika kivoissa? Siis kaikki, mikä on musta "aika" kivaa, lensi korkeassa kaaressa kirpparipinoon, ja kaappi on kyllä aika rujon näköinen nyt. Mutta mieli on kyllä paljon keveämpi. Juurikin näissä kuvissa näkyvä toppi on yksi niitä vaatteita, jotka on mun lemppareita. Ja montako kertaa se on täällä näkynyt? Aa, kerran. Justiinsa.

I've been cleaning out my closets recently (figuratively and literally speaking, haha!), and I'm aiming to leave my closet at less 50 % of the clothes I had at the beginning of the summer. I have this tendency not to wear my best stuff and just wear my "ok"-clothes, for some strange. So I always end up wearing my nice clothes, when my amazing clothes hang in my closet. Stupid. So, now I'm trying to clean it out so, that it only has my best clothes left. Anything that is "okay", "nice" or "fine", has to go. Simple, right? 

  • Toppi / top, Bubbleroom
  • Shortsit / shorts, Noisy May at Vero Moda
  • Korkkarit / heels, Zara / eBay
  • Laukku / bag, Miu Miu
  • Aurinkolasit / sunglasses, Ray Ban

Arkeen tuo kyllä aimo annoksen luksusta kauniit korkokengät, vai mitä?

Cute heels add some luxury to the day, right?

(Voisko ensi kerralla myös mun varpaat ruskettua?! :D Koomiset.)
(Next time, my toes could maybe catch some sun as well?! Looks silly.)

 Siinäpä siis se eilinen arkiasu.

Tajusin muuten tänään, että siihen ku mä täytän neljännesvuosisadan on enää kymmenisen päivää. Jännää. Ollaan tässä suunniteltu niin antaumuksella meidän juhlia, ja niistä tulee varmasti tosi kivat, joten oon kerrankin aika innoissani mun synttäreistä. Jos ne ei tänä vuonna alkais itkukohtauksella, niin ois jo uutta. Mutta, mä meen tästä höpöttämästä ja palaan noihin synttäreihin itse asiassa vähän huomenna, nimittäin me ollaan palkkaamassa paria apulaista sinne, josko teidän joukosta löytyisi, mutta otetaan se asia uudestaan esille huomenna, nyt mä meen valmistelee illallista, kun Vivve täräyttää kohta paikalle ja on ensin luvassa tyttöjen etkot fiilistellen ja viinistellen ja sitten ajateltiin laittaa jalalla koreasti ja mennä tanssimaan ja nauramaan pitkälle yöhön. Tosin mun pitää olla huomenna siskoni konffiksessa klo 10. Kirkossa. Ihanaa.

So there's my outfit from yesterday. I just realised it's ten days until my birthday, and we've been planning our bday with Alexa, and it's starting to come together and looking like a great party! Yeayj! For a change, I can't wait for my bday! :) I'm off to cook some dinner for Vivve, and then we are off to party. I have to be in the church tomorrow at 10, for my sisters confirmation, but hey, it's all good. I hope :D

Pusuja sinne, ja ihanaa lauantai-iltaa! Kertokaa toki, mitä asusta tuumaatte? :)

Have a great Friday everyone! But first, how do you like my outfit? :)

Photos by: Alexa Dagmar

P.S. Huomatkaa muuten alla postaus aamulta, se ei jostain syystä kaikille näkynyt aamulla :/

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Great outfit! :) it's one of my favs so far. At first I thought those RayBans won't fit to everything but well they do! :) haha.

