Snapshots from Kas // Turkey

Mungolife

Siis nyt kyllä hävettää myöntää, mutta ai jestas mä olen rikki. Saavuimme tosiaan Turkin Kasiin tuossa toissailtana, tai no myöhään yöllä, kun olimme perillä joskus yhden aikaan aamuyöstä :) Aivan liian lyhyiden yöunien jälkeen suuntasimme tutkimaan ympäristöä meidän oppaan avustuksella, ja tänään on seikkailut jatkuneet. Oppaamme on patikoijaintoilija ja muutenkin hyvin atleettinen arkeologi, joten täällä on menty eikä meinattu. Eilen käveltiin jalat puhki, ja reidet muistuttelee tänään eilisistä portaista toisten perään, kun kiipesimme mm. amfiteatterin ylätasanteelle ja kuljimme muutenkin vuoristoisia pikkukaupunkeja ylä- ja alamäkeen koko päivän. Tänään vuorostaan päivän seikkailuna oli luvassa veneilyä ja kajakilla melomista, joten odotan innolla, mitä mieltä yläkroppani on huomenna tästä päivästä :)

Ihanaa on kyllä ollut! Oppaamme on ihan supertietävä kaikesta, ja kertoillut meille paljon kaupungin ja alueen historiasta. Turkkilaiset mezet ovat edelleen älyttömän hyviä, ja reissusta on odotettavissa myös pientä kala/äyriäisyliannostusta. Lämpöä täällä riittää näin lokakuussakin 30 astetta, joten laitan tämän lihaksiston heikon kunnon siihen, että se ei ole tottunut toimimaan tällaisissa lämpöasteissa! Yhtään en valita, vaan otan kaikki säryt vastaan hymyillen, sillä olemme päässeet näkemään upeita paikkoja!

Eilen illallisen jälkeen löllöttelin hotellihuoneen poreammeessa rentoutumassa ja sitten simahdin ihan sekunneissa. En siis ihan hirveästi paikan päältä ehdi päivittelemään reissustamme, koska nytkin minulla on tasan kahdeksan minuuttia aikaa, ennen kuin opas kaartaa pihaan ja menemme illalliselle. Mezejä, mmmmm. Voisin elää noilla jogurttivalkosipulikastikkeilla ehkä vuosia! Taidanpa myös hakea jälkiruoaksi valikoiman Turkish delighteja ja luulen, että illallisen jälkeen uni tulee taas aika äkkiä. Huomenna vaihtuu kaupunki, joten pitäisi vielä heittää kamat matkalaukkuun ja suunnata kohti uusia nähtävyyksiä. Palaamme Helsinkiin jo tiistaina, joten tämä on vain tällainen neljän päivän pyrähdys. Olemme ottaneet varmaan jo satoja kuvia, ja jaan niitä teidän kanssa lähipäivinä enemmänkin.

Nyt kannattaa siis seurailla mua @mungoanna Instagramissa, sillä sinne päivittelen tästä reissun ajala enemmän kuulumisia, aina kun on mahdollisuus :)

Huomenna on tulossa tärkeää asiaa, ja itse asiassa ylihuomennakin, joten tulkaahan kurkkaamaan mitä täällä tapahtuu :)

Nyt illalliselle ja sitten nukkumaan! 

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Vitsit mä kyllä ihailen sun tarmoa :) Matkustelu vaatii aina veronsa ja sen lisäksi, että jaksat mennä paikasta toiseen niin löydät vielä aikaa kirjoitella meille mielenkiintoista luettavaa. Itse rakastan matkustelua, mutta tällä hetkellä pikkuinen nyytti estää toistaiseksi matkustelun, joten ihana hypätä mielikuvitusmatkalle sun postauksien myötä. Ihanaa syksyä sinulle! :)

Tää on ihan off-topic, mutta satuin törmäämään yhteen jenkkibloggaajaan ja mulle tuli tosi kovat Annan doppelgänger-vibat siitä :D http://www.styledadventures.com/?m=1 pakko jakaa...

Kommentoi