Sisukasta

Mungolife

Mun poikaystävä on ihan rahkahullu. Ihan oikeesti, aivan täysin. Me mennään harva se päivä kaupassa käymään vaan sen takia, että pitää ostaa rahkaa. Mun jääkaapissa on aina paprikaa, poikaystävällä pitää olla aina rahkaa. Näillä kahdella pärjättäs varmaan ydinsodankin yli.

Kun sain mahdollisuuden kokeilla uusia Sisutuotteita*, niin mun oli pakko ottaa tilaisuus vastaan vaan sen takia, että saatais ehkä jotain vaihtelevuutta miehen välipaloihin. Ja myös omiini. Miksi kertoa itse, kun voin kysellä mieheltä.

Mitä syöt aamupalaksi?
- Rahkaa. Höystettynä turkkilaisella jugurtilla, pakastemustikoilla, mustikkakeitolla, muroilla ja viinirypäleillä.

Syötkö tätä joka aamu?
- Hahahhahahaha. Kyllä.

(Tää on meidän about viikottainen keskustelu. MITEN joku voi syödä joka päivä samaa ruokaa, tismalleen samaa? Vuodesta toiseen?)

- Mulla on pitkä historia rahkan kanssa. Minä ja rahka mennään way back! :D :D :D

Ensi-ihastuksenne tapahtui milloin?
- Joskus aikoja sitten, yli kymmenen vuotta sitten. Kauan ennen kuin rahkat ja proteiinivälipalat oli IN. Siihen aikaan ainoa varteenotettava rahkavaihtoehto taisi olla Ehrmannin legendaarinen rasvaton maitorahka.

Oletko ehkä kenties hieman mahdollisesti riippuvainen rahkasta?
- Pystyn lopettaa millon vaan. En vaan halua.

(Aivan.)

Oletko muutenkin ehkä hieman sitä tyyppiä, joka jämähtää yhteen ruokaan? Edellinen joka-aamuinen munakas+pakastepuolukat+ruisleipä juustolla leaps to mind?
- En.....

Jatkatko tätä jotenkin?
- Pidän tietyistä rutiineista ja mielestäni olen kehittänyt aamupalan täydellisyyteen niin ravinteiden kuin maunkin osalta. Hyvää ei kannata vaihtaa.

(32 vuotta elämää takana, ja tyyppi on syönyt n. kolmea eri aamupalaa koko historiansa aikana)

Väität siis tuntevasi rahkat?
- Kyllä. Olen kokeillut lähes kaikki markkinoilla olevat rahkat.

Challenge accepted. Maistatin sokkomaistiaisena miehellä Kaslinkin uudet Sisutuotteet, jotka juuri tulivat kauppoihin. Mies otti tehtävän vastaan ihan todella pelottavalla vakavuudella.

Suuri rahkamaistelu alkakoon!

***

Passion-sitruuna rahkajuoma

Tarjoiluehdotus: passionhedelmää pinnalle

Pisteet: 9/10
Kommentti: Uuu, aika raikas, pikkuisen happamahko, pirteä maku. Samalla pehmeä. Happamampi.
Mihin soveltuu? Välipalaksi, jälkiruoaksi, jopa ruokajuomaksi.
Proteiinia: 20 gr / purkki, 5,7 gr / 100 gr

(Annan pisteet: 10/10. Ihan mun suosikki! Sopivan kirpakka, ja hei, passion menee ihan kaikessa :D)

 

Mustikka-Acai rahkajuoma

Tarjoiluehdotus: Marjoja & chia-siemeniä joukkoon.

