Silkkiä ja neulosta

Mungolife

*Asussa näkyvät hame ja neule saatu blogiyhteistyönä Selected Femmeltä*

HARMAATA HARMAALLA. Siis ootteko te huomanneet, että mun asupostaukset ei oikeen koskaan kerro mitään siitä asusta? Nytki mulla on suuri tarve avautua parista jutusta. Tai oikeestaan mun piti tulla hehkuttamaan yhtä juttua, mut sitten kaveri laitto viestiä, ja tuli avautumistarve. Tiedättehän, kun nyt on ollut jo hetken aikaa aika kova fitness-buumi? Siis jos ette tiedä, niin elätte vielä pahemmassa kuplassa ku meikäläinen. Fitnekseltä ei ole voinut välttyä missään, ja maailmassa tuntuu vähän joka toinen ihminen olevan fitness-kilpailija tai "fitness-kilpailija". Mun mielestä jos käy rimpsuttelemassa pari kertaa viikossa ja parhaassa tapauksessa vielä vetää röökiä päälle, ei oikeen voi olla fitness-urheilija. Ainakaan uskottava sellainen. Joillain homma tuntuu pysyvän lapasessa, toisilla se tuntuu lipsuvan vähän addiktion puolelle. No ei siinä, kai se on addiktioksi melko turvallinen ja terveellinen. Mut se mitä mä en tajua, on kyllä sosiaalinen media ja fitness.

Kaveri laitto tossa just yhden persekuvan, joka ei jättänyt kyllä mitään mielikuvituksen varaan. "Onks tää fitnesstä?" Ei. Mun mielestä on täysin OK elää terveellistä elämää, nostella painoja ja viihtyä salilla. Mikäs siinä, hyvät teille. Mut mä en jumalauta tajua sitä, miksi munkin Instagramin ehdotettujen lista on täynnä akkojen perseitä. Ihan oikeesti. Musta olis kiva edes kerran mennä tonne applikaatioon ilman, että jonkun pakarat hyökkäisivät verkkokalvoille. Ja tiedättehän millainen on fitneksen takapose? Siinä näkyy kyllä kaikki etupuoleltakin. Pardon härski mielikuva, mutta mulla menee jotenkin tää asia tunteisiin. Mun mielestä on nimittäin ihan hämmästyttävän hauskaa katsella, kun rantalomalta iloisen meressä räpiköimiskuvan saa dissata huomiohuoraamiseks ja itsensä paljasteluks, mutta kun joku "fitness-urheilija" (ks. ylempänä) seisoo takaposessa koko kansan nähtävillä Instagramissa, kyseessä on urheilu. Ekskusemuamitä? Jotenkin vielä ymmärrän nää kuvat MM-tason kilpailijoilla, mut kun tuntuu, että about puolet tän valtakunnan naisista on somessa perse pystyssä "takaposessa". Millon siitä tuli OK esitellä persposkiaan urheilunsa edistysaskelina? Oonko mä vanha ja kalkkeutunut kun en ymmärrä?

Siis jos mä poseeraisin nyt miehelle perse pystyssä tässä meidän takkahuoneessa stringit vilkkuen ja iskisin Instagramiin, niin aika moni varmaan järkyttyis? Se olis todella omituista käyttäytymistä, eikö? Miten sen saman käytöksen selittää se, että hashtageina on jotain fitnesslässytystä? I don't get it. Enkä edelleenkään tarkota niitä oikeita fitness-urheilijoita vaan näitä "käyn 4 kertaa viikossa salilla kääntymässä, jotta voin bostailla stringeissä äijien kuolattavaksi ja esittää fitnesstä" -tyyppejä.

Musta on hienoa, että joku jaksaa noudattaa tiukkoja dieettejä ja elää urheilulajinsa vaatimalla tavalla, ei siinä. Itsekin pystyisin siihen, jos haluaisin. En nyt ehkä MM-voittajaksi, mutta saisin itseni varmasti aika hyvään kuntoon niin halutessani. Mä vaan valitsen mieluummin takkatulen, juustoa ja punkkua. Musta on hauskaa seurata, mitä tää fitness-buumi on saanut aikaiseksi. Kaikki kisaa keskenään siitä, kuka on eniten fitness. "Siis mä en oo syöny karkkia neljään vuoteen, enkä juo viiniä, enkä syö mitään hyvää, mut mun absit on näin hyvät!!!". V***u. Mä mieluummin kehuskelen sillä, etten oo kieltänyt itseltäni mitään, ja silti mä näytän näin hyvältä! :D Se, että ei syö karkkia tai juo viiniä, ei ole mikään supersaavutus, josta pitäisi palkita. Ei mun mielestä. Mun mielestä elämä on elämistä varten, ja siihen sisältyy myös se, että asioista, kuten ruoasta ja juomasta, saa nauttia.

