"She's got tattoos, and piercings / She likes Minor Threat she likes Social Distortion / A hood rat who needs an attitude adjustment"

Mungolife

Hellurei hei Kotkasta!

Festarirundi alkaa olla päätöksessään, ja me ajateltiin nyt heittää vapaalle, vaikka jäädäänkin vielä Kotkaan. Ystäviä Helsingistä on tulossa paikalle, ja tarkoituksena olisi lööbailla huominen Vivven perheen mökillä, nauttia upeista ilmoista, kesästä ja ystävistä :)

Ennen sunnuntailaitumille karkaamista, luvassa olisi suosikkikuvani Kotkasta ja tämänpäiväistä, viimeistä, Style Host asuani!

Hello guys and greeting from Kotka!

It's our last day style hosting festivals, and I'm off to the summer cabin with my friends for a couple of days. Before then, here's my outfit from today :)

Kiitos teille kaikille, jotka kommentoitte tuota kuva-asiaa eiliseen postaukseen, nää on tärkeitä juttuja mulle, joihin kaipaan teidän mielipidettä aina :) Vaikka loppuviimein minä tätä blogia kirjoitan, ja sitä myötä sanelen sitä, mitä blogissa tapahtuu, niin teidän mielipide varsinkin blogin ulkoasuun liittyviin seikkoihin on totta kai ihan yhtä tärkeä kuin omani. Kuvien suurentumisesta tykättiin ja ei tykätty aika tasapuolisesti, enemmän positiivista palautetta ne saivat kuin negatiivista. Tuntuu, että toisilla samankokoisilla näytöillä mahtuu, toisilla ei mahdu kuvat kokonaan, mutta aina ei voi voittaa:) Olen nyt tehnyt pienen kompromissin.. Koska itse tykkään kovasti näistä isoista kuvista JA koska ne saivat enemmistön äänistä, niin pidetään kuvat isoina. Pienensin niitä hieman, eli pienennetään tää tekstialue kanssa kuviin sopivaksi, joten toivottavasti nyt mahtuu niille, joille ei nippanappa mahtunut. Jatkossa myös otetaan sitten enemmän ehkä vaakakuvia, jotka sitten mahtuu näytölle, koska kyllähän kuvaan mahtuu koko asu seisoma-asennossa, kuvan voi vaan sitten ottaa vaakakuvana :)

Thank you very much for your opinion on the size of the pictures, I have decided to keep the big pictures, but just made them a slightly smaller. The text will be made even with the pictures early next week, so then it will look the same as yesterday, but just a little bit narrower :) Also I'll try taking more horizontal photos, since they should fit the screens well.

Muitakin uudistuksia postauksiin ja blogiin on luvassa, mutta palaan niihin tarkemmin alkavalla viikolla :) Nekin varmasti jakavat jonkun verran mielipiteitä, mutta niinhän se aina menee. Toinen tykkää pizzata ja toinen pastasta (joojoo, mulla on nälkä!)

There's a lot of changes coming up to the blog, but I'll get back to them next week :) 

Yksi muutoksista tulee liittymään kommentointiin, ja itse asiassa kommentointiin liittyen (piiitkä aasinsilta) mä haluisin nyt tässä postauksessa hieman oikaista eräitä ajatuksia, joita tuntuu olevan liikkeellä. Näin festarirundin päättyessä ollaan naureskeltu vähän kaikille hassuille jutuille, mitä tässä on rundin aikana sattunut. Meillä on ollut uskomattoman mahtava kesä, ja en olisi voinut toivoa parempaa työparia kuin Jarski. Kuitenkin, tuntuu monilla olevan vahva käsitys siitä, että me olisimme Jarskin kanssa enemmänkin kuin työpari, ja saan aiheesta päivittäin kysymyksiä, ja myös mun kavereilta tivataan heidän mielipidettään asiaan. Me olemme Jarskin kanssa työpari ja olemme kesän mittaan ystävystyneet, mutta minkäänsorttista romanssia välillämme ei ole eikä tule olemaan :D En ole halunnut blogissa ottaa kantaa mitenkään Natan ja Jarskin yksityisasioihin, mutta koska alan olemaan aika kyllästymään vamppaushuhuihin, joiden mukaan olen varastanut Jarskin Natalta, halusin laittaa keskustelulle pisteen.