Pisteet: 10/10
Kommentti: Jesss, aika raikas, pikkuisen happamahko, pirteä maku. Samalla pehmeä. Maukkaampi.
Mihin soveltuu? Välipalaksi, jälkiruoaksi, proteiinitankkaukseen.
Proteiinia: 20 gr / purkki, 5,7 gr / 100 gr

(Annan pisteet: 9/10. Mustikkajugu&rahkat maistuu musta aina melko samalle, mutta tää on tosi pehmeän pirteä, tykkään koostumuksesta, menee juotavana ja lusikoitavana)

Raparperi-vanilja jukurttirahka

Tarjoiluehdotus: mansikoita ja pekaanipähkinöitä joukkoon

Pisteet: 7/10
Kommentti: Vähiten suosikki, voimakas raparperi, hieman liian terävä omiin makuhermoihin. Hyvää, mutta maku ei sykähdytä omaa makupalettia.
Mihin soveltuu? Välipalaksi tai sellaisenaan herkutteluun.
Proteiinia: 20 gr / purkki, 8 gr / 100 gr

(Annan pisteet: 7,5/10. Itse asiassa munkin vähiten suosikki, ehkä liian vahva tuo raparperi makuuni, mutta vanilja toisaalta mukavasti tasapainottaa.)


Passion-vehnäruoho jukurttirahka

Tarjoiluehdotus: aprikooseja ja vadelmia joukkoon

Pisteet: 8,5/10
Kommentti: 
Hmmm, aika hyvää. Raikas, pehmeän makuinen, ei kyllästyisi pitkässä juoksussakaan. Maku, joka kestää aikaa :D :D 
Mihin soveltuu?
Aamupalaksi, välipalaksi.
Proteiinia:
20 gr / purkki, 8 gr / 100 gr

(Annan pisteet: Toinen suosikkini. Ihan täydellinen yhdistelmä makuja, ja mahtava koostumus! 10/10)

 

Laktoositon suklaamaito

Pisteet: 10/10
Kommentti: 
Tämä oli ihan tosi yllättävän hyvä! Kevyt, ei liian makea. En oo kovin suuri kaakaon ystävä, tämä toimi! Maistuva kaikessa keveydessään. 
Mihin soveltuu?
Jälkiruoka tai muuten vaan evääksi.
Proteiinia: 
12,5 gr / purkki, 5,0 gr / 100 gr

(Anna: Olen koukussa. 10/10)


***

Nouseeko joku näistä äärettömän tylsien aamupalojesi kilpailijaksi?
- Ei. Se on vankasti paikkansa ottanut. Mutta, välipalaksi, helpoksi matkaevääksi tai työpäivän välipalaksi pari näistä nousee ehdottomasti.

Mitkä pari?
- Mustikka-acai rahkajuoma ja passion-vehnäruoho ja erityisesti toi maitojuoma!

Kiitos haastattelusta. Nyt voit tuhota nuo kaikki onnellisesti napaasi.

(Kyllä, meillä on välillä näitä ruokagateja :D)

Nyt pari teistä voipi saada omakseen kylmäkassillisen Sisutuotteita kotiovelle toimitettuna. Kerro siis miksi juuri sinun pitäisi saada oma lähetyksesi sisua, niin arvomme kaksi onnekasta voittajaa! Arvonta voimassa viikon loppuun asti!

*Kaupallinen yhteistyö Kaslinkin kanssa

Kommentit

Eeva (Ei varmistettu)

Kaksi syytä. Syy yksi: mä en ikinä voita mitään. Syy kaksi: aamupuurolle olis kiva saada vaihtelua.

Ralenius (Ei varmistettu)

Vaihtelu virkistää - siksi!