En mä tiedä. Mä oon jotenkin niin kyllästynyt mimmien konttoreihin mun puhelimen ruudulla. Ehkä oon liian hetero siihen, että ymmärtäisin homman jujun.

Noniiiin, sain sen purettua, niin voin keskittyä johonkin muuhun. Mä yritin tässä kasvattaa kynsiäni muutaman viikon. Hienoin tuloksin voin kertoa. Kaikki oli ihan nysiä, halkeili jatkuvasti joko saappaita jalkaan pukiessa tai sitten lentopallossa viimeistään. Sillä ei oo väliä paljon mä juon maitoa, syön sinkkiä tai teen mitään muutakaan poppaskonstia. Ne on ja pysyy tynkinä. Lisäks ne on malliltaan lapio, eli älyttömän epäviehkeet. Haluaisin tiedustella, miten te muut naiset jaksatte lakata kynsiänne? Mä olin ihan done kuukaudessa. Siis ei jeesus. Jos mä jotain inhoon vielä enemmän ku persekuvia mun Instagramissa, niin kynsilakkoja. Ensin lakkaat niitä, ja ainakin 3/10 menee päin helvettiä. Korjailet ne ja samalla ryssit pari lisää. Tunnin taistelu jälkeen on aluslakka, värilakka ja päällilakka. Näiden elämäntarina etenee jompaakumpaa kahdesta reitistä:
a) vetäiset kynnen pikakuivattajasta ja kaikesta muusta huolimatta 35 minuuttia lakkauksesta johonkin kovaan pintaan ja voilá, siinä on jälki. Yrität korjailla kynsilakan poistoaineella sen paskiaisen, ja voilá, koko homma on pielessä. Vanulapun pörröä ja kynsilakan poistoainetta on ihan kaikkialla ja joka kynnessä sen jälkeen.

b) onnistut mystisen maagisesti saavuttamaan kynsiesi kanssa kuivuneen tilan ennen kuin yksikään menee päin honkia. Ensimmäinen kynsi halkeilee samana iltana, illanvietossa kaupungilla yhdestä alkaa lähtemään lakka irti ja koko maailma vaan tuijottaa sun rumia kynsiä. Tai ainakin susta tuntuu siltä.

Not my cup of tea really. Geelilakkojen kanssa oon temppuillu tässä jo hetken aikaa ja rakennekynnetkin olivat tuossa jossain välissä monta kuukautta. Googlailin tuossa jo Kuopion kynsitaiteilijoita, kunnes totesin, että ei mulla oo aikaa sopia jatkuvasti jotain huoltoja. Ja lisäks en minä viitti maksaa jotain 100 euroa siitä, että saan kynsiini ranskalaisen manikyyrin, joka ei halkeile ja pysyy edes pari viikkoa. Tilasin sitten alkuviikosta itselleni kynsigeelit, leikkurit, siveltimet ja tipit ja koko shabangin. Koko juttu maksoi jotain 30 euroa, ja tuossa pari tuntia taiteiltuani mulla on ihan älyttömän kauniit kynnet! Ylitin omatkin odotukseni ja sain itselleni täydellisen kauniit, ohuet rakennekynnet ihan itse taiteiltua. Oon niin monta kertaa seurannut toimenpidettä, että ajattelin, ettei se voi olla ihan mahdotonta. Se olikin yllättävän helppoa. Okei, oikeen peukalon onnistuin viilaa vähän tyhmän lyhyeks, mutta sehän tän jutun kauneus onkin! Mä voin huomenna laittaa sen uusiks pois ärsyttämästä!

