Sitruuna

Mungolife

SITRUUNA KIRSIKOIDEN KESKELLÄ. Ihanaa iltapäivää aurinkoisesta Turkin Sidestä! Tää päivä on mennyt makoillen lukemassa altaalla, ja koska mulla ei ole tarjota mitään kivoja kuvia vielä täältä, ajattelin esitellä viimeiset kuvat, jotka ehdittiin nappaamaan pinkkinä kukkivassa Kirsikkapuistossa :) Asuna tällä kertaa yhdistelmä boyfriend-farkkuja ja Pikky Myy -takkia, jolle meinas jo käydä köpelösti lakkiaisviikonloppuna. Ei mitään, mistä ei olisi selvinnyt Vanishilla ja nopealla pelastusoperaatiolla!

Suomessakin on kuulemma aika mukava keli, joten ehkä sielläkin voi jo liikkua ilman takkia :) Toivottavasti. Tän reissun aikana ois tarkoitus karistella tuo kalkkilaivan kapteenius pois itsestä ja olisi mukava sitä rusketusta ylläpitääkin jotenkin. On ollut niin epätavallisen kylmä kevät ja kesän alku, että melkeen tuntuu siltä, että koko toivo olisi menetetty. Onneksi tämä kesä ja syksy näyttää kuitenkin niin kivalta kalenterin puolesta, että eipä kai niillä keleillä niin väliä. En edes tajunnut että palaamme reissusta sopivasti viikko ennen juhannusta, ja juhannuksena on edessä mökkireissu parhaassa seurassa. Sitten onkin jo Ruisrock ihan oven takana, ja heinäkuun reissu Lontooseen valmistumaan.

Ennen lähtöäni Turkkiin valmistujaismekkoni laitettiin aluilleen, totta kai jälleen kerran Juulia Peuhkurin kanssa. Mulla oli idea: pitsiä ja tylliä; Juulialla taito sen toteuttamiseen. Palattuani pääsenkin melko pian sovittelemaan ensimmäistä kertaa sitä. Myös viitta ja hattu on jo postissa. Ehkä pitäisi ensin varmistua, että sitä tosiaan valmistuu, mutta eiköhän se nyt ole aika varmaa :D Aika palavasti odotan jo dissen tuloksia. Normaalisti koulu lupaa kaikki arvosanat kolmessa viikossa, mutta tällä kertaa nähtävästi joudumme odottamaan 2.7. asti. Laskeskelin tuossa hieman, että dissestä pitää tulla vähintään B-, jos haluan lopulliseksi arvosanaksi 2.1. (Meillä arvosanat menee 1 (first-class honours), 2.1. (upper second-class honours), 2.2. (lower second-class honours) ja 3. (third-class honours)) Parasta arvosanaa en valitettavasti voi lopulliseksi koko opintojen arvosanaksi saada, nimittäin loppukokeet meni sen verran huonommin kuin kuvittelin. No, tärkeintä on, että pääsee läpi ja valmistuu, joskin toivottavaa olisi, että lopputodistus ois tuloksella upper second-class honours. En malta odottaa, että pääsen sinne valmistujaisiin, koska meillä on niin kaunis akateeminen puku. Yliopistomme “huppu” on violetin ja pinkin värinen, ja jotenkin koko asu tuntuu niin arvokkaalta :) Poikaystäväkin sai jo omien opintojensa arvosanan, ja nyt odotan omaani vieläkin enemmän. Saas nähdä, mitä tulee. Positiivisin mielin tässä ollaan.

Nyt on ollut ihanaa maata vaan altaalla lukemassa jotain dekkaria, ilman, että tarvii miettiä mitään sen tärkeämpää tai vakavampaa. Joskin, mahdolliset jatko-opiskelutkin on käyneet mielessä, mutta kaikki on niin kovin riippuvaista tulevasta asuinpaikastamme syksyllä. Jännät ajat käsillä kaikin puolin :)

Tämä höpötyshän ei siis liity mitenkään tähän asuun, mutta mitäs te tykkäätte tästä yhdistelmästä?

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Mitä poikaystäväsi opiskelee/opiskeli? :) ja toivotaan, että dissestä tulisi mieleinen arvosana sulle, kun sitä ainakin blogin mukaan on väkerretty erittäin ahkerasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Opiskeli omaa alaansa :) Ja joo, toivotaan, että arvosana on jotain aakkosten parin ensimmäisen kirjaimen puolelta :)

Lucy (Ei varmistettu)

No ei täällä ihan ilman takkia tarkene, ellet tarkota untuvatakkia.. +5, jäätävä tuuli ja kaatosade ei kuulosta "mukavalta säältä" :D
Ellet tarkottanu suomella pelkkää helsinkiä? :) toivottavasti et, sillä elämää on kehä kolmosen ulkopuolellakin vaikka se ajatus vaikealta tuntuukin :D

Tykkäsin asustasi tosi paljo, tuo keltanen takki on aivan ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

No siis oletin kyllä, että ihan koko Suomessa kelit on OK, nimittäin +15 on tuntunu sääennusteet lupaavan :) Harmi, jos ei näin ole :/

nappula (Ei varmistettu)

Rakastan tota takkia!! Sydänsilmäemoji.
Joo ei täällä säällä kannata kehuskella, Turussa ollut sellaset +15 astetta ja tuulee niin pirusti, et ei täällä ilman takkia tarkene. Pari lämpimempää päivää ollut, mutta siihen ne sitten on jäänytkin :D

Anna (Ei varmistettu)

Voi eiiii, en tule takaisin :D

Anna (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, tuo keltainen takki on super suloinen! Vitsi ensi kesänä pitää kyllä itsekkin käydä tuolla puistossa ensi keväänä, näyttää niin kauniilta! Tsemppiä tulosten odotteluun, hyvä varmasti tulee! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Lim (Ei varmistettu)

Picky Myy! Rupesin jo miettimään että onko kyseessä jokin uusi merkki.

Alina (Ei varmistettu)

Hei, ajattelin kysäistä sulta vinkkejä festaripukeutumiseen kylmälle säälle! Eli miten itse pukeutuisit tai miten voisi erottua joukosta/näyttää tyylikkäältä vaikka takit huivit ja pitkät housut joutuisi pistämään? Ärsyttää niin et juhannuksena tuskin voi viilettää menemään jossain topissa ja shortseissa!:D

Iina (Ei varmistettu)

Ei nyt varsinaisesti liity postaukseen, mutta ajattelin kysästä, että ootko suojannu tota laukkuas tai Chaneleitas ja muita laukkujas ylipäätään millään aineilla? :) En oikeen tiedä laittaako niihin jotain vai ei.

heidi (Ei varmistettu)

Oon yleensä hyvin epäileväinen noin kirkkaiden vaatteiden suhteen eikä edes se pastelliasu täysin vakuuttanut mutta nyt ihastuin! Tosi kivannäköinen asu kaikkinensa ja tausta tietenkin todella kaunis. Oikein hyvin yhdistelty. :)

Päivi (Ei varmistettu)

Hiljainen lukija täällä ilmottautuu.. Oon lukenut blogiasi varmaan -09 vuodesta asti, siitä lähtien kun bongasin sut suosituimmat blogit -listalta jostain Iltalehdestä :D

Tosi paljon onnea valmistumisen johdosta, on ollut mielenkiintoista seurata taivaltasi ja toivonkin et joskus itsekin löytäis samanlaisen rohkeuden tehdä mitä haluaa! :)

ps. asu on ihana, vaikka itse arastelen värien käyttöä omassa pukeutumisessa. :D

Kommentoi