Singapore wishlist

Mungolife

Mä harvakseltaan teen mitään listoja siitä, mitä mulla on toivelistalla, mutta koska Singapore on niin mahtava shoppailukaupunki,  tein pientä suunnitelmaa jo siitä, mitä mun ostoslistalla on :) Tässä teillekin hieman kuvatusta suunnitelmasta, ihanaa, oon jo ihan kohta siellä! :)

1. Ihkaensimmäisenä ostoslistalla on Célinen musta Luggage Mini. Oon jo hetken aikaa pyöritellyt mielessä sitä, mikä olisi mun mahdollinen seuraava hankinta laukkusaralla, ja hetken aikaa oon jo ollut varma, että seuraava laukku on varmasti Célinen Luggage. Mä en oo koskaan innostunut Birkineistä mitenkään erityisemmin, ja tällä hetkellä, nykyisellä laukkuvalikoimallani laukkuhaaveeni ylipäätään on aika lailla rajalliset. Rakastan mun laukkuvalikoimaa, ja uskon, että Celiné täydentäisi sitä yhdellä upealla, varmasti vuosia muodissa pysyvänä klassikkona. Ainoa ongelma on vaan se, haluanko sileänahkaisen mustan kaunottaen, vai upean krokoversion?

2. Haussa olisi upea musta bleiseri, olkapääkoristeilla, ehkäpä Barbara Buin henkeen. Rakastan tuota kuvan bleiseriä, ja jotakin sellaista haluaisin löytää omaa vaatekaappiani täydentämään.

3. Mustat nahkahousut. No koska mulla ei pirulauta ole moisia. Haaveissa olisi "quilted" yksityiskohdilla varustetut yksilöt, joissa olisi kunnon prätkähenkeä.

4. Neule massiivisilla olkapääkoristeilla, mielellään paljettia tai niittejä. (Kyllä, taas on olkapäiden korostaminen maniana meikäläisellä.)

5. Paljetti pusero, mieluiten juuri noin, että hihat olisi neulosta ja etuosa paljettia. (Okei, selkeesti myös pientä harakka-maniaa menossa..)

6. Tuonhenkinen musta pikkumekko iltamenoihin. Tuo Brooklyn Deckerin pitämä kaunokainen olisi täydellinen, jotakin senhenkistä kaipaisin Singaporesta tuliaiseksi itselleni :)

7. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, kultaiset paljettishortsit. Älkää ees kysykö minkä kanssa niitä ajattelin pitää :D

Siinäpä mun toivelista Singaporeen. Mitä mieltä te olette?

Kertokaa mielipiteenne, kumpi näistä kaunokaisista miellyttää silmää enemmän? Perusmusta on ehkä klassisempi ja yksinkertaisempi, siinä missä tuo kroko olisi aivan upea versio ja siinä on jotain todella arvokkaan näköistä. Toisaalta, mun Philip Lim on krokokuosinen, eli se puhuisi sen puolesta, että tämä olisi hyvä olla perusmusta. Toisaalta, rakastan siinä Limissä juurikin sitä krokokuosia...  En osaa päättää, on taas vaikeeta :D

Mitä mieltä te olette? :) 

Kommentit

Iina (Ei varmistettu)

Itse valitsisin krokokuosisen. On vähän särmikkäämpi kuin tuo normaali. Ja normaalit mustat laukut on jotenkin niin.. noh, normaaleja :D

Ihana ostoslista! 2. bleiserille voisin antaa hyvin kodin milloin vain :)

Ehdottomasti sileänahkainen! Laukun mudot ja leikkaukset pääsee paljon paremmin esille tuossa sielässä.

vilme (Ei varmistettu) http://vilme.blogspot.fi

Ehdottomasti krokoversio!

Emma (Ei varmistettu) http://scotlandstyle.blogspot.fi/

Musta toi kroko on tyylikkäämpi - värin puolesta sopii kaiken kanssa, mutta kuosi on mielenkiintoisempi ja edgympi.

Mun mielestä ton laukun kaunis muotoilu pääsee oikeuksiinsa ihan vaan tolla perusmustalla pinnalla. :) Ja nuo kuvan nahkahousut on kyllä tosi kauniit!