Onnistumisentunne 11/10. Lentopallon takia kynnet pitää pitää lyhyinä, mutta ne ei sentään näytä yhtä rujolta kuin ne omat lakkaamattomat lapionysät, joilla kuljin useamman viikon. Ahh, best 30 euros spent ever.

Tilasin myös muuten uudet aurinkolasit eBaysta. Saa nähä ehtivätkö Dubaiksi. Aika ihanat on. Aika onnistuneen oloinen päivä kaikin puolin.

Asusta sananen. Sain käydä Selected Femmellä Helsingissä viimeksi käydessäni, ja pääsin tutustumaan kevään ja talven uutuuksiin :) Ai että siellä oli kivoja juttuja. Pari sain poimia mukaanikin, ja kuvissa näkyvät silkkihame ja ihanan lämmin ja pehmeä villaneule lähti mukaani sieltä. Rakastuin täysin tuohon silkkihameeseen, joka yhdistettynä tuohon neuleeseen näillä nollakeleillä toimii vielä ihan hyvin, joskin ehkä mustat sukkahousut olisi ensi kerralla paikallaan. Autolla kun pääsee kotiovelta päämääräänsä, ei ehtinyt kylmä tulla, mutta ehkä ei ihan ajankohtaisina näytellä paljasta ihoa tähän aikaan vuodesta :D Odotan innolla silkkihamekevättä siis :)


Takassa palaa tuli, mies teki just juustolautasen ja voisin ehkä vinkua kevyen hartiahieronnan ennen nukkumaanmenoa. Life is brilliant!

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? :)

Kommentit

Janeem (Ei varmistettu)

Word! Mulle tuli sun "en kiellä itseltäni mitään" - lauseesta kans fitnesspimut mieleen. Hauskaa lukea kommentteja hirveessä tikissä olevilta ihmisiltä kun sanoo et oon tässä ja tässä kunnossa vaik en oo kieltäny itseltäni mitään. Mut silti ne ei oo syöny puoleen vuoteen karkkia tai juonu lasiakaan viiniä. Saatikka koskenu johonkin muuhun ku kukkakaalipizzaan.

Toinen mikä ihmetyttää on karkkilakko. Melkeen joka toinen tuntemani ihminen on sokerilakossa jouluun asti tai parhaimmassa tapauksessa sen yli. Siis... Miks? Eiks joulu oo just se aika ku pitäs herkutella hyvällä omatunnolla. Vai vedetäänkö aattona ja joulupäivänä sit senki edestä koska ollaan nyt niin hienosti pysytty lakossa. Mikäs järki siinä sitten on?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mä en kanssa tajua. Miksi lakkoilla koko elämä kaikkia herkkuja vastaan? Eikö se elämä oo juuri sitä herkuttelua varten? :D

Essi (Ei varmistettu)

Haha niin samaa mieltä noista kuvista!
Mutta vielä enemmän tässä buumissa huvittaa juuri tuo, että se Fitness on jotenkin yllättävästi kulminoitunut naisten pyllyihin :D Kyllä sitä kropassa on muitakin lihaksia mitä esitellä ja joita kannattaisi treenata yhtä antaumuksellisesti kuin takamusta. Tästä aiheesta voisi "saarnata" varmasti iäisyyden, joten olen varmaan yhtä kalkkeutunut- ellen enemmän kuin sinä :-D
Ja mun mielestä on myös paljon ihailtavampaa elää sellaista elämää, missä sallii itsensä nauttia hyvästä ruuasta ja ottaa rennosti jos siltä tuntuu. Ettei elämä ole yhtä suorittamista jokaisella osa-alueella. Tietysti ihmiset nauttii erilaisista asioista.
Mutta jos pääsen kanssa näihin itse kuviin! :D Todella onnistuneita kuvia ja ihana asu. Sopii todella hyvin sulle tuo hattu! <3

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! :D Ja kiitoksia, itsekin viihdyn hyvin hattuni kätköissä lumisateen aikana :D

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Kiva asu, toi neule näyttää ihanan lämpimältä!

