Snapshots from Tampere

Mungolife

 

Täällä on menty eikä meinattu, mutta kamera on kyllä kulkenut mukana :) Särkänniemeen ollaan ehditty, Roosterin terassilla on viihdytty ja syöty torilla Tapereen jäätelötehtaan jätskiä. Ja kyllä, väripiilareilla leikitty.. Nyt kuitenkin katsomaan Elastisen keikkaa, ja palaan huomenna noiden asujen muodossa sitten! :) Seuratkaa IG:ssa ajankohtaisempien päivitysten toivossa! :)

 

Kommentit

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Aika mustaa linjaa, mutta sopii hyvin sinulle :)

Minttu (Ei varmistettu)

Sulle sopii tooosi hyvin toi punanen huulipuna! :)

Sara (Ei varmistettu) http://saraxfashion.blogspot.fi/

Molemmat lookit on ihania ja yhdyn tohon, että punainen huulipuna todella sopii sulle ! :)

http://saraxfashion.blogspot.fi/

Liisa (Ei varmistettu)

Ihan toiseen aiheeseen. Pari vuotta sitten kirjoitit näin:

"No, jos Indiedays kokee tarpeelliseksi asian ratkomisen oikeusteitse, niin minulla ei sinne ole mitään ongelmaa mennä. Kirjoituksessani kun ei ole mitään lainvastaista, eikä totuudenvastaistakaan :) Kuten tekstissäkin lukee, olen tuonut ilmi, mitä olen yrityksestä kuullut.
Minä tulen käymään läpi kaiken tähän oikeudenkäymisprosessiin liittyvän, jonka laki sallii, blogissani, ja pidän lukijat ajan tasalla. Loppu vaientaminen jo."

Tullaanko tähän koskaan saamaan lisäystä? Olet ainakin muokannut alkuperäistä tekstiä miedommaksi.

Tuli vaan mieleen...

jode (Ei varmistettu)

Voiko noilla punaisilla kengillä koskaan mennä pieleen? Näyttävät aivan liian hyvältä asussa kuin asussa, ainakin sulla. Oon tässä vuosien mittaan ihastunut hetkellisesti moneen sun päällä näkemääni vaatteeseen, mutta noista en vaan millään pääse yli! * tähän se hymiö, jolla on silmien tilalla sydämet :)

Kommentoi