Sitruunaista // Kuopio

keltamusta (7 of 13)

Muistatteko kun keskiviikkona fiilistelin sitä, että vietän torstain tekemättä mitään ja otan rennosti? Tässä sitä sitten ollaan, lauantaissa, sohvan pohjalla odottamassa oikeesti rentoa iltaa, jos sellaisen vihdoin pääsisi viettämään. Tavallaan ei edes haittaa, että viikko hurahti ohi niin, etten melkein ehtinyt räpäyttämään, koska tämä loppuvuosi on täynnä toinen toistaan jännittävämpiä tapahtumia. Oon kuin äärimmilleen viritetty ilmapallo poksahtamassa ajatuksestakin tulevista seikkailuista, yhteistyökuvioista, lomamatkoista, ystävien kanssa vietetystä ajasta ja toki uusista työhaasteista. Toisaalta yritän toppuutella itseäni, koska tiedän, että aika menee hirveetä vauhtia ihan hoputtamattakin. Tässä 25 jälkeen oon yrittänyt olla aina ajattelematta ”voi kun aika menisi nopeemmin”, koska jälkeenpäin sitä vain katsoo ja miettii, että aika on mennyt kyllä ihan tarpeeksi nopeasti muutenkin. Ihan luvattoman nopeasti itse asiassa. Benjiä odotessa annoin itselleni oikeuden olla malttamaton, ja laskea päiviä sen kotiintuloon ja kas, alkavalla viikolla sekin jo täyttää vuoden.

Jotain ajanmenosta kertoo sekin, että meillä oli eilen jo toinen miehen työpaikan iltameno tässä parin viikon sisään, enkä ole edellisestäkään vielä kuvia saanut julkaistua. Eilinen tilaisuus oli iltapukujuhla, kahden viikon takainen oli rento cocktail-tilaisuus. Musta oli mun luottoväri molemmissa, ja tuossa edellisessä tilaisuudessa luotin crop toppiin ja Ted Bakerin muhkeaan hameeseeni.

keltamusta (4 of 13)

keltamusta (13 of 13)

keltamusta (10 of 13)

keltamusta (12 of 13)

keltamusta (5 of 13)

Tuo Ted Bakerin hame oli löytö ASOSin aleista. Se oli mulle piirun verran liian tiukka, niin käytin sen ompelijalla, joka avasi hieman vyötärönauhaa, ja nyt hame istuukin täydellisesti. Enteilin jo ostaessa, että pienihän tämä on, mutta sitä varten on osaavat ompelijat. Midimittainen pitsiunelma on ollut käytössä jo monia kertoja sen jälkeen, kun se viime talvena palautui ompelijalta, sillä se sopii niin monen yläosan kanssa. Kesällä törmäsin River Islandissa Lontoossa ollessamme mustaan pitsitoppiin, jonka pitsi oli mielestäni hyvin samannäköistä kuin hameessa. Hieman sokkona ostin tuon topin ja sehän sopi ihan täydellisesti hameen kanssa pidettäväksi! 🙂 Jos tilaisuuteen ei sopisi paljaan vatsan vilkkuminen, voisi sinne hyvin ujuttaa väliin vaikka bodyn tms, joka jättäisi tuon midriffin piiloon. Nyt kun menomme oli rento perjantaitapahtuma, annoin vatsan vilkkua. Mustan asun kaveriksi puin sitruunaisen takin, jossa ärsyttää vain yksi asia. Se, että Suomessa on menty mun mielestä viime ajat talvesta kesään ja kesästä talveen. Musta olisi ihanaa, jos syksy ja kevät olisi pidempiaikaisia, mulla on liikaa kivoja välikausitakkeja!!

Tuo edellinen perjantai-ilta oli kyllä sellainen poikkeus, ettei tosikaan. Olin valmis tuntia ennen kuin piti, meikki onnistui juuri niinkuin halusin, tukka näytti tosi kivalta, vaatteet istui päälle ilman asukriisiä ja kaikki meni oikein mukavasti. Kuvia ehdittiin ottamaan ja juhlaan ehdittiin ajoissa ja hyvällä fiiliksellä. Tämä koska tilaisuus alkoi klo 19. Kun eilinen tilaisuus alkoi klo 18, niin vielä 17.10 mies ompeli jotain nappia pukuunsa, meikäläinen säntäili ympäri kämppää etsimässä mustia korkkareita (nowhere to be found) ja tukka oli päin pyllyä ja kaikki huonosti. Miten kotoisan tuttua 😀 Meidän pariskunnan iltamiin lähdöistä n. 90 % menee samalla kaavalla aina. Just ja just ajoissa, mutta helvetillisen kiireen seurauksena. Ja aina just sillon ku pitäis saada tukka ruotuun, se näyttää ihan kauheelle. Katastrofikaksikko aina välillä vauhissa lähtöhommissa.