Sanna (Ei varmistettu)

Minä olen myös jämähtänyt samoihin ruokiin. Joten olisi kiva saada uusia vinkkejä ja makuja. Varsinkin sellaisia, jotka olisivat hyviä ja terveellisiä. Teen vuorotyötä, joten ruoan pitää olla tätä tukevaa.

kia (Ei varmistettu)

Täällä toinen rahkahullu ilmottaituu! :D Rahkaa menee niin aamu-, ilta- kuin välipalanakin ja Sisutuotteet toisi kivaa vaihtelua ainaiseen maitorahkaan :) Ehdottomasti olisin sopiva henkilö kyseisen palkinnon voittajaksi ;)

Janika (Ei varmistettu)

Mun pitäs kyllä saada noita testiin koska syön joka päivä joka aterian rutiinilla ja vaihtelua ei tule. Hyväksi todettuja ei kannata vaihtaa... missä mie olen aikasemmin kuullut tämän? :D

Lottis (Ei varmistettu)

Mä oon tosi huono syömään aamupalaa ja iltapalaa, johtuen myös siitä että reissaan monta kertaa viikossa kahen kaupungin väliä. Sisutuotteet kuulostaa just siltä, että mäkin voisin opetella syömään aamupalaa! :D

smes

Aloitin maanataina viikon mittaisen loman ja eikös sitten heti iskenyt jokin kesäflunssa nuhan ja kurkkukivun kanssa. :( Sisu-tuotteita en ole vielä ehtinyt maistamaan, koska en ole lähikaupastani niitä vielä bongannut.

Ellu (Ei varmistettu)

Tässä taloudessa asuu kaksi rahkahullua! Aina Valion pehmeää maitorahkaa tuoreiden marjojen/pakastemarjojen kera. Vaihtelua tännekin, kiitos! :D

Juun (Ei varmistettu)

Rahkat eivät kuulu omiin lempi aamupaloiksi (tai miksikään muuksikaan palaksi) Mutta terveellisempiä ruokatottumuksia etsien näitä olisi kiva kokeilla! Etenkin jos ovat myös gluteenittomia.

Minna (Ei varmistettu)

Mie oon Jutan Superdieetillä, ja rahkan syöntiin kaipais lisäintoa. :)

Greu (Ei varmistettu)

Koska mun mies ei syö mitään maitotuotteita ja sen kynsissä on valkosia pilkkuja :( nimim. huolestunut puoliso

Annikki (Ei varmistettu)

Mä haluaisin niin kovasti voittaa ton nyt! Täytyy myöntää et oon törmänny noihin purkkeihin somessa niistä sen enempää kiinnostumatta, mutta nyt noi sun asettelut ja koristelut hedelmillä sai mut kiinnostumaan niistä ihan eri tavalla. Etenkin toi kaakaojuoma! Ah, no mä ansaitsisin voittaa nää koska oon ihminen ja tarviin proteiinia :D ja tarviin näitä terveelliseen herkutteluun, koska mulla on sama operaatio käynnissä, eli etsiä hieman terveellisempiä herkkuja.

Katja (Ei varmistettu)

Nyt kesälläkin tulee vietettyä päiviä kirjaston syövereissä ja koulutehtäviä tehdessä, olisi mukavaa saada opiskeluenergiaa jostain muustakin kun perusbanaanista :D Nää kuulostaa myös semmosilta mitkä ois helppo ottaa mukaan salin jälkeiseksi tankkaukseksi. Ja tuskin poikaystäväkään pahakseen pistää jos saa töihin ottaa välipalaksi rahkaherkkuja !

E- (Ei varmistettu)

Syön joka aamu ruisleipää, joskus kun jaksaa niin saatan tehdä smoothien. Vaihtelu virkistäisi! Inhoan puuroa, mutta kaikki rahka- ja jugurttijutut on mun mieleen, joten luulen et nää vois olla mun juttu :)

SannaHelen (Ei varmistettu)

Syön rahkasta tehdyn smoothien joka ikinen aamu ja Sisu-tuotteilla voisin saada pikkuisen vaihtelua tähän rutiiniin.

Salla (Ei varmistettu)

Itsekin olen jämähtänyt samoihin aamu- ja välipaloihin jo liian pitkäksi aikaa :D Syön aina joka aamu sisällöltään saman smoothien tai tuorepuuron. Voisi olla paikallaan kokeilla jotain muuta ainakin välipalan muodossa ja treenin jälkeen. Aamupalaa tuskin kovin helposti vaihdan, mutta töissä menisi hyvin välipalana nuo rahkat.

