Sillisalaatti

Mungolife

Huomentapäivää!!

Arvatkaa mitä?

Mulla alko joululoma!!!! Tadadadadadadada! Verta, hikeä ja kyyneliä toi vaati, mutta siinä ne nyt molemmat makaa vierekkäin valmiina. 40 sivua mun aivojen vuodatusta akateemisessa muodossa. Tuon toisen palautuspäivä on oikeestaan vasta huomenna, mutta palautin jo molemmat eilen. En kokenut, että saisin siitä yhtään sen parempaa enää, joten joululoma alkoi eilen! Mä olen niiiiin onnellinen. Kahden viikon hillitön koulustressi on nyt tiessään ja nukuinkin tänään suloisesti johonkin 11 leveän iloisesti hymyillen. Oli myös ihan hauskaa eilen lueskelle FB:ssa koulukavereiden statuspäivityksiä, kun jokainen taisi sisältää sanat "fuck my life" ja valitusta yöunien puutteesta ja ahdistusta siitä, ettei taida ehtiä ajoissa tuon raportin kanssa. Sikäli jännä, että mä oikeesti ajattelin aloittaneeni ton tyyliin viimeisenä meidän vuosikurssilta, ja palautin sen vissiin ekana. Hyvä minä, hyvä tollanen Neuvostoliitto -henkinen vallanpito, että himasta ei oo asiaa poistua, ennen kuin hommat on paketissa. No mutta tulipahan tehtyä! Ihan tyytyväinenkin olen! :) Katellaan niitä arvosanoja sitten tammikuussa..

Tänään pyörin vielä Londonissa viimeistelemässä joululahjaostoksiani, mutta huomenna alkaa sitten se virallinen joululoma...

(Kuva: Täältä)

Ensimmäiseksi kohteeksi kolmeksi päiväksi Helsinki, ja suunnitellut aktiviteetit näyttää about tältä:

Onko siellä ees lunta? Torstai menee yhessä haastattelussa ja tyttöjen kanssa tyttöjen iltaa viettäen, samalla juhlistaen ihanan Nooran neljännesvuosisadan saavuttamista, ja sitten perjantai meneekin viettäen Suomen 96-vuotisbileitä ja samalla juhlistaen joulua meidän perheen kesken. Meillä on joulu tänä vuonna 6.12, nimittäin mä en oo maisemissa silloin 24.12, ja haluttiin pitää kuitenkin joulu perheen kesken :) Ohjelmassa siis joululahjojen availua avuliaimman tontun avustuksella, ja jos siellä vaikka on sitä lunta, niin perinteisesti lumisota karvanaama etunenässä. Can't wait!

Kun perheen kanssa on ahdattu massu täyteen Pandan suklaakonvehteja ja joulukinkkua, mä voin hyvillä mielin ottaa suunnaksi vähän aurinkoisemmat laitumet.

Sain vihdoin viime viikolla ostettua mun lentoliput. Sinänsä se oli aika ajoissa, nimittäin tajusin hakea mun viisumia Ausseihin äsken. Onneksi se tuli 10 minuutissa. Muuten ei varsinaisesti ois naurattanu seistä Perthin tullissa ihmettelemässä hieman maailman meininkiä. No nyt on onneks sekin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Paluulento Eurooppaan on Balilta, mutta Perth-Bali -lentoa en ole vielä ostanut. Meri kuulostaa vähän siltä, että tarttis vähän apua, katotaan siis tilanteen mukaan millon hurautan ton matkan sitten. Fiilispohjalta, fiilispohjalta...

Nyt kuitenkin vielä metsästämään viimeistä joululahjaa listalta ja Winter Wonderlandia ihmettelemään :) 

*Toteutettu yhteistyössä Ooolala.fin kanssa ja sisältää  tuotesijoittelua*

Omat joulushoppailuni on muuten aika hyvällä mallilla, enää yksi lahja uupuu.. Mutta, jos joku kaipaa vielä ideoita joulukuusen alusen täyttöön, niin Ooolala.fi:ssä on tällä hetkellä tosi kivoja kampanjoita asiaan liittyen menossa!

Löytyy Guessin koruja, Pradan ja Kenzon miesten ja naisten tuoksuja ja ennen kaikkea vintage-laukkuja huippumerkeiltä! Mut hurmasi aivan täysin noi Guccin vintage-reput, aivan supersuloisia yksilöitä!

Käykääs siis tsekkaamassa Ooolala:n valikoima, jos jotakin vielä pukinkontista puuttuu tai mieli muutenkin halajaa vintage-laukkua MCM:ltä, Celineltä tai Guccilta.

Ooolala.fi:n tarjouksista pysyy hyvin kärryillä muuten seuraamalla heitä Facebookissa, ite ainakin bongailen näitä sieltä parhaiten! :)

(Toi pinkki reppu on vaan liian söpö....)