Toisaalta on kyllä tosi kiva, kun miehen työpaikka on sellainen, missä on erilaisia iltatapahtumia melko usein. Onpahan tekosyy laittautua ja lähteä hieman tanssimaan 🙂

keltamusta (11 of 13)
keltamusta (6 of 13)
keltamusta (2 of 13)
keltamusta (3 of 13)

TED BAKER hame
RIVER ISLAND toppi
OFFICE korkkarit
ZARA takki
YSL laukku

Tiedättekö mä melkein odotan jo maanantaita 😀 Miehellä on pitkä työviikko, ja on iltamyöhään poissa. Jos me saatais nyt vkl vihdoin siivottua tämä ei-niin-hallittu kaaos kotonamme, voisin aloittaa maanantain ja ensi viikon istahtamalla sohvalle ja kahvin kanssa hyökkäämällä kaikkien tulevien postausten kimppuun. On nimittäin vaikka ja mitä! Oon löytänyt mm. kapeakoipisten ylipolvensaapas-unelmat, Turkkikuvia on useammalle postaukselle, ja kotijuttujakin olen hieman valmistellut. Tämän päivän pyhitän mun pojille ja kodin siivoamiselle, mutta saatan ottaa varaslähdön ensi viikkoon jo huomenna 🙂

Mitäs tykkäätte asusta? 🙂

Kommentit (22)
 1. Tosi kiva asu! Keltanen takki piristää tota muuten mustaa kokonaisuutta kivasti 🙂 ja asu oli muutenkin hieman erilaisempi kuin muilla paikalla olleilla ja erottui edukseen.

  Meidän miehet on samassa paikassa töissä, ja olin itse eilen samoissa juhlissa kanssasi. Pari viikkoa sitten en valitettavasti päässyt paikalle, vaikka oli kuulemani mukaan ollut silloinkin mukava ilta.
  En tarkoita tätä pahalla, mutta hieman ihmettelin eilen, kun mieheni moikkasi teitä, katsoit poispäin tervehtiessäsi takaisin. Lisäksi miehesi saadessa tunnustuksen työstään, olit selkä lavaan päin etkä edes vilkaissut sinne. Sain sinusta hieman töykeän kuvan, joka jäi harmittamaan. Voin toki olla väärässä, enkä tarkoita että olisit sellainen aina, mutta pistin tämän vain huomioon. Toivottavasti oli kuitenkin mukava ilta 🙂

  1. Heippa Sofia,

   Kiva kuulla, että tykkäsit asusta. Miten tiedät sen erottuneen joukosta, jos et itse ollut paikalla pari viikkoa sitten?

   Ja no, toki varmaan tulkintajuttuja, miten tilanteet näkee. Kun ollaan tilassa, jossa on aika paljon tuttuja ja kavereita ja ympärillä tapahtuu koko ajan jotakin, niin jos olen katsonut muualle tervehtiessä, siellä on todnäk. tapahtunut jotakin, mikä on vienyt huomioni sillä hetkellä. Vaikea sanoa, kun en tiedä kuka olet, tai kuka miehesi on, niin enpä osaa veikata mikä tilanne oli kyseessä! Minä kun en tunne miehen työkavereista kaikkia ihmisiä, ja eilen moikattiin varmaan reilu sata ihmistä/pariskuntaa, niin vaikea sanoa kuka sinä tai miehesi on 🙂 Jos tilanteessa oltaisiin jääty juttelemaan, niin toki olisin varmasti keskittynyt tilanteeseen. Jos kyseessä oli ohimennen huikattu moi, niin no, olen pahoillani, mutta oma huomiokapasiteetti ei tuollaisissa tilanteissa riitä kaikkien huomioimiseen.
   Veikkaan, että olet joku näistä nuorien/uusien työkavereiden tyttöystävistä, sillä nimestä en ainakaan saa ketään tuttua mieleen, eikä miehenikään muista tätä tapahtumasarjaa eiliseltä. Jos näin on tilanne, niin minä juttelin kaikkien uusien tyttöystävien kanssa kaksi viikkoa sitten, ja osaan siis siitä päätellä, kuka olet, jos et kerta paikalla ollut. Eli olen tavannut miehesi kerran ohimennen ja sinua en koskaan. Miehesi huikkasi meille moit, kun kävelimme aulasta ravintolaan keskustellen ja samalla siinä ympärillä oli aika paljon ihmisiä.