Katja (Ei varmistettu)

Noista laukuista ottaisin varmaan itse krokokuvion, koska sellaista ei mulla ennestään ole. Toisaalta taas jos semmonen ennestään olis, niin saattaisin ottaa ton perusmustan. Oi että kun rakastuin tohon mekkoon ja bleiseriin! Nyt munkin on pakko metsästää ainakin tollanen bleiseri!

laurie (Ei varmistettu)

Kyllä tuo perusmusta on noista kahdesta mun mielestä ehdottomasti hienompi :) Molemmat toki kivoja, mutta jotenkin tuo vetoaa ainakin muhun ihan täysillä tuo alempi kuva! :)

linda (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, etten mä huomaa sun shoppailun määrässä muutosta vaikka laatuun ja klassikkoihin panostatki!:D hyvä ku oot edellisen laukun kerenny saada käyttöön ni sulla on jo uus pakko saada-listalla...uudesta neverfullista et ees viitti mainita koska se on vaan nykyään sulle niin normaalia että merkkilaukkuja tulee ja siis en tarkota että jokaisesta ostoksesta pitäis lukijoille raportoida vaan sitä että kuinka on.muuttunu se aika ku uudesta tuotteesta tehtiin kmpostaus :D millään pahalla tää kommentti ei oo vaan oma näkemys siihen ku oot sanonu sun shoppailun muuttuneen:) innolla odotan sitä postausta minkä oot joskus sanonu tekeväs nimeomaan tähän aiheeseen liittyen!:) ps. Krokokuosinen on upee ja niin sua!;)

Anna (Ei varmistettu)

No se, ettet sä huomaa muutosta, ei tarkoita, etteikö sitä olisi tapahtunut :D Neverfull on mulla käytännön laukkuna, ei ns. luksuslaukkuna, joka on kuin asun koriste.

jj (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä hankala tilanne sulla, noi on molemmat niin upeita! Ehkä ottaisin itse kuitenkin tuon perusmustan.
Kauhian kiva muuten, olen aina ajatellut etten henkilökohtaisesti todellakaan maksaisi laukusta yli satasta. No, olen tässä viime päivinä selaillut sun postauksia taaksepäin ja kuinka kävikään, löysin itseni suunnittelemasta säästötoimia omaa Chanelia varten... Koin valaistumisen.

ninni (Ei varmistettu)

Hei! Toi laukku on kyllä niin kaunotar molemmissa kuoseissa, mutta jos olisin sinä, niin ottaisin tuon klassisemman version, ilman krokokuviota. Mun mielestä laukun muotoilu ja se "juju" tulee paremmin esille tuossa klassisessa nahka versiossa. :) (vähän niinku chanelissa tikkaukset :D )

Feline (Ei varmistettu)

Perusmusta. Siinä on yksinkertaista arvokkuutta, joka käy yhteen kaiken kanssa :)

Omaa silmääni pistää enemmän toi krokolaukku =) siinä on jotenki enemmän särmää. Oijoi, singapore on mun yksi haavepaikoista käydä! Joskus ehkä sitten..

mya (Ei varmistettu)

Moikka,

Multa löytyy kyseinen 4. kuvan Zaran "embellished collar/cape". Olisitko kiinnostunut? olisi ainakin monikäyttöisempi ja yhdisteltävissä monen vaatekappaleen kanssa.

Anna (Ei varmistettu)

OLISIN OLISIN OLISIN!! Mikä koko? Hit me meiliin, joooko?! :)

aimer (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kroko! Itse inhoan krokokuosia yli kaiken, mutta jostain kumman syystä tässä se toimii :D Kun noita laukkuja vertaa, niin tuo matta näyttää ihan hirveän tylsältä, aivan kuin siitä puuttuisi jotakin

mh (Ei varmistettu)

Ehdoton ei krokokuvioiselle, tuo tavallinen musta on paljon klassisempi ja ajattomampi! :)

Anni (Ei varmistettu)

Moi! Mun on pitänyt jo pitkään kommentoida, että superihana tää uusi mobiilisivu! Paljon helpompi, kun itekin luen melkeen aina blogit kännykällä. Plussaa siis!
Ja noista laukuista, molemmat on ihania, mut ottaisin itse varmaan alemman. Tosin mä tarvitsen mustan ihan basic laukun, en tiiä jos sulla on niitä jo ihan tarpeeksi..;) molemmat on hienoja!