Maija (Ei varmistettu)

Meille!! Kumpikaan ei ikinä syö arkiaamuisin mitään, tällänen olis nopea vaihtoehto, ja kun en jugu/rahka/yms hyllyiltä mitään osaa valita nii nyt vaikuttais hyvältä nää! Ja pakko mainita et huippu postaus! :D nyt pitään peukkuja jos ekaa kertaa elämässä tärppäis arvonnassa...

marika (Ei varmistettu)

Mä syön lähes aina aamupalaksi kaurapuuroa mansikoilla + viipaloitu banaani päälle:D eli sama juttu kuin tuolla toisella puolikkaallasi, jotain muutakin ehkä vois syödä.

sinii (Ei varmistettu)

Sisu tuotteita olen juurikin kaupoista etsinyt, halu testata tuotteita on kova! Mutta tiedä sitten olenko sokea, ollut väärissä kaupoissa tai tutkinut vääriltä hyllyiltä, koska en ole löytänyt yhtäkään purnukkaa livenä :D
Mulla on kausia, jolloin vedän tiettyä aamupalakomboa. On ollut munakasta, smoothieta, rahka-mustikka yhdistelmää, puuroa vakkari lisukkeilla, mutta nyt mennään rahkalla/jugulla lisukkeiden kera:)
Näkisin että Sisu tuotteet sopisivat mainiosti kiireisiin aamuihin, jälkkäriksi, töihin ja evääksi minne vain :)
Olisi kiva päästä kokeilemaan onko tuotteet kaiken hehkutuksen arvoisia;)

Laura (Ei varmistettu)

Uijui! Mä söin noin 20 vuotta kaurapuuroo aamupalaks ja nyt se on alkanu maistua vähän puulta ja etsinnässä onkin joku muu vaihtoehto (seuraavaks 20 vuodeks :D)! Nää rahkat vois olla vastaus ongellmiin!

Minna (Ei varmistettu)

Ennen en syönyt laisinkaan aamupalaa, siis ikinä, nykyään en pärjää ilman sitä! Haluaisin myös vaihtelua aamupalaan ainaisen jugurtti+mehukeitto-kombon tilalle. Aamupalani pitää olla täyttävä mutta jotkin ruoka-aineet aiheuttavat helposti turvonneen olon (en tiedä onko sitten allergiaa yms..), mutta jugurtti ja rahka eivät aiheuta turvotusta ja ovat siksi toimivia :) Arvostan aamupalassa nopeutta, helppoutta mutta myös äärimmäisen hyvää makua. Hyvällä aamupalalla saa masun mutta myös pääkopankin toimintaan :)

Emilia (Ei varmistettu)

Tuota passionrahkajogurttia olenkin jo maistanut ja se oli hyvää, samoin suklaajuoma. Haluan maistaa kaikkia muitakin!

Cilla (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, että jonkun muunkin mies on rahkahullu. Meillä tosin syödään vaan ehrmannin naturellia ja joskus harvoin Valion naturellia. Mä en oikeesti Tajuu miten joku pystyy syömään sitä ilman marjoja tai mitään muuta makeuttavaa (maistuu kuulemma pahalta jos laittaa jotain sekaan ) Oudointa on myös se kun kysyn että joko hän on syöny aamupalan tai onko nälkä niin vastaus on tosi usein "mä söin yhden rahkan" tai jos kysyn että tarviiko tuoda jotain kaupasta niin vastaus kuuluu "joo pari rahkaa". Eli täällä myös yks jääkaappi mistä löytyy aina valon lisäksi rahkaa.

