SMOKY

Mungolife

*Tuote saatu blogilahjana*

Taas ois yhdestä julkaisusta asiaa, mutta tämä on ainakin mulle tän vuoden odotetuin kosmetiikkatuote, joten silläkin puolen ruutuja on varmasti kiinnostuneita neitejä ja rouvia. Mä rakastan Urban Decayn tuotteita, ja erityisesti luomiväriä. Naked -paletteja löytyi jo ennestään kaksi Nakedia ja Naked Basics, jotka on täydellisiä nude-paletteja. Kun näin, että Nakedilta on tulossa iso paletti smoky eyes -meikkiin, meinasi pieni voitontanssi päästä valloilleen. Voitontanssin pääsi todistamaan ne raukat, jotka asioivat lähipostin lähellä viime viikon perjantaina. Olin saanut erään lähetyksen, josta ei oikein selvinnyt lähettäjä. Niinpä kun avasin isoa kirjekuorta postin edessä ja silmissäni vilahti violettia paperia kuului vaan sellainen "woop woop", jota seurasi pieni tanssi. Nauratti poikaystävää, itse lähinnä tanssin iloisesti autolle käsissäni ihanaakin ihanampi luomiväripaletti!

Urban Decayn tyypit olivat nähtävästi huomanneet pienimuotoisen Urban Decay -addiktioni ja muistaneet minua yhdellä ensimmäisistä Smoky-paleteista Suomessa! Kiitos kiitos kiitos!! ♥♥♥

Lisäksi paketistani kuoriutui yksi kauneustuote, joka hurmasi minut täysin ja syrjäytti Anastasia Beverly Hillsin Pomaden ykköspaikalta mun kulmaväreissä! Siitä lisää tuonnempana, nyt haluan vaan hehkuttaa tätä Smoky -palettia :) Laitoin tällä meikit Blog Awardseihin, ja tämä paletti jopa ylitti odotukseni!

Se on niin kaunis!!

Kerron tämän teille nyt, sillä Urban Decayn Smokya aletaan myymään Suomessa huomenna, kun se tärähtää Helsingin ja Tampereen Sokoksen hyllyihin ja verkkokauppaan klo 9.00! Nämä tulee varmasti menemään hujauksessa, joten kannattaa huomenna olla hereillä heti aamusta! :)

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu)

Ja vielä marmori kuvioinen paketti.. ;)

Anna (Ei varmistettu)

No sanos muuta :D

Sanni (Ei varmistettu)

Pakko kertoa tarina liittyen tähän palettiin! Oltiin perheen kanssa kesällä Amerikassa, ja jo ennen reissua mietin, että ostaisin Naked-paletin. Sephorassa silmät osu heti tähän uutuus Smoky-palettiin, mutta en sitä raaskinut ostaa kun kotona oli kasa luomivärejä odottamassa. Myöhemmin jäi hieman harmittaan, mutta silloin oli jo liian myöhäistä käydä sitä hakemassa. Mulla oli reissun jälkeen nimpparit ja oli ilme aika yllättynyt kun nimpparipaketista kuoriutui tää Smoky-paletti! Äiti oli salaa hommannu sisarusten avulla tän mulle lahjaksi ja täytyy sanoa, että oli aivan superia saada lahja, jota ei ikinä olis voinu kuvitella paketista paljastuvan. :) en vieläkään ymmärrä miten se saatiin kuljetettua Suomeen multa salassa... mutta siis täällä ollut tuo paletti käytössä muutaman kuukauden ja on kyllä ihan huippu!! Muutenkin sellaisia terveisiä, että blogisi on ihan huippu myöskin ja innolla odotan aina uutta postausta! Monta vuotta tullut tätä jo luettua. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana äiti!! Ja kiitoksia, tosi kiva kuulla :)

***

Hitto miten hieno kansi 8)

Anna (Ei varmistettu)

No eiKÖ?

Tuo on kyllä täyttä rakkautta koko paletti <3 ! Itse kotiutin sen jo pari kuukautta sitten Mallorcalta ja on ollu paras näistä paleteista!

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä aivan mieletön :)

Tää on just se mitä oon meikkipussiini kaivannu! <3 Kiitos vinkistä Anna!

Anna (Ei varmistettu)

Jeij, kiva kuulla, että oli mieluinen idea :)

Johanna (Ei varmistettu) http://www.handmadedreamsofmine.com

Todella kaunis paketointi, vois ihan pelkän pakkauksenkin jo nimetä riittäväksi tekosyyksi ostaa tuo <3 Jos ikinä innostut tällä paletilla vääntämään tutoriaalia, niin täällä olisi ainakin yksi joka sellaisen mielellään näkisi :)

Anna (Ei varmistettu)

No äläpä :D Toi asuu esillä meikkipöydällä, liian kaunis laatikkoon :D

Anna (Ei varmistettu)

Täytyypä kattoa, josko jaksais jonku videon yrittää tehdä :)

Edge of Style

Kiitti vinkistä! Tätä luomiväripalettia oon himoinnu niin kauan. Lähti heti tänään tilaukseen, kun Turusta ei harmi kyllä näitä saa.

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, että oli hyödyllinen vinkki :)

Kommentoi