SINI (Ei varmistettu)

Krokonahkainen ehdottomasti! :)

Emppu (Ei varmistettu)

Musta toi kokomusta tai siis ei-krokoversio on kivempi! Ja tulipa tässä mieleen, että olis mielenkiintoista lukea joskus postausta sun laukkukokoelmasta :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Kyllä melkein tosta laukusta toi perusmusta on kivempi :)

surku (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/laurareissaa/

Krokokuosi ei automaattisesti kuulu mun suosikkeihini, koska etenkin kiiltävänä se saa jotkut asiat näyttämään vähän, hm, halvalta. Mutta tuollaisena isona ja vaihtelevana kuosina lopputulos onkin todella tyylikäs ja persoonallinen, alkoi melkein itsekin tehdä mieli tuota veskaa.

Niin ja hei, upeat nahkahousut! Olkapäiden korostamisen hingun ymmärrän hyvin, itselläni olisi jo valmiiksi ladonovihartiat, mutta en anna sen häiritä. :D

Itsekin olen Singaporeen suuntaamassa ensi vuoden puolella, kun Malesiaan menen joka tapauksessa, niin samalla piipahtaa sielläkin. :) Ja sieltä myös lentää halvalla Filippiineille.

Anna (Ei varmistettu)

Aasia on kyllä siitä kiva, että kaikki on lähellä ja halpaa :)

Pympe (Ei varmistettu)

Jos et osaa päättää kumman haluaisit, vaihtoehtona olisi myös tuollainen sileänahkainen mutta osa nahasta olisi aitoa käärmeen nahkaa! En nyt muista tarkkaan missä tuollaisen oon nähnyt, taisi olla jollakin bloggaajalla :)
Mutta näistä itse ottaisin enemmin sileän, kun kerran yksi krokonahkainen jo sulla on :)

Heidi J (Ei varmistettu)

Itse en normaalisti tykkää krokosta, mutta tässä mallissa se puhuttelee mua, ihme kyllä, enemmän. Olen siis sen kannalla :)
Mutta tuosta Birkin-kommentista tuli vain mieleen.. että voiko niitä edes tavallaan noin vain ostaa? Vaikka eihän se tietenkään ole "noin vain" kuin sellainen sijoitus tehdään, mutta lähinnä siis mietin sitä jonotuslistaa. Onko sulla jotain lisätietoa tästä? Itse nimittäin olen aina himoinnut nimenomaan Birkiniä ja nyt saattaisi vähitellen olla mahdollisuus investoida sellaiseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Nojoo, ei kai niitä voikaan, mutta pointti on kai se, että koko laukku ei oo koskaan mua viehättäny :D

Ar (Ei varmistettu)

Céline.

neea (Ei varmistettu)

Tuntuuko susta näiden luksuslaukkujen ja muiden -tuotteiden haaliminen enää miltään? Ihan vasta hehkutit edellistä laukkuhankintaasi ja nyt on haaveissa jo toinen. Minulle lukijana on ainakin hintavammat hankintasi jo muuttuneet täysin arkipäiväiseksi sanahelinäksi blogissasi, niin mietin käykö sinulle itsellesikin niin. Olen itsekin haaveillut jostain arvokkaamasta ja laadukkaammasta laukusta, mutta en ole pystynyt sellaista hankkimaan. Blogisi kautta olen kuitenkin alkanut miettimään, että ehkä säästänkin rahani johonkin aidompaan ja elämänlaatuani oikeasti parantavaan kuin käsivarressa keikkuvaan materiaan. Samalla viivallahan tässä loppujen lopuksi ollaan kaikki, riippumatta luksusmaterian määrästä.