Mullakin on kyllä aika samanlaisia ajatuksia fitnessistä :D Ei mua haittaa/ylipäätään kiinnosta vaikka puoli maailmaa harrastaisi sitä, mutta miksi sitä pitää sitten hieroa kaikkien tuttujen ja tuntemattomien naamaan että haahaa, oon parempi ku te kun elän tämmöstä kurinalaista elämää (muistakaa nyt edes pikkusen kehua kuinka uskomatonta kehitystä on tapahtunut). Mielikuva lajista on ikävästi kääntynyt melko kielteiseksi, just sen takia kun fitness tuntuu olevan nyt THE keino nostaa itsensä jonkin sortin jalustalle. Postaillaan niitä "hitusen" kyseenalaisia kuvia ympäri somea ja kappas vaan jos siitä hienoimmasta habakuvasta ei teetetä joulukorttejakin, jotta pääsee isovanhemmatkin ihastelee. Hrr, en uskalla jatkaa enää tästä aiheesta. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahaahh, joo, mäki sain tollasen avautumisen yhdestä kuvaviestistä aikaiseksi :D Että ehkä hyvä jättää tähän :D

Noora (Ei varmistettu)

Tässä postauksessa on niin paljon Annaa. En tiedä oonko koskaan kommentoinut blogiisi näiden vuosien aikana, mutta tämän luettua tuli jotenkin niin rento ja lämminhenkinen fiilis, että halusin kirjoittaa sen sulle. Vaikka postaus käsittelikin niin montaa eri asiaa, oli se silti niin hauskalla ja sun tyylisellä tavalla kirjoitettu. Rakastan just tälläisiä huolettomia kirjoituksia, missä kuitenkin esiintyy vahvasti sun oma mielipide. Paljon positiivisia ajatuksia sun blogista <3. Tuntuu, että Mungolife on tullut takaisin.

PS. Aivan ihana asu!!

Anna (Ei varmistettu)

Oot sä nähtävästi kommentoinut aiemminkin jotain, mutta ihanaa, että kommentoit nytkin :) Kiitoksia kovasti ja toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin! <3

Rosbe (Ei varmistettu)

AAMEN!!! #bikinifatness #fuckthefitness #feelthefatness

Feline (Ei varmistettu)

Peukku tälle kommentille :'D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Anna (Ei varmistettu)

:D Oon käyttäny kahta noista hashtageista jo aiemmin instassa :D:D Great minds siis :D

Mira (Ei varmistettu)

Sun postausten näkyminen uutena mun Bloglovin syötteessä saa mut aina intopiukeeks, ainut blogi mitä en koskaan merkkaa luetuks lukematta :D mä rakastan lukea sun juttuja, sä oot helskutin hyvä siinä mitä teet ja oot aivan valtava inspiraatio! (Niin, tulihan tänne britteihinkin lähettyä.. :D) toisaalta opin itestäni sen et ei tää Suomea voita kuin kauppavalikoimassa, ei tänne tultu jäädäkseen. Mut asiaan, sun asu. Rakastan tota takkii ja hattuu ja kenkii! Loads of love, Mira :) xx

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten kiva kuulla! Ihanaa aikaa Englantiin ja tervetuloa takaisin Suomeen kun on sen aika :) Nauti siihen asti! <

Ansku (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mistä ostit ne kynsikamat? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kynsitarvike.fi:stä :)

matilda_ (Ei varmistettu)

hehe oon kyllä aika samoilla linjoilla. Mua kyllä lähinnä huvittaa ku suututtaa ne kuvat :D
en tiiä.. iteki käyn aika paljon salilla, mutta ei tulis mieleenkään heitellä tällee harrastuspohjalta mitään puolalastonkuvia someen. noo kaikki tyylillään :D ehkä sitten viiden tai kymmenen vuoden päästä tälleki buumille ja nimenomaan somekuville nauretaan samalla tavalla kuin kasarimuodille tai ysärimusalle nyt.

Anna (Ei varmistettu)

Mua alkuun vaan huvitti, nyt alan olee jo kaulaani myöten täynnä niille :D

Ida (Ei varmistettu)

Oon niin samaa mieltä tosta fitness-buumista! Ihan kun ois ollu mun kirjoittama teksti.

Mulla auttoi kynsiin Nailtiques proteiinikynsilakka formula 2. Mulla on aina ollut heikot, liuskoittuvat ja katkeilevat kynnet, joten tosta oon saanut paljon apua. Toki se tekee välillä kynsistä jopa liiankin kovat, mutta suosittelen kokeilemaan. http://www.nailtiques.com/ Noi ei toimita Suomeen, mutta Ebaystä saa ainakin tilattua.