   Joka tapauksessa, pahoitteluni, että tuli sellainen olo, että vaikutin töykeältä. Minusta on aina kiva tavata miehen työkavereita, joten mitään negatiivista siinä ei minun puoleltani ollut. Todennäköisesti samalla hetkellä joku astui ”laahukselleni”, mitä tapahtui n. 173 kertaa eilisen aikana (useimmiten oman miehen toimesta) tai muuten vei huomioni tilanteelta. Kannattaa muistaa, että vaikka sinä tunnistat minut, minä en tiedä yhtään kuka olet, joten voi olla vaikeaa tilanteessa reagoida. Jos joku tuntematon moikkaa, oletan, että moikkaa miestä, ja jos samaan aikaa kavereilla/ystävillä on jotain häppeninkiä vieressä, niin kyllähän oma huomio on todnäk siellä. Miehellä kun työkavereita on satoja, niin.. no. En muutenkaan mielelläni puhuisi miehen työstä täällä, tai hänen saamista tunnustuksista yms. Ne eivät kuulu tänne blogiin, ja ymmärrät varmasti itsekin syyn, miksi niiden tuominen kommenttikenttään suositussa blogissa on hieman kyseenalaista? Meillä on kuitenkin ryhmäkanavat ja mahdollisuudet kommunikaatioon blogin ulkopuolella, joten mielestäni julkinen blogi on hyvin väärä kanava tällaiselle kommentoinnille.

   Toki hienoa, että mies saa tunnustuksen. Hienompaa olisi tosin ollut se, että mies olisi sen saadessa ollut näköpiirissäni eikä ison pylvään takana, jonka takaa en häntä nähnyt, enkä viitsinyt lähteä porukan läpi puskemaan näköalapaikoille, kun voin miestä onnitella ihan hänen palattuaan paikallekin 🙂

   1. Mimmustiina
    9.10.2016, 09:02

    Tämä Sofian postaus on yksi parhaimmista esimerkeistä siitä kuinka paradoksaalinen voi suomalainen ihminen omassa ”rehellisyydessään”olla.
    Toistuvasti eri blogeissa esiintyy ensin kehuja esim.vaatetukselle sitten ammutaan käytös oikeasti tuntematta bloggaajaa täysin maanrakoon ja lopuksi päätetään vielä tsemppiin –
    oikeasti toi on absurdia ja mieletöntä.
    Lukijoilla ja seuraajilla ei ole oikeutta lähtökohtaisesti toimia noin. Jos olet eri mieltä, kokeile samaa toimintamallia jonkun tuntemattoman ihmisen kanssa ja katso, millainen seuraus sillä on.
    Se on pelottavan primitiivistä ja ansaitsee tulla konkursiin. Se ei ole rakentavaa, hyväksyttävää tai edes rehellistä.
    Ainoastaan huonoa käyttäytymistä.

    1. Kieltämättä hieman erikoinen ajatustapa. Itse en ikinä kiinnitä tuntemattomien ihmisten käytökseen julkisilla tiloilla huomiota, ellei he käyttäydy mitenkään huomiota herättävän röyhkeästi tai jotenkin pyöri siellä vaarallisen näköisenä aineissa 😀 Mutten kyllä katselisi jossain silmä tarkkana, että miten henkilö X, jota en ollenkaan tunne, reagoi jossakin miehen työpaikan tapahtumassa johonkin palkintoseremoniaan. En nyt kovin huomiotaherättävästi juuri koskaan muutenkaan käyttäydy, niin mun tekemisten seuraaminen on mun mielestä ylipäätään jotenkin tosi outoa 😀