Mä yritän kovasti ehtiä palaamaan illalla langoille, ellei mene koko päivä asioiden hoitamiseen, nimittäin tuolla odottaisi malttamattomana Avengedin keikkakuvat ja keikka-asu julkaisua :) Tämä nyt pienenä sillisalaattina siitä, mitä tänne oikein kuuluu :)

Kommentit

Täällä eteläsuomeen on ainakin luvattu lumimyräkkää itsenäisyyspäiväksi, oskarimyrskyn kaltaista myräkkää tulis. Silleen ihan ok että lunta tulee, mutta ei saa liikaa tulla koska tässä on nyt katottu parisen vuotta peräkkäin tätä ylitsevuotavaa lumimäärää ni ei haluu sitä nyt tänä vuonna eikä seuraavana. :) pimenee entistä aikaisemmin ja tuntuu että on sellasta pientä kaamosmasennusta päällä. Pitää yrittää pitää mielen virkeänä aina kaikella kivalla.

Anna (Ei varmistettu)

No ei siellä onneks mikään paha meininki ollut :D

samson (Ei varmistettu)

Hmmm kiinnostavan näkönen aihe sulla (tiedät varmaan mistä puhun (;) jos et aio sitä täällä julkistaa (mitä et varmaan teekkään mielenterveyden säästämiseksi) niin mua kyllä silti kiinnostaisi lukea se, koska totta puhuen en ymmärtänyt sun puolta täysin tuosta asiasta ja tuon lukeminen varmaan avaisi sitä näkökulmaa. Niin haluaisitko lähettää sen mun s.postiin vai pidätkö sen mielummin "piilossa" tai miten sen nyt sanoisi? kummin päin niin ymmärrän (: niinjoo ja siis puhun tietenkin tosta cultural appropriation tehtävästäsi.

Anna (Ei varmistettu)

No ainakin for now pidän sen ihan piilossa, ja katson sitten kun olen saanut sen palautteen kera takaisin, että mikä on meininki :)

samson (Ei varmistettu)

kiva tietää (:

Aurinkopiirakka

Iso peukku tuosta yhteystyö-ilmoituksesta :) Ja ei oo ikävä kyllä lunta Helsingissä. Yksi päivä melkein oli yhden illan ajan mutta nyt se on vain kaukainen muisto.

Anna (Ei varmistettu)

Oli onneksi lunta kun kävin, niin sain vähän kosketusta siihen ees :)

Merrryyy (Ei varmistettu)

Kun joskus aikaisemminkin julkaisit jonkun kouluesseen blogissasi, niin olisiko mitään mahdollisuutta saada (edes osaa) tuosta native american headress-raportista tänne esille? Olisi todella mielenkiintoista luettavaa varmasti. Toki ymmärrän jos sen mitä todennäköisimmin herättämä myrsky ei innosta. :D

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy vähän katsoa :) Mä pohdin julkaisenko jotakin sitten kun saan esseeni takaisin :)

TanjaH

Oikein mukavaa joululomaa! Helsingissä ei ole lunta vielä, tai ainakaan Turussa ei ole... Mutta on luvattu lumimyrskyn viimeistään perjantaiksi.
Ja erittäin mukavaa lomaa Perthin suunnalle, me tullaan viikon kuluttua sinne suuntaan miehen kanssa. Täällä ainakin jo alkaa matkakuume nousta.
Tuliaisia on osteltu, Muumi-mukeja, Fazerin sinistä, Marlin glögitiivistettä ja vaikka mitä.
Eiköhän ne kelpaa serkulle ja lapsille.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, mä en malta kanssa odottaa jo :)

NaKri (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon! Piti tulla piiiiitkästä aikaa heittämään kommenttia, vaikka käynkin päivittäin kurkistamassa uusimman postauksen. Kivaa että sait pakerrettua työsi valmiiksi, niin saat nyt hyvillä mielin rentoutua. Kiitos viihdyttävästä blogistasi muuten, välillä joku asia saa mut ärsyyntymään, mutta siitä huolimatta on pakko tulla tänne joka päivä :D Ehkä se on hyväkin että herätät tunteita laidasta laitaan, et oo ainakaan tylsä :) Mukavaa lomaa ja jatka blogia samaan malliin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva, että tulit kommentoimaan :)

satu (Ei varmistettu)

Mukavaa joululomaa Anna! :) Nauti varhaisjoulusta perheesi kanssa, ja vietä kiva loma siellä auringon alla :) Ja älä huoli, ainakin me ollaan Keski-Suomessa jo käyty testaamassa pulkkaa! Eli lunta riittää, toivottavasti myös Helsingissä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja jeee, pääshän sitä vähän sinne lumeen möyrii Simban kanssa :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Mitä kautta hommasit sen viisumin? :) oon lähdössä australiaan helmikuussa ja laitoin hakemuksen evisitorin kautta pari päivää sitten enkä ole vieläkään kuullut mitään

Anna (Ei varmistettu)

Ihan sieltä nettisivuilta, mistä ne aina hankitaan :) Kannattaa kattoa, että saitko sä sen jo, ne tulee nimittäin n. 5 minuutissa välillä, ja ihmiset ei tajua, että se on se itse viisumi, eikä vaan vahvistus :D

Emmi L. (Ei varmistettu)

Joo eihän täällä tosiaan mitään lunta oo :D Mitä nyt äsken satoi sen verran, että maa oli hetken aikaa valkosena, tai toivottavasti nyt olis edes hetken! Vois kyllä tulla lunta kun täällä on niin ankeen pimeetä :D

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, oli onneksi edes vähän valkoista kun olin siellä :)

Kommentoi