Ostin myös pari viikkoa sitten Sally Hansenin Miracle Gel -kynsilakkoja, jotka ovat ikään kuin geelilakkoja, mutta eivät vaadi mitään UV-valoja tai muita. Ei pysy mulla todellakaa luvattua 14 vuorokautta, mutta edes pari päivää pidempään kuin normaalit lakat. Ja kuivuu muuten nopeesti!

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, mä oon kokeillu kaikkia tollasia ihmeproteiinilakkoja sun muita, eikä mikään oo auttanu :/ Ehkä pitäisi kokeilla vielä tuota :)

jode (Ei varmistettu)

Asiaa! Ja se on kans hauskaa että jos et oo fitness niin sitten oot ihan vaan läski. Joko laiha läski tai puhdas läski, mut läski kuitenki. Muaki ottaa päähän ne instasta näkökenttään hyppivät perseet ja absit, mutta enemmän häiritsee se ylimielisyys, oman paremmuutensa jatkuva esiin tuominen ja armoton muiden mollaaminen. En minäkään yleisurheilijana jatkuvasti kuvaa ja mainosta omaa kroppaani, vaikka hyvässä kunnossa oonkin. Enkä todellakaan jatkuvasti häiritse ystäviäni julistamalla miten tänään paransin 5-loikkaennätystäni parillakymmenellä sentillä ja kyykkäsin enemmän kuin koskaan ennen.

Anna (Ei varmistettu)

No juuri näin :)

Mira (Ei varmistettu)

Aamen, ihan samaa mieltä kaikesta fitness hypestä.. On niin kiva lukea näitä sun juttuja kuin pelkästään jorinaa vaatteista. Kynsi ongelma on mulle ihan tuttu juttu, aina kun lakkaa niin ne on aina rupea lohkeilemaan seuraavana päivänä. Aina kun kasvatan kynsiä niin kaikki muut saa osumaa paitsi pikkurillin kynnet, ne kasvaisi vaikka kuinka pitkiksi. Eli olisi ihan kiva kuulla millaisen setin hankit :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä hankin ihan randomisti Kynsitarvike.fi:stä, mut voin laittaa jotain postausta, jos teen jollekin kaverille tms. En näistä omistani olisi välissä saanut mitään tilannekuvia :D

Eve (Ei varmistettu)

AAmen! Täs just samalla vedän maapähkinävoita suoraan purkista voin vaan todeta että onneks meitä fitnesperse inhoojia löytyy enemmänkin :D

Anna (Ei varmistettu)

:D That's life!

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi

Näin kuvan instassa ja ihastelin asua... Tykkään lähes kaikista sun asuista, mut jotkut vaan kolahtaa paremmin. Nää talviset taustat on kivoja :)

Mä onnistuin suututtamaan erään blogin kommenttiosiossa jonkun fitness-tyypin, kun kirjoitin, että ei se fitness-elämäntapakaan niin terveellistä ole. Tarkoitin, että rajut dieetit ja liika lihasrääkki ei ole hyväksi. Vissiin otti tyypillä luonnolle, kun minä hieman ylipainoisena kerroin olevani itseeni tyytyväinen :). Pitää ehkä linkata tää sun kirjoitus sille anonyymille, jotta hän saa lisää vettä myllyynsä.

Liikunnassa, olipa se mitä hyvänsä, ei todellakaan ole mitään pahaa vaan päinvastoin, mut kyllä tuo fitness on kärsinyt jonkinlaisen inflaation juuri noista mainitsemistasi syistä johtuen. Enkä minäkään ymmärrä niitä pehvakuvia!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, noo älä lietso sitä enempää :D

Heidi (Ei varmistettu)

Ihanat vaatteet ja upee niinkun aina!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Onnellinen lukija (Ei varmistettu)

Ihana ja aito postaus näyttämisen tarpeesta ja kynsistä. Liian monen elämä pyörii nykyään salin, kampaamon sekä ripsi-ja kynsihuoltojen välillä. Toisinaan täytyy muistaa elää niin kuin itse totesit. Ihanaa että olet löytänyt vanhan kunnon harrastuksen, kun tuntuu et joukkueurheilu on niin vanhanaikaista. Ihanaa joulun odotusta Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja samoin sinne :) <3

Sanna (Ei varmistettu) http://tigrislilia.blogspot.fi

Hemmetin iso peukku avautumisille ahtereista. :D

Anna (Ei varmistettu)

:D

Maarit T.