  2. Heippa Sofia,
   Olen lukenut Annan blogia vuosia, ja kaltaisesi henkilöt jaksavat yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Ymmärrän, että Anna on tavallaan julkisuuden henkilö ja meillä lukijoilla voi joskus hämärtyä blogimaailman ja todellisuuden, sopivuuden ja asiallisen käytöksen rajat. Kuitenkin juuri Sinun kommenttisi osoitti poikkeksellista tahdittomuutta jopa tässä kontekstissa. En tiedä juhlanne luonnetta, mutta luulisi Sinun tietavän. Jos Anna on puolisonsa työpaikan juhlassa TÄYSIN yksityishenkilönä (eikä esim. jossain blogiinsa liittyvässä tilaisuudessa), en voi käsittää miten Sinulla tai kenelläkään muulla voi olla noin suuri tarve käyttäytyä täysin idioottimaisesti, ja puuttua mitenkään Annan ”oletettuun” käytökseen, vieläpä hänen bloginsa kommenttikentässä! Mihin pyrit? Jos yksityisyys ja yksityiselämä ovat sinulle näin autuaan vieraita käsitteitä, toivon todella että et joudu näiden asioiden kanssa painimaan esim.työelämässäsi. Rajat ovat olemassa, ja voinkin kertoa Sinulle Sofia, että ylitit ne kirkkaasti.
   Toivottavasti kohtaat vielä elämässäsi tilanteita, joissa ymmärrät, että voit valita myös toisin. Jos Annan käytös on kummeksuttanut Sinua noinkin kovasti, olisi ollut huomattavasti tahdikkaampaa lähestyä häntä henkilökohtaisesti ja kysyä asiasta. Blogin käyttäminen hyökkäysvälineenä ei ole ainoastaan tahditonta ja tarpeetonta vaan myös osoittaa omat tarkoitusperäsi mustamaalata Annan persoonaa ja yksityistä vapaa-aikaa tavalla, jota edes julkisuuden henkilöt eivät ansaitse. Lopuksi toivon, että oma toimintasi elämässäsi ja juhlissanne tavoittaisi edes jonain päivänä kauniin ja hyvän käytöksen rajapyykin, johon toki näyttää olevan hurjasti matkaa. Pikkumaiselle ja kyttäilevälle lässytyksellesi löytyy kyllä oma termikin; se on ihan täyttä paskaa.

   1. Tuo loppukaneetti 😀 😀

    Kiitos Elina <3

  3. Jos todella olet ollut samoissa juhlissa niin varmaan sinulla olisi ollut pokkaa sanoa Annalle tämä kaikki kasvotusten, eikä tulla antamaan palautetta yleiseen kommenttiboksiin 😀

   1. Voi Anna raukka kaikkea sitä saa bloggaajana kestää 😀
    Hyvä tämmöset arvioivat silmät vahtii että mihinkäs päin katsot kun miehesi saa tunnustusta. Eiköhä sun oma miehes ja lähipiiris osaa erottaa töykeyden susta jos semmosta on. Mutta nää on tämmösiä ”olen jo päättänyt saada sinusta negatiivisen kuvan ja huomioin vain asiat jotka on yhteneväisiä tämän mun mielikuvan kanssa” 😀 esim kyllähän on semmosia pariskuntia mitkä osottaa rakkautta toisilleen semmosellä kevyellä v*ttuilulla ja silti rakastaa toisia yli kaiken. Jonku toisen silmään se näyttää ”töykeälle” vaikka ne ei mitää pahaa tarkota.

    En tiiä miks tuli niinku paska fiilis ku luki ton sofian kommentin hirveen epäreilua jotenki sala-arvostella sua.

    Mut joo vähä levis tää kommentti hyvältä näyttää vaatteet ja oot aina kyllä hyvännäkönen ja kannat ittes kauniisti:))) ihanaa syksyä! Aina käyn vilkuilee sun blogista uusia postauksia ja musta tuntuu et oot piristyny jotenki tän kirjottelun kanssa en osaa selittää mut täältä levittyy semmonen hyvä fiilis!

    1. 😀 No niin, sitä olen itsekin miettinyt, että voisi kuvitella, että mieheni osaa kyllä loukkaantua, jos siihen on tarvetta. Me nyt ei pahemmin toisillemme vittuilla, mutta tässä kyseisessä palkintoseremoniassa totesin jo ensimmäisten palkintojen jaon aikana, että jaaha, en sitten nää tuota koko asiaa, kun tossa on tuo pylväs tiellä. Mihin mies totesi, että ei siinä mitään nähtävää olekaan 😀 Minä taisin jutella ystäviemme kanssa tuon ajan. Tai no kyllä me itse asiassa läheisten ystävien kanssa heitetään aina läskiksi koko homma ja nauretaan aina toisillemme, kuten muutkin pariskunnat. Meillä nyt on ehkä sitten sellainen piikittelevä kaveripiiri, jossa ei ole niin tarkkaa, jos joku on selin johonkin suuntaan jollakin tietyllä hetkellä 😀 Mulle kun mies ei ole yhtään sen parempi tai huonompi riippumatta siitä, mitä tunnustuksia työpaikallaan saa 🙂

     Kiitoksia! <3

   2. Näin tekisi mielestäni aikuinen fiksu ihminen 🙂

 2. Ihastelin tota hametta (ja asua muutenkin) instassa aiemmin, ihan huippu löytö! Ted Bakerilla nyt ollut paljon kivoja juttuja valikoimassansa 🙂

  1. Joo, se on tosi ihana merkki! 🙂 Ja kieltämättä ihan täydellinen alelöytö!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *