Smile!

Mungolife

*Yhteistyössä MediSmilen kanssa*

Melkeinpä eniten kiitosta mun blogissa mä saan siitä, että hymyilen paljon mun valokuvissa. Rehellisyyden nimissä, mä en oo pitkään tykännyt hymyillä. Nuorena mulla oli vähän keltaiset hampaat, enkä niin pitänyt niistä. Nykyään, valkaistuani hampaani muutaman kerran, olen hymyillyt jatkuvasti. Pinnallista, mutta niin me kaikki naiset kai vähän ollaan :) Mä oon kokeillut monia eri hampaidenvalkaisu-keinoja, ja yksi on ylitse muiden. MediSmilen tehovalkaisu on aivan mahtava hampaiden valkaisu, ja käynkin aina kerran kahden vuoden välein tehovalkaisussa ja välivuosina sitten soodavalkaisussa.

MediSmilen hoitajat on osaavia, ja jokaiselle tehdään valkaisu omien hampaiden tilanteen ja terveyden mukaan. Ennen hampaiden valkaisua olisi hyvä käydä puhdistamassa hammaskivi pois ja muutenkin varmistamassa, että hampaat on terveet ja reiättömät. Haluaisin lämpimästi suositella palvelua, koska kaunis hymy on jokaisen paras asuste, eikö? :)

Mä en valitettavasti tajunnut ottaa kuvaa, jossa olisi ennen ja jälkeen kuva hampaissa. Nyt kun menin kahden vuoden tauon jälkeen tehovalkaisuun, mun hampaat oli kolmanneksi vaaleinta sävyä siinä hammaskartalla. Valkaisun jälkeen ne olivat valkoisemmat kuin se sävykartta! :D

Valkaisu on helppo toimenpide. Makaat suu auki, muotti ja valkaisuaineet suussa, ja hoitaja tekee kaiken muun. Sen jälkeen muistaa vaan muutaman päivän olla syömättä ja juomatta mitään, mikä voisi värjätä hampaita, kun kiille on vielä auki. Hyvä nyrkkisääntö on olla syömättä ja juomatta sellaisia asioita, jotka jättäisivät tippuessaan valkoiselle paidalle tahran. Ruisleipä on OK, punaviini ei :)

Näin joulukauden alla MediSmile tarjoaa lukijoilleni alennuksen palveluistaan. Tehovalkaisun saisi nyt 149 euron hintaan (norm. 195 euroa) ja soodapuhdistuksesta sekä hammaskivenpoistosta saa -20 %. Voin tehovalkaisun lisäksi lämpimästi suositella myös soodapuhdistusta. Viime vuonna kun mulle tehtiin soodapuhdistus, hampaat vaalenivat ihan saman verran kuin valkaisussakin, kun siitä oli vasta vuosi silloin. Tarjouksia voi käyttää lahjakortteihin, joten jos tiedossa on joku, joka kaipaa pukinkonttiin valkeampia hampaita, tässä aika hyvä idea :) Tarjouksen saa MediSmilesta Mungolife-nimellä, ja tarjous on voimassa vuoden loppuun asti varatuille ajoille. Aika saa siis olla ensi vuodenkin puolella tai lahjakortin voi käyttää ensi vuoden puolella, kunhan sen varaa / ostaa vielä tämän vuoden puolella!

Sponsored by:

Psst!! Q&A postaukset ovat valmiina luonnoksissa (vihdoin!!), neljä settiä moisia tulossa pian :)

Kommentit

Auringonkukka

Asiasta ihan toiseen, miten sun shoppailulakko on sujunu? Itselläni täydellisen hyvin :) tosi mahtava olo kun ei aika kulu kaupoissa, jää aikaa kaikkeen kivaan :)

Anna (Ei varmistettu)

Hyvin :) Reilu kuukausi mennyt ja yksi jokeri käytetty :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Kiva yhteistyöpostaus, harmi että tuo paikka on niin kaukana! :) Kauniita kuvia taas, siulla on kaunis hymy. ^^

Anna (Ei varmistettu)

No voi höh :/

Alegne (Ei varmistettu)

Moikka!
Onkohan toi soodavalkasu sama asia kuin soodapuhdistus, vai ylläpitovalkaisu...?

Mäkin kyllä tykkään kun kerrankin hymyillään kunnolla. Muotiblogeissaki nykyään vedetään päälle usein sellanen mysteerinen/tunteeton high fashion editorial-pärstä, mutta sun kuvista tulee saman tien parempi mieli... Ja jotenki kuvien värit näyttää samalla kirkkaamilta, kuosit ja tekstuurit kauniimmilta, ja asut kivemmilta, y'know? Että jatka vaan sitä leegojen esittelyä!

Anna (Ei varmistettu)

Sama asia kuin se soodapuhdistus :) ja niinhän se menee, ei kai se hymy oo keltään pois! :)

katie (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä tosi kaunis hymy! :) Ja valkeammat hampaat on aina houkuttelevat.... :) Hampaiden valkaisusta tulee aina mieleen, kun pienenä luulin ettei hampaita tarvitse enää pestä jos ne käy valkaisemassa.... :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no hitto, ei sentään :D

Kata (Ei varmistettu)

Moi,

Tosi pirteän iloisia kuvia ja ihana toi pipokuvan huulipuna, mikähän se mahtaa olla?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Narsin Schiap :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ei nyt liity postaukseen mutta balille matkaa harkitsen ja haluaisin kysyä sulta kun sielä oot käyny että onko sielä turvallista esim. liikkua taksilla lentökentältä hotelliin ja takas? Netissä on kaikkia pelotteluja niin aattelin kysyä konkarilta:D

Anna (Ei varmistettu)

On siellä ihan turvallista, kunhan ottaa sen BlueBird-taksin, joka on virallinen :) Kyseles Too fast for love -blogin Meriltä lisää, se asuu Balilla, niin osaa kertoa varmaan parhaiten ohjeita :)

np (Ei varmistettu)

Moikka! Ajattelin kiittää blogista, joka on pysynyt hieman erilaisempana kuin muut. Esimerkkinä se, että monissa blogeissa on nykyään samat yhteistyöt ja sitten parin päivän sisällä tulee noin viisi eri yhteistyöpostausta, vaan eri bloggareilta, mut samoilla sisällöillä. Hieman tylsää lukea vaikka kahvista, viideltä eri ihmiseltä, mut samat asiat. :D Joten kiitos erilaisista postaus- ja blogisisällöstä.:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Anna-Sofia (Ei varmistettu)

Saako alennusta myös Puhdas suu-paketeista? :)

Anna (Ei varmistettu)

Hei soitapa sinne ja kysy aiheesta :)

Kommentoi