Sinusta tuli just vielä isompi idoli mulle kuin ennen, en olis voinut pukea paremmin sanoiksi tätä case fitnesspersettä. Jossain vaiheessa ihannoin muutamaa "fitness-ystävääni" suuresti instassa, mutta sekin oli lähinnä siksi, että heillä oli mielettömän hienot hauikset ja selkä. Uu mama, kelpais mullekin. Mutta en missään tapauksessa lähtis ottaamaan persekuvia instaan. Jääköön miehelle sellaset, jos ees sille! Juusto, punkku ja suklaa voittaa täälläkin.

Harmaa hame on tosi kaunis. Vielä vuosi sitten ajattelin, etten ikinä osta mitään harmaata, se on niin nuhjuinen väri. Kappas vain, kaikki uudet vaatekappaleet onkin harmaita :D

Anna (Ei varmistettu)

Harmaahan on aivan ihana väri!! Siis siinä on niin paljon sävyjä, voi taittaa mihin tahansa väriin, ja tuo jotenkin neutralisoivan vaikutuksen kaikkeen, eli voi pitää kaiken kanssa! Ihana väri! :)

UnelmaMaja

Amen! Hyvin paljon samoja ajatuksia. Huh huh. Täydet pisteet elämästä nauttimiselle, viinille ja juustoille!

Hei kynsistä sen verran, että mulla oli ennen ihan nysät, helposti lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet. Muutama vuosi sitten lopetin maidon juomisen (käytän yhä muita maitotuotteita), ja mun kynsistä tuli ihan superpaksut ja kestävät. Kosmetologiystäväni ei suostu enää tekemään mulle rakenne- tai geelikynsiä, kun mun omat kynnet on kuulemma liian priimaa siihen. En olisi ikimaailmassa uskonut, että maito (tuo kynsien ja hiusten pelastaja) tai siis sen pois jättö vaikuttais näin. Ja samalla mun hiukset on vahvistunut. En tajua tätä logiikkaa, mut niin vaan näyttää toimivan.

Anna (Ei varmistettu)

Jaahas, pitäskö siis droppaa se maito pois kokonaan :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

Alright, I still understand a single word but you look gorgeous Anna. That's definitely in my top 5 of 2015! :) gosh soon the year is over... <3

Anna (Ei varmistettu)

Awww, thanks :) Yep, soon it will be time for the compilation of all the outfits of 2015 :)

Hanna (Ei varmistettu)

Joo, ite olen karsinu aikamoisen määrän seurattavia pois silmistä ihan vaan niiden tuhottomien perse-absit-kuvaoksennusten takia. Itse olen innostunut salilla käymisestä ja viimeset 2kk viihtynyt siellä aktiivisesti ja nähnyt itessäni muutosta mikä todellakin tuntuu hyvältä, MUTTA mulla ei ole mitään tarvetta esitellä persettäni muille kun omalle miehelle. Sana fitness tuo jo oksennuksen kurkkuun ja saan tehä itteni kanssa äärettömästi töitä salilla ollessa etten pyöräyttele silmiäni epäasiallisesti näiden "fitness-mimmien" reenejä(=proteiinilitkujen juomista, laitteelta toiselle holtittomasti palloilua, peilailua ja niiden ah-niin-hurmaavien kuvien räpsimistä) seuratessa. Täydet meikit naamalla, better bodiesin 300euron reenivaatteet päällä siellä ollaan tekevinään raskasta sarjaa samalla toki peilin kautta itseään ihaillen ja tarkkaillen että kai nyt joku mies edes huomaa. Arghvittu tämä aihe jos jokin menee tunteisiin täälläkin.