Olemme Natan kanssa kavereita, eikä välillämme ole mitään kissatappelua miehestä. Olemme myös kystävystyneet Jarskin kanssa, enkä näe tässä olevan ongelmaa kenenkään muun kuin eräiden lukijoiden mielestä. Kyllä nainen ja mies voi olla ihan vaan ystäviä. Joten, jos sopisi, toivoisin, että Jarskin ja Natan väliset yksityisasiat jätettäisiin heille, ja mielellään niitä ei sohittaisi muutenkaan, ne kun eivät ole julkista riistaa , jos hyvällä moraalilla kukaan asiaa ajattelee. Kaiken kaikkiaan ihmisten yksityisasioiden ja suhteiden puiminen on oksettavaa, ja jotenkin todella törkeetä.

Itse pesen käteni koko aiheesta, ja totean, että molemmat, sekä Jarski että Nata ovat aivan upeita tyyppejä, eikä minulla ole KUMPAANKAAN HEISTÄ SUHDETTA (huomaa rautalangasta vääntö...) :D

There's some rumours going on, that I have a relationship with my colleague Jarski, and just setting the record straight, that I'm not involved with him in any other way than friendship.

Ja sitten takaisin pinnallisiin aiheisiin, eli meikäläisen kledjuihin :) En oikeen uskonut sääennustetta kun Kotkaan povailtiin upeita kelejä, ja kun Vertsulle tuli tuollainen ihana musta perusmekko myyntiin, täytin mun perusmekkojen menevän aukon tuolla superrennolla ja ihanan pehmoisella mekolla, joka sopii vähän mihin asuun tahansa. Toisen festaripäivän asustani tulikin vähän tummanpuhuva, mutta eipä tuo ole kai niin justiinsa (joskin olen ehkä hieman paahtunut täällä helteen keskiössä tänään :)

And back to the main subject, as in my outfit. I've almost burst in flames from the heat today wearing all black, but hey, that's the price you pay for being pessimist when looking at weather forecast. It's been around +28 degrees, and I'm in all-black. Nice. Well, I did love the new dress from Vero Moda, so I had to wear it, right? :) 

  • Mekko / dress, Vero Moda
  • Liivi / waistcoat, Vero Moda
  • Statement-koru / Statement necklace, Vero Moda
  • Laukku / bag, Alexander Wang
  • Bootsit / boots, Australiasta / from Australia 

Liivi ei kovin kauaa päällä viihtynyt, kun lämpöasteet oli aika korkeat, mutta alunperin suunnittelin "festariasuni" tämännäköiseksi :)

I didn't really wear the waistcoat, 'cause it was way too hot for it, but that's how I originally planned my style host outfit for today :) 

Sellanen asu siis tänään päällä :)

Yleisesti Kotka on ollut aika jännä paikka. Tavallaan on välillä tuntunut kuin olisi aikakoneella matkustanut takaisin -90 luvulle, toisaalta on ihan uskomattoman kauniita seutuja täällä, ja Meripäivien tunnelma on kyllä ainakin todella uniikkia.

So that's what I was wearing today :) Kotka has been an interesting place. Sometimes it's been way too much blast from the past, but then again, it's one of the loveliest cities in Finland, I've ever visited :)

Pieniä yksityiskohtia 2013 Meripäivistä kuvien muodossa keräilin tämänkin blogin puolelle, lisää löytyy Muotikuutiosta:

Here are some details from our stop here: 

Mä rakastan veneitä ja purjeveneitä, ja toivonkin, että joskus sitten vanhempana mullakin on vene, jota osaan ohjatakin vielä.. Aina voi unelmoida.

I love everything nautical, and I'm dreaming that one day I will have my boat, and actually know how to operate it... Well, you can always dream :) 

Kunnon Meripäiviin ja meritunnelmiin kuuluu aina vähintään yksi Jack Sparrow.

It's not really a nautical experience if there's no Jack Sparrow there :) 

Bandanojen lisäksi ensimmäisen "festari"löytöni tein täältä, esitellään se sitten vaikka myöhemmin :)

Doing some shopping at the fair, I will get back to you with what kind of cuteness I found :)

Jotenkin kaikessa karuudessaan nää satama-alueen maisemat on henkeäsalpaavan kauniita.

In all their goreness, I really find harbours very beautiful :)

Jos nyt rehellinen olen, niin olisin minäkin mielelläni viettänyt päiväni tuolla tavalla :D

I wish I could spend my day like that!

On se Kotka kyllä aika nätti!

It's a pretty city I have to admit!

Ja kyllä tämä lapsi vaan aina innostuu tivoleista, hattaroista ja ilmapalloista (päätin just, että tällä alkavalla viikolla on päästävä Lintsille!!)

I'm just like a child, wanting to go ride the carousels and eat heaps of lollipops and cotton candy! Well, I just decided I have to go to Linnanmäki, the amusement park in Helsinki, next week!