Marikak (Ei varmistettu)

Mä oon vähä kans semmonen jumittaja.. mut vielä parempi, jos poikaystävä näistä innostuis, nuudelit ei välttämättä oo se ravintopitosin ilta-/välipala:D

Laura (Ei varmistettu)

Nää vaikuttais niin hyviltä eväiltä töihin!! :)

Matilda (Ei varmistettu)

Raadan kesän töissä, jossa kevyet mutta täyttävät välipalat on niiin pakollisii. Näillä jaksaisin päivät hymyssä suin.
Ps. Mitkä pakkaukset näissä!!! <3

Niina (Ei varmistettu)

Oon aina ollu tarkka aamupalan syömisestä, mut välipaloja oon huono syömään, joten tästä syystä päivässä tulee syötyä yleensä vaan aamupala ja illallinen (ja joskus harvoin iltapala). Tälläisistä helpoista ja terveellisistä rahkatuotteista sais hyvän välipalan ja sen myötä paremman rytmin syömiseen!

Jatta (Ei varmistettu)

Noi olisi tosi käteviä eväitä töihin, sillä alkaa jo kyllästyttämään ainainen leipä ja skyr-rahka kombo :D

Viltsun äippä (Ei varmistettu)

Meillä asuu 4 herkkusuuta ja olis kiva maistaa uusia välipaloja. :)

Nonnuska (Ei varmistettu)

Olisi niin ihana saada uusia makuelämyksiä varsinkin näin raskaanaollessa, kun ajatukset on 99% herkuissa :D

mallu (Ei varmistettu)

Mä nukun niin pitkään, etten työaamuina syö aamupalaa saati vaivaudu meikkaamaan. Oon ajatellut opettelevani syömään aamupalaa, mutta ei o vielä onnistunu. Noi kuulostaa sen verran herkullisilta, että saattasin jopa vaivautumaan nappaamaan työmatkalle mukaan :D

Kiia (Ei varmistettu)

Kaipaan vaihtelua aamupuurolle ja välpaloihin :)

iina (Ei varmistettu)

Ihanaa aina testata tällaisia uutuuksia ja vielä kotiovelle kuljetettuna : täydellistä!:)

Ode (Ei varmistettu)

Mut pitää pelastaa työpaikan jokapäiväisiltä herkuilta! Jos löytäisin jonkun muunkin välipalan kuin banaanin niin ehkä mun ois helpompi kieltäytyä työpaikan keittiössä aina olevista herkuista. Ja hei oikeesti, kuinka monessa duunipaikassa tuodaan työkavereille synttärikakkuja, nimpparikakkua, "olin päivän työreissulla" -suklaata, lähden lomalta - palasin lomalta- keksejä yms?!?! Ja maanantaina joku oli leiponut piirakkaa "ihan muuten vain"! Pelastakaa mut liikalihavuudelta ja tuokaa mulle rahkaa!

Heluna (Ei varmistettu)

Koska jämähdän aina käyttämään samoja tuotteita ja en pa:na oikein uskallakaan ostella mitään uutuuksia, koska mausta ei voi ikinä olla varma! =D

Taru (Ei varmistettu)

Mukava kokeilla uutta ainaisen luonnonjugurtin tilalle :) täytyy ehkä hakea kaupasta testiin jos ei arpaonni suosi!

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Sisua kaivattais tänne opparinteon lomaan kovasti, tulis varmaan aika nopsakkaa valmiiks ! :D Lisäks noista muutama kyllä herätti mielenkiinnon, kuulostivat herkullisilta.

Mariii (Ei varmistettu)

Oii mä haluun tän paketin ehdottomasti maisteluun! Saavun torstaina Suomeen kolmeksi viikoksi lomailemaan äitin hoiviin (asun normaalisti ulkomailla) ja mikään ei ole parempaa kuin suomalaiset maitotuotteet. Se tunne kun pääsee ruokakauppaan ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa ja näkee sen jumalattoman suuren maitotuote-hyllykön. Harvinaista herkkua! Kyllä suomalaiset vaan osaavat tehdä innovatiivisia ja terveellisiä (herkullisia!!) maitotuotteita. Nams!