Ps. Aivan ihana asu! Sun hiukset on ihan to die for

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja jep, mä en ees seuraa mitään fitnesstyyppejä, mutta tuo "sinulle ehdotetut" -osio on täynnä noita kuvia :/

Veera (Ei varmistettu) http://byveera.blogspot.fi/

Minusta jokainen taaplaa tyylillään ja on jotenkin kummallista, että sinä kirjoitat tästä, itsehän olet sanonut ettei blogiasi kannata lukea jos ärsyttää. Eikö sama toimi tähänkin? Olen pahoillani jos kommenttini on ikävä, mutta en vain pidä siitä, että naiset mollaavat toisiaan. Itse en laittaisi takapuolestani kuvia nettiin, mutta jos joku niin tahtoo tehdä, ei se ole minulta pois.
Ihana asu sinulla tässä kuitenkin on ja sama homma tuossa kynsienlakkailussa, tuskaista ja turhauttavaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Enemmänkin mua ärsyttää se, että kuvia ei voi paeta, niitä on aina ainakin mun Instagramin ehdottamissa kuvissa hirveä määrä. Lisäksi mua ärsyttää tuossa tuo tekopyhyys ja ristiriitaisuus, sillä miksi fitness-kuvia voi laittaa perse edellä tiskiin, jos sitten samalla kutristellaan kulmia joillekin hieman vähemmänpukeisille taidekuville tai vaikka ihan vaan iloisille bikinikuville?

h savel (Ei varmistettu)

Olen päättänyt jättää kaikki sosiaaliset mediat käyttämättä, face bookkia lukuun ottamatta, koska sitä kautta onnistuu parhaiten yhteydenpito ja kuvien hakaminen kaukaisiin kavereihin. Mies on vielä extremempi, kun ei ole sielläkään. Mun ruutuihin ei siis hyökkää pakaroita, mutta tiedän silti, mitä tän hetken Fitness buumi on - löytyy tuttavapiiristä pari. Huoh, sanon minä. Mäkin valitsen mieluummin elämästä nauttimisen. Olis muuten aika ankeaa.
Kynsistä voisin ehkä vinkata sen verran, että vaikka et käyttäisikään aina French manikyyriä tai lakkoja ja pitäisit kynnet lyhyenä, se ei silti vähennä sun naisellisuutta ja viehkeyttä :). Ne välittyy ehkä jopa paremmin sun eleistä ja olemuksesta. Eihän pitkät kynnet oikeesti edes hyödytä mitenkään-köhän? Jos valkoista osaa riittää edes pariksi milliksi, niin se jo suojaa sormen päitä. Mulla itsellä on aika hauraat, taittuvat kynnet ja jos lakkaan, tuntuu että kädet hikoaa, kun ne ei enää "hengitä tehokkaasti". Ehkä se on vaan tyyppivika? Tapaan vaan viilailla ne kauniin muotoisiksi, vink vink. Toisaalta, en voisi moottoreita tutkiessani edes pitää ylipitkiä kynsiä, ja onhan ne huollotkin aika kalliita..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja siis ongelma on siinä, että mun omat kynnet katkeilee sillai, että ne hajoo oikeesti ihan tonne "lihaan" asti. Kuljen vähintään kerran viikossa sormessa laastari, ja uikutan kivusta :/ Oon tosi kömpelö, eli vika ei ole niinkään kynsissä, nimittäin mä myös leikkaan sormeen about on a weekly basis :/ En siis kuvittelekaan, että olisin jotenkin epänainen lyhyillä kynsillä, mutta ne näyttää omaan silmään tosi rujolta ja rumalta, plus että ne sattuu :(

-A (Ei varmistettu)

Kyllä niin samaa mieltä! Fitness sitä ja tätä ja pyllyjä näkee joka paikassa... Huh huh. Terveellistys kannattaa, mutta onko elämää syödä niin tarkasti ilman litään paheita? Tai se, että joo omaat terveelliset elämäntavat mut pitääkö perseen ja häpykumpujen vilkkua koko ajan?

Anna (Ei varmistettu)

Aivan :D En itse viittinyt postaukseen kirjoittaa noin suoraan, mutta onhan se vähän yäks jos huulet näkyy, eikä kasvoja ole edes kuvassa ;D

Paltsu (Ei varmistettu)

Repesin... :,D

Mii (Ei varmistettu)

Nyt on asiaa!! Toivon tän buumin menevän ohi pikku hiljaa, tosin tilalle tulee todennäköisesti joku yhtä älytön..hohhoijaa...

Pages

Kommentoi