Anna (Ei varmistettu)

Tuntuu :) En haali niitä, vaan ostan itseäni miellyttävät tuotteet, ja niiden jokapäiväinen käyttökin aiheuttaa suunnatonta iloa, ei pelkästään niiden saaminen :) Minulle materia on myös ihan aitoa ja elämänlaatua parantavaa, voin sanoa rehellisesti, että mun Chanel olalla on hymyilyttänyt mua jokaikinen päivä :)

Ansku (Ei varmistettu)

Mielipidettäni vaan täällä huutelen! :D
Mielestäni siinä Lim:n laukussa se krokoversio oli mieletön, mutta jotenkin tuossa se ei säväytä samanlailla.. En kyllä tiedä miksi? :D
Eli siis itsehän olen "tavallisen" kuosin kannalla :)

kinuski (Ei varmistettu)

Omaan silmääni krokonahkainen näyttää paljon paremmalta, joten sen kannalle kallistun :)

Amanda (Ei varmistettu)

Perusmusta on parempi. Toki riippuu oletko enemmän vaate, vai asustepainotteinen ihminen. Kuitenkin ajattelisin, että perusmusta laukku sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja kun kyse on kuitenkin niinkin kalliista laukusta ku ylläoleva, ei sitä kannata pilata millään krokokuoseilla. Kuosit vaihtelevat, klassikkomusta ei. Siksi itse säästäisin erikoiset kuosit ja värit halvempiin merkkeihin. Sillä siinä vaiheessa, kun krokokuosi alkaa olla samaa massaa kuin leokuosi, ei ole mukavaa huomata että oma, kallis laukku on juuri sitä kyseistä massaa. Siitä huomataan vain ärsyttävä kroko.

R (Ei varmistettu)

Sileä miellyttää mun silmää enemmän, vaikka aika usein tykkään kyllä krokostakin laukuissa :)

samson (Ei varmistettu)

musta toi kroko näyttää paremmalta ihan vaan sen takia että tuo toinen näyttää mun silmään turhan "viralliselta" joteknin ihan bisnesmiehen työsalkun näkönen ? kroko on musta tyylikkäämpi (:

miipeli

Mun mielestä toi krokonahkainen olis kivempi. Perusmusta on jotenkin vähän virallisemman näköinen ja krokossa taas vähän rock'n'rollia ja särmää enemmän, ehkä siks näkisin tuon krokon sulla ehkä paremmin! Molemmat on upeita mut krokolle pisteet! Toisaalta jos sulla on hulluna glitteriä ja paljetteja ostoslistalla, niin ehkä sit less is more ja perusmusta ostoskoriin. ;D

Millainen hintataso Singaporessa on?

Anna (Ei varmistettu)

Singaporessa on hieman kalliimpaa mun käsittääkseni kuin Lontoossa :)

Ei (Ei varmistettu)

Singaporessa on halpa hintataso. Ei kalliimpaa kuin Lontoossa. t.siellä kasvanut

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä täällä monet merkkituotteet on kalliimpia :) ja esim. Topshopin jne. hinnat :)

Fashionista (Ei varmistettu)

Olis tosi kiva, jos tekisit postauksen sun kaikista noista merkkilaukuista, kun ne kaikki on niin ihania!:)

Anna (Ei varmistettu)

Teen kyllä :)

minä (Ei varmistettu)

ylempi laukku on kivempi! :)

Eee (Ei varmistettu)

Mä en tuu koskaan ymmärtään, mikä idea on ostaa laadukkaita merkkilaukkuja jos niitä ostelee kuitenkin samaan tahtiin kun osteli markettilaukkuja..

Anna (Ei varmistettu)

Mä en tuu koskaan ymmärtämään, mikä idea on arvostella toisen ihmisen ostosvalintoja, jos itse ei ole täydellinen.

viivi (Ei varmistettu)

kroko, yksinkertaisesti kroko ;)

Patricia (Ei varmistettu)

Second one, definitely.

hansku (Ei varmistettu)

Sileä versio on minusta tyylikkäämpi! Upea klasikko :)

Suvppa (Ei varmistettu) http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

Alempi miellyttää mun silmääni enemmän, koska osaisin kuvitella sen useammissa tilanteissa/useampien asujen kanssa kuin krokokuosisen! :-)

Katrij (Ei varmistettu) http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

Kannatan perusmustaa! :)

Moigs (Ei varmistettu)

Molemmat upeita mutta itse tykkään ehdottomasti enemmän siitä perusmustasta! Mun mielestä elegantimpi ja ehkä seiffimpi hankinta :) Voi ku itekin pystyis joskus hankkimaan tommosen!

Loura (Ei varmistettu)

Omaa silmää miellyttää enemmän sileäpintainen, mutta sitten taas mun mielestä sun käsivarrelle sopii ehdottomasti paremmin tuo krokokuosinen. :D

Pages

Kommentoi