Linnea (Ei varmistettu)

Jotain vaihtelua mun välipalat ja aamupalat tarvis, tässä vois olla ratkasu!

heli (Ei varmistettu)

Oi nam nam nam Rahkaaaaaaaaa,Oon kans vähän jämähtänyt yhteen rahkaan. Oikeastaan muita rahkoja haluaisin kokeilla mutta en oo uskaltanut. Mitä jos en tykkää ja sitten tulee rahkakammo. Söin kerran tosi pahaa rahkaa ja sen jälkeen olin monta vuotta etten syönyt.

Laura (Ei varmistettu)

Mulla kotona samanlainen rahkahullu mies! Ehottomasti tarvittais vaihtelua aamu- ja välipaloihin ja näinhän se onnistuis oikein kivasti kun ihan kotiin tuotuna! Mieskin suostuis näin kokeilemaan :D

anna (Ei varmistettu)

Verensokerin heitteilyiden takia olen lähes riippuvainen välipaloista. Vanhat välipalasuosikit alkavat jo kyllästyttää, joten olisi mahtavaa saada uusia kokeiluun! :)

paulahelena (Ei varmistettu)

Aahh me niin tarvitaan nää! mä oon ihan riippuvainen maitotuotteista ja mies on salitreenin alottamisen myötä ruvennu kiskomaan rahkaa, nyt taistellaan jääkaapin vikoista purkeista aina. Jopa kaavoihin kangistuva mies on myös kaivannu sanojensa mukaan vaihtelua rahkavalikoimaansa, joten tässä olis!

nunu (Ei varmistettu)

Hyvä syy eli vihaan rahkaa :D Mies vetää täällä kans perusmaitorahkaa joka päivä, tosin iltapalaksi lähinnä. Aamuisin mennään puurolla. Eli olisi ihan kiva testata voiko jokin rahka olla oikeasti hyvää, kun mielessä kummittelee se ällö perusrahkan maku. Kaupasta kun rahkat ei mun matkaan tuu tarttumaan. Hyi.

Ps. tää oli tosi jees postaus. Hauska ja erilainen :)

Maria (Ei varmistettu)

Rahkaa menee täälläkin ja uudet vaihtelut olisi enemmänkuin tervetulleita. Terveelliset elämäntavat ja ne välipalat on osa arkea.
Ja kuka ei voittamisesta tykkäisi

M (Ei varmistettu)

Minä minä! Oon nyt syöny pari kolme viikkoa rahkaa ja bonnen sosetta aamupalaksi enkä vielä oo kyllästyny, just kävin sosetta hakeen lisää ja sitä on nyt kaheksan purkkia, joten rahka kelpais. :D

Theresia (Ei varmistettu)

Koska noi kuulostavat juuri täydellisiltä työvälipaloilta ja kaipaan vaihtelua nykyeväisiin. Vaikken voittaisikaan, niin täytyy katsastaa nuo uutuudet kaupasta ehdottomasti! :)

Annika (Ei varmistettu)

Nuista sais hyviä aamupaloja, oon niin laiska etten usein syö aamulla ollenkaan, koska oon niin laiska etten vaan jaksa tehdä mitään :-D Olisi siis tarpeellisia mulle!

Laura (Ei varmistettu)

Ansaitsisin voittaa, koska jaksan sisukkaasti olla töissä näin kauniilla kelillä ja sopisi loistavasti välipalaksi ajamisen täyttämiin työpäiviini :)

Pirre (Ei varmistettu)

Työskentelen kylmätyössä joka on kaiken lisäksi fyysisesti raskasta niin aamupalan ja välipalojen tarve korostuu entistä enemmän. Ois kiva saada vähän vaihtelua aikaiseen ruisleipään :)

Pages

Kommentoi