Nyt kuitenkin homma seis, ja parin päivän mökkilomalle lomps! Pari postausta tulee sillä aikaa, eli ikävä teillä ei ehdi mua edes tulla :)

So, we're off to the summer cabin now to enjoy ourselves, but there are some posts coming in, so stay tuned! :) 

Mitenkäs asu maistuu?

How do you like the outfit?

 

Kommentit

anon (Ei varmistettu)

Näyttää hirveän huonosti-istuvalta toi mekko, eikä toi solmu näytä jeesaavan ollenkaan.

mms (Ei varmistettu)

Asun tossa ihan sataman vieressä ja on tää ympäristö kyllä kesällä aivan hyvä :) rakas synnyinkaupunki muutenkin. Näytit muuten pirun upeelta ku kävelit aamulenkillä mua vastaan! Damn gurl.

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos! :)

Tykkään todella paljon tyylistäsi ja blogistasi, mutta pakko sanoa ettei romantic gothic kohtaa millään lailla tuon asusi kanssa - asussa ei siis mitään vikaa, huono kuvaus vain :) Olen pukeutunut useamman vuoden goottityyliin ja särähti silmään. Googlettamalla löytyy aika paljon kuvia minkälaisista pitsi- ja viktoriaaniseen tyyliin nojaavista asuvalinnoista on kyse :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla jäi ehkä jotenkin selittämättä toi ajatus.. Kuvia käsitellessä mietin paljon tota korua, joka on kyllä romantic gothic -meininkiä, mutta siis asuhan ei itsessään ole, olet täysin oikeassa :) Jotenkin unohtu kirjotella tosta korusta kokonaan, joka ois ehkä laittanut enemmän perspektiiviin tuota otsikointia :)

m (Ei varmistettu)

Whaat, mitä miniversioita nämä vaakakuvat on? Eikö ne olleet ennen tosi paljon suurempia, vai kuvittelenko vaan? Nyt ne ainakin vaikuttaa suoraan sanottuna hassun pieniltä.

Ja niin tyhmää kuin se onkin, ollaanpa pessimistejä ja valitetaan jo etukäteen vaikkei tiedetä mitä on tulossa. Toivottavasti uudistus kommentoinnissa ei edellytä jatkossa facebook-tunnusta. Meitä jotka olemme pysyneet siitä härdellistä ulkona saattaisi nimittäin aavistuksen vituttaa... ;)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ne paljon isompia ollu, 50 px isompia olivat ennen :) Ja ei hätää, FB-tunnistusta ei tule tänne :)

Niina (Ei varmistettu)

Ihana Riot girl otsikko! :) Yks mun lempibiiseistä ikinä. Attitudea!

megamer (Ei varmistettu)

Ainiin piti aktivoitua tämän kommentoinnin kanssa enemmän. Tykkään uusista kuvista, vaikka en ajatuksena ymmärtänyt onko niillä mitään väliä. Tekstit ovat jotenkin "sopusuhtaisempia".

Mitenkähän nää muut on lukenu postauksia ym. kun minulle tuli täysin yllätyksenä nämä kolmiodraama huhut.

DD (Ei varmistettu)

Onko sulla ikinä ikävä Ausseihin tai S:ssää? ja mitä sulle ja M:lle kävi?

Anna (Ei varmistettu)

Ausseihin on ikävä :) Muihin en ota kantaa miltään osin :)

DD (Ei varmistettu)

Enkä halunnu tolla aikaisemmallakaan kommentilla loukata, ei oo pakko vastata :) mut sen vielä haluisin tietää, että ootko Valtterin kans edelleen yhtä hyvä ystävä kun kaksi vuotta sitten (anteeks epämääräiset kysymykset, olen vain aloittanut lukemaan blogiasi alusta taas ;))
Ja ootko miettiny aukasevas vanhan blogisi niinkuin Meri teki, olisi huippua, mutta en painosta kuhan ehdotin :) Olet muuten aivan huippu ihminen ja ihailen elämäntyyliäsi ja sitä, miten paljon olet tehnyt töitä unelmiesi eteen ja arvostat kaikkea mitä sinulla on. Olet esikuvani :)

Anna (Ei varmistettu)

En aio julkaista vanhaa blogia enää, eikä meillä ole Valtterin kanssa mitään ongelmia :)

Ihmetys (Ei varmistettu)

Miks kummassa Nata sit antaa blogissaan ymmärtää, että Jarski jätti hänet sinun takia? Kommentoinnissa Natalla oli tälläinen lausahdus, en jaksa sitä tänne etsiä. Varmaan moni muukin huomannut. Todella outoja syytöksiä, jos/kun näin ei ole! :O

Anna (Ei varmistettu)

Koska Nata(kin) käyttää tunnetusti jonkun verran sarkasmia ;)

haminagirl (Ei varmistettu)