I hope you had a great Saturday, not Friday :p

Anna (Ei varmistettu)

Thank you so much :)

Jenni (Ei varmistettu)

Nätti asu! Noi kengät on niiiin täydelliset! Ja hei, mulla ruskettuu vaan jalkapöydät. Sääret on vitivalkoiset. Se se vasta koomista on! : D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, en oo siis ainoo outo :D

vini (Ei varmistettu)

Pakko tulla postauksen aihepiirin ulkopuolelta kysymään, että oletko kuunnellut Arkonaa koskaan? Oon viime aikoina alkanut syttyä kovasti kyseiselle yhtyeelle ja satuit tulemaan mieleeni kun koitin löytää lyriikoiden käännöksiä englanniksi netistä. Kyseessähän siis venäläinen folkmetal yhtye, mikäli esim joku kommentteja lukeva ei tiedä.. :) Jos et ole kuunnellut niin kannattaa kuunnella (mikäli ennättää) esim. biisi nimeltä Slavsia, Rus! Hieno, vaikkei tuosta musagenrestä niin välittäisikään :) (tai sanoista ymmärtäisi, kuten minä)

Näyttää muuten hyviltä nuo korkkarit, sävysävyyn säärien kanssa! ;) Kauankohan näin? :D Sääli että ihanat rusketukset haihtuu niin nopeaan, haha

Anna (Ei varmistettu)

En oo itse asiassa koskaan kuullutkaan bändistä, täytyy tehdä pientä tutkimusta :)
Mulla on onneks viime aikoina pysyny bruna aika hyvin, nyt voin vaan toivoa samaa :)

Viipe (Ei varmistettu)

Ei varmaan oo sama sisko, joka oli siellä reissussa mukana?

Anna (Ei varmistettu)

Eip, eri :)

Oon lukenu sun blogia kohta puoli vuotta ja aina vaan paranee nää sun asukuvat. Tuntee tässä ihan itsensä ihan rumaksi sun rinnalla. :) mussa varmaan on edelleenkin se ikuinen ongelma että liikaa vertaillen muihin..mutta sille vaan ei voi välillä mitään tässäkään iässä..:/

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti, tosi ihana kuulla :) Ja hei, en usko tuota sekuntiakaan :)

nina (Ei varmistettu)

Ihanat aviatorit! Minkä kokoiset linssit niissä on? M vai L?

Anna (Ei varmistettu)

Noi on ne 58 mm, mä en oo varma noista kirjainkooista :/

sz (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia susta kuten aina. :)

Jännä miten näissä kuvissa on jonkin verran yhtäläisyyksiä Alexan blogissa nähtyihin asukuviin. Vaikka Alexan asut onkin kuvannut joku muu kuin hän, on näissä mun mielestä paljon samaa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja haha, kai siinä sitten tekijänsä kädenjälki jotenkin näkyy :)

Jasmin (Ei varmistettu)

Mitä ihanaa kynsilakkaa sulla näissä kuvissa on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se onpi joku jota laitettiin manipedissä Thaimaassa :/

Kikka (Ei varmistettu)

Ei sillä että epäilisin tälle olevan sinulla tarvetta, mutta itseä ainakin seuraava blogi inspiroi kovasti. Itse tuota selattuani päädyin totaaliseen wardrobe rehabiin ja lopputulema oli että kaappiin jäi tasan lempparit, ei mitään muuta :P (ja mahtuu taas ne tulevat ihanuudet hyllyyn...)

http://www.puttingmetogether.com/

Anna (Ei varmistettu)

Täytyykin vähän tutkia :)

Sini (Ei varmistettu)

Tosi kiva sun blogi!:) oot omaperäinen! Häiritsee kun huomasin sun aloittavan laittaa näitä tekstejä sun kuviin niin nyt saman on alkanut Xenias day.. Häiritseekö sua tuo kopiointi? Ja miten yleensä suhtaudut tuollaiseen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) En nyt väittäisi kovin omaperäinen olevan, mutta kiva, jos näet asian niin :) No itse sain idean teksteihin Strictly Style -blogista, joten mun ois turha mussuttaa mistään matkimisesta tässä asiassa. Mun mielestä myös koko ajatus bloggaajien toistensa kopioimisesta on vähän hölmö, totta kai me jatkuvasti inspiroidutaan toisistamme :)

christel (Ei varmistettu)

Hei! Meniköhän minulta ohi tuo apulais-juttu vai onko siitä vasta tulossa myöhemmin lisää? :) Voisin hyvinkin olla kiinnostunut, minulle voi laittaa myös suoraan meiliä :)

Anna (Ei varmistettu)

Tulossa myöhemmin vasta lisää :)

Kommentoi