Jos tykkäsit kotkasta niin tässä ihan vieressä 20km päässä olis vanhanaikainen Hamina. Kannattaa käydä jos tahtoo nähdä kaupungin ilman liikennevaloja sekä 1800 luvun rakennuksia ja tunnelmaa:)

Karhuvuori (Ei varmistettu)

Heh, hauskan diplomaattisesti muotoiltu mielipide Kotkasta. Onhan siellä Meripäivien aikaan (tietynlaista...) elämää ja kesällä merenrantamaisemat miellyttänee sellaisista tykkääviä, muuten... kovin karu ja sisäänpäin kääntynyt sammuneiden tehtaanpiippujen kylä. En kauheasti ihmettele miksi Kymenlaaksossa tehdään väkilukuun suhteutettuna maan eniten henkirikoksia. Luultavasti ehdit saada nuoren, koulutetun ja menevän ihmisen maksimiannoksen kyseistä pitäjää ;-D Leppoisia lomapäiviä!

Heidi (Ei varmistettu)

Arvostan sua kuuhun ja takas otsikoinnista! GC <3

Noi buutsit on päheet, etin itelleni jostain samanlaiset syksyks :)

Lauraa (Ei varmistettu)

No ethän sä nyt tietenkään voi olla varatun miehen tai yleensäkkään kenenkään miehen kanssa pelkästään kaveri!
Mikä ihmisiä oikein vaivaa?? Niitä aivoja vois taas käyttää. Nainen ja mies voi olla pelkästään kavereita, jos se nyt tulee jollekkin ihan uutena asiana. Ehkä nää ihmiset on yhessä kaikkien tuntemiensa miehien kanssa tai ei oo miespuolisia kavereita ollenkaan..

juuttee (Ei varmistettu)

Millä rahoitat tämän elämäsi jossa vain ostellaan vaatteita, matkustellaan ja lomaillaan?

Anna (Ei varmistettu)

Sillä, että em. lisäksi teen töitä :)

Laura (Ei varmistettu)

Toimii mun mielestä paljon paremmin tää uus kuva-asettelu!
Yhyy, harmi, että festarikesä alkaa pikkuhiljaa loppumaan, nää sun festari postaukset on ollut ihan parasta luettavaa. Varmaan ollut ihan huippu kesä :)

Gepa (Ei varmistettu) http://romminseikkailut.blogspot.fi/

Kävelitte ohi meripäivillä ja teki mieli tulla moikkaa, mutta jäädyin ja teillä näytti olevan joku juttu kesken niin se sitten jäi.. höh :D

Hoijoi (Ei varmistettu)

Moikkelis! Ihan tosi hassua nähä kotkan kuvia täällä sun blogissa (itse siis asun täällä:-D) näinkin sut lauantaina ja olin jo kävellyt tovin sun perässä torilla enkä edes tajunnut että se olit sie ennenkun katsoin tarkemmin hahah:-D (olin matkalla bajamajaan, en siis stalkkaamalla seurannut sua:D) en uskaltanu tulla sanomaan mitään (?) mutta olit vieläkin upeempi luonnossa kun näissä kuvissa:-)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, ja harmi, ettet uskaltanut tulla juttelemaan :( Ensi kerralla sitten! :)

Jossu (Ei varmistettu)

Ihania kuvia Kotkasta :) Meidän vene on tossa laiturissa mistä oot kuvannu :) Kotkalaisena en ite oikein välitä meripäivistä mutta merellä niitä on kiva viettää. Lauantaina tultiin kuitenkin mökille Haminaan, täällä on niin rauhallista..

jj (Ei varmistettu)

Tuo liivi on tosi upea, asu toimii kyllä hyvin ilmankin.

Ja aiempaan postaukseesi viitaten, voi hyvä jumala ne sun uudet ylipolven-saappaat! Silkkaa rakkautta! <3 Niin ja btw, Simballe vaan kiitokset lauenneesta shelttikuumeesta..

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Ja joo, ne on niin ihanat! Sekä saappaat, että Simba ;D

hermanni (Ei varmistettu)

On muuten aivan upea liivi! :>

Tete (Ei varmistettu) http://fashion-anette.blogspot.fi

Haa, tuttuja maisemia! Yritin bongata sua tuolta meripäiviltä mut etpä sattunut silmään. :/ Hyvä sää sattu kuitenki lauantaiksi ja kivaa oli :)

Anna (Ei varmistettu)

No oli kyllä upea keli !:)

DD (Ei varmistettu)

Ethä oo unohtanu vastata näihin :c

Anna (Ei varmistettu)

En ole, en oo vaan saanu näitä kiinni vielä :/

Kommentoi